Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
2 spec éri meg tbh: 44 staff 48 enh 7 reju 7 parry vagy pedig 44 reju 49 enh 4 parry
én a friart mindig is egy 'majdnem-tank'-nak tartottam szal az enyém melee spec volt mindig is (kivéve azt az apróságot hogy ma este nagy örömömre a németek átspeccelték rejura mer kell a groupba....). szal utóbbi esetbe el lehet felejteni hogy staffal hadonászol, kell egy mace (champ weap elég über erre a célra) meg egy shield, azt heal ftw. szerintem ez a friar meggyalázása, azér vannak a clericek hogy healeljenek, a friar meg üsse le akit tud de biztos én látom rosszul :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

a hereticet legjobb end spece az ha nem lesz soha lvl50 😊 nagy kalap szar az a class, legalabbis egy balanced fullgrpba nem igazan fer be. nem erdemes szorakozni vele oO

friar ugyben lujot kerdezd 😊 normal toa servere sztem vmi 39staff+ 49ench maradek reju/parry de a pontos adatokat magatol a mestertol plz 😊

anti hero

Pari
Mondtok nekem egy jo friar end spect?
meg egy tic-et is.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

=)))

anti hero

Amúgy egy benzinkútnál dolgozott, ahol néha annyira nem volt forgalom, hogy 1-2 óráig teljesen zavartalanul játszhatott.. Zoysterékre stickelve idõnként nem vették ésre, ha megtankolt valakinek.. Idõnként meg 'valamiért' nem healelt mikor kellett volna (amolyan 'meghallt stickben' stílusban).
Jah, egyik alkalommal hihetetlenül anyázva jött online, és elmondott mindent és mindekit utolsó szemétnek, egyfolytában nyígott, totálisan antiszociálisan viselkedett, kb fél nappig gyõzködtük, hogy mondja már el mi a f*ß baja van, mert ez így nem állapot, mikor végülis benyögte, hogy elköltözött az a faszi egy másik városba, aki eddig a füvet szállította neki.. Érdekes, nem sokkal utána hagyta abba a játékot, talán józanul rájött mennyire nem jön be neki ez a healelkedés..
Azóta cszik...
😄D

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

az nem baj balu, herbal akkor játszott a legjobban, amikor beszívott (füvezett ha jól emlékszem), hihetetlenül türelmes volt, és fanatikusan jól healelt, kivéve amikor túlzásba vitte, és elaludt a klaviatúráján, érthetõen akkor már nem healelt olyan tutti jól (viszont még türelmesebb volt).
Mondjuk nem véletlen lett herbal a neve 😛
látjuk -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

(rakaptam a baileyzes kavera ^^)

anti hero

apokalipszis qq ><

anti hero

apolilipszis jon a reaver etc oO

anti hero

az új patchben hogy mûködik ez a 3 sec-es dolog a Styleoknál?
valami olyasmit hallottam, hogyha többen ütnek engem, és blockolok valakit, akkor bárkire rátom nyomatni a block chaint, nem csak arra akit blockoltam. Ez marhajó, mert akkor behúzok egy szürke drood petet, és végigmegyek mindenkink -)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

mondtam már hogy utálom a DR co5 questet? -p

healert akartam beslammelni de elb*ztam ;<

hát nem is a block vagy parry chaint fogom a healeren elnyomni, gondolhatod ^^
és endu nélkül az élet nehéz, meg nemtom mit vársz egy solo templates/RAs reavertõl akinek 1.5 -ös a swing speedje -p

ez poén 😊

anti hero

megsertodtem hgoy mind2szer az EN eletemre probaltal torni.
: (

zarojelben jegyzem meg hogy amikor nem slam+leviathant nyomsz akkor erdekes a dmgd 100-130 😊 (unstyled volt lehet;o) ez a barati dmg meg a baseline legkisebb heallel is kihealelheto szinte powerveszteseg nelkul =)))

anti hero

excal, nem volt classic grp lvl40 epicet meg nem birtam mar beszolozni 😞((

anti hero

ahm, és ha leülünk akkor békénhagytok. Bizonyára -)
gondolom a tankjaitok kipróbálják hogy mennyi a cap-jük rajtunk -p

lol:p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

A Valentin napi 10 days free miatt beizzítottam a Lamorak-on (classic, US server) a r3l9 merc-emet. Volt egy kis bohóckodás (kb 4+ óra alatt 24 k rp, 16 db), és nem volt komolyabb célja sem (tehát: no relic, no keeps).

Viszon ami a lényeg: a Bg közel ~3fg-bõl állt, és a leader különbözõ taktikákat próbált okítani:
1, Bliztkrieg = csalógatós figura
2, Flank = bekerítõs
3, Man to Man = mindenki keressen magának egy ellent
stb., stb. (összesen 5 volt asszem)

Kérdezném: A Bg-ket EU-s szervereken is mini-hadvezérek irányítják, vagy csak amerikai barátaink pörögnek túlságosan?
nem voltam tegnap és elkanászodik a nép :[

te most nem albiban nyomod balu? merhogy reaverbomb - azaz gondolom albokkal taliztatok, emlékeim szerint viszont dorin guildja mintha albiban lenne.. szal akkor hogy is van ez?
<sigh>

anti hero

nem nezem le, es ti raktatok le reaver bombot a grp ala, mindenki a halal torkaban, ne csodalkozzaok hogy be lettetek utve :G

egyebkent iszonyu zerges este volt mid/alb reszrol, nem jo ez a insta port lehetoseg ><

anti hero

Csabee
miért mit vársz üljünk le meg se probáljunk megütni?
nem mindenki tolja high rr fg-ben, nem kellene lenézned az rvr ezt a formáját se.

some1 got zerged inkább :E

de 3 emberre 1 fg-nek? no ne -p

szivi, látom csak így tudtok rp-hez jutni -p

nah, pizsi van, jó éjt mindenkinek xD

someone got pwned?😊

egyebkent insta 30%on volt a reaver bomb utan a grp ugyhogy ne okoskodj mikor kell isntazni es mikor nem ;p

vicces volt hgoy problkoztal megutni ^^ kosz az rpt, mindenkinek

anti hero

+ laugh ;<
nem illik hozzád

eh, Bhalage, 2-3 emberre grup insta, bleh :E

ez kevésbbé érint mint az, hogy a crit styleok némelyike stackable abs debuffot kapott.. nincs több hosszú küzdelem assassinnal, vagy gyorsan megölöd (szinte 0 esély meelevel), vagy szép lassan ledarál, amikor már 20-30%osan abs debuffolva vagy :p
AngeLujo
legjobb change tbh :o

warden=mindent megkap amit a friar, plussz..... 😛 ehe hihetetlen..
najó visszavonom, egész érdekes lesz az új friar..
- Critical strike styles that require the attacker to be stealthed will destroy any brittle guards that try to block the attack. The attack will hit the target unhindered.

na, asszem kevesebb solo caster lesz :p
As with the heavy tanks, our goal was to reinvigorate these classes to make them more fun and interesting to play.

aprócska gond, hogy a warden mindig is played kari volt, mig friarból aktiv alig volt 1-2 darab... mythic tényleg ennyire nem ismeri a saját játékát? Lehet upgradelni kezdi a wl-t is, mert túl kevés van, az underpopulated middi realmben lol.
Pari
Na live az 1.82
van par finomsag...
Bainshee DD fall off dmg😊
1.82

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

jó lenne pedig.. de franciáknak nincs stilusuk.. ami igy leirvva eléggé lol, de legalább igaz..
hehe ez poen

anti hero

AngeLujo
EU-ba? ilyesmit? 😄D
ofc nem, goa picit fantáziátlan az ilyesmihez

Az amcsi szervereken Valentin nap jóvoltából: free 10 days, mindenki újból beizzíthatja a karijait és kipróbálhatja az újításokat (ídézet a reklámból szabad fordításban) az Eu-n is elsütöttek vmi hasonlót? vagy csak az amcsik reménykednek egy hatalmas adag re-open acc-ben?
Hangianix
Egyszer mar toroltem, lehet szolok mod haveroknak, hogy kapjon figyelmeztetot :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

olvasd el topicot ! - gigi

Atari - Amiga - c64 FTW zachi!

félreértettél, én megnéztem a linket is, csak azt nem értettem mi olyan különleges abban a madárban? Számomra ez nem derült ki.
AngeLujo
hogy mik vannak ecsém! télleg? én még egy 486 DX4-en nyomom win3.11-el, tehát szar vagyok? :o

ez komoly?

anti hero

aki ezzel játszik annak üzaenem hogy már feltalálták a windows xp-t
Botond
Hosszú idõ óta elõször mondasz igazat.
csak nem csekkoltad tegnap is a /stat unkat?:p

egyebkent dorin a guildmaster ot kell kerdezgetni.
en is mezei-noob-member vagyok 😊

anti hero

ott a link.

egyébként róla van szó: