Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
és szerinted ha azt írom,hogy a wardenem nem öl meg a mincert,akkor a wardenrõl nincs szó,vagy a mincerrõl?rofl
Botond
midikre rá is fér a +10% savage dmg így is gimped mincerhez képest :-P
Uberlama
kinél is van a +20% ????? már legalább egy hónapja nem nálunk ember :-) nagy nehezen a sajátunkat viszavettük de +10% még mindig a midiknél van.

ha nem nekünk szolt akkor nm 😊

amugy azóta nem sirok midik miatt annyit amiota mostanába épitett grpal kenem, mondjuk ugy egy jo épitett albi grp és chainbe lement 2 midi fotm és egyik a BO volt. ennyi. : )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Felesleges ezen vitatkozni. Nálatok van +20% a 3 relic miatt. Ha így is csak zerg-gel mennek a dolgok akkor nem ide kell jönni sírni, hanem jobban kell játszani.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

...a tudatlanság boldoggá teszi az embereket...

Az elmegyógyintézet kerítésén is röhögõ emberek lógnak...

Uberlama
ja és nem öl meg 4 tankot még mindig nem : )

Uberlama
az stealther de a pure tank nem (O)(o) na mind1 : )

és ja kisebb csatába insta stun meg becsuszos mezz miatt nagyon jo a mini.

Botond
de a stealther az stealther,szal ha megöl 4 tankot,az miért nem vonatkozik a stealtherekre? :-D

mincer meg amíg nem fg vs fg van,hanem kevesebb kevesebb ellen,addig way too overpowered imho
Botond
felhívnám az overpowered,és a popular szavak közötti különbségre ;-) bd is overpowered,mégse rohangál csak vagy 4 rvrben,vagy bd nem is overpowered?
Uberlama
ööö lehet én analfabéta vagyok de mégis te hoztad fel hogy 4 pure tankot megöl 1 buffolt stealther ami azért fura mert a pure tank az nem stealther szal akkor mégis te vagy a bolond nem a botond : )

a mini meg tényleg overpower BIZONYOS körülmények között. pl stealther grpban tényleg az. de amugy ? hát nem jellemzõ az is csak speedbotnak van . mezze nevetséges, insta stun meg használhato lenne ha nem lenne deter , illetve azért nem rosz az de inkább egy mercenaryt vennék a grpba helyette ha nem kéne speed.

Tafaya
biztos azert van belole olyan sok hogy minden raid ugy kezdodik hogy "/y NO SPEED!!!"

Tafaya
"mincer egyik legoverpoweredebb class atm"

na ezen meg mindig rohogok

Botond
általában a stealtherekrõl volt szó kedves funkcionális analfabéta barátom ;-) szal scout/ranger/hunter/sb/ns/infi/mincer :-) mincer egyik legoverpoweredebb class atm, ns/infi/sb meg szintén nem balance növelõ az tuti...egyébként én bbket nem tom hogy lehetne kiküszöbölni,de jó lenne vmit csinálni velük az tuti
Uberlama
igy van és ha már fotm grp nincs (najo most készül bár emainbe elmult 2 napba csak olyan grpom volt.. : ) ), akkor legalább hadd infizzek nyugodtan 😊 bár még csak 47es 😞

Uberlama
figy buffolt stealther nem fog lenyom 4 tankot akár buffolt akár nem ez a szokásos tulzások egyike. 1-2 mondjuk ok ha nincs buffolva és még lámák is mert nincs se ip se purge se endu ital és fél órát afkznak akkor lemegy 2 tank.

buffolva infiknek jó esetbe 1900 hpja van. egy normális tanknak 2300+. én armsom most pl 2270 hps full buffal.

és kevered az infit a scouttal. scout kikémleli és a csatába meszirõl segit tekintve hogy mind majdnem olyan gimp hogy nem tud solozni 😊 persze kivételek azért vannak szép számmal. de azért az érezhetõ hogy egy infi meg scout együtt igazán jo egyrészt block másráészt TS harmadrészt csali.

és igen a buffbotokat kellene nerfelni valahogy.

Botond
akár :-)
Tafaya
Raadasul most albiba vagy fotm grpot csinalsz, vagy stealther karizol.

Tafaya
En a szokasos problemat latom, ha valaki felszenvedte 50-re az infijet PL nelkul, es nem hasznal buffbotot, stealther nerf ot uti agyon legjobban. Buffbotokat kell nerfelni nem azokat akinek nincs

Botond
na de az hol fair,hogy te látsz mindenkit,téged meg nem látnak?alapvetõen jó az alapötlet,hogy kikémleli az ellent,de a valóságban buffbotolja magát,aztán 4esével veri le az unbuffed pure tankokat,ami lol...buffolva több hpja van mint egy buffolt tanknak+ilyenek,sztem nagyon félrecsúszott a stealther dolog
Uberlama
shamyt kihagytad.

Uberlama
én nem teljesen értem mirõl beszéltek de várom hogy elmagyarázzad. szóval hol a fenébe öl le egy stealther fél fgt ??? megnézem hogy a BO vagy Everlast vagy akármelyik midi grp felét megöli rvren 1 db infi vagy scout (rofl).
Infi szerintem kicsit erõsebb mint a többi stealther de ez nem is baj legalább itt legyen elõnyünk ha már sima rvren nincs 😊

ha erõsebb az ellenfél (tekintve hogy az alapvetõ ellenfele az ellenséges stealtherek) akkor hiába bujik el mert valszeg akkor az magasabb rr, tapasztaltabb szal ugyis megtalálja. Persze egy fg ellen még jo hogy elbujik a srác nem majd odaáll és várja hátha nem bántják ? 😊

Steatlherek btw már igy is elég gyengék pl mi az már hogy f2f ha PA helyzetbe kerül nem tud lenyomni egy smet pl ? : ) najo lenyom de minden 10. ütése éri a castert mert aq töbiit a pet felfogja : )

ettõl függetlenül az egyik legélvezetesebb formája a játéknak a stealtherek mert nem kevés adrenalin van benne az elején amikor még kezdõ vagy 😊)) és nagyon hangulatos amikor pl stealther grpba vagy odamész egy mghez és ott is egy stealther grp csak épp midi : ) na az a nagy buli 😊

Tafaya
Szerintem stealther kasztokat torolni kellene, aki eddig stealther volt valaszthasson hogy 50-es savage, bd vagy healer akar-e lenni

Botond
egyetértek,stealther ne gyilkoljon már le fg-t,és ráadásul ha erõsebb az ellenfél simán láthatatlan lesz,és csá...nevetséges
Tafaya
Kivancsi vagyok miert akarja a jatekosok 30-40%-at elveszteni a Mythic?

Botond
"ha"...de hogy tudták volna alacsonyan tartani?úgy hogy infit elsõ szellõ benyomta volna az árokba(vagyis rvrben tõk haszontalan lenne,mert ha nem asszisztál 3fg akkor egy szürkét se bírna lenyomni,vagy hasonló),na akkor kevés stealther lenne,de akkor te se akarnál játszani vele...
Tafaya
ja az asd, insta ae cc az meg balancejavito...

Hangianix
Szerintem meg nem. Ha kepesek lettek volna a stealtherek szamat egeszsegesen kicsin tartani, akkor nem gondolnak ezt ilyen sokan. 😄 Na megyek suliba 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
stealth=cheat,ez a legnagyobb unbalance a játékban,amit el lehet képzelni szvsz
Hangianix
Kellene meg ugy 200 db. 😊 Hianyzik 2-2 pancel, pajzs, Amorce-nak kalapacs, es az osszes kiegeszito. Hmm, legyen inkabb 350. 😄 1gp/db arat tudunk ajanlani. 😊

Hangianix
Ja igen, Exc/Mid-es magyarokhoz lenne egy keresem,ha van felesleges emerald sealjuk, akkor Amorce vagy en (Gennymano), szivesen megvennenk.

Hangianix
Magyarul a ToA megjobban elbassza majd a jatekot.

Hangianix
lvl 44-en fogok garazdalkodni. 😊

Prescience Node - 15s cast time, 15 min duration, reveals stealthers up to 1500 range. Each orb has 1 HP, caster can cast as many as they want.

Ez a convoker ML2es abilityje amit minden caster felvehet.

Azthiszem Rambo&Co mehet nyugdíjba ahogy ToA megjelenik itt is.😊

Szerintem az infidet te se nagyon erõltesd vagy még most gyorsan élvezd ki amíg lehet.😊

Hangianix
Infi kardom 13.5p-rt lenne, elotte 8p volt, ov 7p...

Jockey
kobold vagy törp tök mind1, szarba alázta a langaléta hihglanderemet😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
csak kapizsgálom mit írtak, de örülnék ha lefordítanád normálisan miröl fecsegnek ezek odakinn😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Ja es mi a berzid neve?

Hangianix
Mersain, 6p-rt lehet Ebony Defilert venni. 😊

Botond
ja,azt ismerem,az volt aki múltkor 3 ütéssel bepadlóztatott,néztem is mivan,lw aztán pbt semmit nem fogott meg ilyenek...
Hangianix
Es amcsiknal a gank grpban nincs shaman...

Hangianix
Idezet amcsiktol. Lol.

In all reality it doesn't matter one bit, the Euro servers are a mockery of the game, and any stats taken from them are either misrepresented in some way, or skewed by the corrupted environment.

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Kobbi warrior nem törp:o

Lourker

Hangianix
RR10 warrior.

Botond
Botond
mosmán kivi vagyok ki a tököm ez a vanaya...
Hangianix
Emlekszik meg valaki Rotugandor-ra? Drilla biztos. 😄 O mar abszolut nem jatszik? (Exc/Mid)

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Hangianix
http://www.geocities.com/servusagelid/howtokillvanaya.jpg

Copy+Paste-tel megy csak a link.

Debufferrel igy megy. 😊

Hangianix
Debuffer nelkul szomoru sebzes jon egy castertol, meg PBAoE-val is.