Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NEW THINGS AND BUG FIXES
- Using the /lastname command without entering a new last name will now allow characters to erase their current last name, as requested by the Role Playing Team Lead.
1.64 roxor :-)
- Using the /lastname command without entering a new last name will now allow characters to erase their current last name, as requested by the Role Playing Team Lead.
1.64 roxor :-)
imo 2handed savage: sajnos képet nem csináltam de 1800hpt úgy vert le rólam 5-7sec alatt hogy azt még egy kaszter is megirigyli.
troll savage, 2handed vs elf shade, 34% slash resist
700dmg
540dmg
600dmg
ennyi voltam és ezt kb ua speedel mint én, szal egy kurva nagy lol az a savage. (bd meg a párja, de ezt már kitárgyaltuk😊
troll savage, 2handed vs elf shade, 34% slash resist
700dmg
540dmg
600dmg
ennyi voltam és ezt kb ua speedel mint én, szal egy kurva nagy lol az a savage. (bd meg a párja, de ezt már kitárgyaltuk😊
zzz
az, egy kalap lószar
zzz
...
zzz
Ja es gg hogy megint unskilled zerg amikor 1 ora alatt talaltam masik 6 hibit aki rvrelne :-/
Hat nemtom, regen durvabb volt legalabbis rajtam. Lehet nem ae volt de akkor is durvabb volt.
Übinek igaza van, van mercem szal nem beszélek hülyeségeket. 😉
Régen egyszer elnyomtad, ha resistelték szívtad a fogad ha nem akkor meg röhögtél nagyokat, hogy hozzád se érnek. Ez most arra változott, hogy magadon castolod tulképp, 30 másodpercre aktív és eddignekem minden ütésemnél procolt. Na most a proc 10 másodpercig van fent az éppen aktuális targeten ha nem resistelte. Ha resistelte akkor még mindig ott az esély, hogy következõ ütésnél bemegy. Ez azért jó mert 30 másodperc alatt full buffal kb 12-15 ütés megy el (elgimpeltem a karit még jó rég, sok lett neki a quickness... :/ ), na most ennyi ütésbõl ki lehet osztani egy pár emberre. Midik ellen durva igazán, 2hand cuccoknál egy fumble az kb fél óra, magyarul addig ott áll és semmit nem csinál, csak bután néz hogy most mi van 😊
Régen egyszer elnyomtad, ha resistelték szívtad a fogad ha nem akkor meg röhögtél nagyokat, hogy hozzád se érnek. Ez most arra változott, hogy magadon castolod tulképp, 30 másodpercre aktív és eddignekem minden ütésemnél procolt. Na most a proc 10 másodpercig van fent az éppen aktuális targeten ha nem resistelte. Ha resistelte akkor még mindig ott az esély, hogy következõ ütésnél bemegy. Ez azért jó mert 30 másodperc alatt full buffal kb 12-15 ütés megy el (elgimpeltem a karit még jó rég, sok lett neki a quickness... :/ ), na most ennyi ütésbõl ki lehet osztani egy pár emberre. Midik ellen durva igazán, 2hand cuccoknál egy fumble az kb fél óra, magyarul addig ott áll és semmit nem csinál, csak bután néz hogy most mi van 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
roszul tudod, a drity eddig olyan volt hogy célpont és rányomod, 30 sec, ha üt egyet akkor nagy esélyel fumble meg miss meg mittomáén, szal lényegében 30secig harcképtelen. mostmár meg ha ütsz vki akkor procolhat be.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Tokeletes, a shadeknek a sotetben sokkal biztonsagosabb a sneakelkedes 😊
Ooopsz, azt a laggos mindensegit
Eddig is tobb emberre ment csak 1 kicsit mashogy. PBAE spell volt asszem.
Eddig is tobb emberre ment csak 1 kicsit mashogy. PBAE spell volt asszem.
lassan ki kellene tenni a táblát ligenben,hogy az utolsó,aki elhagyja hibit kapcsolja le a villanyt... :-/
Merc elég durva lett, bár még csak 48 a srác. Flank (oldalról kell bevinni)+ Shadows Rain nagyon durván sebez, bár volt vele érdekes bugom miszerint jobb kézzel 3-at sebeztem, ballal 29-et(lila mob)... Dirtynek eddig is volt effektje, csak most már több emberkére is rá lehet nyomni (offenzív proc lett ugyanis).
http://www.tar.hu/angelujo/sshot414.jpg
http://www.tar.hu/angelujo/sshot414.jpg
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
itt 1 kep rola
http://shinki.0wns.org/main/DAoC/pox/dmg/owned.by.bof.jpg
http://shinki.0wns.org/main/DAoC/pox/dmg/owned.by.bof.jpg
Bar van 1 masik topic ami a melee damaget nem igazan vedi (miszerint szar) csak azt mutatja hogy a style'based dd proc 400+147 crit artott 1 clericen aki bofolt (scythe 70 dmg, a dd azert szep volt.. 😊
Bazz, hat nem letoroltek, na mind1 az a lenyege hogy szar a vew mer 276okat art 5.3 spd scythe-vel vagy mi a szosz volt a lenyeg. Capped stats+scythe meg egyebek
http://www.prydwen.net/forum/showthread.php?s=&threadid=8454
Most ti jottok! 😄
E'mondom akko en mit tapasztaltam.
Lothandar, blademaster azaz light tank.
-Triple wield kicsit tobbet art, 30 perc helyett 7 perc a re-use timer
-flurry'nek van grafikaja es hangja vegre, mas valtozas nincs
-supernova level 50 style 18+18+17+17+16+16 bleedet okoz
-ice storm style (ez csak blademasterre vonatkozik, ranger es ns nem kapta meg) 4 seces stunt okoz
-snow shower back style 12 masodperces snaret okoz (ez minden celtic dual felhasznalot erintett, elegge poweres style mer aki a hatat forditja ugyis futni akar elolem, na most nemtud 😊. Nem indit immunity timert, spammelheto
Lothandar, blademaster azaz light tank.
-Triple wield kicsit tobbet art, 30 perc helyett 7 perc a re-use timer
-flurry'nek van grafikaja es hangja vegre, mas valtozas nincs
-supernova level 50 style 18+18+17+17+16+16 bleedet okoz
-ice storm style (ez csak blademasterre vonatkozik, ranger es ns nem kapta meg) 4 seces stunt okoz
-snow shower back style 12 masodperces snaret okoz (ez minden celtic dual felhasznalot erintett, elegge poweres style mer aki a hatat forditja ugyis futni akar elolem, na most nemtud 😊. Nem indit immunity timert, spammelheto
szal szvsz mid/excalon v. alb/excalon hozz fel egy karit 50re és utánna level 20 ha alb/midgard prydwenen vagy /level 30 hibibe megtudod mi a pálya. Én legalább is így tennék újra kezdhetném a gamet 😄
zzz
fyi /who alb excalibur 780 + 150 anon
/who hib prydwen 321 + 60 anon
😮
/who hib prydwen 321 + 60 anon
😮
zzz
komolyan mondom hogy ne gyere, irtó gáz hogy rábaszol egy adott karira adott idõt és szopsz. 3 50esem van prydwen hibibe igaz ebbõl 2 stealther, lothnak 4 50se van ebbõl 1 stealther és nem, egyszerûen nem lehet rvsrzni mivel vagy egy épített rvsr-grpba vagy, amivel állandóan menni kell és ugyanazt a karit kell nyomatni minden nap, ami nem rossz de idõ után uncsi de igy legalább van sikerélmény, amúgy meg szopsz.
zzz
igaz akkor mindenhol enemy leszel te kötsög 😊, én lassan elkezdem levelkedni sorcerort / infiltrator albion excalon, 2p cash már megvan. NSemet kicapeltem, valszeg most buffbotot felviszem 50re, megszerzek vele egy-két rá-t és prydwen hibi albioni xpzés elõli búvóhely lesz számomra.
zzz
Ezen nincs mit gondolkozni, ha ejjel nappal a hajad akarod tepni csak akkor gyere 😊
Emlekszem satyor volt 1 kis Cs's amokfutasod mint cikkiro warszervezo stb. amikor leszoktal daocrol ?😊
En mint rock testvere szinten baratkent mondom hogy pryd hibibe ne gyere, minden epeszu menekul onnan. Persze mi nem vagyunk epeszuek 😞
mint barát mondom hogy prydwen hibibe ne gyere. Menj Excal midgard és Prydwen Albion, ha mindenkép hibi akarsz lenni azt Excalon tedd.
zzz
Hali.
Én 1 hete beszéltem a Magyarországi (DAoC) forgalmazoval,és azt mondták,hogy kb.2-3 héten belül érkezik új szálitmány nekik és utána a CDGalaxisba már megint lessz Gold verzió.
Ez 1 hete volt,szvsz még 1 hét és lehet érdeklödni a CDGalaxisnál,hogy mi van.
Szoval aki DAoC-ot akar venni még várjon 1 hetet.
Én 1 hete beszéltem a Magyarországi (DAoC) forgalmazoval,és azt mondták,hogy kb.2-3 héten belül érkezik új szálitmány nekik és utána a CDGalaxisba már megint lessz Gold verzió.
Ez 1 hete volt,szvsz még 1 hét és lehet érdeklödni a CDGalaxisnál,hogy mi van.
Szoval aki DAoC-ot akar venni még várjon 1 hetet.
Jah es a babylon ircen a quakenet-re koltozott.. a szoba ugyanaz. Ott elersz mindig.
Gyere excal/midibe vagy pryd/hibibe. Az utobbiba csak akkor ha mazohista hajlamaid vannak.
Excalon indul egyebkent lassan 1 epitett xp grp lvl 20-23 tol... a reszleteket priviben.
Excalon indul egyebkent lassan 1 epitett xp grp lvl 20-23 tol... a reszleteket priviben.
Ez egy baromsag, erdekes modon pryw serveren en mar bazzi sok szor lattam 4-5fg midi zerget vagy nagyobbat is, bar lehet csak a szemem kaprazott, nem hinem hogy excan ez maskepp lenne. Amugy szvsz igaza van Atomynak.
Utoljára magyarázom el a zerg kialakulásának a lényegét 😊
Az hogy valakik nem 1fg-vel mennek annak fõleg az az oka hogy úgy nincs esélyük és mindíg meghalnának, amit nem mindenki élvez. Ennek több oka lehet:
1. az ellenfél se 1fg-vel jár
2. az ellenfél 1fg-vel van kint de jobban összerakott groupok/magasabb RR
3. annyira szar a group(nincs speed, mezz, heal) hogy még a leglámább ellenséges group ellen sincs semmi esélye
Albionban fõleg a hármas eset forog fenn. Excal/Hiberniában azt tapasztaltam hogy a groupok nem szívesen indulnak el bard, warden, druid nélkül, azt te írtad hogy excal midiben a random groupok nem indulnak el healer, shaman, skald nélkül, próbálj albionban játszani és állj addig APK-nál míg összeszedsz 1-2 clericet, sorceret, minstrelt(paladint még lehet találni néha 😊). Sok szerencsét, majd 5 évenként ránézek a fórumra, hátha összejött 😊
Tény hogy albionban a legkönnyebb olyan groupokat összerakni amivel nulla az esélyed bármi ellen, és ezt általában azzal kompenzálják hogy nagyobb csoportba verõdnek.
A példádat meg nem értem. A midi random high RR groupod(2 healer, shaman, skald, 4 tank nekem balanced groupnak tûnik, nemtom nálad mit jelent a random group) megölt egy high RR albi groupot amiben casterek voltak. Eddig értem, világos hogy egy midi tank group 3 str relic-el nagy eséllyel lever egy albi caster/vegyes groupot hacsak nem teljesen balanced 2-3 cleric BoF-al, paladin, minstrel, sorcerer, 2-3 tank/caster. De ebbõl miért arra következtetsz hogyha nem jönnek vissza ugyanezzel a felállással akkor az csak azért lehet mert zergelni szeretnek? Az is lehet hogy éppen nem volt kéznél az a pár ember akikbõl full balanced high RR group-ot tudtak volna csinálni, vagy barátok voltak a groupban és nem akarták kirugni õket csak azért mert így nem balanced. Tipikus realmgyûlölõ vagy 😊 Általánosítasz, pedig ennek még annyi értelme sincs mint a fajgyûlöletnek, ott legalább valami genetikára vagy társadalmi örökségre lehet hivatkozni, de attól miért lenne valaki egybõl láma meg zergmániás hogy egy pohárra kattintott egy fa, vagy egy kalapács helyett? 😊
Az hogy valakik nem 1fg-vel mennek annak fõleg az az oka hogy úgy nincs esélyük és mindíg meghalnának, amit nem mindenki élvez. Ennek több oka lehet:
1. az ellenfél se 1fg-vel jár
2. az ellenfél 1fg-vel van kint de jobban összerakott groupok/magasabb RR
3. annyira szar a group(nincs speed, mezz, heal) hogy még a leglámább ellenséges group ellen sincs semmi esélye
Albionban fõleg a hármas eset forog fenn. Excal/Hiberniában azt tapasztaltam hogy a groupok nem szívesen indulnak el bard, warden, druid nélkül, azt te írtad hogy excal midiben a random groupok nem indulnak el healer, shaman, skald nélkül, próbálj albionban játszani és állj addig APK-nál míg összeszedsz 1-2 clericet, sorceret, minstrelt(paladint még lehet találni néha 😊). Sok szerencsét, majd 5 évenként ránézek a fórumra, hátha összejött 😊
Tény hogy albionban a legkönnyebb olyan groupokat összerakni amivel nulla az esélyed bármi ellen, és ezt általában azzal kompenzálják hogy nagyobb csoportba verõdnek.
A példádat meg nem értem. A midi random high RR groupod(2 healer, shaman, skald, 4 tank nekem balanced groupnak tûnik, nemtom nálad mit jelent a random group) megölt egy high RR albi groupot amiben casterek voltak. Eddig értem, világos hogy egy midi tank group 3 str relic-el nagy eséllyel lever egy albi caster/vegyes groupot hacsak nem teljesen balanced 2-3 cleric BoF-al, paladin, minstrel, sorcerer, 2-3 tank/caster. De ebbõl miért arra következtetsz hogyha nem jönnek vissza ugyanezzel a felállással akkor az csak azért lehet mert zergelni szeretnek? Az is lehet hogy éppen nem volt kéznél az a pár ember akikbõl full balanced high RR group-ot tudtak volna csinálni, vagy barátok voltak a groupban és nem akarták kirugni õket csak azért mert így nem balanced. Tipikus realmgyûlölõ vagy 😊 Általánosítasz, pedig ennek még annyi értelme sincs mint a fajgyûlöletnek, ott legalább valami genetikára vagy társadalmi örökségre lehet hivatkozni, de attól miért lenne valaki egybõl láma meg zergmániás hogy egy pohárra kattintott egy fa, vagy egy kalapács helyett? 😊
Néztem a képedet. Ez 3fg midi. Most néztem a saját képem ami amg és tower között készült tower felé nézve amin 45 albit számoltam és ezen még nincs is rajta az a kb 4fg ami amgnél állt. Ez tegnap készült este. Az az érdekes, hogy se várfoglalás se RR csak rvreztek emainba.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Én is fel tudok neked rakni 1 átlagos estét amikor amg-nél annyi albi van, hogy 180 fokba tudsz fordulni 3 secenként. Elnyomnám az insta mezzt, de nem megy el, hanem gyorsan megfekszel.
Van néhány nagy guild aki 2fg-pal megy ki, de ezek nem nagy rvrezõk. NPis 1fg-pal megy mindig.
Midiknél is megvan a létszám, de érdekes modon mindenki az 1fg-os huntot kedveli.
Azt még elmondom, hogy itt aki nem assist-tál a main tanknak az a 2. körbe kirugják. Albiknál nem tudom, hogy ilyen müködik-e.
Annyira bénák. Leirom neked a midi részét. A midi random group addig nem idul el pk-ból amíg nincs healer,shaman,skald és legalább 4 savage vagy berserker. A magas szintû random groupok meg +mend/aug healer nélkül se indulnak el. Minden fg külön mozog kivéve ha 6+fg albi vann kint, mert azon mindeféle fg elbukik egybõl mint a huzat.
Albik meg 2-6 fõs szedett -vedett csapatokkal jönnek ki apk-ból + az a 20 rendszeres szóló balfasz akik azt hiszik magukról, hogy a konzerdoboz sérthetetlenné teszi õket. Délelött 1 fg random midid group ellen az albok 4fg alatt nem mernek kijönni az apk-ból se. Délelött abból áll, hogy az albik 2fg-pal apk-t campelik 1fg ellenében.
Tegnap volt olyan, hogy pont bekerültem ilyen 2 healeres magas RR random csapatba(pac/mend healer,mend/aug healer,shamy,warrior,skald,3 savage)aztán találkoztunk rr8-rr10es albi csapattal(Zoryaster,outlaw,vagy valami ilyenek voltak benen)egybõl az rr10es wizard elnyomta a VP-t 52%resist mellett 389dmg volt mindenkinek balszerencséjére a shamanomnak megvan az IotD amit instant megkaptak válaszba.😊A lényeg az, hogy jó 3 perces csata után minden albi elfeküdt tõlünk csak a skald feküdt meg még a legelején instanban, mert ugye a jobb albi casterek assistálnak egymásnak és kb a shamanom az 1790 hp-vel és 52% resistel 3-4 sec alatt kinyirják.
Gondolom az albik nem birták a vereséget elviselni a random group-tól és ezért 4 fg-pal tértek vissza. Ez jellemzõ itt az albikra, hogy õk nem képesek apkban összerakni 1 jó csapatot. Õk inkább a zerget szeretik és semmi köze ennek a classokhoz vagy az RA-hoz.
Albik meg 2-6 fõs szedett -vedett csapatokkal jönnek ki apk-ból + az a 20 rendszeres szóló balfasz akik azt hiszik magukról, hogy a konzerdoboz sérthetetlenné teszi õket. Délelött 1 fg random midid group ellen az albok 4fg alatt nem mernek kijönni az apk-ból se. Délelött abból áll, hogy az albik 2fg-pal apk-t campelik 1fg ellenében.
Tegnap volt olyan, hogy pont bekerültem ilyen 2 healeres magas RR random csapatba(pac/mend healer,mend/aug healer,shamy,warrior,skald,3 savage)aztán találkoztunk rr8-rr10es albi csapattal(Zoryaster,outlaw,vagy valami ilyenek voltak benen)egybõl az rr10es wizard elnyomta a VP-t 52%resist mellett 389dmg volt mindenkinek balszerencséjére a shamanomnak megvan az IotD amit instant megkaptak válaszba.😊A lényeg az, hogy jó 3 perces csata után minden albi elfeküdt tõlünk csak a skald feküdt meg még a legelején instanban, mert ugye a jobb albi casterek assistálnak egymásnak és kb a shamanom az 1790 hp-vel és 52% resistel 3-4 sec alatt kinyirják.
Gondolom az albik nem birták a vereséget elviselni a random group-tól és ezért 4 fg-pal tértek vissza. Ez jellemzõ itt az albikra, hogy õk nem képesek apkban összerakni 1 jó csapatot. Õk inkább a zerget szeretik és semmi köze ennek a classokhoz vagy az RA-hoz.
Egyebkent a zerg rinyat be kellene fejezni, ahol megvan hozza a letszam ugyis zergelni fognak.
Satyr nem azt mondtad,hogy soha többet nem jaccol vele mert ez 1 betegseg es orulsz,hogy leszoktal rola? ;-)
jaja PA elveszik most a bt miatt , ez egy bug aminek mint caster örülök, de ha az infim 42 helyett 50 lenne akkor felkötném amgam. Javitják már btw azt irják.
hibiknél random rvsr grp szinte sosincs, max balanced fg van 2 + nolby prideosok. Ennyi. Már stealther se nagyon van emainba, mert elszaporodtak mincer + scout/infil squadok kempelni ligen ----> emain utat sajna... Ja és nem tom mi a fasz van de pa-se nagyon müxik és mezz közbe lehet kapni critshot, amit eddig nem lehetett (csak stunban, most ez nem tom újítás-e vagy bug).
zzz
de itt alboké volt df entrance 😄
zzz
Amugy Prydwen is egyre szarabb lesz ebbõl a szempontbol. Kimegyünk emainbe, vagy kibaszott sok albi van, vagy se albi se enemy, vagy van pár albi über grp meg eclips-np-mm-warders-szerû grpok, akiket aod randommal nem nyomunk le 😞
odin ált. üres. HWbe is csak néha van enemy, már nem egyszer volt hogy abbahagytuk rvrt mert 2 óra kolbászolás után találtunk összesen 2fg enemyt. 2-3fõs részletekben,
odin ált. üres. HWbe is csak néha van enemy, már nem egyszer volt hogy abbahagytuk rvrt mert 2 óra kolbászolás után találtunk összesen 2fg enemyt. 2-3fõs részletekben,