Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
30k+ hpja van?az a nemgyenge ;-)
Tafaya
Vanayanak encumberednek kellett volna lennie Benoban, kb 30 nyilvesszo ment bele 😊

Botond
*köh* nerf *köh* ;-)
Tiffa
...de fidelnek/tiffanak uzenem, hogy artatlan vagyok term. meg mindig...
Bazsi ha már kimentél és lehetõség van rá, ne merj nekem ártatlanul hazajönni 😊
Botond
1 tucat deathspammot termeltem az este,kár hogy az örök kétkedõ nem láthatta :-D
Botond
"Ugyes vagy, valakit kerj meg hogy simogassa meg a buksid" :-P
Tafaya
Kerdezd meg mit kapott tolem (igaz rezsickesen) Doringard enchantere 😊

Tafaya
Ugyes vagy, valakit kerj meg hogy simogassa meg a buksid

Botond
mivan?lepawnolunk titeket,2töket személyesen alázok be,és semmi komment?ejnye
Botond
ma reggel meg volt egy dude "pushthepramalot",az meg mókás harc volt még :-) megyek amghez,nyílik ajtó,na én húzok is át,futok el apkhoz,de hirtelen megfordulok,hát ott egy gryphon gyerek 2 karddal,gondoltam ez is jól kezdõdik,pbt-t fel is dughatom akár,elkezd csépelni,mire látom,hogy ilyeneket üt,hogy miss miss u parry u block,stb,ekkor tudtam,hogy nem botos,de azt most se tom,hogy merc vagy infi volt e :-) PAzni nem tudott,mert loholt utánam,hogy le ne maradjon,de nem dirty trickelt,szal sztem infi :-) és unbuffed ahogy sejtettem,szal builtin basekkel lenyomtam jól :-) csak sajna ez a fight is volt vagy 3 perc,szal 2:30al belecsúsztam csúcsidõben,majd matáv a hóvégén le is büntet jól tutira,az asszony meg kitilt a hálóból a vendégszobába :-O
Botond
Kk-val kezdõdött a neve,de nem tom ki volt,bár valszeg az a dude,akit te mondtál,de nem tom mit bénázott,luske-nél elsõ stunnál csá volt,photonnál jó ha elsõ stunnig kihúztam,ez meg bestunnolt vagy 3x mire kihasaltam...
Hangianix
Egyebkent a shamanom neve Gennymano.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Jaja. MM shamannak is ez volt Prywdenen es en is azt valasztanam. 😊

Szerintem a legjobb shaman spec a következõ:

39 cave 37 aug 4 mend

Így megkapod a sárga spec buffokat, endu4-et, sárga resisteket (kivéve matter), a 2. legjobb aoe rootot, pbaoe diseaset, aoe dotot és minden csapat szeretni fog. Healt úgysem várnak a shamantól csak diseaset + rootot + endut na meg egy kis dmg addot...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Nem tudom van e kedvem xp-zni akarhol is. Azert koszi az ajanlatot.

Hangianix
Miert, jo kis g*ci kari? 😄

Hangianix
Van egy 20-as kobold shamanom 😄

Hangianix
Akkor minden penzem az infire koltom 😄

Hangianix
O biztos nem, de en igen. 😄 lsd 20214. 😄 Gondold el, RP, MCL2, 5-os crack, potionok. Sose fogyok ki manabol 😄

Hangianix
+20% nem szamit annyit 😄 Luske jol belejott RR3-RR5 kozott az RvR-be. Ki volt az RR8 mini egyebkent? Tul sok nincs beloluk. Fadeh vagy Kklas. Tegnap Fadeh-et lattam a porton, o pedig annyira nem lehet rossz, ha megolt anno RR7-es berserkert meg champot is. (Bar lehet kijott a gyakorlatbol 😊 )

Botond
jaja,õ volt,de közben rájöttem,hogy az lehet a gond,hogy õk még anno 3relickel kenték,és úgy kezdõdött az ütésük,hogy 150 aztán erre jött crit,ez a tegnapi gyerek meg volt,hogy 50et ütött,és az a nemmind1 :-)
Hangianix
Respecceltem az RA-imat. Most mar van RP-m is. Mersain legalabb hetente egyszer gyertek vissza. 😄

Hangianix
Akinek Patton volt a bb-je az mar nem jatszik jo ideje. 😞 Luske volt azt hiszem.

Botond
van jól sikerült az új speccem :-) photon ilyen 2hit killelt anno 1.60ban,meg az a dude is,akinek a patton a bb-je(nem ugrik be a neve),ehhez képest ezt a gyereket 25%hpra levertem,pedig healthregen volt rajta,szal tuti botos...
Botond
rákérdezek,rr megin?emainbe 1db unicorn bb-s mincer volt összesen,azt is kishíján agyonvertem,full láma a dude...
Botond
ma reggel 6-7 között 1db senkit nem láttam emainben,ezzel szemben amg-n áthaladva kishílyán ld lettem(minimum 5 stealther...),és mmg is "rázott" rendesen...viszont elsõ kanyarban mindig kifordultam,csak második harmadikra mentem át,szal megúsztam PA nélkül :-) addig járogattam oda,amíg tutira nem vették,hogy úgyse megyek át :-)
Botond
egyszer én is próbálkoztam ilyesmivel,hát nem mókás indeed,szal kenjed csak neki a lifeleechet,és minimum sárga kaszával...nari meg agyonresistál,meg egyébként is vw support kari,szal én próbálok groupba nyomulni,mert oldalütés stunnolós móka bejön :-) szólózni vw-vel annyira nem fun sztem...
Hangianix
Emain APK: 20 ember, ebbol 13 stealher, 1 necro, 1 pala, 5 cleric.

Jockey
grr
tegnap toltam kicsit vw-t excal hibibe
no kicsit felhaborodtam😛
szal csináltam neki bb-t, így egy 20as bb-l kentem a 24el
nos, sokkal jobbra emlékeztem, bár lehet mert mindig citrit öltem, de félelmetes mennyiségü misst ütöttem narin, kicsit lehangolt, heal szinte mindig kellett, igaz nem nuke-ltam belejük csak huzás jelleggel mana sporolás miatt
remélem ez egy peches nap volt, meg betudom annak hogy kék jaszám van, meg néhány helyen zöld papír cumóba voltam

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Ki tudja milyen class a maradek 17 😊

"Nagy RvR-ben is igy van. 😄 Pry/Alb RvR 70%-a stealtben folyik. 😊"

Itt a bizonyíték hogy ez így ebben a formában nem igaz:
Csak 50% van stealthben, 30% akp-ban, és 20% apk-n kívûl nem stealthben 😊

"túlságosan csábító a paladin meg az armsman, azt amikor szopik a csóka rvsrbe nem sorcot vagy clericet csinál" - amivel a csata elsõ 10 másodpercében általában meghal - "hanem infit" - ami elég jó classnak számított már a LA nerf elõtt is.

Ki érti ezt?? 😊 Ezek szerint albionba nem csak a hülyék meg a mazochisták mennek? 😊

Hangianix
Mondjuk a jo ha egy cleric az nem teljesult, amikor en is jatszottam. 😄 Egy mindig volt 😊 Sorcokat meg megertem miert nem jatszanak. Ha nincs rendes, allando grp-od, a sorc az felejtos.

Mondjuk Odinban mar volt az, hogy 3-an voltunk, merc, sorc, en (nem Mersain es Thauron, akkor nem tortent volna ez meg 😊 ). Jott szembe egy healer/savage/skald/shaman negyes, a merc es en mar lattuk oket messzirol (troll savage), kb. 5x irtuk be fejenkent, hogy inc, mire sorc elkezdett volna castolni. De hirtelen lemerevedett es mondta, hogy fukin' overpowered mid instamezz, they can't play, just press those instawin buttons. Nem ezt mondta, csak kb. 😊 A szomoru az volt, hogy lattam a healert castolni (persze instazhatott volna is kozben), es az is igaz volt, hogy insta mezzt kapott a sorc. A befuto skaldtol... Vazz, skald mezznek 700 a range, az igaz, hogy mach 6-tal befutjak a 350 range kulonbseget 1 sec alatt, de az 1150-et azert csak nem...

Kulonben is eszrevettem, hogy nalunk alboknal, ha kapunk egy mezz-t, akkor az tuti, hogy insta volt, nem a mi hibank...

Sorcra sokan azt mondjak, hogy minek, hisz a tankok max 7 masodpercig allnak a mezzben, rootban, ez igaz, de a support azert tovabb, es ha valaki nem 3 v. 4 detes tankkal nyomja ellened, akkor meg jobb.

Pelda ra:
Nem tudom lattatok-e a midiknel a BAF videojat, mi azt a csapatot 2x oltuk meg ugy, hogy nalunk 1, vagy 2 ember halt (hozzateszem en mindig 😊, egyszer 3x, egyszer 2x) es meg nem is volt uber csapatunk (kiveve a sorcot, nerf thau 😛 ), csak jo setupunk volt (minstrel helyett friar), az ellenfelnek meg 3 savage helyett 1 sm, 1 berzerker, 1 savage volt. Azaz azert voltunk elonyben, mert 2 det-es karijuk volt osszesen (nalunk meg 3 😊 ).

túlságosan csábító a paladin meg az armsman, azt amikor szopik a csóka rvsrbe nem sorcot vagy clericet csinál hanem infit, ha szar lenne az infi is mint az ns akkor valszeg jobb lenne albion, na persze ez mostmár hülyeség mert túl sok ember játszik vele.

zzz

Hangianix
Odinba meg lenne ertelme kimenni, de meg egy RR4 hibi grp tank vagy nem tank is leveri az ott levoket. Nincs sorc, jo ha egy cleric van, altalaban minstrel es paladin nem tud jatszani. Ezeket meg RR2, de osszeszokott es balanced grp is leveri.

Az a gond, hogy mar csak nalunk van igazi random grp (azaz az emberek es a classok is osszevissza).

Hangianix
Ugy ertettem, hogy harom account kell hozza. 😄

Tafaya
Ja kb amit Zip irt. Kimesz, elobb-utobb jon egy fotm grp, aztan ha valahogy megis leverned 2x-es tulerovel jon meg 2.

Botond
és egy animistet mindenképp PLjél fel,az lesz FS nerf után a PLkari ;-)
Botond
várjuk ki a végét ;-)
Botond
wardenek+bárdok miért sírnának Ns nerf után?
zippofcy
Hat az AoD merre jart eppen? A healers + savages grpok kinyirtak az RvRt vagy mi van mostanaban? (en nem erek ra, mindenfajta karibol akarok PLeztetni egyet mielott megjon az FS nerf )
Hangi azt hogy ertetted hogy bbvel mar nem jo a cabazas? A bb-t normalis ember ugyse tartja benn a grpban, akkor meg miben akadalyoz? Legalabb van backup rezzer
Habar ... multkoriban beleegyeztem hogy huzom kicsit a guildtarsaimat, van koztuk 43as chanter is, meg ugye ha RvRre ki akarunk menni oda normalis karik kellenek nem szedett-vedett tarsasag. Na fel ora mulva le is leptem a fenebe, mer a 38as manamenta nem HoTolta a petet, azzal hogy mindig kinn van a hatotavbol ... helyette healelte amitol mindig oop volt. Az 50es droodnak meg hiaba mondtam hogy ne csinaljon semmit, mikor pl a HoT hianya miatt a pet majdnem kifekudt lerootolta a mobokat ... bar mikor meglattam hogy nekem zold petje van mar tudhattam volna hogy ennek a gazdaja se normalis
A tobbiek meg ossze-vissza rohangaltak, utottek a mobokat hiaba mondtam nekik hogy nezzenek TVt vagy vmi .. magyarul csak az az egy kari nem csinalt semmit (gyk. a menta) akinek kellett volna.
Mikor meg megkerdeztem toluk - a tolem telheto legudvariasabban persze (WTF are u doing NOOBS???) - hogy lattak-e mar Fins focus pullt megsertodtek. Most nezhetek uj bard meg warden utan, mert hogy ezekkel en ki nem megyek emainsba az is biztos ... ezek szerintem meg a bal klikk a legkozelebbi enemyn + stick-ig se jutnanak el, csak kiabalnanak /release utan hogy nerf overpowered NS gprs
Komolyan mondom legszivesebben csak olyanokkal mennek RvRre akikkel mar nyomtam a cs_siege palyan CTkent
Mondjuk ugy kb. 2 eve nem is lattam egy mapcycleben se

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

lolm játszottam picit prydwenen, na elég is volt. Azt hittem hogy exc/alb szarabb, hát prydwenen semmilyen alb nincs emainba csak infi scout meg mincer, elég gáz. Asszem ez volt utsó alkalom hogy feloggoltam ide lol 😊

zzz

Uberlama
hmhm 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

És akinek falába is van meg fakeze is?

Uberlama
fifába az a jo hogy akinek falába van irl az jol focizik ingame : )

Uberlama
😊)

Tiffa
A Fifában mi a jó? 😊
Botond
és account up megin,rájöttem,hogy a reggel 6-7 közötti emaini ámokfutás nélkül nem is indul jól a napom ;-)
Botond
wardenem is 95%ban stealthergroupban bait :-D már eleve úgy szervezem grouppokat odins hpkban,hogy na ki joinol a stealtherzergembe?néha jönnek menták meg hasonló nagyon hasznos karik(építettgroup szempontjából ofc),de többnyire csak ns+ranger van...
SZIASZTOK. RENGETEG JÁTÉKOT TUDOK (CSAK A LEGJOBBAKAT) NAGYON OLCSÓN. Köztük a Fifa 2004 is. Ha érdekel valakit akkor írjon egy e-mailt és megbeszéljük meg küldök egy elég hosszú játéklistát. [email protected] Sziasztok