Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
vagy lesz majd Daoc2?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Sikerult bamme 2x kinyiratnom az egesz bagazst(csak az egyik volt az en hibam😊 egy pbaoe mid grp ellen😊
igaz sokkal tobb mid volt mint mi,de aze igyis 18db/28d-vel vegeztem, ugyhogy mindig en csusztam ossze elsonek...legjoban ez tetszet,hogy egy body sorc, 2 cabby kinyirtunk egy 4fos SB grp-ot, pedig alaposan egyshotoltak minket vagy 5x elotte...
Btw egy csoka egesz jol megfogalmazta amit ti is leirtatok a wow vs daoc.
Erdekes/tanulsagos
Hozzateszem en sose toltam wow-al igy kritizalni sem tom,de ettol fuggetlenul ugy erzem amit a csoka leirt,meg amit ti elmondtatok,hogy inkabb daoc😊
nekem igazabol ez sokkal jobban nemtetszett mitn barmi mas.
na jo ejt emberek : )
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
olvastam hgoy MCt van akik ilyen 1ora alatt olik belepestol ragnaig- na azt is megneznem : )
anti hero
anti hero
szal ofc fikázás volt, wow pvp szar, pve meg csak nagyon hardcore elemeknek élvezetes. én pl kb 3x voltam MC nagytakarításon, ez úgy nézett ki hogy kb délután 5-kor lementünk és hajnal 2-3 körül még Majordomot próbáltuk bealázni (igaz sikerült is ^^). namost egy ilyen raid egy magel úgy nézett ki hogy assist, bolt bolt bolt bolt bolt bolt ^^ ez 8-10 órán keresztül egy picinykét durva fõleg úgy hogy a 40 fõs raidnek minden mob kb 2, max 3 über lootot dob ami egy "kezdõnek" a guildbe kb 0 loot/raidet jelent. szal hamar elmegy a kedve az embernek a csili-vili instancektõl 1-1 ilyen után ^^
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
kicsit ki vagyok egve + rengeteg irl dolog adja magat..
anti hero
anti hero
Nem is tudtam, hogy pure caster grp még ilyen jól üzemelhet toás champos szerveren 😊clericek biztos vért izzadnak 😊
A daoc pedig minden szempontból teljesiti az MMORGP feltételeit, ugyhogy amit mondtál róla inkább veszem fikázásnak, mint valós alapokon nyugvó kritikának. A meglepõ, hogy régebben te is elég sok idõt töltöttél vele, mégis miért viszonyulsz hozzá most ilyen negativan? :p nem értem..
anti hero
a domination meg marha kicsi palya es pl egy pala felrakja magara a shielet addig odaer az erosites szal nem tudom.
anti hero
ja meg hogy az egész szar isntanced az meg a legnagyobb vicc az egészben 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
: )
anti hero
a /bow /y Friggin hibbi zeg INC again! -en kivul?😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
imo
ejj ejj, go freeshard, hogy kapj egy kis kedved daochoz megint 😊
Amlékszem baluékkal bohóckodtunk kicsit freeshardon, ott a stun elõnye annyira kijött, hogy gyakorlatilag a zerget meg a stealthereket leszámitva minden free rp volt 😊