Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fidel elhiszem hogy sok alb van, de mindjá felrakok egy képet hogy jártam midikel dfbe mikor xpztem legújabb thid karimal egy friarel 😊

zzz

Tafaya
"Albik máshogy nem tudnak ezen a szerveren játszani."

Ja, annyira overpoweredek.

Tafaya
Mar megint marhasagokat beszelsz, tuti van olyan hogy hibik vagy midik is zergelnek. Ostoba albiellenes vagy, es szuklatokoru. Miert nem lehet felfogni hogy amig 15 fonel tobb ember lephet be egy szerverre ott lesz zerg??

Tafaya
Jatszik meg, csak nem tul sokat. A cd-key valszeg mar nem lesz meg.

😮 ott a helyem 😄

zzz

Hát az aki azt állította, hogy exc szerveren az albok nem zergelnek az nem jár emainba ma délelött 10kor már 72 albi volt ki. kb 2-3 órája stabil 6-8fg zerg mozog egész emainba és ebbõl van 2. Albik máshogy nem tudnak ezen a szerveren játszani.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

nyertél a lottón? 😛

zzz

nem nekem kellett, csak mondtam mint info 😛

zzz

Tafaya
Feb. 19 😊

Tafaya
Minket hujenek neztek anno a goboknal, amikor kijelentettuk hogy a 8. helyre csak stealthert veszunk be 😊

Hibernia4tehwin faszom, postoltam egy topicot azzal kapcsolatban hogy kreálnék egy balanced thidranki grp-t, erre leflémeltek hogy miért nem veszek be stealthereket 😄

zzz

kb 1.5 hónapja van meg SI, akkor kérdeztem rá hogy lesz-e valamikor sima daoc, azóta várom a telefont, szal ebbe ne legyél olyan biztos.

zzz

Satyor? 😊

zzz

Bar lehet hogy excalon meg nagyobb a szakadek a hibi thidranki es az alb/mid thidranki kozott. Ott lehet ha nem naturalist karival mennek thidbe nem tudnam mclt osszeszerezni osszerakott group nelkul.
Bosszanto hogy most /level az osszes alma azt hiszi hogy jon az ingyen kapott 85% quality panceljaval/fegyverevel es majd ownol. En druidom is /level-es de felhoztam 23ra es craftolt pancel+ cappelt statok vannak rajta. Legjobb eset az volt level 20 eldritch beallt es nem volt rajta pancel se 😄
Hat nemtom aze mcl-t meg ossze lehet szopni thidrankiban akarmekkora szopas van, druiddal sikerult 😊
Uberlama
ja tom hol vannak, bár Lourk most nyaral.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Jockey
jaja, igazad van ebben prydwenre vonatkoztatva, de tényleg ég és föld a két szerver sztem. én nem sokat látok pryd hibböl, csak következtetni tudok rvr-l, meg amit ti meséltek, excalt viszont látom kb mi zajlik, persze csak kb, mert nem vagyok aktív rvr-õ, mivel nics még 50es karim😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Érdekes lenne ha te az infivel+20% str relic nélkül kicsapnál PAval vagy anélkül.
Itt 1 kis figyelmeztetõ példa, ha meglátnál 1 Rudasmatyi nevezetû healert és téves gondolatok folytán betámadnád.😊
Tegnap rohanok mpk-ból mmg felé öngyilkossági szándékkal. RR7-es infi PA-zik aztán fut utánam(gondolom a lag vagy valami miatt a 2. style nem jött be.) Futok tovább mondom magamba ugyis meg akarok halni, de hirtelen az a gondolatom támadt, hogy nehogy már 1 albi nyirjon ki. Face instant mezz és láss csodát 1 élethû albi szoborcsodát látok. Felgyógyítom magam és indulnék vissza mpk felé, hogy jelezzem az albi szobor jelenlétét mpk-tól nem messze, ekkor jött 1 fg midi én meg hevesen integettem nekik, hogy ez a szobor elévült és le kellene bontani majd a darabjait visszaküldeni ahonnan jött.😊
A tervezett mmg suicide a végére apk Mester Wizard lett.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Lehet hogy quaby, akartam neki en is wavelni de too far away 😊
Igaz , pryd hib nem merce igazan, dehat ezen a szerveren jatszotok hibik ellen nem? 😊
Ki játszik Qinyirlak nickel thidbe btw?

zzz

eclipsét nem nagyon látom már rvsr mióta nincs redb meg lourker thou

zzz

ez valszeg egy uncapelt, talán még af vagy melee buffot felnem rakó láma fasz volt imo :d

zzz

te jockey excalon se mennek hibik thidrankiba? múltkor 70-100 alb volt thidbe, kb 60-70 midi és jött egy fg hibi? mondom wtf lol, szal ha vannak akkor milyen idõpontba? (vagy no thidranki?)

zzz

Jockey
erre én is csak azt tudom mondani hogy ne pryd hibböl indulj ki, moc szvsz elég ghyorsan összekaparható, az, hogy nem hazsnálják a debuffot, az meg elég gáz, de nagyon nemtom kommentálni
egy chanternek szvsz nincs túl sok érdemleges ra-j, lényegében ez a 2, meg gondolom mcl, hát ezt nem nehéz lifundálni hogy megvegye...
alb/excalon dunát lehet rekeszteni achanterekkel, és szvsz nem mindd rr2es, én még nem nagyon láttam ott groupot chanter nélkül, szal ha az van akor ezek az ra-k is vannak, csak az a kérdés hogy 1v 4 van a grouban😊

Uberlama
mondtam PA nélkül, és ha nincs olyan mákod hogy ennyi criti van akkor sokkal kevesebb lenne , de kicsit elkanyarostunk, szal a lényeg ha nem tök láma a grp akkornem tudsz egy castert megölni PAnélkül.

Badguy: azért NPt és Eclipset irok mert a többi hibi grp jó esetbe is csak hasonló szintû mint mi. Ez a két guild a legjobb (bár van egy másik full fekete sylvan healer na velük jót szoktunk csatázni), õk mindig debufolnak.

Nem tudom elegszer mondani hogy ne lourker vagy egyeb gankgroupok elleni aod/egyeb alb groupos experience alapjan iteld meg hogy mit el meg az atlag light mentalist (ami ugyanaz mint 1 fire wizard kb).
Naja, csak tod legtobb chanter baszik arra hogy debuffolni kene (u***oa, sard****) kicenzuraztam kicsit nickjeiket akikkel legutobb jatszottam. Hat azok nem debuffoltak. Mint a legtobb, nincs meg a moc (r3l4en elerheto, chanternek kotelezo) vagy a boad (uber resist buff ra).
Hyder
azért amit az NP mûvel, az sem gyenge:

Nolby Pride

Realm Points: 178,156,416
Last Week: 1,175,334

Steam: [HUN]Feriggno

Hyder
és akkor még adjad mondjuk hozzá a PA-t ha ugy kezdek és add össze mennyi HP az, + a poison ami mondjuk 70/tick

szerintem ez bõven megvan 1400 HP

Hyder
és ne mondd, hogy kék volt vagy alacsony szintu, mert 932 RP, az azért nem egy lvl 30as

Hyder
hmm, tényleg nem? számold össze..1211 dmg, majdnem annyi mit amit irtal

és irtam, hogy ilyen csak volt, nem mindig ez van...

nezd csak meg, sajat szemeddel

KÉP

Jockey
ja ok, egy vonalon vannak a resist debuffok a pabe-l, lol

Jockey
hát jah, tudopm nem egy vonalon vannak apbae-l pl, de azok az 50%-os debuffok kcsit erõsnek tünnek😛

Jockey
😊
no megnéznélek mit reagálnál a jófajta kis chanter groupokra mondjuk albi casternkét, ennél sokkal szebb %-k szoktak kijönni, és nem kell hozzá friar (ami amugy sincs sok pryden), csak a chantertömegkari😊

Jockey
kicsit elkanyarodtunk tõlem..😊
szal én a pa /pbt -re mondom hogy ez elég gusztustalan, mert ha nem pa-d be, hibi 4 sec stun ide vagy oda eléégé megnehezíti a dolgod, plána ha jóféle kis chanterröl van szó, na azt általába benyalom ha nem jön be a pa..
szal én csak arra reagáltam hogy azért egy pa-k illne mindig bemenni, ha már stunolni nemtudsz a bt- miatt, legalább a pa menjen be😛

Uberlama
k a stunt nem tudtam mert engem nem szoktak stunolni , a resistjeim meg cappelve vannak ennek ellenére ugye a debuff miatt jönnek a 490-500as ddk egy NP-eclipse chantertõl.

Hyder: egy 1400hps cappelt resistes castert nem ölsz meg 3-4 ütésbõl (saját tapasztalat alapján, sb ha nem tudja bevinni a PAt akkor halott) 😊 ha nincs pa ofcos.

Bocs ez nem neked ment csak veletlen valasz erre gomb megtalalt 😊
A legjobb amikor heat specced casteremmel talalkozok friaros grouppal.

You hit for 191(-190) damage!

A stun meg 2,5 masodperc 😊
Hyder_work
de mondjuk én a legkevesebbet ölök castert, inkább maradok a jó öreg SB-k, Archer classok és healer classok EKG ellenõre

A hibi stunrol fennlevo legenda megszunt amikor a resistek szamitani kezdtek a durationnal. Persze, nem 8% heat resistel kell szaladgalni aztan vinnyogni hogy mar megint lestunnolt az overpowered ize meg bla 😊.
Stun kb 4 masodpercig tart, lothandar heat buff nelkuli 32% heat resistjevel. Jon 1 rambo azt stunolhatjak. Purgeot nem er mostmar a stun mer 4 sec alatt nem nukeol le ddvel csak pbaevel max.
Hyder_work
najó, nem 3 ütésbõl, de volt már rá példa hogy garrote+achiles+garrote és megfeküdt, és nem zöld volt, nemis kék

de átlag elég szépeket tesznek az infilek rájuk. és csak akkor támadom be õket, amikor le vannak foglalva (castolnak, pisilnek, nézik a TVt mittomén)

Hyder_work
mivel a casterek sem 1edul járnak, igy énsem egy solozo casterre rongyolok egybõl, hanem szépen megnézem melyik maradt hátul nukeolni és azt szépen lekezelem, és ha nem PAval kezdek, akkoris leverem 3utésbõl átlag...

amugy énis találtam 1 bugot, amivel az infilek is kis elõnyhöz juthatnak, de ezt itt nem teszem közzé, maradjon csak az én elõnyöm, ha valaki kísérletezik 1 kicsit akkor ugyis rájön

Uberlama
megnézem hogy egy jó castert, pláne ha mondjuk hibi hogy versz le ha a PAt felfogja a bt (mert most egy bugnak köszönhetõen sajna felfogja). Hibi caster: qc stun és halott vagy. Albi: qc root-mezz attol függ mije van és halott vagy. Midi: na azokat nem ismerem annyira de midi caster (emg egyáltalán caster) nem mászkál egyedül. Namost ha pa elment heallel simán életbe lehet tartani a castert amig a többiek kinyirnak 😊

ja én is beszoptam egyszer, erre már csak azt tudom mondani hogy szánalmas.

zzz

Hyder_work
ja, és nektek sincs hang amikor meghaltok vagy evadeltek?

ez tökre zavaro sztem

Tafaya
Tutira bug.