Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Itt 1 kis figyelmeztetõ példa, ha meglátnál 1 Rudasmatyi nevezetû healert és téves gondolatok folytán betámadnád.😊
Tegnap rohanok mpk-ból mmg felé öngyilkossági szándékkal. RR7-es infi PA-zik aztán fut utánam(gondolom a lag vagy valami miatt a 2. style nem jött be.) Futok tovább mondom magamba ugyis meg akarok halni, de hirtelen az a gondolatom támadt, hogy nehogy már 1 albi nyirjon ki. Face instant mezz és láss csodát 1 élethû albi szoborcsodát látok. Felgyógyítom magam és indulnék vissza mpk felé, hogy jelezzem az albi szobor jelenlétét mpk-tól nem messze, ekkor jött 1 fg midi én meg hevesen integettem nekik, hogy ez a szobor elévült és le kellene bontani majd a darabjait visszaküldeni ahonnan jött.😊
A tervezett mmg suicide a végére apk Mester Wizard lett.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
zzz
zzz
zzz
egy chanternek szvsz nincs túl sok érdemleges ra-j, lényegében ez a 2, meg gondolom mcl, hát ezt nem nehéz lifundálni hogy megvegye...
alb/excalon dunát lehet rekeszteni achanterekkel, és szvsz nem mindd rr2es, én még nem nagyon láttam ott groupot chanter nélkül, szal ha az van akor ezek az ra-k is vannak, csak az a kérdés hogy 1v 4 van a grouban😊
Badguy: azért NPt és Eclipset irok mert a többi hibi grp jó esetbe is csak hasonló szintû mint mi. Ez a két guild a legjobb (bár van egy másik full fekete sylvan healer na velük jót szoktunk csatázni), õk mindig debufolnak.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Nolby Pride
Realm Points: 178,156,416
Last Week: 1,175,334
Steam: [HUN]Feriggno
szerintem ez bõven megvan 1400 HP
és irtam, hogy ilyen csak volt, nem mindig ez van...
nezd csak meg, sajat szemeddel
KÉP
no megnéznélek mit reagálnál a jófajta kis chanter groupokra mondjuk albi casternkét, ennél sokkal szebb %-k szoktak kijönni, és nem kell hozzá friar (ami amugy sincs sok pryden), csak a chantertömegkari😊
szal én a pa /pbt -re mondom hogy ez elég gusztustalan, mert ha nem pa-d be, hibi 4 sec stun ide vagy oda eléégé megnehezíti a dolgod, plána ha jóféle kis chanterröl van szó, na azt általába benyalom ha nem jön be a pa..
szal én csak arra reagáltam hogy azért egy pa-k illne mindig bemenni, ha már stunolni nemtudsz a bt- miatt, legalább a pa menjen be😛
Hyder: egy 1400hps cappelt resistes castert nem ölsz meg 3-4 ütésbõl (saját tapasztalat alapján, sb ha nem tudja bevinni a PAt akkor halott) 😊 ha nincs pa ofcos.
You hit for 191(-190) damage!
A stun meg 2,5 masodperc 😊

de átlag elég szépeket tesznek az infilek rájuk. és csak akkor támadom be õket, amikor le vannak foglalva (castolnak, pisilnek, nézik a TVt mittomén)
amugy énis találtam 1 bugot, amivel az infilek is kis elõnyhöz juthatnak, de ezt itt nem teszem közzé, maradjon csak az én elõnyöm, ha valaki kísérletezik 1 kicsit akkor ugyis rájön
zzz