Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 fg-vel nem szoktak gondot okozni (na persze a 2 fg is úgy jön össze néha, hogy abból néhány ember 46 vagy egy picit fölötti 😊de sajna erre nem volt példa legalább 2 hete 😞
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Latom Jock, te meg kuldtel nekem nemi penzt, jokor, mert most az az osszvagyonom. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
Kiváncsi vagyok albi-ba hogy fog menni a harc ellenük albi melee grp-al.
Lourker
Szal szerintem én (mi) jobban belelátunk, úgyhogy légyszíves ne gyere a hülyeségeiddel...
Everquest Junkie.
A message pedig:
Everquest Junkie attacks you with: 1337 talk!
Kb az en velemenyem le is irtam eqrol 😊
zzz
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
igy torolheted (esetedben nem kell instalálnod) az alap DAoC-ot
Steam: [HUN]Feriggno
zzz
volt alkalmam az elmult pár napba pár ck elvételen és védelmen is részt veni vele mid/excalon, valami iszonyat jól szorakoztam vele
védésnél no komment, abi sereg ajto elõtt 10 méterre, aztan már csak szaladgáltak balra meg jobbra..😊
volt egy 2 sikeres keep elvételünk, ott a simán kilehetett szedni az albikat a lord roombol vele, mármint kellõképpen lefoglalni õket.
volt pár ksi ice wizi, de semmit nemtudtak csinálni..
2 nap alatt 325rp-t csinltam vele, valmai iszonyat rp farmer kari, és lehetõleg nem nagyon groupiztam vele..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
hát elég über kari, ajánlom mindenkinek probálja ki, kövi spec érdekes lehet 50-en:
10sec pbt, 2 bolt, aedd, jó dd, gtae, speed, debuff..
bg-n valami eszméletlenül lehet vele gyilkolászni, és keep védésnél/támaádsnél semi unatkozol, a gtae nagyon über, bárkit távolt tudsz tartani a falakrol, és nem gyenge ahogy egész jó sebzéssel lövöldözöl a fal mögül 40fõs albi támadóseregeket😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
mik a tapasztalatok?😊
amugy ha valaki picit is rvr-tt, vagy ismeri nem csak a sajat realm-t, akkor nem nehez kiszurni kit kell kiiktatni elsore..
albik: botos csuhas, batran csapat melle oldalaz mezelni (jellemzo hiba sorciknal..), meg amugy is, mivel sok a tank, keves a kaszter (resistpowa), 1-2 instaval konnyen lehet hatrastalanitani oket a csata elejen..ja meg a peteket szeretem meg sorcinal: homlokva kkirva sorci vagyok, engem ussetek..
midi: legkiseeb dwarf-k (altalaba csajszlik), neha nornsik, de nem gaz, lodd a kispajzsost..😊
hibi: trivialis..
Lourker
zzz
zzz
mivel senki se tud belépni jó formán (svéd cselló holland csellós se 😄
zzz
Alboke instant,midike buff 😊
"Ha' nezzetek mar a zenes kiscsakokat kapjuk el mielott benjozik itt nekunk egyet!"
Aztan jon a "I GRAB MY DRUM RUNNING AROUND SCREAMING
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
Mindenkinek elsõ célpont, és nem éppen egy strapabíró class. 😊 Mondjuk a mi sorciaink azért halnak elsõnek, mert nem hajlandóak csináltatni egy nyamvadt sc rucit (papírból még olcsó is, ha nem MP) és a hülye epicbe rohangálnak. Annál agrovonzóbb dolog nincs is...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz