Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
sajnos nagyon sok igazság van abban amit mondasz, ami minket még itt tart az a közösség és a többiekkel valo hülyéskedés, mai is pl kimegyünk 2fgvel emainbe és 1 fg mm lehet levert volna ha nem jön még 1 fg épitett savage grp 😄 ennek ellenére kimentünk hwbe majd odinba és elvoltunk mert sok marhaságot tudunk összehordani. de az biztos ha nem lenne meg ez a közösség és hangulat én is már rég máshol lennk, vagy a PEbe vmi fotm karival 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
😞((

Uberlama
😄 figy én lennék a leghappybb ha tudnánk menni minden nap de sajna a 8ember annyira más idõkben dolgozik hogy lehetetlen összehozni a dolgot. hétvégenként majd azért megyünk ha minden jol megy 😄

AngeLujo
Nem albi helyett lenne hanem mellette, én semmiképp nem hagyom abba kedvenc wizimet.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Nekem is ez a duo van, helyzet szintén ugyanaz mint nálad, rohadtul a körzet határán vagyok. Na most szokott olyan lenni, hogy 4-5 órára eltûnik a netem. Néha meg olyan mintha le lennék korlátozva és csak 16-al töltök, meg hasonlók. Az utóbbi idõben jó volt, de nem akarom elkiabállni.

Tafaya
adsl tema: most akadt a kezembe egy regi traceroute, tvnet adsl, 50-es ping volt a szerverre 😊 chellonal fejallomasig tobb 😊

Tafaya
A scouttal craftolok, nem jatszok vele mostanaban, tudod ugy vagyok vele mint a multkori midi a savage-zsal, tul overpowerednek erzem magam, es multkor valami pbt nevu urge rinyalt hogy mindig belelovok, meg az sb-k is sirtak hogy mi ez hogy kepes vagyok 5-ot belejuk loni mielott megolnek, felesleges fajdalomokozas, meg panaszkodtak hogy allandoan elhasznalom a purge-uket 😊

AngeLujo
Necro nem való xp-re? hehe akkor semmire nem lenne jó, ugyanis rvr-en a legsuxxabb kari 😊
Szvsz necro a leggyorsabb xp, de csak ha hajlandó vagy solozni. Mondjuk midibe még nem xp-tem soha, szal olyat én még csak magamon tapasztaltam hogy aoe stun 😊

Uberlama
nam tom vazze nem nagyon akarodzik összejön mert sok embernek a munkája nem engedi a dolgot ugy ahogy gondoltuk hogy engedi 😄 érted ? 😄 szal meglássuk elvileg már csak el kell kezdeni de majd nem tom mikor meg hogyan, az is lehet hogy max hétvégenként lesz, a fene se tudja eztet.

Uberlama
én csak azt mondhatom amit én tapasztaltam. nekem 98%ba jo.

Nekem eddig nem volt rossz tapasztala ADSL-el kapcsolatban.
És az se elhanyagolható,hogy ADSL-nél nincs havi linit!!!

Viszont a chello-rol meg elég sok rosszat hallani.

szerinted a Datanet miért ad gagyi ADSL-t???
erre baromi kiváncsi lennék!!!

nekem kb. másfél éve van Datanetes ADSL és egyszer nem volt leálás,egyszer nem volt olyan ,hogy nem megy a net,stb...

Uberlama
adslbe se lehet bizni sajna , nem egy ismerõsömnek szarabb sokszor nmint a chello. de valakinek tökéletes, de ugyanez van a chelloval is nekem is mindig jo évi 3-4 alkalmat kivéve, de azt csak kibirom.

ma pl 1 ld volt öszvisz aztán stabil sárga loss 😄DD

www.enternet.hu vagy www.datanet.hu

2-3 hét a bekötés,viszon nincs letöltési limit és nincs szarakodás nem ugy mint a chellonál

386 vagy 512-t nézzél,bár az 512/128 azért jóbb 😊)

Csabee
Ha tudsz mondani 1 jot ami nem drágább mint ez és bekötik gyorsan btw bp-n lakom, akkor szolj

Csabee
Ok, de melyik? És mennyi idõt kell várni hogy bekössék? Érted..

Látod-látod Csabee mondtam,hogy ADSL kell!!!

Csabee
loszar..

Csabee
a chellosoknak milyen a net most?
nekem 5 perc alatt 4 ld volt ma szal 1 losazr az egész.

Mondd csak botond, lekapcsoltad a villanyt? 😊
Uberlama
kmm.576.hu/lion/daocforum

Hmm, valaki meg irna az AoD forum cimet, innen bentrol nem tudom meg nezni. Mivel nem tom a cimet fejbol.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Kicsoda Esselinthia?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

sm+healernek miért jó a cleric?rp powerlvlni,vagy mi?8-)
valaki aki egy címet nem bír 3 percig fejben tartani,és egy zsebkendõnyi területen eltéved,az ne szoljón mán be,kthxbye :-P (lusta vagyok alyr-al kilogolni,de Botond vagyok azé atm)
ide most botond kéne egy:

"nerf da scouts kk" beszólásal

és akkor szép teljes lenne ez a topic 😄

zzz

weeee cselló kapott haste buffot, 7k-ról 23k-ra növekedett 😊) <aki nem tudná 40-50k között kéne lennie^^>

zzz

Tafaya
En inkabb azt mondanam hogy a topic a "kinek a kerje zoldebb?" temakorrel foglalkozik 😊

btw ki a halál ez az Ess? ElkénehESSegetni de gyorsan...

zzz

Kyel
Ess ez a topic a DaoC-al foglalkozik,nem a te és az AoD viszonyáról. Ha nagyon akarod erõltetni a dolgot nyiss neki egy külön topicot pls, én személy szerint azon is csodálkozom, hogy egyáltalán válaszolnak neked. Ess, akarsz róla beszélni? Telefonköny, vagy kisokos, pszichiátria, pszichológia stb... ilyen címszavakat kell keresni. Azt hiszem van emelt díjú telefonszám is, ahol ezeket megértõ emberekkel meg lehet beszélni. Ha lehet, akkor meg kéne hagyni ezt a topicot annak, ami volt:p Kkthxbye.
Most délelött hibiben játszom ha tudsz akkor logolj be ide, mert beszélni szeretnék veled.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Fene a hazug mindenedet. 10 masodpercig AoD-s voltal, most meg jossz itt ezzel az ocska "nem leptem be egyik guildbe se" dumaddal. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Ha 3 géped van akkor is bajos a 3 acc játszani. 2 gépnél már a 3.ra tudsz 1 buff karit rakni, de ugye azzal nem nagyon tudsz semmit se csinálni max a downtime-ban.Kell 1 supp SM, 1 pac healer, 1 buffbot cleric. kb ezzel lehet a leggyorsabban haladni. Necro+BD-t felejtsd el azok xpzésre nem jók.Pbaoe+aoe stun a nyerõ xpre és a leggyorsabb is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
Chelloban csak egyet becsulok. Meg nem toroltek a tarhelyem 😊

Uberlama
én is váltanák de van pár dolog ami mellette szol. fél évente kb egyszer csinál ilyet, de akkor nagyon és nagyon idegesitõ modon. máskor viszont bolhafingnyi lag és loss sincs ami azért nem egy hátrány pl CSbe 😄D (nem sauvage 😛 )

Uberlama
nem hittem volna, hogy lesz ilyen , de 100%ig egyetértek veled

vagy valami téridõgörbületvoltetcbullshitinsertedhererandomly

zzz

2 perc = 20perc.

zzz

Faszom ennyi offtopic szart már régen láttam, ESS ne rakd ide fel mert ez nem A "Miért nem ment nekem az AODban avagy a kicsi bogár élete a vadonban elveszve, kitaszítva egyedül" FANCLUB. Küld el mailbe vagy csinálj neki egy weboldalt, de ide többet kérlek NE rakj fel.

Rühes cselló meg elmehet a büdös pi****ba már, donknak este 7-8 felé LD és nem tud connectálni, nekem 22:30ig jó volt akkor relogoltam volna (excalról prydwenre) erre fogja magát azt goes caput.... cam-eu-t se érem el, update servert se, komolyan mondom siralmas ez a cselló, tényleg adsl felé nézek már lassan HA van 😞 (btw gondolom minden csellósnak ez volt, nekem nem vette fel senki hibabejelentõn, kb 2perce próbáltam de feladtam 10percnyi várakozás után)

zzz

AngeLujo
Muhaha, ez teccik. 😊

AngeLujo
Ez már nem baszogatás lesz 😊

Lehet hogy te ennyire értesz hozzá (nekem semmi bajom nem volt a nettel), de hogy te most az uccsó két hozzászólásba mit írtál azt nem vágom, de annyira hogy hót homály. Szvsz ezzel más is lehet így. Én ésszerûbb dolognak tartanám a szolgáltató rohadt módon való seggberúgását.. 😊

AngeLujo
Na még egy utoljára, aztán már kussolok megígérem :p

"hanem azért mert AoD még nem segített, találtam jobbat"
Én ennek úgy örülök, remélem nem látunk többet.

Na ez kivételesen építõ jellegû lesz:
"a legtöbb új játékos EGYSZERRE kezd daocozni, mert amikor jön DaOC elkapkodják, van új játékos, utána hónapokig nincs. Generációk vannak, amik jól elkülönülnek."
Pont ez az, van egy csomó új. Egyszerre jönnek, nagyjából egy szinten vannak. Miért nem szerveznek a fent említett újak MAGUUKNAK csapatot? mert lusták rá? vagy mert képtelenek? utóbbit nem hinnném..

"Erre való a honlap fiúk, ami nincs."
Az AoD közel két évig megvolt hasonló honlap nélkül, jöttél te és ez rögtön létfontosságú? ne röhögtess... amúgy ha info kell a játékról (elmondásod szerint perfekt vagy angolból) ---> www.google.com ---> Beírod neki hogy : Dark Age of Camelot ---> rákattintasz a keresés gombra ---> és láss csodát, daoccal foglalkozó odlalak, hogy mik nincsenek...

"Márpedig a /qbar parancs használatrára addig nem tud rákérdezni a kezdõ, amíg nem tudja mire is van."
Tafyt idézem: RTFM (read the fuckin manual), azaz létezik olyan hogy patch notes, amivel kellett hogy találkozz, ezt szépen végolvasod és egy csomó mindenre rájössz

"Csapat nélkül, hiszen a /level miatt egyszerûen nem volt alacsony szintû csapat."
lvl 20 alatt (akinek nincs 50-ese) aki nem taskol az marha vagy nem tudja mi az a task. Minivel ez a legegszerûbb dolog mivel gyors vagy mint állat és egy kék mobot 20 alatt még clerickel is leversz..

Uberlama
irtam máshol is egy Durr-O-Dumm puskával kéne bemenni a székházba, amely puskán egyértelmûen látszik melyik is a roszabbik fele 😄D

Csabee
Nekem se müxik a daoc atm.. (chello rlz)

Uberlama
chello ma is érdekeset alkotott kb 8kor minden chello használónak LD volt és nem enged vissza mert az update serverre nem tud kapcsolodni. egyik chellos guildtársam se azért ez érdekes mindenhova van netem csak a daoc home és maga a játékhoz nincs.

Igen de ugyan az az ember.

Lourker

Már pár hónapja nem játszom, tervezek egy visszatérést, de még nincs elég pénzem rá 😊 Talán jövõ hónaptól. Remélem még meglesznek a karik 😊 Egyébként játszottam excal/hibi-ben is, van egy 50-es wardenem meg jópár 35-ös.

Hangianix
De Syaria Crimson Tears, a masik ket nev pedig Soul Pact.

Te még albi/pryd-en játszol Atomi?

Lourker

Hangianix
Lol, Exc/Midiben foglalt az Instafuckeren nev 😄