Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazsi ha már kimentél és lehetõség van rá, ne merj nekem ártatlanul hazajönni 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
39 cave 37 aug 4 mend
Így megkapod a sárga spec buffokat, endu4-et, sárga resisteket (kivéve matter), a 2. legjobb aoe rootot, pbaoe diseaset, aoe dotot és minden csapat szeretni fog. Healt úgysem várnak a shamantól csak diseaset + rootot + endut na meg egy kis dmg addot...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
tegnap toltam kicsit vw-t excal hibibe
no kicsit felhaborodtam😛
szal csináltam neki bb-t, így egy 20as bb-l kentem a 24el
nos, sokkal jobbra emlékeztem, bár lehet mert mindig citrit öltem, de félelmetes mennyiségü misst ütöttem narin, kicsit lehangolt, heal szinte mindig kellett, igaz nem nuke-ltam belejük csak huzás jelleggel mana sporolás miatt
remélem ez egy peches nap volt, meg betudom annak hogy kék jaszám van, meg néhány helyen zöld papír cumóba voltam
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Itt a bizonyíték hogy ez így ebben a formában nem igaz:
Csak 50% van stealthben, 30% akp-ban, és 20% apk-n kívûl nem stealthben 😊

Ki érti ezt?? 😊 Ezek szerint albionba nem csak a hülyék meg a mazochisták mennek? 😊
Mondjuk Odinban mar volt az, hogy 3-an voltunk, merc, sorc, en (nem Mersain es Thauron, akkor nem tortent volna ez meg 😊 ). Jott szembe egy healer/savage/skald/shaman negyes, a merc es en mar lattuk oket messzirol (troll savage), kb. 5x irtuk be fejenkent, hogy inc, mire sorc elkezdett volna castolni. De hirtelen lemerevedett es mondta, hogy fukin' overpowered mid instamezz, they can't play, just press those instawin buttons. Nem ezt mondta, csak kb. 😊 A szomoru az volt, hogy lattam a healert castolni (persze instazhatott volna is kozben), es az is igaz volt, hogy insta mezzt kapott a sorc. A befuto skaldtol... Vazz, skald mezznek 700 a range, az igaz, hogy mach 6-tal befutjak a 350 range kulonbseget 1 sec alatt, de az 1150-et azert csak nem...
Kulonben is eszrevettem, hogy nalunk alboknal, ha kapunk egy mezz-t, akkor az tuti, hogy insta volt, nem a mi hibank...
Sorcra sokan azt mondjak, hogy minek, hisz a tankok max 7 masodpercig allnak a mezzben, rootban, ez igaz, de a support azert tovabb, es ha valaki nem 3 v. 4 detes tankkal nyomja ellened, akkor meg jobb.
Pelda ra:
Nem tudom lattatok-e a midiknel a BAF videojat, mi azt a csapatot 2x oltuk meg ugy, hogy nalunk 1, vagy 2 ember halt (hozzateszem en mindig 😊, egyszer 3x, egyszer 2x) es meg nem is volt uber csapatunk (kiveve a sorcot, nerf thau 😛 ), csak jo setupunk volt (minstrel helyett friar), az ellenfelnek meg 3 savage helyett 1 sm, 1 berzerker, 1 savage volt. Azaz azert voltunk elonyben, mert 2 det-es karijuk volt osszesen (nalunk meg 3 😊 ).
zzz
Az a gond, hogy mar csak nalunk van igazi random grp (azaz az emberek es a classok is osszevissza).
)
Hangi azt hogy ertetted hogy bbvel mar nem jo a cabazas? A bb-t normalis ember ugyse tartja benn a grpban, akkor meg miben akadalyoz? Legalabb van backup rezzer
Habar ... multkoriban beleegyeztem hogy huzom kicsit a guildtarsaimat, van koztuk 43as chanter is, meg ugye ha RvRre ki akarunk menni oda normalis karik kellenek nem szedett-vedett tarsasag. Na fel ora mulva le is leptem a fenebe, mer a 38as manamenta nem HoTolta a petet, azzal hogy mindig kinn van a hatotavbol ... helyette healelte amitol mindig oop volt.
Az 50es droodnak meg hiaba mondtam hogy ne csinaljon semmit, mikor pl a HoT hianya miatt a pet majdnem kifekudt lerootolta a mobokat ... bar mikor meglattam hogy nekem zold petje van mar tudhattam volna hogy ennek a gazdaja se normalis
A tobbiek meg ossze-vissza rohangaltak, utottek a mobokat hiaba mondtam nekik hogy nezzenek TVt vagy vmi .. magyarul csak az az egy kari nem csinalt semmit (gyk. a menta) akinek kellett volna.
Mikor meg megkerdeztem toluk - a tolem telheto legudvariasabban persze (WTF are u doing NOOBS???)
- hogy lattak-e mar Fins focus pullt megsertodtek. Most nezhetek uj bard meg warden utan, mert hogy ezekkel en ki nem megyek emainsba az is biztos ... ezek szerintem meg a bal klikk a legkozelebbi enemyn + stick-ig se jutnanak el, csak kiabalnanak /release utan hogy nerf overpowered NS gprs
Komolyan mondom legszivesebben csak olyanokkal mennek RvRre akikkel mar nyomtam a cs_siege palyan CTkent
Mondjuk ugy kb. 2 eve nem is lattam egy mapcycleben se

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens