Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
Tegnapi über rvr group: 1 cleric, 3 wizi (2 full fire, 1 ice), 1 theu, 1 infi, 1 reaver (a végére lett egy paladin is). Na most ilyen és ehhez hasonló csapatokkal szoktunk néha kimerészkedni, szvsz nem egy túlélõ ösztag. 😊
2 fg-vel nem szoktak gondot okozni (na persze a 2 fg is úgy jön össze néha, hogy abból néhány ember 46 vagy egy picit fölötti 😊de sajna erre nem volt példa legalább 2 hete 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Magyarul nem valtozott semmi. 😄

Latom Jock, te meg kuldtel nekem nemi penzt, jokor, mert most az az osszvagyonom. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
"ac/ni"???
btw excal albon nincs senki akinek van egy lvl 30as NUKERE? 😊 jól jönne egy , mert túl sok a gyökér erre felé (értsd: 5bõl 4)

zzz

ja kiváncsi leszek amikor kimegyek elõször emainba excalon és jön nolby 3 rr9es healerjével és gprjával 😄

zzz

AngeLujo
Nem veszekszik itt senki 😊

Hát ja mostanában van egy két egész jó melee grp emainban , de egyik se olyan nagy szám még low rr a nagyrészük +a healerek nem olyan jók szvsz . eclipse ill. ecl/np grp-al nem nagyon okoztak gondot amikor találkoztunk velük.

Kiváncsi vagyok albi-ba hogy fog menni a harc ellenük albi melee grp-al.

Lourker

AngeLujo
Nem kötözködni akarok, de egy hete nem volt rendes szervezett AoD RvR. Tegnap 1 fg-vel voltunk hw-be plusz az alliance egy darabig.

Szal szerintem én (mi) jobban belelátunk, úgyhogy légyszíves ne gyere a hülyeségeiddel...

Botond
hát röviden az volt,hogy aod 2fgvel nyomul odinsba ami nem zerg,de emainbe 3ns zergel meg hasonlók,de tafaya mondta,hogy ne foglalkozzunk mán mindig a zerggel,persze ha visszatérek elsõ dolgom lesz szervezni egy 2fg-s állandó jellegû "fun rvr"-t,kiváncsi leszek akkor is ennyire kardoskodni fog e a nép,hogy nincs zerg meg egyébként is szót se róla...
Hmm volt 1 jatek amiben az egyik mob neve:

Everquest Junkie.

A message pedig:

Everquest Junkie attacks you with: 1337 talk!

Kb az en velemenyem le is irtam eqrol 😊
az is de EQ-fan-clubnak álcázva.

zzz

Taranov
Üdvözöllek téged az Everquest fan clubban, toji 😊 (Taranow)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

jeeee visszajott a gyilkosmeh 😊
Meg jo hogy nem, ha mar nyaralsz ne a jatek jarjon az eszedbe.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Taranov
1000 új üzenet 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hangianix
Visszagyuttem. Valaki osszefoglalna mi tortent a forumon es a jatekban (utso 3 het). Megjegyezem egy percre nem jutott a jatek az eszembe, lehet abba kellene hagyni. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

sorc lvl 28 and rising , (elég szép az si zóna albionba, nagy almás kertbe vagy hol xpztünk😊

zzz

pwned

zzz

Hyder
megy sima SI installal

igy torolheted (esetedben nem kell instalálnod) az alap DAoC-ot

Steam: [HUN]Feriggno

feltöltöm neked csak azt mond meg hova

zzz

Tafaya
Ja gtaoe korrekt dolog, kar hogy wizinel a legszarabb vonalon van meg, bg1-en meg igy is volt hogy earth wizimmel egyedul visszavertem egy 2fg-s keepraidet 😊

Jockey
így van😊
volt alkalmam az elmult pár napba pár ck elvételen és védelmen is részt veni vele mid/excalon, valami iszonyat jól szorakoztam vele
védésnél no komment, abi sereg ajto elõtt 10 méterre, aztan már csak szaladgáltak balra meg jobbra..😊
volt egy 2 sikeres keep elvételünk, ott a simán kilehetett szedni az albikat a lord roombol vele, mármint kellõképpen lefoglalni õket.
volt pár ksi ice wizi, de semmit nemtudtak csinálni..
2 nap alatt 325rp-t csinltam vele, valmai iszonyat rp farmer kari, és lehetõleg nem nagyon groupiztam vele..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
no kiprbáltam egy rc runit midibe
hát elég über kari, ajánlom mindenkinek probálja ki, kövi spec érdekes lehet 50-en:
10sec pbt, 2 bolt, aedd, jó dd, gtae, speed, debuff..
bg-n valami eszméletlenül lehet vele gyilkolászni, és keep védésnél/támaádsnél semi unatkozol, a gtae nagyon über, bárkit távolt tudsz tartani a falakrol, és nem gyenge ahogy egész jó sebzéssel lövöldözöl a fal mögül 40fõs albi támadóseregeket😊

Uberlama
nekünk megy csak más a cime, nem a lionos. itt keressed: http://kmm.576.hu/lion/daocforum/

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Jockey
aod-ktol kerdes: nekem otthon nem megy mar napok nem megy a forum, csak nalam gond vagy mindekinel szar?

Jockey
jah, mar akartam kerdezni: volt itt rinya VP miatt..😊
mik a tapasztalatok?😊

Jockey
nos, ha tank csapatot csinaltok mint halottam, akkor a sorci nem szamitson tul sok jora, mivel gondolom o lesz az egyetlen csuhas, szal nem lesz nehez kitalani kit kell szetutniuk a midiknek😛
amugy ha valaki picit is rvr-tt, vagy ismeri nem csak a sajat realm-t, akkor nem nehez kiszurni kit kell kiiktatni elsore..
albik: botos csuhas, batran csapat melle oldalaz mezelni (jellemzo hiba sorciknal..), meg amugy is, mivel sok a tank, keves a kaszter (resistpowa), 1-2 instaval konnyen lehet hatrastalanitani oket a csata elejen..ja meg a peteket szeretem meg sorcinal: homlokva kkirva sorci vagyok, engem ussetek..
midi: legkiseeb dwarf-k (altalaba csajszlik), neha nornsik, de nem gaz, lodd a kispajzsost..😊
hibi: trivialis..

Tafaya
Tudod az a gond, ha meg kimegy a 2 fg AoD HW-be akkor meg jon a rinya hogy zergel. Emainban legalabb a 2 fg fel sem tunik 😊

Portolgatnanak, a nagy semmibe 😊
Bazz en meg rohadt melo miatt mar aludtam. Bar ugyis excal/albon lettem volna ha meg fenn vagyok 😊
Tafaya
Egyebkent valszeg folnyomtak a szervert, szinte az osszes fomobbol (Legion, Apoc stb) 7-8 megfordult ma emain apk-nal es osztottak vagy egy oran at az xp halalt 😊

Tafaya
Fizeted a telszamlam feltolom 33.6-os modemmel 😊

Nekem egy sima Si kellene ha vkinek van egy amit még nem activált és el akarja adni írjon ide plz.

Lourker

AngeLujo
De mivel jó esetben a sorci kezdi a harcot, ezért õ lesz elsõnek kijelölve mindenkinek aki ott figyel mezzben, ezért õ az elsõ célpont.

na nekem most megy

zzz

kösz az infot csabee.

zzz

Csabee
Ezt mondja a hibabejelentõ. De a munkatársai már dolgoznak rajta 😄

Csabee
A chellonál kábelszakadás történt csak magyar oldalak mennek. :/

szvsz valamelyik upcs ürge is játszik daoc, azt elég durván PWNOLTák egész héten azt gondolt egyet és beszopatta daoc playereket 😊

mivel senki se tud belépni jó formán (svéd cselló holland csellós se 😄

zzz

A kedvencem hogy hibi fele endu regen a legszarabb atm 😊 3 masodperces cast timeu izeke.

Alboke instant,midike buff 😊
Annyit mondok hogy a bard se sokkal lassabban hal ki mint a sorci. Sorcerornak meg az az elonye megvan hogy nem Nyilvanvalo hogy o sorci ha van masik alb caster is a csapatban. Erre ott jon bard albok/midik:

"Ha' nezzetek mar a zenes kiscsakokat kapjuk el mielott benjozik itt nekunk egyet!"

Aztan jon a "I GRAB MY DRUM RUNNING AROUND SCREAMING LIKE CRAZY tender 😊
Nem meg tudni= sose leszel 50es? 😊
Csabee
én sem tudok belépni és chellom van.

Uberlama
vazze nekem még a timbutui köztársaság receptoldala is bejön, de a daoc update server down, és a daoc honlap se jön be.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

kezd faszom ki lenni komolyan :/

zzz

AngeLujo
Igazad van, addig jó amíg nem tudod 😊
Mindenkinek elsõ célpont, és nem éppen egy strapabíró class. 😊 Mondjuk a mi sorciaink azért halnak elsõnek, mert nem hajlandóak csináltatni egy nyamvadt sc rucit (papírból még olcsó is, ha nem MP) és a hülye epicbe rohangálnak. Annál agrovonzóbb dolog nincs is...

22ig várok azután kilépek hibibõl. Mennem kell tesztelni az RC RM-et BG1ben.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ja az a csapattól függ ne ma helyezkedéstõl.😊

1 healer az nem tud hova helyezkedni ha 4-en ugranak rá.😊3 healernél meg senki nem hal be mégha 4en is ütik.

kiváncsi vagyok meddig fogok élni sorcal level 50en 😄 (bár lehet jobblenne nem meg tudni 😛

zzz