Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
btw warden egy kalap szar armsommal vertem már le kiscsávót ugy hogy nem volt buffom, szegény srác egyszer nem talált el én se sûrûn mert pbt volt és 100bol 1 parry és 2 block de a többi bement és kenhette a hülye fejére a health regent mert állando an procolt a haste a kardba és a 2t ütöttem rá amig 1 pbt miss vol, másik fele hogy merc még fele ennyi idõ alatt leverne mert ha mainhand pbtT tör 2nd hand meg sebez beléd , de ha nem akkor se sokat számit a pbt-d, a mop2vel és a 20as parryddal meg a segged se törölheted ki mert a weap skillje még buffolatlan is magasabb egy tanknak akár merc akár arms az 50es fegyver skill miatt neked meg jo ha 5-6 van blunton. szal nem tom te hol élsz és kikkel szoktál harcolni de rohadtul nem ugy van ahogy azt te látod : )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
60% hpje volt,mert 40% tûnt el :-) kezdessz te is össze vissza olvasni mindent ;-)
Senki nem mondta, hogy nem tudja kinyirni csak õ azt mondta, hogy 40% hpje volt és ülve kapott PA majd CD-t és csak utána purgezott+IPzett.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ülve kaptál 1 PA-t aztán állva a CD-t 1 full buffos SBtõl amihez még hozzájött a +20% a relicek miatt és ez nem volt 640 dmg(40%) ugy, hogy rajtad nem volt buff.

Tafaya
Botond menthetetetlen vagy. Irtam is RightNow-nak hogy Lujotol vegyek el az RP-t amit akkor kapott es adjak az sb-nek, mert Botond azt mondta, hogy az ugy nem.

Botond
ja,igen,és ami a wardent illeti,simán benyomlak,mert baseline buffjaim vannak,ami azt jelenti,hogy 211dex +van 6secpbt,20+13parry+moparry2,shield+moblockin,ami kb azt jelenti,hogy ha unbuffed vagy valóban,örülhecc ha a pbt-t eltalálod a sok miss parry block között,ezenkívûl van healthregenem,ha esetleg mégis eltalálnál vmi csoda folytán,szal igen warden atm overpowered,bár mindig is az volt,csak sosem volt feltünõen az,szal megussza a nerfet,meg különben is hova nerfelsz egy karit,aminek 70 a legjobb ütése,sok sötétnek meg odáig terjed a fantáziája,hogy omg 700as dmg,rulez vagyok,aztán ha jön egy warden a 70es dmgjével röhög,persze,amikor megkapja a 70es dmg-t 25x,közben meg egyszer se jön össze a 700as dmgje,és kifogy a hpbõl és meghasal,akkor meg sír a szája,hogy nerf,csak mit?20as dmgje legyen?akkor meg nem 5perc alatt veri agyon a warden,hanem 15perc alatt...
Botond
rr6 sbnek buffolva 400dexe van kb,neked meg unbuffed jó ha 150,és ezek után azt mondod,hogy csont nélkül mindig megütöd?meg hogy az MP cuccára,amihez még jön az af buff is ütsz 500at két kézzel?rám 150+100at jó ha üt egy unbuffed merc,pedig scale is érzékeny slashra,szal LOL már,mondanád hogy buffolva voltál azt mondom,na úgy hihetõ,de unbuffed rr4 merc PA után rr6 szétbuffolt sb-t úgy se ver le,ha osztódással szaporodik,részemrõl ennyi...
Uberlama
lehet de attol még igaz : )

Hangianix
Ez elitista felfogas :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
én nem tom de armsal sose kaptam ülve 500nál többet.. vagy én emléxem rosszul. Amugy meg a panaszkodás teljesen jogos a casterek miatt, illetve azok szempontjábol akik nem akarnak épitett grpba fotm karival nyomni, na azoknak nagyon szar az rvr most bár ez mind3 realmre igaz. Mert ha nem épitett grpal mész rvrezni akkor jobb ha nem is mész.

AngeLujo
A mercemnek unbuffed 1605 hp-ja. Ha kb 80-85%-on kapok egy cap PA-t ami kb 700, akkor számolj utána hogy kb mennyi hp-m marad. Feláltam kaptam a cd-t, purge+ip, tehát a debuff sincs már rajtam és full hp-n vagyok. DT után te csak annyit látnál amikor ütsz: fumble, miss, fumble, fumble, miss... mivel bõrre (akkor még slashel) main handdel kb 260-300-at ütök, ballal meg 120-160-at ezért a full buffos sb kb 1800 hp-ja pillanatok alatt eltûnik.. de biztos én vagyok a hülye és a számokat amiket kiír a program azt én nem tudom értelmezni és nyilván ezután halott voltam, csak aszittem hogy élek és megölettem magam egy fg midivel...
Amúgy megnézem mikor versz te el engem amikor van egy ip-m purge-om és te tulajdonképp egy support class vagy én meg egy tank... tehát ha mégis elvernél akkor a wardent kéne nerfelni mert kinyírt egy pure tankot...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Fidel, nincsen felesleges gyurud/nyakid/karkotod/gyurud stb egy shamannak? Gennymano slotjai uresek sajna. 😊

Ülõ emberre maxot PA-zik mindenki (ami minimum 700 dmg a +20%-kal biztosan) szerintem mind1ik realmben ha nincs buffolva az ülõ ember.
Számomre is hihetetlen, de én nem voltam ott így nem sokat tudok nyilatkozni a helyzetrõl és, hogy ki miket ütött és mit használt.

Majd beküldjük a tv-be a hihetetlen de igaz címû amcsi szorozatba.😊

Nem is az a lényeg, hogy Botond mit ír hanem az, hogy eddig az összes albi panaszkodott az albi karik miatt. Most meg mindenki azt írja milyen jók és az épített albi group lenyom 2 fg épített midi groupot egymás után.

Egy asszony aki elrontotta már az életem, ki azt sem tudja mi a csók és mi a szerelem.😊

Botond
LOL
Tafaya
Akkora LOL vagy hogy formalinban kellene mutogatni. Lujo ott, volt, bekapta a PA-t, IP, stb es leverte. Te, aki nem voltal ott biztosan kijelented hogy ez nem letezik. Detto ez volt a hibi stealther zergnel azt se hitted el. Ha nem hiszel el semmit mi alapjan akarsz nerfeltetni? Szvsz kicsit szallj magadba, es nem nevezz hazugnak senkit ha nem tudod bizonyitani hogy hazudott...

Uberlama
én csak egy valamit kérek tõled. PLS RVREZZ KICSIT MERT FINGOD SINCS MI MIT TUD 😊 ops caps végig maradt de nem baj. a lényeg ugyis ez.

Tafaya
Merc ha bejon a DT agyonvagja az sb-t, plane ha IP-zik. Buff nem sokat szamit. Plane ugy a sb armor vulnerable slash-re (Lujo eseteben), a chain meg slash-re neutral.

Botond
buffolva bazzeg,nem unbuffed
Botond
sbnek evade7 van,na most fullra volt buffolva a csávó+rr6 volt,merc unbuffed volt,ez kb azt jelenti,hogy nem bírta megütni,ha nem afk az sb,ül,és háttal van,de így nehéz PAzni...unbuffed rr4 mercet úgy verek le rr3 wardennel bot nélkül,hogy asse tudja mivan,sb meg PAz,üt egyet,és csá(botos ofc),szal ne zsibbasszá má a hülyeséggel...
Uberlama
melég= meg elég de mind1 😊

Uberlama
és különben is melég sokat mondjátok nerf albikat mert olyan overpower a tank grpjuk hogy nagyon, namost az azért van mert mercek vannak benne legtöbbet (meg pole és 2h armsok de ez más kérdés), szal legjobb példa rá hogy mennyire is erõs a kari. elhinni nem kell de attol ez még tény marad 😊

Uberlama
öö figy elnyomja ipt dirtyt és a szerencsétlen sb legyen akár rr10 nem találja el akármelyik mercrõl legyen szo. akkor még slash volt tehát nagyot ütött rá, fél endu 4 DS kb ennyi élete lehet egy agyonbuffolt sbnek is, plusz a véreztetés ami elég magas ennél a stylnál plusz az hogy IPt elnyomta magyarul full hpn volt PA után, ööö meglepõ lenne ha nem nyomná le full scbe az sbt : ) btw pl armsomba öülve is nevetségeset PAznak szal az nem sokat számit.

Tiffa
Fidel te nem érzed úgy hogy Botond összeveszett a barátnõjével?
Botond
rofl,ez jó poén volt :-)
Tafaya
Aki itt nem hisz el semmit ocsi az te vagy...

Botond
legnagyobb is 35ös volt kb,de azé te elhiszed,hogy unbuffed rr4 merc lenyomta az rr6 sb-t miután PAzta?LOL
Botond
Kemény vagy mint rambó 3,igazán felnézek rád,ha nagy leszek én is ilyen inteligens ember szeretnék lenni,mint te.Remélem egyszer én is eljutok a széleslátókörûség azon fokára,hogy amit nem látok az nem is létezik,így végre bizonyítani tudom majd,hogy a csepeli panellakáson kívûl(ahova remélhetõleg mint életem betetõzése eljutok) nem is létezik semmi,mert én csak azt látom,és ti igazándiból csak kitalált figurák vagytok életem meséjében,hiszen titeket se láttalak még...unbuffed rr4 merc fél enduval bePAzva levert rr6 fullbuffos sb-t,na ki hiszi el?jelentkezzen...max ha lvl12es volt az rr6os sb akkor hihetõ...
Botond
áááá,rejucleric egy terminátor :-) nekem heal specced a druid meg warden is,szal ölök 1000L :-) az a taktika,hogy addig healem magam,amíg a kardomba nem dõl :-) az hogy mind2 kari bluntos kicsit zavaró ezen taktikám szempontjából,de majd kitalálok vmit :-)
Hangianix
En mar lattam tole. 😛 Mondjuk wardennel eleg nehez olni, foleg, ha mar atspeccelt heal-re. 😊 Kb. olyan, mint reju cleric-kel. 1db/nap mar jo.

AngeLujo
rakjak fel screenshotot? láma...
a mercem amúgy rr4 és épp te sírtál az assasinok overpoweredsége miatt... én csak mondtam hogy nem azok.. az meg hogy nem hiszel nekem az rohadtul hidegen hagy, ettõl nem leszel a szememben nagyobb ember és én se érzem magam egy szar alaknak, mert a nagy botond nem hitt nekem. LOL

Btw tõled én még mindig nem láttam olyan deathspamot amiben ne a kiírás elején lettél volna, dobjál föl majd valami shotot, mert még a végén azt hiszem hogy rezzelésbõl van ennyi rp-d

Tafaya
Botond
akko mondom,hogy épp most nyomott le mmgnél hwban 458 midi,szal nem sokáig aktuális a dolog...
Botond
roger ;-)
ja minden jól megy akkor herom ZergIVel jön 50re <vágod mié mondom>

zzz

Uberlama
öreg van aki nem egész nap ezen a szaron log magyarul most láttam én is hogy RR volt és +10% már nekünk van szal pls qsss 😄

Botond
"1 relicünk van magyarul nincs + sebzésünk nekik 10% van ami már igy is több mint a semmi." nem kell a fakelés,mikor legutóbb postoltam hib str neutral volt albi+mid nálatok volt,tiszta szerencse,hogy legalább amiénket visszavitték midik,különben jött volna a szívás korszaka megin, +10% az albokon még kibírható...

Botond
"
ma 17:28 | Privát | Válasz | #20309

Rohadt sok szolo ellenfel van 😊 Btw siro-rivo sb-ket nem ertem, Muh sausage road-on kifektetett egy minstrelt meg egy armsmant... " .... aha,persze buffolatlan mercel lenyomtad rr6os buffolt sb-t,fél enduval,hogy náluk a +20%dmg,és még PAzott is?én meg múltkor 4fg albot szólóztam be,pedig csak a selfbuffjaim voltak fenn,pedig én még rr10 se vagyok,mint a merced...
Botond
"infi/sb/ns az mind olyan kari (most vegyük alapul hogy minek indult) ami lényegében pillanat alatt öl és eltûnik",igen a supportot lenyesi,és eltünik,nem a tankokat...
Tafaya
Btw ha Fidelnek nyitnanak egy uj realmet ahol egy kari megkapna mindazt maximum szinten ami a tobbi realmnek megvan akkor is mutogatna arra a karira ami eppen ki tudta nyirni

Tafaya
Rohadt sok szolo ellenfel van 😊 Btw siro-rivo sb-ket nem ertem, Muh sausage road-on kifektetett egy minstrelt meg egy armsmant...

Hangianix
Erre pls reagaljon valaki 😊

Hangianix
Ha ownolni akarnek, akkor nem 44-en jatszanek vele. 😄

AngeLujo
Múltkor buff nélkül rohangáltam DF-be a mercel, miközbe midiké volt. Beagrózik egy nari mob, leverem, full endum meg 40% hp-m eltûnik. Leülök pihizni, kb fél endunál voltam amikor ülve kaptam a PA-t (ez már a midik +20% dmg-nél volt). Innen IP-vel a full buffos RR6-os sb 5 ütésemtõl feküdt, szal nemtom honnan vetted hogy lever akár 2 tankot is egy assasin...

Uberlama
1 relicünk van magyarul nincs + sebzésünk nekik 10% van ami már igy is több mint a semmi.

a tank vs stealtherre azt tudom mondani ok buffolatlan tankot lever rendben 1et 2t talán ha hatalmas mákja van. de ha pl az armsommal buffolva vagyok van IPm akkor 2 buffos sb se ver le.

másik meg hogy miért kéne meghalni buffolatlan tank ellen ? infi/sb/ns az mind olyan kari (most vegyük alapul hogy minek indult) ami lényegében pillanat alatt öl és eltûnik, rövid távon nagyon erõs hosszu távan nem sokat ér, ez igy rendben is van erre van a PA elvágja a torkát egy ellenfelet megöl aztán futnia kell mert 3-4-5 ellen pillanat alatt fekszik. Az is igaz hoyg manapság buffbotok sc stb idejében ez picit eltolodott és durvább lett de hát vagy tetszik vagy menj passziánszozni 😊

Botond
hasalnia even
Botond
de ez költõi túlzás volt ofc,mindenesetre egy stealthernek egy db tank elõtt is meg kellene asalnia,elvégre nem tank,tank meg igen,ehhez képest akár 2t is lever,ha nincsenek buffolva+az str relic-et épp most pattintottátok meg szal nem kell a fakelés a +dmgrõl :-P
Botond
buffbotos infi?simán...
Uberlama
ezt nem vágom hogy hoztad ki mert ugy látszik elbeszélünk egymás mellett , de a lényeg hogy az infi akkor se ver le 4 pure tankot : )