Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Amúgy megnézem mikor versz te el engem amikor van egy ip-m purge-om és te tulajdonképp egy support class vagy én meg egy tank... tehát ha mégis elvernél akkor a wardent kéne nerfelni mert kinyírt egy pure tankot...
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Számomre is hihetetlen, de én nem voltam ott így nem sokat tudok nyilatkozni a helyzetrõl és, hogy ki miket ütött és mit használt.
Majd beküldjük a tv-be a hihetetlen de igaz címû amcsi szorozatba.😊
a mercem amúgy rr4 és épp te sírtál az assasinok overpoweredsége miatt... én csak mondtam hogy nem azok.. az meg hogy nem hiszel nekem az rohadtul hidegen hagy, ettõl nem leszel a szememben nagyobb ember és én se érzem magam egy szar alaknak, mert a nagy botond nem hitt nekem. LOL
Btw tõled én még mindig nem láttam olyan deathspamot amiben ne a kiírás elején lettél volna, dobjál föl majd valami shotot, mert még a végén azt hiszem hogy rezzelésbõl van ennyi rp-d

zzz
ma 17:28 | Privát | Válasz | #20309
Rohadt sok szolo ellenfel van 😊 Btw siro-rivo sb-ket nem ertem, Muh sausage road-on kifektetett egy minstrelt meg egy armsmant... " .... aha,persze buffolatlan mercel lenyomtad rr6os buffolt sb-t,fél enduval,hogy náluk a +20%dmg,és még PAzott is?én meg múltkor 4fg albot szólóztam be,pedig csak a selfbuffjaim voltak fenn,pedig én még rr10 se vagyok,mint a merced...
a tank vs stealtherre azt tudom mondani ok buffolatlan tankot lever rendben 1et 2t talán ha hatalmas mákja van. de ha pl az armsommal buffolva vagyok van IPm akkor 2 buffos sb se ver le.
másik meg hogy miért kéne meghalni buffolatlan tank ellen ? infi/sb/ns az mind olyan kari (most vegyük alapul hogy minek indult) ami lényegében pillanat alatt öl és eltûnik, rövid távon nagyon erõs hosszu távan nem sokat ér, ez igy rendben is van erre van a PA elvágja a torkát egy ellenfelet megöl aztán futnia kell mert 3-4-5 ellen pillanat alatt fekszik. Az is igaz hoyg manapság buffbotok sc stb idejében ez picit eltolodott és durvább lett de hát vagy tetszik vagy menj passziánszozni 😊