Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
vicces ember vagy te 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ha meg véletlen slash lett volna akkor 58% resist akkor még inkább vicc.

zzz

ha meg véletlen slash lett volna akkor 58% resist akkor még inkább vicc.

zzz

Kalinka: a savage über, amikor 49% thrust resistel és 1800 hpval neki megyek, majd 4 ütésbõl megöl úgy érzem valami nincs rendjén. Tank ide vagy oda ne öljön meg 4 ütésbõl, ha még polearm lenne vagy lw akkor ok mert viszonylag lassú, de ez olyan volt mint én haste 4el....

zzz

ja egyértelmûen midik kapták a két legjobb SI karit (2bõl 2 túl erõs ami egy picit röhelyes szerintem). Abban is igazad van hogy Savage lesz az új zerker, talán még brutálisabb is a quad hit vagy a 2seces 2handed csapások miatt + a savagery line se kutya. Bonedancert mindenki ismeri, az egy vicc. (pvpn ajánlom mindenki csináljon egyet, én a második killem után letöröltem mert irtó nevetséges hogy lvl 8on lvl 10+ embereket öltem úgy hogy a gyerek ütögetett néha + speedet nem szedi le a lifetap eh?).
Ja cs-t végleg befejeztem, öcsém még néha tolja thou.

A netrõl csak annyit hogy Daoc serverre solid 200-350 közötti bár stabil a ping 😊

zzz

Jockey
jajj istenem, már megint ez a kint voltam 1er rvr-n, oszt ki ez volt dolog jön elõ, meg ilyen sza rolyan szar..
van nálunk is hogy kifagy valaki, de sztem legtöbbet gép miatt, egy hunrise net-t szvsz nem kell eurpai szinthez viszonyatani, max az adsl-t, mivel ezen téren jócskán le vagyunk maradva
az hogy pont románokkal barátkozol arrl nem teheket, ott is biztos klassz a helyzet😊
de mondjuk ha megnézünk egy európai átlagot, mondjuk összes német, francia szervert belevéve, akkor sztem nem te leszel többségben a szlovák vagy román haverjaiddal, már sorry😊
észlelésem szerint mi magyarok különösen szar helyzetbe vagyunk net miatt, sok chello, meg egyéb szarok szivatják anépet, ez különleges dolog, bár nekem dsl-l még nem volt eddig gondom kivéve ha szerver lagzott, inkáb a gépem nem bírja a dolgot
gabira hivatkozni meg tényleg nem nagy dolog, bár sztem õ is volt már szembe 3fg-l, pláne mivel ha lehet mi is 2l megyünk, de sztem már leírta ide mi a helyzet nála, szal nem értem mit nem fogsz fel

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az itemekbõl elérhetõ +skilleket a (level/5)+1 formula szerint számolja. A kérdésem az lenne, hogy a BG1-ben 24es szinten +5 vagy +6 skillt lehet a karira rakni. Röviden a program kerekít vagy csak levágja a tizedest és az egész számot nézi?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hyder
télleg, amugy mivan veletek? még mindig meg a CS? vagymár tiis fullra abbahagytátok?

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
igaz, õk a melee realm, de a savage irreálisan durva lett...

sajna azt kell mondanom, hoyg csak a midik kaptak az új classok közül RvR friendly-t...mert a BD sem egy szar class ha joltom

és tod mi a baj, hogy az LA nerf miatt az összes zerker savaget csinál..tehát meg vagyunk szivatva rendesen =)

mondjuk ha egy savage megtalál akkor megérdemlem hogy kinyírjon

Uberlama
na várj megpróbálom szétszedni, csak kalinka felhuzta az agyam 😊 igazibol az égvilágon semmi köze ninsc a kettõnek egymáshoz, bár qc mezz lett volna a dolog. De azért irtam a speccet mert Kyalinka runija 6sec pbts ezek szerint és az elég gimp mert csak egy "vacak" spec line ddje van (theunak még az se). Na mivel ez egy elég support kari valszeg rájött hogy nem nagy szám, pont mint én az earth theunál, ezért specceltem át airre. Na most lehet megen nem voltam világos 😊

Botond
56k modem nekem is über volt eleinte,mert mondjuk egy fg vs fgnál volt 2-3sec delay,amitõl még pont prímán lehetett healni druiddal,nem gáz,de vmi stylet benyomni,vagy hasonlók,azé érdekes lehet ekkora késéssel :-) de 2-3fg vs 2-3fgnál már kicsit nagyon gázos volt...
Botond
hát hibibe meg folyton mindenki leszakadt stickrõl,és fél napokat áltunk,mert hol a hol b hol c lett ld :-) egyszer szlovénokkal küldtem,nekik ráadásul adsljük volt,de vmi ritka szar :-) kimentünk emainbe olyan 9kor reggel,lekaszáltunk egy fg midit mmgnél,mikor szólt egy ns aki amgnél volt,hogy 2fg alb inc,mondtuk is,hogy há bazz 9kor?aztán húztunk el a várhoz manát gyûjteni stb stb,odaérünk elsõ szlovén ld,visszajön,de ahogy belép groupba ld megin+még egy szlovén,aztán 1 visszajön másik ld,3dik meg sehol,akkor 3dik megjelenik,erre a 4dik lesz ld+buffbotja,végül a 4+1bõl 3+1et csak sikerült visszaszerezni,de 1,5-2 órát álltunk,mire lement ez a lag hullám...angoloknál meg default a 56k modemes szar,és qabynak az überjó gondolom,nekem is volt,de ha jön 2-3fg,és én se magamba vagyok,akkor akkora lag van mint ház,ezt onnan tudom,hogy mint említettem nekem is az volt eredetileg,nem onnan,hogy qaby mesélte,szal elõbb nézz meg vmit a saját szemeddel,aztán nyilatkozzá róla,k?thx :-) és mivel játszottam gprs/56k/33,6k/3mbit adsl/chello-val daoct elmondanám neked,hogy a connection nem 5%,amibõl tévesen kiindultatok :-)
Figy, ahogy fidel mondta ha 8 ember megöl 32 másikat egyszerre az már nem csak game balance issue szvsz. A többi mondani valóra azért nem reagálsz mert nem akarsz vagy azért mert nem tudsz belekötni? A többi faszságodra nem fogok reagálni, ha valami értelmeset irsz akkor igen. Na szevasz.

zzz

hyder: 3 str relic midgardé, akármelyik realm akármelyik tankja iszonyat dúrva +20% dmgel (persze savage a legdurvább meg a zerker, de hát ezért õk a melee realm nem?. Prydwenen egyik alb melee kasztot se kell félteni dmg miatt mert ott a +20% dmg 😊

zzz

no offense de mi az összefüggés a 3savagétól bekapott dmg és a speced között? nem flém, csak nem értem, mert ha qc-ra nincs idõ akkor wtf? 😊

Az úgy ok ha van qcra idõ és mezz , stunpet miatt de ebben az esetben ? 😊

zzz

Kérdés:

Armsman thrust pole/2handedet nyomok, akkor értelemszerûen str/dex-bõl fogja számolni a dmgmet? Vagy pole/2handed mindig str és thrust skill spec meg csak min dmget hozza feljebb?

zzz

Axelero-val nyomod?

AngeLujo
Kinek van itt 3mbites ADSL-je?
Nekem 'nyamvadt' 768 kbites van és állítom hogy szarabb (stabilitás szempontból) mint az ISDN-em volt.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
"csak akkor lagolok vagy dob le ha szar a vonal",na ilyesmi nincs 3mbit adsl-el ;-) pont errõl beszéltem,és errefelé elég sûrûn szar,legfõképp ezért hagytam abba,mert az egy dolog,hogy drága,hogy pry/hib egy szar(bár sztem jó arcok a népek arrafelé :-P),de hogy még egy héten 7 napból 3x-4x a vonal is szar,na az már kicsit sok nekem is...jock te se beszélsz külföldivel mi?angolok jó 50%a 55,6k modemmel küldi,legalábbis hibibe így volt,íreknek meg 90%a,és németek közül se kettõ,szal ne fárassz már,európában bevett szokás,hogy dialup hugyészaré van,oszt falun azzal tolják mert ugye ott nincs broadband...
Azok akik azt állítják, hogy nem albion zergel emainba exc/midibe az nyugodtan ugorjon ki oda.

Uberlama
MUHAHAHAHAHAH SÍRÁSOM LOL , te melyik fórumot nézed ? most irtam csak hogy ha 3 savage nekem jön még quickcastra sincs idõ és nem sírásból te láma, hanem mert a savagerõl volt szó elõtte lol!!!

Szerinted miért specceltem át airre ? 😊 azóta RR6+ és igencsak szeretem, bár most sorcit fogok csinálni.

Az hogy te ellámáztad a runid és/vagy nem szereted azt nehogy már rajtam vezessed le. Köszike.

Tessék újabb alkalom hogy szétflamelhesd a fórumot.

Nekem 55,6 K s modemem van 2 accal vagyok bent egyszerre és csak akkor lagolok vagy dob le ha szar a vonal, egyébként meg simán megy nem akadozik ha jön ellen stb. Elõtte chellom volt, és nem sokkal volt jobb a chello.
Jockey
na tudtam már ki hiányzik...
tökmind1 ki broadband vagy dsl-s, a te 33,6k, d nem egy átlag, megnézném azért, hogy a szervernek hány %-a használ ilyen szar connektetk, szal amit írtál nyugodtan el lehet felejteni, így maradjunk csak az 5% környéki értéknél kapcsolatra vetítve.
mellesleg gabi is modemezik a guildbe, mégse nagyon hallom tõle ezt aszar dumát, hogy persze csak azért vertek le mert szal a konnnektem...
skill-t meg felejtsük már el, szvsz kitárgyaltunk, hogy semmi értelme hazsnálni ezt a szót, legalábbis sztem, semmire nem jó, csak arra hogy baszogathasd a másikat, szal aki nekem itt skillröl beszél, vagy hazsnál magára vagy másra, azt alapbol vagy hülye, vagy nem érti mi az askill, mert ebben a játokban olyan nincs szvsz, kivéve ha egy newbiet hasonlítasz egy rvr-t 10-l többször látott emberhez...

Botond
már tápolták õket ;-) már mind baromi skilles :-) mióta 7db kék-zöld durva rr1-2es karival levertük a fgjüket(amibõl jó nagy flame lett,hogy ide be mertem írni,aztán most hogy õk verték le 2fgvel badguyékat az idekívánkozott ofc),azóta 2x akkora skilljük van(2fg),és ütnek :-)
Botond
"hardware/hálózati kapcsolat 5%" te se játszottál még dialuppal/gprs-el ;-) azé elmondanám,hogy kis különbség,a között hogy 33,6k dialuppal az van,ha jön 2fg alb,hogy olyan 10-15secre leáll a game,és mire kiheveri a modem a sok letöltögetést már hasalok jól(firewizzi vagy zerker power rulez),és a között, amikor 3mbit adsl-el löki az ember jön 15fg midi mi is voltunk vagy 10-12fgval,és be se reccent...szal én inkább olyan 25-35%ra tenném a hálózati kapcsoltot ;-) mást ne mondjak dialuppal nem egy nem két ember zónázik 2-3-4-5percig ;-) szal lehet kábel vs adslnél 5%,de nem mindenki broadbanddal keni azt figyelembe vehetnéd :-) fõleg írek + angolok kenik dialuppal még mielõtt itt arról írnál,hogy nem a magyar nyomorból kéne kiindulnom ;-)
Hát szerintem magas RR szintû savage buffokkal 2 ütésbõl kicsapja az RR2es albi buffolatlan tankot. Én is elmondom neked, hogy volt már olyan, hogy magas szintû albi csapattal találkozott a csapatunk és az instant mezz-em kb annyi ideig tartott az albi tankokon mint 1 stun. Elnyomtam az insta mezz+még 1 mezzt aztán 3-4 albi rámmozdult és nem tudott mind1ik 2 ütni rám olyan gyorsan meghaltam.

Szerinted 3 fullra buffolt Merc nem ütne ki téged 1 sec alatt vagy bármilyen tankot 3 sec alatt?

Uberlama
én csak azt látom amikor jön a 3 savage 1 shamy 1 skald 2-3healer(vagy 1 zerker még) és assistolnak akkor kb 1 secig élek mind az 1360 hpm és MP AF 51, spec af agyonbuffolt theummal (ez eddig k), aztán kiirtják igy a castereket majd a tankokat is 3 sec alatt, na ehhez véleményem szerint nem kell nagy "skill" 😛 Persze tudom hogy harcossal se olyan könnyû játszani nekem is van 50es armsom, de azért könyebb mint egy casterrel.

Attól még hogy a savage gyosabban nyír ki vkit mint a merc nem lesz könnyebb játszani.

Lourker

Hyder
hát nagy tehetség kell ehhez: stun, debuff nuke nuke nmy halott

na ez ugye skill ?!?!

semmivel sem másabb játszani a savage-el? bocsi, de mikor sebez egy merc 600-750-et? mikor nyír ki egy merc 4sec alatt egy castert és 6sec alatt egy tankot?

nemtom van-e mercnem 9sec stunja sima backstyle-ból

Uberlama
ja mert nincs csak 1 skilles egész albionban 😊

Nem az albi classokat kell tápolni, hanem az albi játékosokat.😊

Hát a 8 hibi kinyirt 32-40 albit ugy, hogy tõlük senki nem hal meg akkor tényleg fogalmuk sincs a játékról azoknak az alboknak.

Uberlama
skill 😛

Tafaya
Ja. Kar hogy ott voltam parszor amikor 1 fg hibi balanced grp hidegre tett 4-5 fg albit veszteseg nelkul. Ja hogy lamak vagyunk, es no skill, tudom.

Tafaya
Milyen stealth zergetekrol beszelsz? Kerdezd mar meg az ecsedet, olyan nem letezik. Valamit elneztel. Egyebkent en legalabb ideztem valamit, en 2x kertem hogy idezzetek amikor gyanusitgattatok, de inkabb tovabb teptetek a szatokat.

Tafaya
Nem nagyon kell megfelelot talalni, a valtozasok miatt nem nagyon lehet max az ns-infi scout-ranger parost hasonlitgatni. Infi erosebb mint az ns, legalabb is sokan ezt allitjak, en azt mondom nem olyan sokkal. Ranger magasan ubereli a scoutot.

Gyenge hibi kasztok? Szeretnem ha a cabam a focus pull melle kapna pbaoe-t, ha a theurg scale-ben maszkalna buffokkal es heallel, ha az armsman at tudna valtozni medveve, ha az ice wizi mellett lenne meg egy kaszt aminek van pbaoe. De megkerdem toled is, mi a halalert van a hibiknek tobb RP-juk /kopf ha gyengebbek a kasztjaik?

Jockey
ez nem egyértelmûen megállapítható nálatok
pl kcist lentebb megint badguy õrjöngött, aztán 2 perc mulva te irtál😊
sztem õcséd néha hazsnálja az accodat hogy megerõsítse önmagát😊

Jockey
no, akkor leírom véleményem én is😊
Donk: nem neked írt weldrin, hanem rock-k, egyrészt, másrészt menjél ki buff nélkül, verj le egy szarrá buffolt assasint.. én is élvezném, csak én nemtom megcsinálni.
badguy: tényleg elmebetegen néz ki amikor 1 dolgot 15 kommentbe reagálsz le, nem feltétlenül a higgadtságot mutatja, hanem a szétszórtságot, és a néminemû idegességet😊. Skillesnek te tán csak steveh-t láttad, de már írtam rá, hogy 1 fecske nem csinál nyarat, ha ezt nem érted akor én sem..😊
fidel: szvsz 2-300k után ha valakinekj van egy kis fogékonysága rá akkor az már skiles lesz, ahhoz a pár gombhoz nem kell rr8ak lenni
A skill egy nagy lószar, a hihg rr játékosok találták ki szvsz, hogy legyen mire übereltetni saját magukat
SOK hibi bajtársam keveri askill fogalmát elég erõsen.
Egy xeanor féle group skilles, egy áki féle group skilles, egy aod nem skilles csak steveh😊
ez de baromság
egy játkos skill nemtom hogy jön össze azzal hogy épített e a group vagy sem.
xeanor, ákiék(stb) épített rvr group-l játszanak, pl aod nem, albiba is max 2-3fg van ami épített, nemtöbb mint bárhol máshol prydwenen.
2fg-l megyünk, mert igy van esélyünk, skill ide vagy oda, aod egy közösség, nem rvr specifikus guild (bár imádunk rvr-ni, végül is ezért játszol), ha az lenne az oad max 10 fõböl állna, és lenne aod2 meg aod3...
szal haggyuk ezt a skilles témát szvsz, mert az se tudjátok miröl bezséltek😊

Uberlama
😊 egy szóval se mondtam hogy ti kezdtétek 😊

igen ezt csináljátok (fõleg te), sír a pofátok sokszor amikor egyáltalán nincs szarban a albion-realm prydwenen, max 1fg balanced hib grp megszopat a nem balanced 1fg-teket.

zzz

Dracorn: Én nem badguy vagyok, szal neki címezd. köszi

zzz

Tafaya: nerfeljük albioni ra-kat, az nálad albion hülye gyerek? 😊
Tudod mit jelent a realm? Az hogy /realm df kié és /relic és a kb +20% melee dmg albionak kb már 6 hónapja pl., de ha nálad CSAK az 1fgvs1fg-t jelenti az más.( tegyük hozzá balanced alb tank grp vs balanced hib nuke grp 50-50%, de ha nem igaz majd mester kijavít)
Weldrin: Azért használok buffbotot mert én veled ellentétben késõbb kezdtem el az assassint kasztot és mire felértem 50re már a buffbotolás aranykorát értük, 4l8ig juttotam el bot nélkül, utánna meguntam a szopást + nincs 2fg guild grpum kedves weldrin + nem infil vagyok ami köztudottan jobb.
Azért támadok akkor amikor támadok hogy rp-t szerezzek úgy hogy nem halok meg (Te hogy szerezted az rp-det? betámadtál 2fg hibit egyedül? te is harcok közepette támadtál ha jól emléxem). Nem járok stealth zergbe, elõfordul hogy több ns is van , de 90%ba donk + öcsém, de általában csak donk, ha ez neked zerg, az más.
Überláma: az alapfelfogás igen ez volt, hogy egyedül kéne menni, de stealth zerget korántsem mi kezdtük el, hanem a shadowbladek + infik verõdtek össze nagyon sokszor nagyon sokan EMain amgnél. Solozni lehetetlen már stealtherel ha rp-t akarsz szerezni.
Weldrin: emléxel amikor azt mondtad hogy milyen gusztustalan amit succi csinál? Hát most kb azt nyomod te is. Szal inkább hagyjál békén oké?

Mikor irtam azt hogy Aodba csak steveh skilles? 😊

zzz

AngeLujo
Tegnap odinba egy fg midi kapott szét legalább 2 fg albot, aztán jöttünk mi (Mester asszem már ott voltál te is) a 7 emberrel és levertük õket. Ilyen csapat ellen most mondja azt valaki, hogy nem kell több mint egy group... Meg AoD nem zergel csak túrázgat néha. 😊 Ha nektek olyan group összeállítások sikerülnének, mint amilyenek nekünk néha (negatív értelemben), biztos sikítva futnátok kiskarizni. 😊

Na elöször Skillekrõl:

Szerintem az az emberke skilles aki jól tud játszani a karival amivel játszik kihasználja a kari képeségeit/lehetõségeit bardként nem csak a aoe mezz buttont nyomkodja hanem használ amnesiat stb.
Az hogy vki emotol vagy nem az nem jelent semmit "skilleség" szempontjából ,vki lehet jó/skilles játékos és attól még emotelhat mert egy f*asz irl.(de attól még skilles.)
Realm rank se számítabban hogy skilles vki vagy nem. Buffbotos emberke is lehet skilles , buffbot a játék része.

Amit atomi írt hogy mi számít egy harcnál az nem így van szvsz.
Egy grp játékában az számít, hogy mennyit játszottak együtt, hogy tudnak egymásnak assistálni, milyenek az egyéni képességek, és high rr játékosok-e.("ügyesség 5% " erre írhatnám azt hogy látszik hogy csak a loe-vel rvsr-tél de nem teszem mert akkor "létszám: 30%" erre kicsit magasabb értéket kellett volna írnod:p)

Hyder:"megnyomok 3gombot és meghalt" ha neked ennyibõl áll egy chanter akkor jólvan...

Savegrõl annyit hogy igen overpowered class, nem tudom detert miért kapta meg stb., de semmivel nem könnyebb játszani mint egy mercet pl.

Excalról még annyit , hogy nem véletlenül látni "huzzál vissza az excalra zergelni" topicokat amint egy exc guild elkezd xpzni prydwenen, az emberek szeretik az 1fg-1fg csatákat itt.

A kevésbé balanced grpok 2fg együtt megy dolga érthetõ dolog szvsz. Vagy 1fg -al mennek csak és találkoznak egy rvsr guild fg-al vagy egy zerggel és meghalnak esetleg találnak egy random fg-ot és nyernek. Ha 2fg-al mennek jó csatáik lesznek a rvsr guildokkal és az ellenséges zerggel is.

Lourker

Hyder_work
sajna ez este nemmindig van így

amikor elérek amg-hez, sajna elég sokszor 8-9fg együtt, nem külön masíroz át apk felé..

ez mostanság mindennapos

amugy átlagban 2-2fg együtt patrolozik apk-kozelében...

és akkor még nemis beszeltunk a hibikrol

amugy, te mit csinalnal 2fg midi ellen akinel 4relic van és tele a csapa savagekkel meg healerekkel...

en ugyanezt, sajnos ilyen helyzetben a sok lúd disznót gyõz teória lehet a nyerõ

Uberlama
akkor te se vagy skilles Fidel :p

AngeLujo
Én ezen szoktam rimánkodni apk-nál hogy srácok ugyanmár menjünk együtt, de senki nem képes rá.. Ha amg-t kempeli valaki, lehet akár 1 fg akár 4, az albik apk-tól pont úgy indulnak, hogy folyamatosan szálíítsák az rp-t az enemynek amg-hez..

Az albik ha 3x 1fg midi van emainban akkor megvárják apkban még õk 2x annyian nem lesznek és lezergelnek mindenkit. Ugye mondhatom azt, hogy 4fg midi van délelött, de ez 4x1fg-ot jelent, mert mindenki külön megy és nem együtt. Albokat meg nem látsz így. Õk ha 4fg van akkor együtt lezergelik a 4 különálló fg midit és együtt is zergelnek tovább.