Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Najo en suppedek, remelem holnapra megcsinaljak ezt a mize hoze koze blaze "We iz gonna send new pwd to every 25000 customer with new passwojd!"
Elobbi esetben csak 1 game pwdt/logint kapsz es mivel a pwdt megvaltoztathatod barmikor ezert utolag akinek odaadtad ha akar se tud torolgetni.

De a subscription pwd't nem lehet megvaltoztatni.
hízzál picit aztán jöhet a vágás... vagy érjél azt majd gyün a szüret hiippóóóhááré

zzz

Fogalom zavar van itt btw, en nem arrol beszelek amit mi szoktunk csinalni hogy hoppa 1 ejszakara csereljunk accot hagy nezem a karidat gyorsan he!

Hanem amikor vegleges csere tortenik, errol beszelek, ez nagyon nepszeru de nagyon gazos is egyben, amint lathato allandoan szopik a scammelessel mindenki aki reszt vesz benne
Hagynak 'erni' 😊
Jo de o 1 kulfoldi, ismerek meg 1 csomo jofej kulfoldit daocbol de az accom SEMMIKEPP nem biznam ra egyikre se
Hangianix
Meg en se lattam oket belulrol. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Nem tudok segiteni. 😄

Hangianix
En is inkabb copyzni probaltam Exc/Hib-re Botond karijait, de nem ment. 😄

Még mindig nem lehet belépni daoc-ba😞(

Magyarulez 😊
Tod mer a magyar az egesz mas kategoria mint a kulfoldi tarsadalom, valamiert hianyzik a magyar daocosokbol ez a "letorlom a kolcsonkapott accrol az 50es kariket nyehehe de kiraly vagyok" szemelyisegi bibi.
Kulfoldinek is?
milyen jeleneteket ? ? 😊

zzz

Az én accountom már nem müködik, de az uj még nem jött meg.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Van buffbotod?

Az attól függ hogy hím vagy nõstény 😊

Egyik kulfoldi ismerosom daocban is ugyanigy account tradelgetett es hopp rr6 warden es rr3 nightshade replaced with level 1 kobold viking power volt.

Nem jatek ez az account trade... nem eri meg hogy gyorsan ki tudjak probalni 1 midi/alb karit.
Marmint nem azt modom hogy te fogtad ra csak a goasok 😊
Ez kamu, osszes olyan "noobie little idiot" kategoriaju jatekostol szarmazik aki tradeli accountjat hogy hat de jo lenne kiprobalni ezt azt 1 ideig. Aztan mikor mar 4 emberrel megcsinalta a tradet akkor jon/johet a bibi alt. szokott is jonni ahogy a sok rinyat olvashatjuk.

De fogjuk inkabb a gonosz hackerekre azok ugyis tojnak ra 😊
Hangianix
Ez a legnagyobb tahosag es nem is igaz. Ugyanis tuti van mentesuk a statokrol, tehat ha a targyait nem is, de legalabb a szinteket es az rp-t tudniuk kell... Utana meg olyan karit hoznak letre amilyet akarnak.

Egyebkent ki volt a gyerek? (Ugyanis nem kell mindent elhinni 😊 )

tegla
Ménemménmááán?

óóóóóó,hogyaza...hámeghálok hé!
Daoc köll!

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

A daoc-homon olvasottakból ítélve csak feltörték és accountokat lenyultak. Mindenki uj jelszavat kap majd.

fuck french imo

zzz

Lehet csak az angolon nincs, koztudott hogy a legkisebb odafigyelest a 2 angol szerver kapja.
Ez mind a kepzeleted szulemenye fidel 😊 (ezt se latod csak ugy tunik hogy latod)
karbantartás 15:00ig elvileg, semmi hír, ircre se jön fel gm...

zzz

Valaki tud valamit, hogy mi történik éppen?

15en játszanak europában.😊

Az össze europai szerver halott. Vagy csak én látom ezt?

hol így hol úgy ^^

zzz

Hangianix
Ezt albionban ugymondjak, hogy a masik accountomon levo necronak koszonhetoen. 😄

"(neki köszönhötem a shademet-enchanteremet lvl 40re 3 nap alatt ^^)"

Detto 😊
xest is sokat pofázik játék helyett, de ingame egy rendes gyerek. (neki köszönhötem a shademet-enchanteremet lvl 40re 3 nap alatt ^^)

zzz

Hangianix
A betuvel kezdodo ranger siman 900-t critezett belem hmgO-nal amikor Xest stealther grp-jat csinaltuk ki. Azert annyira nem olyan rossz az a archer class. (Mondjuk meg mindig a scout a leggyengebb szerintem 😊 )

Eleg botor dolog betamadni 2 mercet es 2 clericet rossz taktikaval, megha 6-en is vannak. Amit elcsesztek az ns-ek az a tamadasok idozitese, ill. nem ertettem miert csak 1 ranger lo a falrol, azt tudtam, hogy Xest inkabb melee ranger, de a masik gyereknek inkabb lonie kellett volna.

De az vicces volt, hogy utana Xest meg meghalt 2x a grp-javal, legkozelebb mar hozott + 1 fg-t magaval (bard, druid, kutyaf@sza) es utana panaszkodott, hogy a mi tokeletes melee grp-unk campelt Odinban. (Tokeletes, well, volt ott egy 4 fos csapat, es egy reaver+paladin duo akik kesobb jottek. Igaz kesobb mergeltunk, de valahogy a sorcerer es a minstrel meg mindig hianyzott. 😄)

tizst buffolva volt (amikor még én láttam - jó rég volt igaz - akkor nem volt botja-buffja)

zzz

Tafaya
Ugy tunik van 😊 Vazze, 2 mentalist is volt, nari petekkel, csak ugy lapitottam 😊 De hogy egy kis hoskodest is belevigyek, az sb-t keresve (TS) talaltam egy kosza ns-t, asszem Tizst a neve, kiprobaltam az uj SC cuccom rajta, 815, 508+90 😊 Izgi volt mert pl ha a critshot miss vagy fumble akkor halok barkitol 😊

AngeLujo
Van még annyi hibi a világon összesen? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Lol, Emain, hajnal 4:30:

- 1 szarrabuffolt sb amg-nel
- Valle es Bananplockaren (Midget Maffia-s sm es asszem RR7-es BD)
- 2 fg hibi

Nem flame, csak megijedtem amikor elotunt 2 fg hibi 😊

AngeLujo
Na megvan hogy miért érdemes még játszani, ma olyan raidet szervezett steveh hogy állat volt nagyon 😊
Csináltam videót majd felrakom 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

csodás cselló megint meghalt?

zzz

Hyder
daoc: DAOC_EN
daoc-si: DAOC_SI_EN

Steam: [HUN]Feriggno

Jockey
en meg debreceni vagyok, ha nem boldogulsz ugorj be autoval, odaadom az eredeti si cd-t, vagy a simat, amelyik kell, persze majd vissza is kell hoznod😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tiffa
A guildünkben vagy egy nyíregyházi srác, szóltam neki, hátha tud segíteni neked.
En barmi albot latok rafogom zerg ha ugy itelem meg 😊
Beta klienst kene leszedned mer az is jo, nekem sose volt daoc cdm azt se tudom hogy nez ki 😊.
Bg1 most nemmegy mer xpzunk atm. Talan majd 50 utan
bump

zzz

5bol 6 😊
Hyder
na összeszedem magam és elindulok parádéra

Afterra jön valaki innen?

Steam: [HUN]Feriggno