Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval ez az AoD zerg?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Na akkor mondhatnám,hogy kapjam be és törjön le a keze aki feltörte a szervereket.
Engem mondjuk kölönösebben most nem izgat mert holnap reggel elutazom 1 hétre nyaralni,de öcsémék tuti boldogok lesznek hólnapp mikor hazaérnek a táborbol ,hogy nem lessz DAoC 😊)

AngeLujo
Nem akarlak elkeseríteni, de sehogy. Ha volt beállítva elõre befizu az elmegy, ha nem akkor nem. :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Köszi az infot,már csak 1 kérdés:ha jövõ hétig nem inditják ujra az accountos oldalt akkor ,hogy tudom megoldani,hogy a holnap lejáró accountjaim müködjenek???

Tafaya
Melyik realmbe fogsz visszaterni?

Naja Szatyor koma rossz idopontot valasztott a visszateresre :/
Na de amint utana a ket tag bebizonyitotta nem olyan volt mint amikor en a tesomnak mondom 😊
most már komolyan kezdelek sajnálni bazz...

zzz

AngeLujo
na itt egy kép a mobról
én láma már csak a kihalásról csináltam, szal majd legközelebb lesz más is 😊

AngeLujo
srácok = srácot az elsõ sorban 😊

AngeLujo
A tökölés azért van, mert az utána lévõ mobot csak in game idõ szerinti éjfél (vagy hat óra, nemtom) lehet sebezni. Colialtnak hívjak a srácok, nyomok mingyá pár screenit. Nagyon hangulatos helyen van és maga a raid is egy rituálé. A fõ mob körül áll vagy 10 egyéb mob amiket Colialt szépen sorba kinyír. Eközbe kb 5x akkorára nõ. Aztán jönnek szép nagy full lila addok a sráccal együtt (25-30), szal durva hely.
Elvileg megyünk még ilyen raidre, szal arról rendesen megcsinálom a videót és fel lesz rakva az is valahova.

Nem tudja valaki,hogy mi van az accountos oldallal?
Ha megprobálok belépni az accpuntomba akkor nem történik semmi.
Ma délutánig kéne befizetnem a köv.hónapot mert én elmegyek nyaralni és öcsémék idegesek lesznek ha nem lessz DAOC 😊

Elméletileg a CDGalaxis-ba hamarosan fog érkezni,ott probálkozz.

tegla
Én már jáccom remélem mindenki!
Igazad van köszönöm a helyreigazitást.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

AngeLujo
Ropi berakom ide is, fikázd le lécci, olyan jó lenne.

itt leledzik
(remélem itt is így kell linkelni )

Ez annak az eventnek az elõzménye amirõl írtam. Sajna maga az akció része nem lesz meg, mert mindig behal a gépem a 2 gigás file miatt.

Tafaya
Hess innen, nincs itt semmi latnivalo 😊

tegla
Egyébként Én azt olvastam,hogy a Héten rendbehozzák és küldik ki a game/sub loginokat,passokat.
Tehát ez akár a hét végig is elhúzodhat...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

AngeLujo
Tudod, beveszünk mindenkit aki egy kicsit is beszél magyarul és sajnáljuk kirakni, mert még a végén megsajnáljuk (mert azért nekünk vannak még emberi vonásaink is)

tegla
A közkedvelt és kis ari Matarese/Tenk mainok.

és ez az ember aodos?

rotfl

zzz

Tiffa
Tégla te a guildben milyen néven szerepelsz?
Tiffa
Roope tényleg legalább nyilvánosan nem kéne bemutatkoznod, elég ha a guilden belül tudjuk és toleráljuk milyen vagy, de ezzel lejáratsz minket is, kérlek ezt most fejezd be.
AngeLujo
Az, csak néha van egy-két gyökér és elrontja az egészet...

Nem ártana már ha menne a game,hétfõ ota szabin vagyok és holnap délután utazok nyaralni de a hétem nég 1 percet nem tudtam DAoC-ni 😞(

Látom jól elvagytok 😊)

tegla

Tiszta guild csatis a hangulat!

Máncsak a gamma kéne,hogy menjen.
A hangulat az ok!

AngeLujo

Na pont az ilyen megnyilvánulásaid miatt vagy te az egyetlen az ignore listámon.

AngeLujo
Igeeeen, itt a ropi. Kitaláltam te görcs.

Senki más nem tudta volna ilyen szellemesen, inteligensen kifejezni magát, csak te...

Hangianix
Ne ma, guildtarsak kozott ez pont olyan mint amikor a tesodnak mondod 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Szerintem nem komolyan gondolta a gimpet csak viccelodott.

Bar... "kurvanyad!" eleg pwros errefele , en mondjuk nem szeretem mer flamelni lehet igenyesen es igenytelenul is 😊
Kozbe rajottem mi a hiba bar nem hinnem hogy ugyanabban a ko'rban szenvednek az SI klienseink 😊.

Batyam geperol huztam at ujra az SI-t mer reinstalalltam win2k-t. Hasznalok un. Refreshrate fixet ami lelimitalja a valaszthato felbontasokat (csak azokat engedi beallitani amit en megadok, 85hz-n). Batyam SI-je 1024-be fut mer neki nagyobb monitora van , igyhat amikor a loading kepernyo kovetkezett volna szepen kidobott mer nem 800x600ban ment 😊
tegla
Egy gyors matek:...õõõ...
Akó Én mikó kapom má meg végre?

Hátazémosább!
Assetom mivel jáccak vagy mit csinyájjak?
Unok minden gammát;dajoc azisten!

Valószínû, hogy idõrendi sorrendben jönnek meg a kódok. Pl aki már 1.5 éve fizeti annak hamarabb jön meg mint aki fél éve fizeti.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hyder_work
nekem már hajnali 3.38 kor megjött

"a pass-ra gondolok"

tegla

Nekem még semmi
Hiányzol kicsi daocom !

Sima kliens megy de az si's lefagy
En megkaptam de nemtok belepni, lehet SI kliens fagy csak ki? Megnezem simaval is
Még mindig semmi,még az új password se jött meg😞(

Nekem kifagy amikor a Loading kepernyo jonne, nem tudja valaki miert van? 😊
Tafaya
Hova? 😛

Hangianix
95%-ot azert mondtam, mert ugye altalaban (ha volt), akkor 3-4 napos kesessel jott a kari frissites, igy akar lehetett 5% elteres is rp-ben.

En inkabb orulnek, ha visszahoznak a karimat akar 100k rp-vel kevesebbel is, minthogy ujra kellene kezdeni. Mondjuk nem is kezdenem ujra, hanem cancel account. 😊

Tafaya
95%-os pontossaggal

Na ekkor lenne akkora siras-rivas, hogy bezzeg nekem 1 szinttel kisebb lett, neki meg nem, bruhuhu 😊

Egyebkent alapban 4 slot van ahova mennek a torolt karik, onnan tudjak visszaallitani. Loch-nak mazlija volt, logbol allitottak vissza asszem, de csak azert mert nem adta oda funek-fanak az accat.

Hangianix
-->Ubi, Rock
Ez mind igaz. De van mentese a statisztikai oldalaknak is, igy onnan vissza lehet allitani a karakter szintjet, rp-jet 95%-os pontossaggal, igaz az osszes cucc elveszik. De a GOA-nak megvannak az eszkozei, hogy barmit letrehozzon barmilyen szinten (lsd epic mobok emainben 😊 ).

Azaz kamu, hogy nem tudnak semmit se csinalni, mit gondoltok, hogy csinaltak meg anno Lochlyessa karijat.

Botond
account closed,fene,azé 'nice try' kategóriában is csak erõs középmezõnyös próbálkozás volt ;-)
Botond
btw nekem is küldtek új passwordot az inactive accounthoz,ami egyrészt jó,mert még mindig az volt,amit rocknak/hanginak/zaknak meg a jó ég tudja még kinek megadtam :-) másrészt épp updatelek hátha be is enged egy kicsit a nagy kavarodásban :-)
Botond
azzal én is próbálkoztam anno :-)
Mi van velem Zak? 😊
És honnan tudod a nevemet? 😊)
vagy beloggolom fél évmúlva buffoltcapelt infimet és levadászlak mint Rákóczi a vaddisznót te malacképû epehernyó ^^

zzz

engem igen, de majd rp miatt kérem a rezz-t sokszor ^^

zzz

ja ez igy van , de a név nem számít ha jól tudom. 8 slot van és 8 backup slot létezik. Slot ---> backup slot ---> örökre törlõdik :/

zzz