Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
zzz
Ja cs-t végleg befejeztem, öcsém még néha tolja thou.
A netrõl csak annyit hogy Daoc serverre solid 200-350 közötti bár stabil a ping 😊
zzz
van nálunk is hogy kifagy valaki, de sztem legtöbbet gép miatt, egy hunrise net-t szvsz nem kell eurpai szinthez viszonyatani, max az adsl-t, mivel ezen téren jócskán le vagyunk maradva
az hogy pont románokkal barátkozol arrl nem teheket, ott is biztos klassz a helyzet😊
de mondjuk ha megnézünk egy európai átlagot, mondjuk összes német, francia szervert belevéve, akkor sztem nem te leszel többségben a szlovák vagy román haverjaiddal, már sorry😊
észlelésem szerint mi magyarok különösen szar helyzetbe vagyunk net miatt, sok chello, meg egyéb szarok szivatják anépet, ez különleges dolog, bár nekem dsl-l még nem volt eddig gondom kivéve ha szerver lagzott, inkáb a gépem nem bírja a dolgot
gabira hivatkozni meg tényleg nem nagy dolog, bár sztem õ is volt már szembe 3fg-l, pláne mivel ha lehet mi is 2l megyünk, de sztem már leírta ide mi a helyzet nála, szal nem értem mit nem fogsz fel
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Steam: [HUN]Feriggno
sajna azt kell mondanom, hoyg csak a midik kaptak az új classok közül RvR friendly-t...mert a BD sem egy szar class ha joltom
és tod mi a baj, hogy az LA nerf miatt az összes zerker savaget csinál..tehát meg vagyunk szivatva rendesen =)
mondjuk ha egy savage megtalál akkor megérdemlem hogy kinyírjon

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
zzz
Az úgy ok ha van qcra idõ és mezz , stunpet miatt de ebben az esetben ? 😊
zzz
Armsman thrust pole/2handedet nyomok, akkor értelemszerûen str/dex-bõl fogja számolni a dmgmet? Vagy pole/2handed mindig str és thrust skill spec meg csak min dmget hozza feljebb?
zzz
Nekem 'nyamvadt' 768 kbites van és állítom hogy szarabb (stabilitás szempontból) mint az ISDN-em volt.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Szerinted miért specceltem át airre ? 😊 azóta RR6+ és igencsak szeretem, bár most sorcit fogok csinálni.
Az hogy te ellámáztad a runid és/vagy nem szereted azt nehogy már rajtam vezessed le. Köszike.
Tessék újabb alkalom hogy szétflamelhesd a fórumot.
tökmind1 ki broadband vagy dsl-s, a te 33,6k, d nem egy átlag, megnézném azért, hogy a szervernek hány %-a használ ilyen szar connektetk, szal amit írtál nyugodtan el lehet felejteni, így maradjunk csak az 5% környéki értéknél kapcsolatra vetítve.
mellesleg gabi is modemezik a guildbe, mégse nagyon hallom tõle ezt aszar dumát, hogy persze csak azért vertek le mert szal a konnnektem...
skill-t meg felejtsük már el, szvsz kitárgyaltunk, hogy semmi értelme hazsnálni ezt a szót, legalábbis sztem, semmire nem jó, csak arra hogy baszogathasd a másikat, szal aki nekem itt skillröl beszél, vagy hazsnál magára vagy másra, azt alapbol vagy hülye, vagy nem érti mi az askill, mert ebben a játokban olyan nincs szvsz, kivéve ha egy newbiet hasonlítasz egy rvr-t 10-l többször látott emberhez...
Lourker
na ez ugye skill ?!?!
semmivel sem másabb játszani a savage-el? bocsi, de mikor sebez egy merc 600-750-et? mikor nyír ki egy merc 4sec alatt egy castert és 6sec alatt egy tankot?
nemtom van-e mercnem 9sec stunja sima backstyle-ból
Gyenge hibi kasztok? Szeretnem ha a cabam a focus pull melle kapna pbaoe-t, ha a theurg scale-ben maszkalna buffokkal es heallel, ha az armsman at tudna valtozni medveve, ha az ice wizi mellett lenne meg egy kaszt aminek van pbaoe. De megkerdem toled is, mi a halalert van a hibiknek tobb RP-juk /kopf ha gyengebbek a kasztjaik?
pl kcist lentebb megint badguy õrjöngött, aztán 2 perc mulva te irtál😊
sztem õcséd néha hazsnálja az accodat hogy megerõsítse önmagát😊
Donk: nem neked írt weldrin, hanem rock-k, egyrészt, másrészt menjél ki buff nélkül, verj le egy szarrá buffolt assasint.. én is élvezném, csak én nemtom megcsinálni.
badguy: tényleg elmebetegen néz ki amikor 1 dolgot 15 kommentbe reagálsz le, nem feltétlenül a higgadtságot mutatja, hanem a szétszórtságot, és a néminemû idegességet😊. Skillesnek te tán csak steveh-t láttad, de már írtam rá, hogy 1 fecske nem csinál nyarat, ha ezt nem érted akor én sem..😊
fidel: szvsz 2-300k után ha valakinekj van egy kis fogékonysága rá akkor az már skiles lesz, ahhoz a pár gombhoz nem kell rr8ak lenni
A skill egy nagy lószar, a hihg rr játékosok találták ki szvsz, hogy legyen mire übereltetni saját magukat
SOK hibi bajtársam keveri askill fogalmát elég erõsen.
Egy xeanor féle group skilles, egy áki féle group skilles, egy aod nem skilles csak steveh😊
ez de baromság
egy játkos skill nemtom hogy jön össze azzal hogy épített e a group vagy sem.
xeanor, ákiék(stb) épített rvr group-l játszanak, pl aod nem, albiba is max 2-3fg van ami épített, nemtöbb mint bárhol máshol prydwenen.
2fg-l megyünk, mert igy van esélyünk, skill ide vagy oda, aod egy közösség, nem rvr specifikus guild (bár imádunk rvr-ni, végül is ezért játszol), ha az lenne az oad max 10 fõböl állna, és lenne aod2 meg aod3...
szal haggyuk ezt a skilles témát szvsz, mert az se tudjátok miröl bezséltek😊
zzz
zzz
Tudod mit jelent a realm? Az hogy /realm df kié és /relic és a kb +20% melee dmg albionak kb már 6 hónapja pl., de ha nálad CSAK az 1fgvs1fg-t jelenti az más.( tegyük hozzá balanced alb tank grp vs balanced hib nuke grp 50-50%, de ha nem igaz majd mester kijavít)
Weldrin: Azért használok buffbotot mert én veled ellentétben késõbb kezdtem el az assassint kasztot és mire felértem 50re már a buffbotolás aranykorát értük, 4l8ig juttotam el bot nélkül, utánna meguntam a szopást + nincs 2fg guild grpum kedves weldrin + nem infil vagyok ami köztudottan jobb.
Azért támadok akkor amikor támadok hogy rp-t szerezzek úgy hogy nem halok meg (Te hogy szerezted az rp-det? betámadtál 2fg hibit egyedül? te is harcok közepette támadtál ha jól emléxem). Nem járok stealth zergbe, elõfordul hogy több ns is van , de 90%ba donk + öcsém, de általában csak donk, ha ez neked zerg, az más.
Überláma: az alapfelfogás igen ez volt, hogy egyedül kéne menni, de stealth zerget korántsem mi kezdtük el, hanem a shadowbladek + infik verõdtek össze nagyon sokszor nagyon sokan EMain amgnél. Solozni lehetetlen már stealtherel ha rp-t akarsz szerezni.
Weldrin: emléxel amikor azt mondtad hogy milyen gusztustalan amit succi csinál? Hát most kb azt nyomod te is. Szal inkább hagyjál békén oké?
Mikor irtam azt hogy Aodba csak steveh skilles? 😊
zzz
Szerintem az az emberke skilles aki jól tud játszani a karival amivel játszik kihasználja a kari képeségeit/lehetõségeit bardként nem csak a aoe mezz buttont nyomkodja hanem használ amnesiat stb.
Az hogy vki emotol vagy nem az nem jelent semmit "skilleség" szempontjából ,vki lehet jó/skilles játékos és attól még emotelhat mert egy f*asz irl.(de attól még skilles.)
Realm rank se számítabban hogy skilles vki vagy nem. Buffbotos emberke is lehet skilles , buffbot a játék része.
Amit atomi írt hogy mi számít egy harcnál az nem így van szvsz.
Egy grp játékában az számít, hogy mennyit játszottak együtt, hogy tudnak egymásnak assistálni, milyenek az egyéni képességek, és high rr játékosok-e.("ügyesség 5% " erre írhatnám azt hogy látszik hogy csak a loe-vel rvsr-tél de nem teszem mert akkor "létszám: 30%" erre kicsit magasabb értéket kellett volna írnod:p)
Hyder:"megnyomok 3gombot és meghalt" ha neked ennyibõl áll egy chanter akkor jólvan...
Savegrõl annyit hogy igen overpowered class, nem tudom detert miért kapta meg stb., de semmivel nem könnyebb játszani mint egy mercet pl.
Excalról még annyit , hogy nem véletlenül látni "huzzál vissza az excalra zergelni" topicokat amint egy exc guild elkezd xpzni prydwenen, az emberek szeretik az 1fg-1fg csatákat itt.
A kevésbé balanced grpok 2fg együtt megy dolga érthetõ dolog szvsz. Vagy 1fg -al mennek csak és találkoznak egy rvsr guild fg-al vagy egy zerggel és meghalnak esetleg találnak egy random fg-ot és nyernek. Ha 2fg-al mennek jó csatáik lesznek a rvsr guildokkal és az ellenséges zerggel is.
Lourker
amikor elérek amg-hez, sajna elég sokszor 8-9fg együtt, nem külön masíroz át apk felé..
ez mostanság mindennapos
amugy átlagban 2-2fg együtt patrolozik apk-kozelében...
és akkor még nemis beszeltunk a hibikrol
amugy, te mit csinalnal 2fg midi ellen akinel 4relic van és tele a csapa savagekkel meg healerekkel...
en ugyanezt, sajnos ilyen helyzetben a sok lúd disznót gyõz teória lehet a nyerõ