43179
  • Pari
    jol a f@szomat,nagyanyamat se birnad lemezzelni, mikozben 2-vel kotor at a zebran a jarokeretevel,bamme:)
    utobbi 1 hetben tobbet alltam mezzbe,mint az elmult 2 evben:)
  • Nemet
    Kösz a tanácsokat. Szal gyakszizás és gyakszizás... Az a baj, hogy melee type-okkal toltam eddig és bevallom zavar vhol a range:-)

Tegla:
    A cuccok amik rajtam vannak, cappelt a dex/int, van már 4% speed+dmg-re is, többi darkspire-s cucc folyamatban.

Rockety:
    -innocu sorc-szal nyomom, szal dex 3 akkor simán mehet?
    -A QC + mezz makrot azért kérdeztem, mivel szerintem a mezzelésben vagyok gyenge (juhé...) utána az interupt + debuff + dmg-része jól fexik (ne röhögj Pari ma hajnalban kifejezetten jól ment)
  • RocketyATwork
    hmm RA wise:

- dex3 saracen esetében bőven elég
    - purge2 - moc1 combó (low RR-en elég jó interrupt spammage ill. demezzre bukott CC esetén)
    - damage növelő RA-k (mastery of magery, wild power, augmented int., ebben a sorrendben)

Felbontás minél nagyobb annál jobb szvsz, én anno 14" moncsi 800x600, zöld árnyalat, két fehér csík a képernyőn, 20-30 fps style toltam leaderként CC-t SI sorcal... hát mit mondjak, 21" 1600x1200 60fps+ vhogy elég sokat dob a dolgon + TOA/Catacombs caster heaven bonusokról ne is beszéljünk xD Sőt akkoriban a cselló frankó 200-400as pinget nyomatott daoc szerverre szemben a mostani 40-110 helyett ><

QC nem gyorsít, hanem uninterruptablé (szép magyarosan :D) teszi a spellt amit löksz, fix 2 sec cast time azaz jóval lassabb mintha simán castolsz vmit.

Reflex-gyorsaság, gyakorlás, koordináció, gyakorlás, terepfelismerés, gyakorlás nagyából ennyi kell sztem, hogy jól mezzelj. Makrózni nem lehet, de ha két gomb gondot jelent főleg sorcon, az sajnos elég nagy baj! :> Tegyük hozzá új klikk rendszer sztem elég szopatós...

Egyébként sztem messze sorcival a legkönnyebb jól mezzelni (ez kábbé azóta vált valósá mikor sorc után healer ill. bardal toltam, ég és föld...)

Uff, nem tom ki vezeti a grpot ha te akkor tegyetek egy próbát úgy, hogy vmi tank mincer etc vezet, kisebb a pressure a sorcin akkor jóval szvsz :>
  • Pari
    Masik tancs kellene neki,mert maxos a dex-e..101/101, es classicon elerheto max+8speedbol van neki+4,a tobbin dolgozunk,de mocsok nehez DS vest-et,gloveletet,es sleevest "talalni".
    Nemet:
    Szerintem, apa a felbontast tedd vissza nyudogdtan, 1024re es hasznalj classic modeleket...a pingunk ugyis 200+ szal eselyed nincs:)

• tegla
    Nos Én azt javasolnám,hogy csinálj egy SC-t a sorcidnak mivel az elhangzottakból úgy tünik nem igaznán vagy tisztában még a játékkal sem igy nem hiszem,hogy sc-vel nyomulnál.
    Szóval,hogy gyorsabban castolj dex-t és castspeed-t kell maxolni egy sc-ben természetesen több mindent(resistek,etc)is.
    Egy sc-ben alap+75 és +25bonus lehet(magyarul 100)a max stat amit "felvehetsz" és +10% castspeed.
    Ezekkel és +buffal igen szépen lehet már castolni
    A QC(quickcast)pedig szorult helyzetben jól jön néha;de ne vedd alapnak egy snareval v. éppen mezzel kombinálva megmenthet ha éppen rajtad egy tank v. több ill. interruptolva vagy és segitened kéne a csapatnak,stb,stb.
    Classikon darkspire cuccokban és a DS kieges itemekben,champweaponokban van +stat illetve +castspeed etc.

SC-ben menjetek RvR-re,lehetőleg egy clericcel(mivel ott rangeja van a buffoknak)v. legalább dex,int charge-s itemekkel ha nincs cleric az is jobb mint a semmi.

Ha a fenti okosságom nem használ akkor meg fogalmam sincs!
  • Nemet
    Hey all! Tapasztalt mezzelős-rvr-esek tanácsát szeretném kérni.

Gareth US classic szerveren nyomulok sorc-ommal (Pari is ott nyomul a cabby-jával). Nos, mint főmezzelő komplett szar vagyok. Vmi gond van (velem, gépemmel, internettel) szal tegnap összehasonlítottam magam egy másik sorc-ival hát finoman mondva sebesség terén ég és föld ami közöttünk volt (mid+hib fg-k mezzelgetésekor). Kissé kellemetlen, mivel sorc-lévén ezt kellene profin csinálnom.

Szal szerintetek mitől lehetne gyorsabbá válnom?
    -Gépem (Geforce 6600 Gt vga-m van - 1280-as felbontáson nyomom, normálisan fut a game) ha pl csökkenteném a felbontást jobb lenne?

-Pari olvasott vmit, hogy QC + Mezz attól gyorsulna az eljárás. Igaz?

Ha igaz, akkor nem lehet vmi olyan macro parancsot csinálni, amivel egy gombnyomásra el tudom sütni a QC + AE Mezz-t? (mert amig én megtalálom ez a két gombot, kétszer rohanják le a gpr-omat)

btw 3L2-s a sorc-im és fingom sincs milyen RA-kat kellene felvennem (Purge I, Aug Dex II, MCL I van eddig és van még vagy 8 pontom). Any advice? I would be very happy:-)
  • Bhalage
    nah ez a gyurcsany vs orban nagoyn pwnpwn volt :D
  • Bhalage
    sztem 1.82es toa a daocportal progival be lehet allitani hgoy patchelje.
    oO
  • Tafaya
    Milyen klienssel toljátok?
  • Bhalage
    en is vartam4 napot DE felesleges :) mer soha nem erkezik meg hotmail freemail etc bugos, reggeljmashvoa ahova azonnal megerkezik! (nekem chello)
  • RogueGigi
    Nekem még nem jöt meg a reg, bakter hány nap mire megérkezik ez? :)
  • Bhalage
    dorin ne lampazz mar gyere hibibee ;[
  • Bhalage
    na kiprobaltam kicsit a instant50 rvrt, hat tapasztalatok vegyesek

-soloban nincs tul sok lehetoseg (egyik realmben sem;(( ) mert relativ eleg surun jonnek az fgk v alboktol a zergggg (emain)
    odinba is kimentem de nem talalkoztam senkivel
    (solo blademaster a dilim ;P) es sajnos az uj buffbotos buffok szarok -endregen 3 es manaregen3 sux , foleg az endreg mer nincs permasprint mint regen. a buffok meg eleg szarok.

-sok geci scout :(
    -full grppal eleg poen, mentem 1-2kort as druid.
  • Bhalage
    je most ugrott be mirol dumaltok ti =)
  • Bhalage
    idezojelben ertendo ofkorsz ;o)

a multkor unokatesom (szinten jo etvagyu srac) csinalt reggelire ilyen 18tojasos rantottat (15bol akarta de hat most maradjon 3 tojas a dobozban ami semmi sem jo? ;) fel kilo gombaval meg szalonnaval meg +3hatalmas hagyma alapiritva, szal ra gondoltam es hanem is ennyit de sokat es jot vacsiztam en is ^^
  • Hangianix
    Azert cseppet se volt vicces. ^^ Vegulis kesni nem kestunk xD
  • Rockety
    lol :)) de előtte megnézem a kereket :D
  • Uberlama
    hahahahha xDDD
  • Bhalage
    téééééééééééééééééééééééényleg? :p

nah meek csinalok vmi fogyokuras kajat
  • Hangianix
    Nem a mostani helyzet miatt mondtam. :p
  • Bhalage
    nem ajanlom a rakpartot atm, elkap a sodras akkor max a fekete tengerbol halasznak ki legkozelebb :p
  • Hangianix
    Hat pedig. Eljon az az ido, amikor szived valasztottjaval tevedsz el es keveredsz le a rakpartra... :DDD
  • Bhalage
    ahahhhahah ez jo volt

(hi mr holyman xD)
  • Rockety
    mész vissza a sarokba! rossz kölök!
  • Hangianix
    Hazassag! :D
  • Rockety
    jah jön a new generation, de mi is lenne az pontosan? : P
  • Botond #41273
    b verzió
  • Bhalage
    kifejtened bovebben vagy nincs mit kifejteni es csak farasztod a nepet?
  • Botond #41271
    az csak átmeneti korszak,a fejlődés következő lépcsőfoka ahova már nem tudnak fellépni az őskövületek
  • Bhalage
    hat nem tudom mi lenne az evolucio kovetkezo fazisa - a wow?
    kosz de nem, abban a jatekban semmi szorakoztato nincs (legalabbis naggggyon keves ehhez kepest)
  • Bhalage
    http://www.daocportal.net/modules/news/
    otttvan downloads szekcio.

a server amin gemelni szoktunk/fogunk az a insta50 - rvr

sztem a regi regek mar nem mukodnek (vagy en vagyok hulye :) en is letoroltem anno
  • Tafaya
    Nekem is kellenének infók, letöltés, regelni hol kell etc. :)
  • Botond #41267
    Nem a politikai mondani való volt a lényeg,hanem az evolúciós.
  • RogueGigi
    Bakker uninstalltam mindent, dobjatok már egy linket a letöltő oldalra :)
  • RogueGigi
    Régi reg nem jó?
  • Uberlama
    már itt is politika vaze :(
  • Botond #41263
    Ha tudnád.
  • Rockety
    lol a hithű fideszes polgártárs :DDD
  • Bhalage
    (en csak par embert keresek akik jonennek szivesen pufogtatni 1-2orat az instapvp serverre, ami tudniillik kibaszottt nagy fun es sokat lehet nevetni =) )
  • Bhalage