Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Es ezert sirnak hogy ezeket az RA-kat vegyek el az alboktol...
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
NP akkor szedett szet mindenkit Prywdenen, amikor Hibernianak volt elonye a chanter grp-pal. Lehet, hogy nehezebb osszejatszani egy 3 healer+shaman grp-pal, de a nagyobb utilitynak koszonhetoen nagyobb az eselyuk.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nem baj én örökre looser maradok, ez a sorsom, sajna nem lehetek _profi_
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Lol, 50 lettem utana 4 nappal nerfeltek szet a scoutot. Ha annyira uber te nagyonhuje miert nem mindeki avval van es miert nincs 5 az elso 10-ben? Lelott egy scout es itt sirsz 1 eve lol. Mindenki elismeri hogy a scout a leggyengebb archer, csak a te 2bites agyadba nem fer bele, errol nem en tehetek, kkthxbye.
nektek random classokkal random guyok,míg midiben ez azt jelenti,hogy 3healer+shamy+skald+3tank,csak nem mindig ugyanaz a 8 ürge,hanem ha van egy 50es karid a fentiekbõl akár téged is bevesznek,midik(és hibik is) képesek inkább elmenni xpzni/8portot végigvárni,de nem mennek ki rvrni(nem mind ofc,de nagy %ék) ilyen olyan szarokkal,ezzel szemben albiba vagytok 50en,aztán 2rejuclericet nem bírtok felmutatni,hanem mindenki infi/arms/pala,mert nektek ez a gém egy shotemup,egy sima diablóklón,ahol megyünk azt ütünk,aztán ide jártok sírni,ha szétkenik a szátokat.Ebben egyébként te vagy király,köznevetséges mind a mai napig,amit scout témában elõadsz.Ez az "én volt a királygyerek 1 lövés volt mindenki,most meg van olyan,hogy nem bírok leszólozni egy fg-t csak buffbottal omg givf archer luvin" elég súlyos.Szal nerfelik scoutot,erre mit lépsz?rejuclericet,ami hasznos lenne sok sok ember számára?ÁÁÁ ugyanmár,hiszen itt az infi,szétvágok mindenkit egyedül,mert én vagyok a legjobb a legszebb legokosabb LOL
zzz
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
nálunk ez akülöncség effektus hatványozott sztem
másik: biztos nem rr2esek azok a zerkik
mint már körvonalozódott, savage picit durva (bár biztos nem értesz ezzel egyet még mindig, de lényegtelen is)
igazából, öszintén szolva én nem látom át mit is kéne normálisan javítani a midikne, mert összeségében durvák, túl sok nerf kéne, hogy azonos esélyek legyenek sztem
véleményem szerint a savage nerf sem fog sokmindent megoldani, lényegében itt a 3 healer 1 shaman kombó a ludas, de ezeket meg nem lehet kasztonként egyenként ugy nerfelni hogy még jó is legyen, csak valami nagyon durva beavatkozásal
nekem kurva soxor volt olyan, hogy ashámánt azé nemtudtuk leverni, mert ae dis-lt, és a 3 tank szépen kénytelen volt lefordulni róla, szal passz
amúgy ezek szerint NP jó példa arra, hogy sírtak midik zerk nerf miatt, ezek szerint mégsem olyan szar, vagyis nerf ellenére is tökéletesen játszható.
no majd lássuk
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
A Nolby Pride általában 2 zerker 1 warrior 1 skald 1 shaman 3 healer felállással megy és persze mindenkit leradíroznak. De akkor kérdem én: biztos, hogy a savage a lényeg? Vagy esetleg a magas RR+összeszokott, jó játékosok+3 healer az, ami igazán számít...
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

én vagy 6 hónapja legalább