Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
igazi epik csatak + uber kis fg vs fgk+ yo hangulat inguild
anti hero
MEGHALT AZ o-rly-owl 😞(((((((((
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=187260
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
zzz
Elado a US DR enabled accom+Bot acc
Ha esetleg vkit erdekel(vagy tud vkit akit erdekelhet),pst me
ML10 3l9 Icer(Merlin)artied+sc+haz+50P
ML3+ 2l5 Servant(Merlin)artied+high util
RR4 CL1-2 Minstrel(Lamorak)...+haz(ha meg meg van)+1-2P
lv45 Servan(Lamorak)
+
2l5 ML3+(minden step ml5-ig except ml5.10) Bot(Merlin) High util stuff
lv45 Bot(Lamorak)
meg egy raklap alt...
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
hitman etc géptéren 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
/edit: ja és botond@work persze :-D
/cry
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
nem kell megsertodni, a kis flamebaited bebuktad,lepjunk tul rajta
=)
anti hero
ehhez tarts magad inkabb :d
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
klikk
kb 200mid vs 200alb (+-50), és olyan 2 órás fight volt mire a faltól kivülrõl eljutottunk a relicig belülre. Nem tudom ki mennyi rp-t szerzett, de az a küzdelem méltó méretû volt a daochoz, és még ippeg játszható (az én ati 9000esem mondjuk nem teljesen értett evvel egyet idõnként :p)
<#pias>#pias>
anti hero
ami classicon elég durva casteren :p a rekord Léviathan paladinja vmi 72kval tolta a skac
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
valamelyik nap bekukkantottam bbal classicra, /stats dorin 16k rp, remain standing 13k no deaths, vmi 2órás onlineal, mondom jól van, nem zavarok :p
=)
anti hero
anti hero