Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán skilles az akinek magas realm rankja van, mert már sok harcban részt vett és tudja, hogy nem a petet kell ütni hanem neki assistálnak vagy õ assist-tál. Szerintem minden játékosból 1 idõ után lehet skilles, ugyanis csak 1 pár gombot kell nyomogatni amire mindenki képes. Aki sok idõt eltöltött RvR-ben az skilles, aki meg nem töltött el sok idõt azt meg valószínû nem is érdekli az RvR, de attól még lehet, hogy jó játékos.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Jól megadtad neki 😄

jah, és nemondja nekem senki, hogy egy RR8 as Armsman, 50es shieldel, nem tudott stunolni egy rohadt savaget, mert az 4bõl 3x evadelt...
na ezt nekem senki bazz
és 6sec alatt olték meg...LOL...menjen a mythic a k.....-ba
na ezt nekem senki bazz
és 6sec alatt olték meg...LOL...menjen a mythic a k.....-ba
de ha valami ugy gondolja, hogy uberfasza arc és skilles (LOL) na az jöjjön alb/excalba és mutassa meg ki a faszagyerek...
amugy szerintem a SAVAGE egy kibazsottul eltápolt, gusztustalan egy jószág. ennél egy rohadékabb dolgot mint ez, valami katasztrófa.
a chanterek miatt már kezdtem megutálni a Mythicet, de ezekután a sírba kívánom mind.
a tökömért kapja meg a determinationt amikor az CSAK tank classoknak jár, hameg a savage az akkor a paladin mérnem kapja meg, sztem az inkább tank class. és még sorolhatnám mik undorítóak a savage-ban.
szal sztem ez a második olyan class amivel fõleg a "megnyomok 3gombot és meghalt" típusú játékosok nyomulnak...
na ennyit errõl, szal az összes chanter + savage huzzon a sunyiba

a chanterek miatt már kezdtem megutálni a Mythicet, de ezekután a sírba kívánom mind.
a tökömért kapja meg a determinationt amikor az CSAK tank classoknak jár, hameg a savage az akkor a paladin mérnem kapja meg, sztem az inkább tank class. és még sorolhatnám mik undorítóak a savage-ban.
szal sztem ez a második olyan class amivel fõleg a "megnyomok 3gombot és meghalt" típusú játékosok nyomulnak...
na ennyit errõl, szal az összes chanter + savage huzzon a sunyiba

Már kezdem én sem érteni mit értetek a "skill" fogalma alatt. Eddig úgy gondoltam hogy ez a szó azt jelenti hogy ügyesség, szakértelem, de ti valami egészen másról beszéltek. Eddigi tapasztalatom alapján ebben a játékban az ügyesség/játéktudás szinte semmit nem számít, ami a lényeg hogy minél több idõt játszottál annál jobb lesz az a karaktered.
Valahogy így írnám le mi számít harcoknál:
létszám: 30%
group-összeállítás 30%
rp/RA-k 30%
felszerelés 10%
hardware/hálózati kapcsolat 5%
ügyesség 5%
(Tudom hogy 110% és nem pontosak az arányok, és kihagytam pár dolgot, de nincs több kedvem/idõm szarozni vele 😄)
Körülbelül annyi ügyesség/tudás kell hogyha 2 group találkozik akkor szét kell szoródni, a mezzernek azért egy dinoszaurusznál gyorsabb reakcióideje legyen, ha ütnek akkor ne állj egyhelyben míg meghalsz, stb.. Minimális ügyesség egyedül az idõzítéshez és helyezkedéshez kell, de az esetek 95%-ában nem ez dönti el a harcot.
Amirõl ti beszéltek skill néven, az valami más lehet mert nem értem mi köze van ahhoz a játékos ügyességének hogy hány fg-vel megy. Az ilyen meg hogy ha egy high RR balanced fg-t nem tud leverni egy med/low RR nem balanced fg akkor nem "skilles" az nevetséges. Akkor magyarázzátok el már hogy mit jelent ebben a környezetben.
Valahogy így írnám le mi számít harcoknál:
létszám: 30%
group-összeállítás 30%
rp/RA-k 30%
felszerelés 10%
hardware/hálózati kapcsolat 5%
ügyesség 5%
(Tudom hogy 110% és nem pontosak az arányok, és kihagytam pár dolgot, de nincs több kedvem/idõm szarozni vele 😄)
Körülbelül annyi ügyesség/tudás kell hogyha 2 group találkozik akkor szét kell szoródni, a mezzernek azért egy dinoszaurusznál gyorsabb reakcióideje legyen, ha ütnek akkor ne állj egyhelyben míg meghalsz, stb.. Minimális ügyesség egyedül az idõzítéshez és helyezkedéshez kell, de az esetek 95%-ában nem ez dönti el a harcot.
Amirõl ti beszéltek skill néven, az valami más lehet mert nem értem mi köze van ahhoz a játékos ügyességének hogy hány fg-vel megy. Az ilyen meg hogy ha egy high RR balanced fg-t nem tud leverni egy med/low RR nem balanced fg akkor nem "skilles" az nevetséges. Akkor magyarázzátok el már hogy mit jelent ebben a környezetben.
2 fg albi nem tudom miért lenne zerg, mikor emainbe a midik 4 fg-vel szaladgálnak minden este..(és elõfordult már hogy néhány alb addal feküdt is az a 4 fg :p) Annak biztos zerg aki egyedül van és átszaladunk rajta, de ehhez hozzá kell szokni. Emoteolni meg szvsz kell, bd-k mindig kapnak szépen, mert nem kicsit 'kedvelem' õket 😊
Eclipset még egy darabig úgy se verjük meg 2 fg-vel se, mert az aod nagy rész rr5 és környéke, szal asszem ezt nem lehet elvárni és nem is ez a cél (úgy utálnék legjobb lenni :p)
Eclipset még egy darabig úgy se verjük meg 2 fg-vel se, mert az aod nagy rész rr5 és környéke, szal asszem ezt nem lehet elvárni és nem is ez a cél (úgy utálnék legjobb lenni :p)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
hát ide ne jöjjön már seni =P
itt albok szivatva vannak rendesen, alig tudunk RvR-ezni, 4 relic midinél, 2 relic hibinél =)
mondjuk esély sincs visszaszerezni a relicet =)
minden nap 8-10 fg midi õrjáratozik emainban + 4-5 fg keeptakel..
nagyélmény igy nyomulni, de nem sirunk..mert kihivás..
itt albok szivatva vannak rendesen, alig tudunk RvR-ezni, 4 relic midinél, 2 relic hibinél =)
mondjuk esély sincs visszaszerezni a relicet =)
minden nap 8-10 fg midi õrjáratozik emainban + 4-5 fg keeptakel..
nagyélmény igy nyomulni, de nem sirunk..mert kihivás..
volt egy apróság valahol hog csak mi megyünk 2fgvel 😊 mókás de az illetõ ugy látszik druim ligenen kivül még nem volt rvren 😊 Igencsak állandó a 2fg+ random vagy guild grpok együtt menése, érthetõ okokból.
Aztán: 2 stealther miért zerg? hát azért kérlek mert (legyen infi, ns, sb mind1) a stealther karik amolyan magányos farkasok, és épp ezért egyedül kéne menniük. persze ez csak az én nézetem.
Albi karik: én pedig ugy tudiom pont forditva, az albik volt erõsek az elején nagyon aztán szitnrehozták a többit, nerfelték, és most megen talán kicsit az albok az erõsebbek HA épitett grpal mennek. De ez kb 5%a az albi rvrnek.
Mi nem azért megyünk 2 fgvel mert huu most jol lezergelünk mindent, bá ez is benne van 😊 hanem mert sokan mennének már rvrre nem csak 1fg és szeretünk együtt menni a hangulat a társaság miatt, ha ez nem lenne már rég mididbe vagy hibibe lenne nagyrészünk mert ott könyebb érvényesülni.
Donk: csak 1 példa bár nem is nagyon van több :p enchanter még mindig jobb az ice wizinél, noha manapság már elég sok van belõle. És még1 személyes vélemény: a warden nekem nagyon bejön, az earth theuhoz képest. nem mondom hogy jobb, de ha albiban olyan lenne a 6 sec pbt akkor tuti azzal kenném. hilel buffol, van pajzsa, instacast pbt. Nekem van wardenem meg volt earth theum is. Earth theu meg más , lehet kicsit jobb is bizonyos szempontból a petek az insta attack speed debuff miatt ami interruptol (elég sokat használom, bár eclipses chantereket nem mindig interruptol, sõõt .. :p ). De attol még jobban tetszik.
Na ennyi volt a fröcsögés igy kora hajnalban majd ha megjön az ihlet a további fröcsögéshez akkor még irok :p
Aztán: 2 stealther miért zerg? hát azért kérlek mert (legyen infi, ns, sb mind1) a stealther karik amolyan magányos farkasok, és épp ezért egyedül kéne menniük. persze ez csak az én nézetem.
Albi karik: én pedig ugy tudiom pont forditva, az albik volt erõsek az elején nagyon aztán szitnrehozták a többit, nerfelték, és most megen talán kicsit az albok az erõsebbek HA épitett grpal mennek. De ez kb 5%a az albi rvrnek.
Mi nem azért megyünk 2 fgvel mert huu most jol lezergelünk mindent, bá ez is benne van 😊 hanem mert sokan mennének már rvrre nem csak 1fg és szeretünk együtt menni a hangulat a társaság miatt, ha ez nem lenne már rég mididbe vagy hibibe lenne nagyrészünk mert ott könyebb érvényesülni.
Donk: csak 1 példa bár nem is nagyon van több :p enchanter még mindig jobb az ice wizinél, noha manapság már elég sok van belõle. És még1 személyes vélemény: a warden nekem nagyon bejön, az earth theuhoz képest. nem mondom hogy jobb, de ha albiban olyan lenne a 6 sec pbt akkor tuti azzal kenném. hilel buffol, van pajzsa, instacast pbt. Nekem van wardenem meg volt earth theum is. Earth theu meg más , lehet kicsit jobb is bizonyos szempontból a petek az insta attack speed debuff miatt ami interruptol (elég sokat használom, bár eclipses chantereket nem mindig interruptol, sõõt .. :p ). De attol még jobban tetszik.
Na ennyi volt a fröcsögés igy kora hajnalban majd ha megjön az ihlet a további fröcsögéshez akkor még irok :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
várj csak. ha 1fg 1 fg ellen skilles, akkor 2fg 2 fg ellen miért nem ?
Hibi nem a legerõsebb realm.
Lourker
"Igen nerfeljuk albioni ra'kat mer kibaszott overpowered imbalanced szar."
Elotte kis frocsoges hogy nerf albion, satobbi. En mar belenyugodtam hogy albiban vannak a leggyengebb kasztok, megha vannak jo RA-k is (baod, group purge...), ti nem tudjatok felfogni hogy a legerosebb realmben jatszotok, csak eppen kevesen vagytok, de ezert legalabb az albikat okoljatok. Ha az 1 fore juto atlag RP nem gyoz meg akkor felesleges ezntul mindefele szovaltas es vita.
"Igen nerfeljuk albioni ra'kat mer kibaszott overpowered imbalanced szar."
Elotte kis frocsoges hogy nerf albion, satobbi. En mar belenyugodtam hogy albiban vannak a leggyengebb kasztok, megha vannak jo RA-k is (baod, group purge...), ti nem tudjatok felfogni hogy a legerosebb realmben jatszotok, csak eppen kevesen vagytok, de ezert legalabb az albikat okoljatok. Ha az 1 fore juto atlag RP nem gyoz meg akkor felesleges ezntul mindefele szovaltas es vita.
Nem szo szerint irtad, de szvsz egyertelmu a dolog:
"volt egy relic raid próba amit /who 48 + 40 anon kb hibi próbált meg, nos ennek az underpowered realm 80-120fõs védõ serege megakadályozott 😊"
"nem mindenki imádja ha 2fgvel lebasz 2 embert"
Senki sem imadja, en sem, de mi a faszt tudsz csinalni? Idejossz rinyalni?
"DE amikor 2fgvel átrohantok két grpon nem vagytok skillesek, ha ezt nem érted hát sajnálak."
Magyarazd mar el plz mit jelent nalad pontosan a skilles, szerintem sokan kivancsiak ra.
"volt egy relic raid próba amit /who 48 + 40 anon kb hibi próbált meg, nos ennek az underpowered realm 80-120fõs védõ serege megakadályozott 😊"
"nem mindenki imádja ha 2fgvel lebasz 2 embert"
Senki sem imadja, en sem, de mi a faszt tudsz csinalni? Idejossz rinyalni?
"DE amikor 2fgvel átrohantok két grpon nem vagytok skillesek, ha ezt nem érted hát sajnálak."
Magyarazd mar el plz mit jelent nalad pontosan a skilles, szerintem sokan kivancsiak ra.
Hol írtam be hogy albion overpowered? átfogalmazom, légyszives copypasteld.
zzz
Mondjuk vegleg.
zzz
Mondjuk mást tõled nem vár az ember csak rinyát/flamet/anyázást/flamet/fikát. Írkáljon a Steveh vagy a Jock, nekik van stílusok, te meg elhúzhatnál a fórumról.
zzz
nem mindenki imádja ha 2fgvel lebasz 2 embert, szar érzés általában (szegény killerbee😞), bár lehet neked nem. A stílus szón meg csámcsogj egy kicsit mert elég gázos a tied.
Skilles a teador grpja mondjuk mert 1fgvel leveri a hibi rvsr guildeket.
Skillesek vagytok ti is amikor leveritek mondjuk eclipsét.
DE amikor 2fgvel átrohantok két grpon nem vagytok skillesek, ha ezt nem érted hát sajnálak.
Skilles a teador grpja mondjuk mert 1fgvel leveri a hibi rvsr guildeket.
Skillesek vagytok ti is amikor leveritek mondjuk eclipsét.
DE amikor 2fgvel átrohantok két grpon nem vagytok skillesek, ha ezt nem érted hát sajnálak.
zzz
Ezt mar eljatszottak BW-n is, nehogy mar barki is eloirja hogy egy guild ne menjen egyutt, sirni emiatt meg plane baromsag. De szerinted nem az megy meg mindig a forum eleje ota hogy ha leverik a hibiket az albok az azert van, mert tobben voltak, mert afk volt, mert fialt a macska, ha meg a hibik vertek le az albikat akkor az meg skill. Rohelyes.
Jaja, valami online passzianszban sokkal nagyobb szerencsetek lenne, ez a furdoskurva stilus kezd idegesito lenni.
"Olyan vagy mint egy 8 eves akitol elvettek a nyalokajat" 😄
Ez tetszik, more uberlama more 😄
nuff said imo.
zzz
Frocsogj csak, annal nagyobbat nevetek rajtad, szemelyiseg elleni sertesek a vitaban valo Gyenge szereples jele azaz kurvara kifogytal az ervekbol es mar jossz mindenfele faszsaggal.
Ez Mersainnak is ment az "idegbeteg vagy BadGuy!" commentre reagalva.
Ez Mersainnak is ment az "idegbeteg vagy BadGuy!" commentre reagalva.
jujj ilyet ne mondj mert mindjá jön a spam hogy rossz helyen kezdtünk el játszani, ezek alapján ne itéljük meg a játékot mert az nem ilyen... 😊
zzz
Szemelyszerint rohadt bosszanto hogy hibikent allandoan megy a szopas tankal erre amikor idejovok kapom a "hat igen benonal jo benak voltatok"😊 szoveget
Nekem az bassza a csorom amikor te vagy valamelyik alb kiallitja hogy hat milyen benak voltak a hibik mer 15en voltak es 1 fg Aod leverte oket. De te SEM tudhatod hogy en epp a vilag legbarmabb bardjaval voltam groupban 1 shade 2 ranger kisereteben.
Nem en kezdtem a skillezest...
Nem en kezdtem a skillezest...
én meg remélem soxor öszefutunk, az fg-inkel eggyüt, igaz te nemleszel olyan jó rp
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
muhahahah 😊) hát lol vagy, még jó hogy emotolok ha magyart látok 😊 és jó hogy kiröhöglek ha meghalsz mert nem vagy a szivemcsücske :p
vagy avalon?
zzz
de nyugalom tiff, briton good looking cleric gurlok alapból +10 skill a kinézet miatt 😄
zzz
nálam az a skilles aki nem laughol + más emote spamel a halottakon, nem ugrál a hullákon , nem kempeli a tetemeket (kivéve stealtherek azoknak még elmegy). Használja a sticket, nem veri a faszt amikor fgvel megöl két embert mgnél ? : ) (bocs uber de ezt nem tudtam kihagyni 😄). Tudja mit kell csinálni a karijával, nem lesz afk rvsr közbe, gyorsak a reflexei, helyzet átlátás ill. ezekre való reakció idõ + döntések helyessége 😊
zzz
van buffod és fgvel rohangálsz + infiltrator vagy + rr7 vagy + albionba vagy ezek után. No offense, nem volt nagyszám hogy levertünk abban igazad van de a többit elhagyhatnád master infiltrator who is going to be more uber after 1.61, keke?
zzz
nem csoda hogy nem érted, olyan csak hibi lehet :9
Na írkálok már én is ide néha, én kaptam a cheert mielõtt kinyírtátok Weldet. 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
nem hunter hanem ranger, lényegtelen asszem celt és ijász innen mind1
A hátba mezzeléshez meg nem sok köze van a játéktudáshoz inkább szerencse kérdése.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)