Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a friart mindig is egy 'majdnem-tank'-nak tartottam szal az enyém melee spec volt mindig is (kivéve azt az apróságot hogy ma este nagy örömömre a németek átspeccelték rejura mer kell a groupba....). szal utóbbi esetbe el lehet felejteni hogy staffal hadonászol, kell egy mace (champ weap elég über erre a célra) meg egy shield, azt heal ftw. szerintem ez a friar meggyalázása, azér vannak a clericek hogy healeljenek, a friar meg üsse le akit tud de biztos én látom rosszul :p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
friar ugyben lujot kerdezd 😊 normal toa servere sztem vmi 39staff+ 49ench maradek reju/parry de a pontos adatokat magatol a mestertol plz 😊
anti hero
anti hero
Azóta cszik...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Mondjuk nem véletlen lett herbal a neve 😛
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero
anti hero
anti hero
valami olyasmit hallottam, hogyha többen ütnek engem, és blockolok valakit, akkor bárkire rátom nyomatni a block chaint, nem csak arra akit blockoltam. Ez marhajó, mert akkor behúzok egy szürke drood petet, és végigmegyek mindenkink -)
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
hát nem is a block vagy parry chaint fogom a healeren elnyomni, gondolhatod ^^
és endu nélkül az élet nehéz, meg nemtom mit vársz egy solo templates/RAs reavertõl akinek 1.5 -ös a swing speedje -p
anti hero
: (
zarojelben jegyzem meg hogy amikor nem slam+leviathant nyomsz akkor erdekes a dmgd 100-130 😊 (unstyled volt lehet;o) ez a barati dmg meg a baseline legkisebb heallel is kihealelheto szinte powerveszteseg nelkul =)))
anti hero
anti hero
gondolom a tankjaitok kipróbálják hogy mennyi a cap-jük rajtunk -p
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Viszon ami a lényeg: a Bg közel ~3fg-bõl állt, és a leader különbözõ taktikákat próbált okítani:
1, Bliztkrieg = csalógatós figura
2, Flank = bekerítõs
3, Man to Man = mindenki keressen magának egy ellent
stb., stb. (összesen 5 volt asszem)
Kérdezném: A Bg-ket EU-s szervereken is mini-hadvezérek irányítják, vagy csak amerikai barátaink pörögnek túlságosan?
anti hero
egyebkent iszonyu zerges este volt mid/alb reszrol, nem jo ez a insta port lehetoseg ><
anti hero
nem mindenki tolja high rr fg-ben, nem kellene lenézned az rvr ezt a formáját se.
de 3 emberre 1 fg-nek? no ne -p
szivi, látom csak így tudtok rp-hez jutni -p
nah, pizsi van, jó éjt mindenkinek xD
egyebkent insta 30%on volt a reaver bomb utan a grp ugyhogy ne okoskodj mikor kell isntazni es mikor nem ;p
vicces volt hgoy problkoztal megutni ^^ kosz az rpt, mindenkinek
anti hero
nem illik hozzád
na, asszem kevesebb solo caster lesz :p
aprócska gond, hogy a warden mindig is played kari volt, mig friarból aktiv alig volt 1-2 darab... mythic tényleg ennyire nem ismeri a saját játékát? Lehet upgradelni kezdi a wl-t is, mert túl kevés van, az underpopulated middi realmben lol.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
anti hero
ofc nem, goa picit fantáziátlan az ilyesmihez
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Atari - Amiga - c64 FTW zachi!
anti hero
egyebkent dorin a guildmaster ot kell kerdezgetni.
en is mezei-noob-member vagyok 😊
anti hero
egyébként róla van szó: