Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder_work
???

nade dzsoki =) azzé infil és infil között is van különbség, az lehet hogy a te n00b infiled nem ver le egy castert de azért nem mindig magadbol kell kiindulni bogárkám

Jockey
hát ez egy casternek lehet kellemes meglepetés, de sztem gecóság, bár nem sokat játszok infivel
már egy egy castert se tud leverni lassan egy infi, akkor mire is jó? tiszta gáz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tafaya
A GOA ujabb kedvessege 😊

Tafaya
Bananaplockerent nyomtam le Wintivel, persze fel voltam buffolva, meg a PA-CD-Garrotte kombo volt criticalos, persze lotto otos szintu mazli volt az egesz. Egyebkent mar US-ben is kezdenek zugolodni BD miatt 😊

Uberlama
ja igen mai nap kellemes meglepetése: PAt megfogja a BT 😊))))))))

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

bd-t csontra buffolva se sikerült soloba pa-cd-ss 2 gar-ac benyomása után megölnöm.(capelt bdrõl van szó, buffolva). Volt olyan bd amit sikerült 1shotolni 😊, de ha kivan cappelve (még buffolva se kell lennie) nincs túl sok esély a megölésére, szinte semmi...

zzz

Tafaya
Eloszor is grat, masodszor keresel egy boltot ahol kaphato, megveszed, regisztralod magad es van egy ingyen honapod. Ajanlom a hivatalos oldalt, itt kell regisztralnod is, ez a www.camelot-europe.com.

Hyder
ROFL

ez találó

Steam: [HUN]Feriggno

Utána jön horda albi és még az amg-t is arréb tólják annyian vannak.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Rudasmatyi a healer-em neve. Lehet õt láttad még. Hát igen estig az emain rvr lekorlátozódik amg és apk közé😊

Petes class elöl nem tudsz elfutni, mert a pet lekövet.

Hyder_work
jah, csak méregben van még dis

Jockey
hát, nekem nics vanish, és valszeg nemis lesz, pedig rr5 környéke vagyok, mert nem játszok már az infimmel, mivel nics buffbotom..
amugy a genói insta táp miatt tuti besebez 1et legalább, a 2stunos ütés-t meg lefogja a bt-je, szal igy is ugy is suxx😊, mivel ha bepazod nemtod stunolni, elfutni meg akár egy vanishra is egy bd elõl sztem elég nehéz😊

max 2 pa-l lehet õket kinyirni, mi csináltuk gabival, de volt hogy úgy is szoptunk még,de soloba teljesen esélytelen..😛

Hyder_work
oki, így már tiszta

Hyder_work
ej-ej

jock, mi mindig ellenfelek leszunk? ezt márt CS ben is kezdtük, igaz ott mindig levertelek, sztem ittsem lesz másként =P ;-)

Jockey
Jah, van egy Hungarian Hussar's nevezetû magyar guild excal midbe, õk szoktak rallizni gondolom, én keveset voltam mostanság..
Jó kis nevek: bolha(troll warrior), kicsihuszár (kobi shami), grizli (skald nors) stb..😊
én neke is ott van egy skaldom, csak még pici 40es, de ami késok nem múlik...😊

Hyder_work
LOL

titeket lattalak multkor valami hasonlo "magyar" nevu pajtiddal 1utt asszem...

amg - atk kozott szambáztatok..

én meg csak figyeltem, hogy kik lehetnek ezek az értelmes nevek =P

Hyder_work
háát, bg1-en vanish? 10 pont =)

sztem nem egybol arra rakjak és várják meg az RR2-t =)

amugy igen, 30 perces

Jockey
amugy én is fel PL-ztem a lvl 5 sorcima,t mert ott leragadtam vele, olyan szar volt vele a táp, most igy már 20as, tényleg jó kis kari, bg-n legalábbis, pet, mezz dd-l le lehet gyakni vele simán 3-4 enemy-t is
ae mezz, távolsûgra futsz, peti charge, dot lifetap stb, bárkit le lehet vele szolozni, ha közlejön csak el kell futni..😊

Jockey
ja ok, akkor nem olvastam figyelmesen sorry

Kisgeci a karim neve.

Krane nyomtam 1 /bow neked apk elött.😊

Jockey
a champ +pole uesereket is megnézném, sztem õk is szivnának ha nem láûma abd..

Jockey
nemtom nálatok milyne bd-k szaladgálnak, de pryd-n elég durvák
nos, eddig én nem tudtam megölni 1ül infivel öket, teljesen esélytelen, lehet mert thrust user vagyok, lehet slash-l másabb lenne, de nemhiszem
nálunk rendszeresn csinálták azt abd-k hogy direkt leültek azt had jöjjön az assasin..
ha pa-bol nem borul el nem fogod leverni (legalbbis nekme nem sikerült még), mert a 2 healer pet simán felgyógyizza
nemtom, esetleg hyder meg weld meg rock-knak is van tán ns-k, kivi vagyok nekik mi atapasztalatuk..
másik dolog hogy nálunk (pryden) bd buffbottal jár, szal a healer valamint commander petek is buffolva vannak, szel elég lol..

Uberlama
aham hát köszi a sok helpet, csak tudjátok az lebeg a szemem elõtt amikor banános joe (ill bananapocklaren) egy csatát végig ddzik megöl 3 castert 5 tankot és az add hibi fgt 😊

Botond
aha,jó,akkor igazad van
én egy sorcit + scoutot nyomtam, hát sorceror szvsz nagyon rulez, legalább is bgbe nekem tetszett nem is kicsit. (fõleg akkor amikor 10-20 midit sikerült bemezzelni😊

zzz

Igen a boton a focus sokat számít.

Szerintem ugyanannyi manát használ mint a többi caster, csak ez nem hal ki azelõtt hogy elfogyna a mana 😊

Uberlama
ja igen és hogy melyik a suppression... 😊 amugy nem rosz de annyira nem über mint gondoltam mégpedig a mana miatt nem tom lehet csak mert nincs focus botom de nagyon fogy a mana. akinek van bd annak hogy van ez ?

Uberlama
csináltam német serveren BDt mondom menézem mit tud. hát addig ok hogy 20asra szeretném de mire megtaláltam hogy melyik németül a bonedancer trainer... 😊 (gy.k. nem tok németül :p )

Tudtommal nyaral.

Excal midibe szóljatok zaknak hogy loggoljon fel és a piercereimet adja vissza pls ha mostanában látja valaki (vagy zak loggoljá ha olvasod eme sorokat 😄

zzz

Uberlama
nah már van 3 20as karim 😊

Hyder
xD

na kezdenek visszajönni a szerverek...

gyerünk =)

Hyder
huzzál haza azonnal =P

Hyder
ja, azt nem tudtam...

hát akkor ez gáz

Uberlama
addig oké de már 1-2 órája csak egy frencs server van nyitva többi down. Nem értemi mit töketlenkednek.

Hyder_work
The patch servers should be back up by noon.
The rest of the servers will slowly re-open one after the other during the afternoon.

Mindenkinek server down van, vagy csak nekem cseszödött el valami a patch letöltése után??

Tiffa
Jaja, nekem is ez volt az elsõ gondolatom, nagyokat kacarásztam rajta.
Uberlama
ez nagyon tuti, mint egy ovis csoport élén az ovónõvel 😊)))))))

Jockey
haggyuk ezt a skill-t😊)...

Köszi a linket. Nem tudom melyik barom csinálta, hogy a 4.8-at 4nek számolja a skilleknél.

ja k 😊

zzz

Jockey
nem is mondtam, én tegnap vagy tegnapelõtt találkoztam egy vicces troll zerkerrel, zerker mode-be 2h-d hammerrel csapott agyon, izgis volt😊
igaz még nics sc rucim, de azt tom hogy lezuzta 3%-a a hp-m 1 ütéssel, a2ikra már nem emléxem..😛

Jockey
jó a luris kép, cukik😊

Kemor_PMs: but I won't lie to you folks...

zzz

Na még egyet 😄

Ja valszeg /level command ki lesz kapcsolva mert bugos:

but I won't lie to you folks, we may open servers without /level for today. We need to check with Mythic for something, so might only have the /level tomorrow.

lvl 50es karit lehetet csinálni akárkinek (még ha most vette meg a játékot akkor is 😄

zzz

Uberlama
lol 😊