Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Galahad a Szûzi.😊

Itt a mail cím:

[email protected]

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Miss Arizona? 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tiffa
hát izé ... az jut eszembe, hogy cöcö 😊
Tafaya
lol

Tafaya
Lol miert, a "Jajj mami 1000-t lott belem a gonosz scout, nerfnerfnerf!" nem kevesbe az? 😊)

Botond
a us armyban olyan helyre kiscsajok voltak,hogy még :-) csak egyébként is vigyázni kell,mert elõreengeded a csajt az ajtóban,aztán aszondja,hogy sexista vagy,oszt mehecc a sittre :-D
Botond
str reli8c nélkül?polearm akkora 150et zúzott rám,hogy könnybelábadt a szemem a gyönyörûségtõl :-P
Botond
amikor mondtad is nevetséges volt ;-)
Uberlama
jó az a halszemû legalább van kifogásom hogy miért nem játszok sokat sorcival 😊))

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Saracen gyorsabb is. 😊 Bar en britont valasztottam. 😊

Érezd jól magad és jó kikapcsolódást. Szerintem az usa-ban élõ nõk 80% túlsúlyos, 10%a valamilyen pszichoszomatikus betegségtõl szenved,10% meg csak nõnek nézki, de valójában tökös csávók ezek. Ja és összeségében mindegyik full tudatlan.😊

Ki nyomja Gyilkos néven exc szerveren bg1-ben?

Tiffa
Jó utat és vigyázz magadra és már féltem az újvilági csajokat, cupp!
enyém se hal, sõt nem is briton hanem Saracen! legjobb D:

zzz

Amit megbeszéltünk küld már el az eamil címemre.😊

Elõre is köszi.

Nem jellemzõ az 50pol 50 slash /thru/cru/slash annyira bár lehet találni.
Jelentem egy darab MP plate kesztyû kell meg MP pole és már specelek is Hybridre és simán ütõs specem lessz RR8on.mondjuk nem tudom miért nem cisnáltam meg hamarabb de eddig nagyon élveztem hogy hülyére blockolok midnenkit.Majd most meg hülyére verek mindenkit 😊

Én is szintezek most egy sorcot majdnem lvl 31es már a drága de nem követtem vele a klisét szóval nem hal fejû.
sok karinak van olyan skill lineja ami automatikusan fejlõdik 4szintenként ha nem raksz rá pontot, 1 egyszerû példa:

infiltrator, autotrain lineja a stealth. Szal ha nem raksz stealthre pontot akkor 48 44 40 36 32 28 24 20 16 8 5 szintek megdingelésekora automatik kapsz rá egy pontot.

asszem igy van, de már rég nem szórakozom vele szal nem biztos :d

zzz

Hangianix
Ez volt velunk is, csak mi jo palat se talaltunk. 😄 Vagyis aki jo volt, az nem jott volna rendszeresen (Kandig pl.)

Hangianix
Nem, en azert nem akarom, mert nincs semmi normalis xp-RvR lehetoseg. Elobbihez necro account kell, ami a legunalmasabb pl, utobbihoz pedig PE tagsag, a guildemet ellenben nem hagyom el soha.

Egyebkent ket ex-CM tag igerte, hogy vegre megvan az uj gepuk es lesz netjuk is hamarosan. Ha addig visszajonnek amig meg el az accountom, akkor hosszabbitok, ha nem jonnek, akkor nem. Ok nagyon igergettek, hogy visszajonnek.

Hangianix
Hat BoF nem is jo ellene. 😄

Hangianix
Nem, ugyanis akkor a sok healer inkabb sb-vel jatszott es amiatt sirt az osszes midi, hogy healer milyen szar. 😄

Tafaya
Lol ilyet mar regen nem mondtam, 1.62 ota ki vagyok bekulve a scouttal, csak a friar jobban tetszik...

1 Xanatea Slan Midgard 5,178,896 1,037,016 50 Nolby Pride Healer Norseman
2 Tivook OneManArmy Midgard 5,169,180 1,030,309 50 Nolby Pride Skald Troll
3 Stubbe Eminent Midgard 7,911,488 1,021,417 50 Nolby Pride Healer Dwarf
4 Medde Mate Midgard 3,958,399 1,010,696 50 Nolby Pride Healer

ejj 1m lwrp : )) nem picit durva 😄

zzz

Uberlama
legizgisebb a sorcinak , a csata elsõ 5 másodperce : ))

Botond
ja,ez engem is érdekelne :-) tankok 2 gombos karik ezzel szemben egy healer már csak buffololásnál vagy 8 gomb :-) aztán ugye bof/gp,spreadheal,egyik insta,másik,simaheal,ha lop van,stb :-) spreadheal kicsit uncsibbá tette a dolgot,de még mindig izgibb mint egy tank...
Botond
te figy jössz itt nekünk,hogy archerek szét vannak nerfelve így meg úgy,aztán mind3 archer class stabil 1000+dmg-t oszt,az agyontápolt wardenem meg max 100at 50esekbe,az röhely,sztem nem kell nefelni scoutot nyugod lehecc,csak nem kellene ide a rinya,hogy "jajj csak 1000t sebzek scouttal omg mekkora gimp,givf archerluvin",szal scout lehet,hogy nem overpowered,de nem is gimp,szal be kellene fejezni a hülyeséget...
Tiffa
Honnan veszed, hogy unalmas?
Uberlama
hehe igen nálunk is 50/50 a jellemzõ de stev most fog átspeccelni hybridre, meg én is tervezem hogy armsomat megcsinálom olyanra de akkor ujra sc meg armort szerezni mp pole stb : (

AngeLujo
Két közel RR7-es cleric angyalunk van, de rajtuk kívûl 50-es cleric (Amorce-on kívül, mivel õt egy fél éve nem láttam kb) csak buffbot van, itt nincs sok választási lehetõség 😊
Nem baj, most 5-6 cleric is van felnövõben, szal most majd tank hiány lesz 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

ja de bof + sobal ütöget savage MA elég tréfás mondjuk, kár hogy nem állandó .😊)

zzz

btw steveh, prydwenen is az 50 2hand/pole 50 slash/thrust/crush a menõ? mert excalon sajnos igen... hybrid arms mérföld kövekkel jobb 50 2hand/pole 42 shield 39 slash/thrust/crush that is... de sok hülye nem specel erre, pedig a dmgbeli különbség közelít a 0hoz.

zzz

ja és megoldás 4-5 rr5ös rejuv cleric a guildbe és váltogatni egymást 😊

zzz

ne is beszéljünk arról, hogy amikor öcsém a cleric általában úgy néz ki hogy : you are rezzed by adrirali, dex , dexqui buff poppol sorcomon rezz utáni 3secbe. Na már most ezt egy cleric se játszotta - játsza be nekem soha, pedig hihetetlen mennyit segít. De a másik két guild cleric is teszi a dolgát, soha se azé halunk meg mert a heal nem jó, de nélkülük már nem tudom elképzelni rvsrt, mert ha hozzászokik az ember ahoz hogy 2x bof és mindig kap healt - rezzt (esetleg buffot) fájdalmas enélkül menni.

De most elég major problémsek vannak nálunk, jó mincert és tankokat nem vagyunk képesek találni, ami elég röhelyes... kurva idegesítõ amikor 2 cleric 1 sorc 1 pala 1 merc áll apknál és nem tud 5perc alatt összedobni egy grp-t 😞 (mincer szinte sosincs, aki meg tudott játszani az abbahagyta a gamét😞

zzz

cleric egyáltalán nem unalmas szvsz, csak más. persze mindenki jobban szereti a "you hit for xxx dmg" kasztokat ez nem vitás, én is inkább arms lennék tank grpba mint sorc, de amikor nem vagyok sorc és nincs sorc még többet szopik a grp és én személy szerint inkább játszok egy "nehezebb, másnak unalmas karit" ha ezen múlik hogy ne legyen wipeout minden körbe.

zzz

Uberlama
tankal valahogy más én keveset rvrezek az armsal de az azért tuti amikor láma chanter (smet nem irok mert a pet mindent interceptel szinte) bestunolom azt csá, vagy megyünk 3an együtt droodra/healerre (healer necces mert fotm grpot azért nem ölünk meg 😄 dr 1-2 karit kiölni közülük van esély 😄 ) és talán megfekszik.

Casterrel meg kész kihivás ha van sos akkor tényleg jo esély van fotm ellen, ha nincs és roszul helyezkedek kb 5 secig élek hiába van purge meg moc meg anyámkinja : D

Akkor mostmár tudom, hogy Hangi miért nem akarja meghosszabítani.😊)
Mondjuk 1 tank-kal miért lenne izgalmasabb a játék?
Ott is csak 1 gombot nyomogatsz+ az assist macro-t.

Ja mert egy unalmas class és senki nem szeret anyira játszani vele.Bár ez most megváltozni látszik az AoDon belül.Hála a kiskari tápnak
Uberlama
nem votlak eztet akartam irni :p

Uberlama
persze de nem is errõl volt szo 😊 ma már persze hogy nem de régen amikor még a pbaoe tûnt ki akkor nem 3 healeres grpok , vag ylegalábbis nem tul meghatározóak.

Uberlama
😊 nem hiszem habár ha igy is volt bizonyosan ez volt az oka, ettõl függetlenül régebben tényleg nem volt ennyi 3 healer+shamy alapu grp, nem tudom miért, de nem volt jellezmõ és még a midik is játszottak random grpba (hja a szép régi idõk ).

Tafaya
Latod meg mindig nem fogod. Ugyanezt meg tudja csinalni egy ranger vagy egy hunter is. Blood cap-je 1100 korul van. Teged scout lott le, tehat csak azt kell nerfelni. Brillians logika...

jaja caster grp tényleg nem rossz, de ott tényleg ha kisebb dolgok nem jönnek úgy össze már úszik az egész tank grp-nál ez azért nem teljesen így van. ugye max 1 karinak van deterje a caster grp-ba a cc-n nagyon sok múlik, hiába van kettõ gp lehet utána jön mégegy mezz stb.

Lourker

Botond
vasárnap lejár az account,és mivel tele vagyok 30-32es karikkal nem is hosszabítok amíg nincs adsl
Botond
megyek írekkel 30as xpzni,kivi vagyok mit bírnak
Botond
hehe,most futottam össze zakkal kettesben egy fg albbal :-) 50 ütés voltam nekik kb,mire meghasaltam :-) paladin erõs 80as sebzéssel,arms 112es ütéssel csemege :-) szép napok elébe nézünk :-)
Remélem senki nem érti félre és érzi, hogy ebben a mondatban épített midi group volt és nem random.

Van itt 1 albi rvr group RR8-9esek. 1 hete kb MTk elött bedaráltak 2épített fotm fg midit velem 1ütt.😊Erre képes az albi tankgroup az RAikkal. Ezt szerintem se midik se hibik nem tudják.

NP is elcsúszik az itteni RR10es hibi caster groupon. Múltkor is csak azt láttam, hogy 3x zsínórban elbuktak az rr10es hibi caster groupon. Gondolom nem mindig ez van.

Hát ja ebben is van vmi de az is igaz hogy Fadeh azt mondta hogy abbahagyja a játékot mert nem tudják megölni np debuffer grpját.(amikor visszatértek egy idõre) prydwenen az is ba volt velük hogy kevesen maradtak ha hiányzott vki nem nagyon tudtak játszani de guard/debuff hibi grp ha jól müxik még most is k jó lenne (anno pe nem tudod csinálni semmit ellenük állítolag.)

Aztán nemtom most mi van már nem játszok 3 hete...

Lourker

Olyan helyre kell menni ahol az ellenfélnél sok a random/low level/nem rp whore hanem csak úgy néha kinéz rvr-re group, és akkor lehet õket irtani ha valaki ezt élvezi. Én is egyszer belogoltam hibi oldalon DF-ben és levertem egy ámokfutással kb 15 db lvl 20-30 körüli hibit teljesen egyedül. Beírhattam volna ide mondjuk nem említve hogy kicsit esélytelen volt a részükrõl mert még messze volt az 50, és akkor most azt hinnétek hogy nagyon ügyes vagyok, de én nem erre izgulok egyelõre, bár lehet késõbb se fogok mert már van kék pirula 😊