Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
valahogyan jóis ez a craft meg nemis =(
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ezért fordulhat elõ, hogy pl 1 thane is többet evadézik az NS-nél.
mivel nálunk nincs area stun!
Ugy látom albionban még mindig nem jöttek rá, hogy a pbaoe dd-vel lehet a leggyorsabban xpzni.😊
a necró sem annyira leányálom, igaz minden másnál jobban lehet vele XPelni albon, de amikor szépen pullolsz 1 pirosat (soloban) a többi 6-7 piri / lila közül és akkor ugy gondolja, hogy õ most odamegy és befenyíti õket (passive ellenére) akkor csak szépen tág pupillákkal várod sorsod
sajna a necro elég bugos, de pvl -re még mindig jo
bár high lvl-en a cabby jobb sztem
zzz
Tegnap végre elértük azt a minimális szintet hogy ölhessünk mobokat avalon citybe (38-40), de 35-40 SUX bigtime albiba, fix grp nélkül meg keltoi 20-24 90%ba, pedig bõven lehet cornwall - catacomsba xpzni, de nincs megfelelõ grp szinte sose... szal egy thidranki kari készítése is komoly problémákat okoz (legalább is nekem 😊
zzz
Necrom nincs powerlvlre (hardverem se hozza 😊 ) - kilatastalan, hogy lesz tobb 50-es karim.
zzz
deleted infi
deleted reaver
savage
Persze lehetne a tobbi kasztcsoportrol is irni, pl a healer kasztok kozott nem hiszem hogy a cleric vegezne elol, stb. A fasz (elnezest) midiket meg nem ertem hogy sirhantak infi nerfert, amikor ott van a bd es a savage?
Remelem majd amikor nerfelik a dragonfanget (ilyen sirasrivas mellett tuti) a style review folyaman, akkor majd a tobbi kaszt is kap a nerfbattal, pl LW 50-es style, stb. Akkor majd sirhatnak.
LOL
zzz
zzz
Mid tank grp > Alb tank grp > Hib caster grp
Se a midi se az alb tank grpot nem szopatja a CC, hibi caster grp csak azért megy valahogy mert van grp purge. Ha az összes RA fent van, akkor a hibi grp a legjobb szerintem, de ha nincs akkor csumi, ha a tank grp támad egy kis meglepivel akkor még ha-rak fent vannak akkor is csumi. szal faszságot ne magyarázzál, nem kell mezzelni a chantert mert meghal a tankvonatól 😄
zzz
Lourker
A championnak legalabb van snareja, nem?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Legalább meglátnánk mennyivel jobb az aug healer a wardennél.😊
Több karit nem is viszek 50re itt midiben, mert rájöttem hiába akár 3 healer a csapatban mindeféle instákkal és 3 savage ha az albok mindig zergelnek.
Ja és az exc-on látott rvrbõl azt tudom mondani, hogy nem a classokkal van a baj hanem a játékosokkal.
Itt van pl vgn(hibi) vagy bf(albi) rvr csapatok akik behetelik az egyesek szerinti über karikat is.A hibik sokkal jobban tudnak játszani mint az albok(nagy általánosságban)
zzz
BG-n simán 3 embert vertem vele agyon, najó nem bd-ket 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Telleg senkinek nincs itt ilyen karija?
Mintha Khurcast mondta volna regebben hogy van neki, de csak BGs.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
zzz
Akadozás nekem általános az SI zónákban (állandó 6x FSAA roxx
), meg az egerem is szokott szarakodni néha.
A fullos cucc kb 1 giga volt 1280x1024-ben, szal figyelni kell vele nagyon (nekem általában nincs 5-6 gigánál több hely a vinyómon..).
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"