Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Szvsz necro a leggyorsabb xp, de csak ha hajlandó vagy solozni. Mondjuk midibe még nem xp-tem soha, szal olyat én még csak magamon tapasztaltam hogy aoe stun 😊
És az se elhanyagolható,hogy ADSL-nél nincs havi linit!!!
Viszont a chello-rol meg elég sok rosszat hallani.
erre baromi kiváncsi lennék!!!
nekem kb. másfél éve van Datanetes ADSL és egyszer nem volt leálás,egyszer nem volt olyan ,hogy nem megy a net,stb...
ma pl 1 ld volt öszvisz aztán stabil sárga loss 😄DD
2-3 hét a bekötés,viszon nincs letöltési limit és nincs szarakodás nem ugy mint a chellonál
386 vagy 512-t nézzél,bár az 512/128 azért jóbb 😊)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"nerf da scouts kk" beszólásal
és akkor szép teljes lenne ez a topic 😄
zzz
zzz
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
zzz
Rühes cselló meg elmehet a büdös pi****ba már, donknak este 7-8 felé LD és nem tud connectálni, nekem 22:30ig jó volt akkor relogoltam volna (excalról prydwenre) erre fogja magát azt goes caput.... cam-eu-t se érem el, update servert se, komolyan mondom siralmas ez a cselló, tényleg adsl felé nézek már lassan HA van 😞 (btw gondolom minden csellósnak ez volt, nekem nem vette fel senki hibabejelentõn, kb 2perce próbáltam de feladtam 10percnyi várakozás után)
zzz
Lehet hogy te ennyire értesz hozzá (nekem semmi bajom nem volt a nettel), de hogy te most az uccsó két hozzászólásba mit írtál azt nem vágom, de annyira hogy hót homály. Szvsz ezzel más is lehet így. Én ésszerûbb dolognak tartanám a szolgáltató rohadt módon való seggberúgását.. 😊
"hanem azért mert AoD még nem segített, találtam jobbat"
Én ennek úgy örülök, remélem nem látunk többet.
Na ez kivételesen építõ jellegû lesz:
"a legtöbb új játékos EGYSZERRE kezd daocozni, mert amikor jön DaOC elkapkodják, van új játékos, utána hónapokig nincs. Generációk vannak, amik jól elkülönülnek."
Pont ez az, van egy csomó új. Egyszerre jönnek, nagyjából egy szinten vannak. Miért nem szerveznek a fent említett újak MAGUUKNAK csapatot? mert lusták rá? vagy mert képtelenek? utóbbit nem hinnném..
"Erre való a honlap fiúk, ami nincs."
Az AoD közel két évig megvolt hasonló honlap nélkül, jöttél te és ez rögtön létfontosságú? ne röhögtess... amúgy ha info kell a játékról (elmondásod szerint perfekt vagy angolból) ---> www.google.com ---> Beírod neki hogy : Dark Age of Camelot ---> rákattintasz a keresés gombra ---> és láss csodát, daoccal foglalkozó odlalak, hogy mik nincsenek...
"Márpedig a /qbar parancs használatrára addig nem tud rákérdezni a kezdõ, amíg nem tudja mire is van."
Tafyt idézem: RTFM (read the fuckin manual), azaz létezik olyan hogy patch notes, amivel kellett hogy találkozz, ezt szépen végolvasod és egy csomó mindenre rájössz
"Csapat nélkül, hiszen a /level miatt egyszerûen nem volt alacsony szintû csapat."
lvl 20 alatt (akinek nincs 50-ese) aki nem taskol az marha vagy nem tudja mi az a task. Minivel ez a legegszerûbb dolog mivel gyors vagy mint állat és egy kék mobot 20 alatt még clerickel is leversz..
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker