43179
-
Rockety #41378 pff hiberniaba játszani shardon rosszabb mint egy fg skilldancer :E -
Bhalage #41377 latom mind2nk karija bentvan....
elmentem aludni, majd holnap talan osszejon vmi :(
csinalunk BD duot ;o)
naon bugos :f -
#41376 Bhal nem tudok visszajönni >.< -
Bhalage #41375 nos, nemsokara felloggolok, vegre hazaertem, ebed utani kepek :
Egy - elbasztam a PAt ugyhogy elfutok - Skilles INFIL szomoru de rovid tortenete - part1
es a The End - part2
ES
HOGY MIERT SPDHACKEL MINDEN rr5+ SORC A KEDVES SERVEREN????, ezen is tanakodtunk ;
xD -
#41374 ja csak aztán mikor megen ujraindult a gépem nagyon cba volt viszamenni már :( kora délelőtt voltam kint warrioral egy pugba, hát nem volt rosz bár a shamy mainje egy lvl 24es cleric volt lanceloton vagy hol xD -
Bhalage #41373 tegnap este mondjuk kritikan aluli volt. (csinaltam vagy 10kt ilyen leginkbb soloban. Ubivel meg bard+ae dotter menta combotval toltuk hat az kurva jo volt :) -
Bhalage #41372 azt a fekete kek mid savage grp sztem csak annyit tud hoy vegul is jol assistolnak es mindenkit agyonutnek(guadolatlan castereket), de egyebkent en is vertem oket jobbfajta hibi grppal ugy hogy 2 caster/2 tankunk volt...
egyebkent sztem annyira nem uberek. -
Rockety #41371 legnagyobb poén eddig rr2-rr4 alb CASTER grpal levertük noskill (kék cloak) midi svg grpot xD vicces volt látni hogy amelyik caster mellé beálltam onnan gyorsan eltakarodott MA :D blockspam ftw xD -
Bhalage #41370 Qaby - zerker ;o) -
#41369 Kistigrincs the luwi heroine xDD -
Bhalage #41368 godsgiftet hallottam killspambol sztem -
Bhalage #41367 majd csinok egy mercet is de ami bejott meg az a berserket full strre nyomatva kis luri 2 utes volt, zerk modeban : ) pojeeen : )
hibek is zergelnek albok is zergelnek mint a szar, midek meg 2fgvel kozlekednek. ennyi :) -
Rockety #41366 nastyisntit, misscout, dorinxxx, godsgift
és shardon hibek a legnagyobb zerg realm by far >< -
Nemet #41365 Ubi, grats az képhez. Ekkora kézzel kényelmesen tudnék működni Jó vicc volt, tök jó az elrendezés, csak nekem nem tűnik kényelmesnek.
Helyette: wsad move + "e" mint /face; "2" mint /mezz; (így pl. "3" mint /root-nak nagyon könnyű) mouse jobb gomb /képernyő forgatás; mouse 4 gomb /tilde, stb, stb.
btw köszi ismét a tanácsokat (esküszöm egy egérfinggal, de mintha jobb lennék) -
Bhalage #41364 zerger! mi a becses neved ?: ) -
#41363 ki milyen néven van irvren ?
meg hol etc? -
Rockety #41362 albiba tolom 90%ba >< -
Bhalage #41361 akkora mazli hgoy minden lamalemer savagegal tolja midgardban
iszonyatos modon olhetoek : )
sztem en vagyok az egyetlen Charges tank a serveren de vmi iszonyat fun befutok chargevl es minden balfasz probal mezzelni stunnolni rootolni meg minden instat ramnyomnak s meg befutok kifutok, addigra ott a tobbi mate es mehet az IRTÁS
xD
(kicsit sok a sorc de mar jobb mint volt - sorc+firewizi zerg anno molvik/thiden) -
Bhalage #41360 mi sztem nagyon jot funoltunk lujoval :)
-hopp
-FUTIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-volt vagy 2 alb ..
(inc 3fg :)
xD
es tsai -
#41359 Hát ez állat, durva nosztalgikus érzés volt meglátni megint amgE-t :) -
Bhalage #41358 pedig epp buffolni akartam erre elszalt a server, na joccakat : ) -
Bhalage #41357 dejo : ) kileptem es nem tok visszamenni t.t -
Bhalage #41356 en mar kezdem megunni a sok faszt ugyhogy visszavaltok BMre. hibibe riell meg gaby -
#41355 vagytok még valahol? -
Bhalage #41354 Dorin nem jossz ipvp hibibe casterzni? vagy mas alternativa is lehet : ) pl BD grp -
RogueGigi #41353 Megjegyzem én bent szenvedek ezekkel a noobokkal :p Nem akar jönni valaki? :p -
#41352 pff :) -
#41351 MUHAHAHA:) -
#41350 Bazzeg,ilyen kéz kéne nekem is Ubi és a kárászon(szegedi sétálóutca :P)nem győzném tartani a markom annyi pénz férne bele;de igy csak lesajnálnak hiába irom ki,hogy "DAoC havidij gyűjtésre" nyakamban a táblára.
-
Bhalage #41349 szvsz 8 utan leszek majd : ) en mar gemeltem : p -
RogueGigi #41348 Ma egy gém? -
#41347 nincs szétfeszítve, nekem kényelmesen szétnyílik ennyire a kezem :o -
Marchus #41346 az ok hogy nem az "ujjbegyel vagy hogy hivják a hegyét :o" -vel (én se, bár van egy osztálytársam aki úgy gépel, hogy "vadássza" a betüket, és néha-néha rácsap a billentyűzetre a mutatóujjával ha megvan egy...) csínod, nekem attól kezdett el fájni a kezem, hogy szétfeszítve görcsben tartom a kezem a bill fölött (ahogyan a képen van). -
Bhalage #41345 lehet a sok daocozastol mar megzombult es egyik keze 2szer nagyobb mitn a masik : ] -
#41344 lol most miért :( nem marchus mert nem szoktam begörbíteni az ujjaimat hanem az ujjam a gombig érő részével nyomom a gombot nem az ujjbegyel vagy hogy hivják a hegyét :o amikor camerát forgatom akkor csak gyűrűs ujj van a billentyűn többi túllóg, és ha látok vmit akkor nyomok egy M-et és akkor mozdítom a kezem hogy 1-3at tudjam tolni. -
Marchus #41343 hát, így én is kitom rakni a kezem,
de...
nem érzel fájdalmakat a kezedben ha sokat játszol...? xD -
Bhalage #41342 lol ubi te beteg vagy
-
#41341 Nesze :) mondjuk ez ilyen slim keyboard, de a régi normálon is ugyanígy toltam. Hát ekkora a kezem baze :) -
Marchus #41340 lvl-t viszi fel. Éppen az volt a gáz hogy juggernaut3-al + ml9 -el nagyon magas lvl-ű lett a pet, és ezért raktak rá egy capet. -
Bhalage #41339 jugger ? elnyomod es /afk -> peted kikloffol mindenkit amig te hatradolsz a szeken es a bejovo rpt szamolgatod.