Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell valami kari nektek? Erõsen filózok renewen :p
tegla
Irigyellek!<#falbav>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

hat ez a mai rvr kibaszott jo volt classicon 😊
igazi epik csatak + uber kis fg vs fgk+ yo hangulat inguild

anti hero

ez amúgy mi/ki a vihar?
innen mintha eltûnt volna egy tök idióta post nem?
NEEEEEEEEEEEEEEEEE

MEGHALT AZ o-rly-owl 😞(((((((((

http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=187260

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Pari
😊<#bee1><#awink>

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

tegla
Ha sikerül eladni jópénzért akkor utána vedd meg az Én egyik accountomat és mindenki jól jár;de fõleg Én <#nevetes1>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Pari
na mind1 meghirdetem 50dolcsiert...

Hangianix
Bar lattam mar 500+ fontokert accot cserelni 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
/agree

nekem gozom sincs, de ha abba akarod hagyni, akkor csak hagyjd abba es rakd fel a polc tetejere a cuccot 😊

anti hero

tegla
Nem akarlak elszomoritani de ez nagyon hurka account,maximum a plat miatt van értéke de amúgy nagyon low RR karik,de próba szerencse,biztosan jobb árat kapsz e-bayen mint magyiktól <#law>

nem, nem mondott le róla de vmi tapasztalat elõbb jó lenne (1-3 év vhol munkakezdõként)

zzz

Pari
Szerintetek mennyiert kelhet el realisan az ebay-en?

Pari
Jut eszembe...
Elado a US DR enabled accom+Bot acc
Ha esetleg vkit erdekel(vagy tud vkit akit erdekelhet),pst me
ML10 3l9 Icer(Merlin)artied+sc+haz+50P
ML3+ 2l5 Servant(Merlin)artied+high util
RR4 CL1-2 Minstrel(Lamorak)...+haz(ha meg meg van)+1-2P
lv45 Servan(Lamorak)
+
2l5 ML3+(minden step ml5-ig except ml5.10) Bot(Merlin) High util stuff
lv45 Bot(Lamorak)

meg egy raklap alt...

Botond
Szakács szakmában? Egyik haver is ilyen vonalon mozog. Menni akart vmi hajós témára,arról lemondott?
kutyát tart+oktat és munkát keres atm 😄

hitman etc géptéren 😄

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
Linkelj gyorsan egy owned picturét,attól jobb lesz neked is meglásd. ^.^
Tafaya
Itt nem a motiváltságról van szó, mellélõttel rendesen és kész 😊

Botond
Meg rettenetesen alulmotivált vagyok egy daoc flémhez. Néha beolvasok ide,próbálom értelmezni amit mondtok,de már nem is értem. Meg azt se minek szenvedtek vele. Öcséddel mi van amúgy, hogy lemondta a príma jó daoct,csak nem wowozik megint? Vagy CS mindhalálig?

/edit: ja és botond@work persze :-D
botond bátyánk öregszik

/cry

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

persze persze : )

nem kell megsertodni, a kis flamebaited bebuktad,lepjunk tul rajta
=)

anti hero

Botond
Te inkább azzal foglalkozz hova lehet sodródni leechelni jelenleg!
..és nincs fall-off dmg :p
van egy wowos mondas : 'Ne légy botond!'

ehhez tarts magad inkabb :d

anti hero

Pari
btw a pbaoe range 350 es csokken a dmg...a bainshee nukeja meg vagy 600 range

Szó nem volt pbaerõl vazze :p megjegyzem azt már fixelték, és elvileg már nem megy át a csukott ajtón/falakon. bakker dd-t hogy lehet pbaenek olvasni? :p ez tényleg gyenge volt botond 😞 már-már azt kell mondjam wow szint :p
Botond
Nem flém próbálkozás,hanem közérdekû közlemény.
Uberlama
vértelen egy flame próbálkozás Botond 😞 mi történt veled? 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

tegla
Olvass vissza nem pbae-rõl beszélnek hanem bainshee dd-rõl és a bugról,hogy falon keresztül is átnyúkol...

Botond
Beleállsz pbaebe,és jé meghalsz? Nerf!
Van is ilyen képem, szépen lenykoltak egyszer úgy, hogy a lordnál voltam, míg nmy még kint, és nem tudtam micsinálni, csak jöttek a szeretett csomagok ahogy kell, és ilyen 4. DD után feküdtem.. kellemes volt.
Jah bakter, ez is milyen jellemzõ.. Hányszor is fordult már elõ ilyesmi? Banshee fix 1 év, necro fix 1hónap? Most a support romlott (nem hiszem), vagy direkt hibákkal növelik a populációt, aztán meg 'fixelik'. A többieknek meg pattogzik le a fogáról a zománc a méregtõl, mikor szétnyukolják falon keresztül úgy, hogy asse látja ki volt az.
Tafaya
Nekem errõl az jut eszembe amikor hibik jöttek relicre és 3-4 bainshee szarrá coe-zte az albikat kintrõl, utána mentek FH-ra hencegni hogy milyen coolok voltak 😊

nekem egy ilyen fight hiányzik kicsit
klikk
kb 200mid vs 200alb (+-50), és olyan 2 órás fight volt mire a faltól kivülrõl eljutottunk a relicig belülre. Nem tudom ki mennyi rp-t szerzett, de az a küzdelem méltó méretû volt a daochoz, és még ippeg játszható (az én ati 9000esem mondjuk nem teljesen értett evvel egyet idõnként :p)
Hangianix
Valami jo kis utos zenevel 😄DD

de csak azert voltak ilyen jok a statjai mert nem en voltam a clericje
<#pias>

anti hero

a legjobb eddig 42-52k irs (nem emléxem) 5 óra alatt 😄

ami classicon elég durva casteren :p a rekord Léviathan paladinja vmi 72kval tolta a skac

AngeLujo
itt ugyan még nem számolt IRS-t a /stat dehát azér 0 halál az eléggé 56k IRS lenne atm 😄

klikk

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
ja valahol megvan az az SS 54k irs kb 4 óra alatt xD

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
én NF elejét hiányolom 😞 akkori grpunkal volt olyan IRS friar meg clericeknél hogy 45-50k ^^ maeltõl kezdve mindenki játszott akkor. azok voltak a szép idõk 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

caba az isten :p
valamelyik nap bekukkantottam bbal classicra, /stats dorin 16k rp, remain standing 13k no deaths, vmi 2órás onlineal, mondom jól van, nem zavarok :p
azt a gusztustalan setupot lol :p
Pari
BTW DDO-zni jon majd vki is?

öcsémet ráveszem hogy aktiválja accát és csinálunk egy Goodbye moviet :d

gondolom a grillcsirke+sör szagara azert elojonnel a nagy elfoglalsagodbol
=)

anti hero

hat ilyet

anti hero

Pari
1.82G
Friar

- The Fatigue Cost Reduction spells, Saint's Energy, Saint's Stamina, Saint's Persistence and Saint's Tenacity, are now group buffs.

Warden

- Wardens can now get Mastery of Blocking as a Realm Ability.