Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Hivatalos EU DAoC oldal
Itt jobb felsõ sarok "Dark Age of Camelot",a megjelenõ ablakban "Buy the game boxes or the licenses" itt megveheted a dobozos verziót vagy online is letöltheted a klienst.
Az utóbbi(netes)lehetõséget ajánlanám elsõsorban egyszerûsége,gyorsasága miatt ugyanis mire a dobozos verzió ideér Hunföldre+postaktg szal...
Ez az EU verzó.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
En spec haverral ott tolom atm...bar nekunk annyira nem lagos(chello).
Tegnap vegre elkeszultem a Molvik rdy caba-mmal😊
Ohh jeeee, annyira jo volt, asszem mindent oltem tegnap, soloba chanter-t,ns-t,wl-t,zerk-et,thane-t....
Szal fel ora alatt csinaltam vagy 1500rpt,aztan bealltam egy grpba es 3 ora alatt csinaltam vagy 400at..., aztan kileptem(haverral) es ujabb 20perc ujabb 500rp.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trialt szedtem le kipróbálásképpen, és az alap szerverek közt nincs amit irtál.
Ahol igazán van tömeg az a Gareth. Direkt megkérdeztem a játékosokat van-e európai szerver, azt mondták csak amerikai van. Amerikain viszont úgy lagolnak a karakterek hogy 3x mennek el elõttem
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Tudnátok mondani egy szervert ami nem lagos (vagy nem annyira), illetve ahol ti játszotok?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
;<
anti hero
thx all 😊
anti hero
zzz
bár a middi tankok szark mint tudjuk ugyebár 😄
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
anti hero
WAAAAARCOCK DETECTED!
<#mf3>#mf3>
hehe 😊
anti hero
Rengeteg szép élményt adott a játék,nekem ez volt az elsõ...mmorpg<#vigyor5>#vigyor5>
Csak az a gond DAoC a WoW elõtt jelent meg(és még jópár másik is)és mégis olyan xar PvP-t raktak a WoW-ba,hogy még mindig jobb a DAoC-é fényévekkel.
Ez a "javitás" meg már WoW-ban is elkésett hiszen az is már van 1 éves ha nem tévedek szal ahhoz képest;késõ bánat.
#40972 hozzászólásodat láttam eddig a legõszintébbnek minden rizsa meg poén nélkül <#hehe>#hehe> szal jól mondod pár órára biztosan kikapcsol ahogy egy másik game is de a DAoC...az más az egy életérzés <#integet2>#integet2>
Mindegy;a légyeg,hogy jól szórakozzunk a pénzünkért ugyebár<#nevetes1>#nevetes1>
26 playa/15friar😊
anti hero
fogalmam sincs hany realm lesz, mert maga a game 14 realm-re epul😊
Na persze kerdes
De a faqba azt irjak,hogy mindenkepp realm based lesz.
De lehet a Warhammer Fantasy RPG alapjan csinaljak(aminek a jogat mar eladta a gamesworkshop, szal majd 100 hogy nem.)
meg Killaloe-n is.
meg mindenki nagyon orul a mini DFeknek is...lv1-10 kozott
anti hero
Érzem ebbõl renew lesz elõbb utóbb 😊
anti hero