Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és lourk, np elég hamar abbahagyta a caster grpot hibibe miután nem ment a wtfpwn, ami egy picit a szememben nevetségessé tette õket hogy õszinte legyek 😊

zzz

mlfre mentek át tudtomal ahol hibik erõsek, biztos ott is farmoltak , de valószínûsitem hogy nem 950k / week volt (Xanatea) de még csak nem is 800k (stubbee) mint itt. bár lehet 😄

zzz

Botond
utána 50+alb betámadta crimt,és 3fgvel szarrá szopattuk õket :-D ekkor pattantak meg a relicek,kirohantunk hwbe rp-t farmolni,jött is szépen :-)
Botond
ír guild guildhentjén voltam,mentünk 2fgvel,full random,ahogy illik(2drood/warden/bárd mind2be,a többi meg ahogy esik úgy puffan,egyikben 2chanter+bm+shieldhero,másikban 2menta meg 2 tank asszem),kimegyünk jön sotl+még vmi powerguild übergroupja,mennek is a lecsóba,erre jönnek midik az übergroupjukkal,rögtön 2vel õk is ofc,az is lecsó,de mire lenyomjuk õket lám lám albok visszaportolnak,csak mit ad isten már 3fg+5-6stealther,mi meg se RA se pow ,se semmi,hát megszívjuk,skilled albioniak 4tehwin :-D
Np US serveren játszott albiba és ugyanugy lefarmoltak mindenkit mint a másik két realmben.

Lourker

Botond
béluka 2 lõvéssel kioszt 2000dmg-t egy scouttal,te nem,akkor te egy láma vagy,ez van...
Uberlama
én nem tudom de nekem nem rémlik hogy régebben is ilyen sok 3 healer+shamy alapu grp lett volna, ugy kb egyre se emléxem.. ez nem annyira régen (mittomén fél éve kb) jött ennyire divatba.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
Erdekes modon albiba nem jott at az NP...

Tafaya
"Egyszeruen azert, mert csak az RA-k elnyomasaval van eselyuk egy RR6+ grp ellen"

Es ezert sirnak hogy ezeket az RA-kat vegyek el az alboktol...

Tafaya
Nekunk nincsenek kemeink, midiknek vannak. Skill biztos.

Botond
hohó,itt mennek az str relicek :-)
AngeLujo
Ha belelátnál egy picit is a guild életébe, akkor éppen nagy kussba húznád meg valahol magad. Mind1, mivel nem látsz bele, valljuk be szerencsére, ezért nem kezdem el magyarázni :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Nezd, Faderekre nem lehet azt mondani, hogy rossz jatekosok. Szerinted miert adtak fel, amikor RR9 pala, RR9-RR10 cleric, RR9-RR10 merc, RR10 theu, RR6 sorc, RR8 minstrel van a grp-jukban. Egyszeruen azert, mert csak az RA-k elnyomasaval van eselyuk egy RR6+ grp ellen. Asd kiszedi a jatekbol a cleric-eket, mert azt futas kozben is lehet loni.

NP akkor szedett szet mindenkit Prywdenen, amikor Hibernianak volt elonye a chanter grp-pal. Lehet, hogy nehezebb osszejatszani egy 3 healer+shaman grp-pal, de a nagyobb utilitynak koszonhetoen nagyobb az eselyuk.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
Mi a lófasz egy játékba a profi szint? magyarázd el lécci mert nem tudom hogy mitõl számít valaki profinak illetve amatõrnek. Hivatalosan a profi annyit tesz (ha jól tudom) hogy õ pénzt kap azért amit más csak a dicsõségért/jó kedvéért csinál... A magyar foci is azért profi mert ez a sok falábú pénzt kap azért mert láma, akinek meg esetleg lenne egy kis érzéke a dologhoz az meg le van szarva (off topic de nincs jó kedvem :p)
Nem baj én örökre looser maradok, ez a sorsom, sajna nem lehetek _profi_

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
""én volt a királygyerek 1 lövés volt mindenki,"

Lol, 50 lettem utana 4 nappal nerfeltek szet a scoutot. Ha annyira uber te nagyonhuje miert nem mindeki avval van es miert nincs 5 az elso 10-ben? Lelott egy scout es itt sirsz 1 eve lol. Mindenki elismeri hogy a scout a leggyengebb archer, csak a te 2bites agyadba nem fer bele, errol nem en tehetek, kkthxbye.

Tafaya
Midiben konnyebb osszerakni epitett grp-ot a spec line-ok miatt te nagyonnegativiq. Btw friarral jatszom legtobbet mostanaban... Nerfeljeket a scoutokat, leszarom, csak sajnalom hogy az ilyen 0-k miatt mint te.

Hangianix
Abszolut benak eseteben az ellenfel is az.

Hangianix
Sehol nem dol meg. A 3 healer + shaman + egyeb setup akkor is jobb per pillanat a tobbi realmbelinel, ha abszolut benak jatsszak. Ha ellenben meg olyanok is, akik tudnak is jatszani, akkor meginkabb kijon a kulonbseg.

Hangianix
Csakhogy random sracok azzal a setuppal levagjak az itteni random sracoket (midi szerinti random felosztas), hibikrol nem is beszelve, nekik meg annyi eselyuk sincs.

Botond
"Ja a szokasos tema, valahogy a midikben default kepkent el az hogy az albik rosszabb jatekosok" és ez így is van :-) nézd csak meg pl mit is jelent a "random group" kifejezés nektek és midiknek:
nektek random classokkal random guyok,míg midiben ez azt jelenti,hogy 3healer+shamy+skald+3tank,csak nem mindig ugyanaz a 8 ürge,hanem ha van egy 50es karid a fentiekbõl akár téged is bevesznek,midik(és hibik is) képesek inkább elmenni xpzni/8portot végigvárni,de nem mennek ki rvrni(nem mind ofc,de nagy %ék) ilyen olyan szarokkal,ezzel szemben albiba vagytok 50en,aztán 2rejuclericet nem bírtok felmutatni,hanem mindenki infi/arms/pala,mert nektek ez a gém egy shotemup,egy sima diablóklón,ahol megyünk azt ütünk,aztán ide jártok sírni,ha szétkenik a szátokat.Ebben egyébként te vagy király,köznevetséges mind a mai napig,amit scout témában elõadsz.Ez az "én volt a királygyerek 1 lövés volt mindenki,most meg van olyan,hogy nem bírok leszólozni egy fg-t csak buffbottal omg givf archer luvin" elég súlyos.Szal nerfelik scoutot,erre mit lépsz?rejuclericet,ami hasznos lenne sok sok ember számára?ÁÁÁ ugyanmár,hiszen itt az infi,szétvágok mindenkit egyedül,mert én vagyok a legjobb a legszebb legokosabb LOL
np: 1 savage mindig van, a zerkerjeik rr9 és rr10, 3 healer + shaman adja a táptalajt lényegében bármilyen melee cast über ezel a setupal, de zerker dmg lol savage dmghez képest, ütött már Zzang bof nélkül 133at kaszteremre, ami szvsz elég silány.

zzz

Hangianix
En se tudom mi a kulonbseg. 😄 De nalunk a nevesebb zerkerek is a 60%-at utottek kb. az excalos tarsaiknak.

Hangianix
Prywdenen a zerkerek 90%-a mindig is szar volt Excalhoz hasonlitva.

Hangianix
Prywdenen is csak egy grp megy 3 savage-val. Az mar csak haba a tortan, az alapjat a grp-nak (es az elonyet) valoban a 3 healer+shaman kvartett adja meg. Savage-nek ellenben van par elonye a fenti classokkal szemben, ugyanakkor megvan minden jo tulajdonsaga ami azoknak.

egyetértek Veled, egy jól kiegyenlített csapat olyan játékosokkal akik tudják a dolgukat, + még magas rr és szinte legyõzhetetlenek

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

Uberlama
ha midi ugy nézne ki mint hibi de az lenne midi akkor tuti átmennék teljesen de sajnos nekem összeségében egy picit szürke midgard 😞 (bár a legjobb lenne ha albiknak lennénk ugy a classaik mint a midiknek és nem lenne gond 😄DD

Az elõbbi Tafayának ment.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Te mirõl beszélsz? Mert én az NP-rõl és nem a midikrõl általánosságban. Minden realmben vannak jó és kevésbé jó játékosok. Pls olvass figyelmesebben...

Jockey
én az NP-l simán kinézem azt, hogy csakazért se nyomják a savage-t, mert minden "alma" azzal keni
nálunk ez akülöncség effektus hatványozott sztem
másik: biztos nem rr2esek azok a zerkik
mint már körvonalozódott, savage picit durva (bár biztos nem értesz ezzel egyet még mindig, de lényegtelen is)
igazából, öszintén szolva én nem látom át mit is kéne normálisan javítani a midikne, mert összeségében durvák, túl sok nerf kéne, hogy azonos esélyek legyenek sztem
véleményem szerint a savage nerf sem fog sokmindent megoldani, lényegében itt a 3 healer 1 shaman kombó a ludas, de ezeket meg nem lehet kasztonként egyenként ugy nerfelni hogy még jó is legyen, csak valami nagyon durva beavatkozásal
nekem kurva soxor volt olyan, hogy ashámánt azé nemtudtuk leverni, mert ae dis-lt, és a 3 tank szépen kénytelen volt lefordulni róla, szal passz
amúgy ezek szerint NP jó példa arra, hogy sírtak midik zerk nerf miatt, ezek szerint mégsem olyan szar, vagyis nerf ellenére is tökéletesen játszható.
no majd lássuk

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tafaya
Ja a szokasos tema, valahogy a midikben default kepkent el az hogy az albik rosszabb jatekosok. NP-ben meg azert nincs savage mert mert gondolom RR8+ es egyikuk sem akar RR5-tel egni koztuk.

A savage témához még egy kis adalék:

A Nolby Pride általában 2 zerker 1 warrior 1 skald 1 shaman 3 healer felállással megy és persze mindenkit leradíroznak. De akkor kérdem én: biztos, hogy a savage a lényeg? Vagy esetleg a magas RR+összeszokott, jó játékosok+3 healer az, ami igazán számít...

MOstanaban egy infit probalok 50ig vinni, azze nem vagyok hibiben.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Milyen balance-ot?😊 Olyan nem is volt soha.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

amúgy meg ez a TOA nagyobb hiba volt mint egy nerf 😊 ezek a hülye MA-k, simán felborítják a balance-ot, meg mindent...sztem ezt elcseszték egy picit.

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

igazábol nem sok savage hagyta abba a nerf miatt ill. én egyrõl sem tudok

semmi extra, néhányan sírtak miatta, de a savage, még mindig brutális kari, szal nem volt olyan vészes a nerf 😊

Uberlama
pampampam

Ez Raistlinnek ment, hogy mier botond a valasz, arrol fogalmam sincs ^^
En meg megnyitottam aztan szartam ra magas ivben "!!! vigyoriface" for the win 😊
Botond
én azt furcsállom,hogy az elmúlt 2 hétben 2x is elvittük saját pow relicünk kb 24-48órára,namost eleve nincs annyi hibi,hogy bemenjünk a relickeepbe úgy alapból(mind2x benn voltam épp,egyszer se volt lenyomva az összes midi keep,hanem kb 2-3,szal überguardok voltak sokan),aztán ugye a szokásos midik poppolnak 2sec alatt effekt sem volt vhogy(mire beléptem mindig neutral volt a relic,szal nem mentem már ki egyikre se,szal nem tom mi hogy mennyi midi poppolt),de mondjuk midik teljesen hülyék,és nem tudják,hogy visszük a relicet(kizárt,de tegyük fel),mikor látják jó 1000en,hogy neutral mi a jó bánatért nm tesznek vmit?mindenesetre mind2 alkalommal elég hamar megszabadítottak minket a relic õrzésének terhétõl az tuti
Tafaya
hmm en azt olvastam hogy lesznek realmek kozt kulonbsegek.

Hangianix
Wohooo, hello, meselj, mi van savage nerf ota? Vagy meg nalatok se volt? 😄

igen...mindenhol egyforma, és klasztol függ hogy miket választhatsz(2 irányba mehetsz el)

Hangianix
En ugy tudom, hogy igen.

Tafaya
Nem.

Uberlama
mind3 realmbe ugyanazok az MAk vannak (O)(o) nemde ?

Nem is emléxem. Vagy über guardok voltak, vagy 5 perc alatt kiért 200 midi, de örültünk ha már az ajtót tudtuk ütni. Persze az FPS lagtól mozogni sem birtam.
Hangianix
MoC 😄

te mikor láttál utoljára midi relic keepet belülrõl ?😊
én vagy 6 hónapja legalább
Ha még 6 sec is akkor is jó mert legalább van valami megoldás csak kivitelezni kell 😊