Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Engem mondjuk kölönösebben most nem izgat mert holnap reggel elutazom 1 hétre nyaralni,de öcsémék tuti boldogok lesznek hólnapp mikor hazaérnek a táborbol ,hogy nem lessz DAoC 😊)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
én láma már csak a kihalásról csináltam, szal majd legközelebb lesz más is 😊
Elvileg megyünk még ilyen raidre, szal arról rendesen megcsinálom a videót és fel lesz rakva az is valahova.
Ha megprobálok belépni az accpuntomba akkor nem történik semmi.
Ma délutánig kéne befizetnem a köv.hónapot mert én elmegyek nyaralni és öcsémék idegesek lesznek ha nem lessz DAOC 😊
Igazad van köszönöm a helyreigazitást.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
itt leledzik
(remélem itt is így kell linkelni
)
Ez annak az eventnek az elõzménye amirõl írtam. Sajna maga az akció része nem lesz meg, mert mindig behal a gépem a 2 gigás file miatt.

Tehát ez akár a hét végig is elhúzodhat...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

rotfl
zzz
Tiszta guild csatis a hangulat!
Máncsak a gamma kéne,hogy menjen.
A hangulat az ok!

Na pont az ilyen megnyilvánulásaid miatt vagy te az egyetlen az ignore listámon.
Senki más nem tudta volna ilyen szellemesen, inteligensen kifejezni magát, csak te...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Bar... "kurvanyad!" eleg pwros errefele , en mondjuk nem szeretem mer flamelni lehet igenyesen es igenytelenul is 😊
Batyam geperol huztam at ujra az SI-t mer reinstalalltam win2k-t. Hasznalok un. Refreshrate fixet ami lelimitalja a valaszthato felbontasokat (csak azokat engedi beallitani amit en megadok, 85hz-n). Batyam SI-je 1024-be fut mer neki nagyobb monitora van , igyhat amikor a loading kepernyo kovetkezett volna szepen kidobott mer nem 800x600ban ment 😊
Akó Én mikó kapom má meg végre?
Hátazémosább!
Assetom mivel jáccak vagy mit csinyájjak?
Unok minden gammát;dajoc azisten!

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Nekem még semmi
Hiányzol kicsi daocom !

En inkabb orulnek, ha visszahoznak a karimat akar 100k rp-vel kevesebbel is, minthogy ujra kellene kezdeni. Mondjuk nem is kezdenem ujra, hanem cancel account. 😊
Na ekkor lenne akkora siras-rivas, hogy bezzeg nekem 1 szinttel kisebb lett, neki meg nem, bruhuhu 😊
Egyebkent alapban 4 slot van ahova mennek a torolt karik, onnan tudjak visszaallitani. Loch-nak mazlija volt, logbol allitottak vissza asszem, de csak azert mert nem adta oda funek-fanak az accat.
Ez mind igaz. De van mentese a statisztikai oldalaknak is, igy onnan vissza lehet allitani a karakter szintjet, rp-jet 95%-os pontossaggal, igaz az osszes cucc elveszik. De a GOA-nak megvannak az eszkozei, hogy barmit letrehozzon barmilyen szinten (lsd epic mobok emainben 😊 ).
Azaz kamu, hogy nem tudnak semmit se csinalni, mit gondoltok, hogy csinaltak meg anno Lochlyessa karijat.
És honnan tudod a nevemet? 😊)
zzz
zzz
zzz