43179
  • Bhalage
    tipikus tafaya :)
  • Pari
    Booooooooo!
    Booooooooo!
    :)
  • Tafaya
    Elemi ösztön:

• Marchus
    :D
  • Botond #41454
    lál
  • Marchus
    hát, amióta naggggyon csúnyán le pwn-eletem, porig aláztam, le ownzzorzdskfodksoasdkg-oztam, azóta nem is meri olvasni a fórumot...
  • tegla
    Irhatna Botond vmi frappánsat azt lenne spammolás...de igy
  • Tafaya
    Mi ez a hullaszag? :)
  • RocketyATwork
    jó is a 140GB-s swap fájl xD
  • Bhalage
    : )))
  • Marchus
    hát hajrá, frapsel nyomod? Told a kör elejétől a végéig a rec°-cet, akkor biztos nem hagysz ki semmit, csak a buffolást -p. A nap végén meg fusd végig a videókat, és töröld ki ami szted lényegtelen
  • Pari
    Kis szines:

Bamme szvsz en vok a vilag legpocsekabb movie maker-e....Elhataroztam mult heten,hogy csinalok haverral(Nemet) par daoc moviet,csak a fun kedveert....Rendszerint Beno Bridgen hajkuraszom a stealthereket,egesz korrekt hatekonysaggal(miota a BT nem blokkolja a PAt...eleg vicces)hat 5Gbnyi cuccost vettem fel,de 1 azaz 1 tetves killt nem birtam felvenni,pedig volt jo par....
    hihetetlen milyen ugyeseggel veszem fel a tajat, meg mindent,de mielott ramugranak,mindig kilovom....
    Tegnap kinyírtam ezt a csokat...(ez vok en )
    Mit gondoltok felvettem??? NEM bamme(pedig a tetu skaldja ott dolgozott mint a barom...szvsz a BD a Botjaval szorakozott,mert azt is utottek kozben masok:P)!...aztan vegig uldoztem egy Shammyt Benotol Bledig keresztul az egesz Irish See-n...ugyes volt a kis tetu...allandoan dotolta a petemmeg engem eluszott es szorakozott,hogy viz ala, viz fel menetellel(elment ra vagy 6 endu potom,lol)...de megoltem...felvettem? ahh dehogy...kinyirtam 2 RR6os NS a Bridgen...szinten learadt...persze az,hogy torekeny kis testemet meggyalazza egy mid zerg azt bezzeg felvettem:)
    Szal lesz video...elobb utobb:)
  • tegla
    bump :P
  • Bhalage
    SZELLEMIDEZES : )
  • Marchus
    hja, franciát tanulok mint 2. nyelv, szal ez most nem jött be neked Botond bácsi -/ (bár gondolom majd azzal jössz hogy a franciákra értetted -p )

de az, hogy a group windowban fele angolul másik fele franciául beszél, vagy legalább 1 ember, az úgy nem megy... A francia vagy az angol emiatt hamar lelép :p
  • Botond #41443
    nyelveket kell tanulni >.<
  • Marchus
    most se sokkal jobb, és a láma midi stealtherek nem akarnak grouppolni, a másik fele meg francia.
  • Bhalage
    mikor utoljara jatszottam albion bo 40-50%a konstans zergfiltrator+m8s ;O
  • Uberlama
    stealther freeshardon ? :o omg
  • Marchus
    szóval nem... :)
  • Marchus
    Senki se akar free serveren midi stealtherrel nyomulni? uncsi hogy alig találok solo-t, de vannak ilyen simán ölhető 2-3 csapatos infik ...
  • Hangianix
    Na ja, de a regi haverok tobbsege ott nem jatszik :) Meg 9 honap kihagyas utan semmit nem talalnek meg :D
  • Rockety
    legalább is nekem beválik :E
  • Rockety
    arra való a shard és ingyé van
  • Hangianix
    Nekem akkor elne, ha lehetne meg benne nem hc modon is jatszani. Ilyen heti 1, max havonta 5 alkalom :)
  • Uberlama
    még mindig él csak nektek nem :)
  • RogueGigi
    kár ezért a gémért. vajh ha a németek vagy az angolok üzemeltetik még mindig élne? :p
  • Pari
    1.83 LIVE
  • Bhalage
    one man army (vagyis support)
    a tri-spec healer!!!!!!!!!!!!!!!4 oO
    (es 1100akat healel ;o) )

naon univerzalis kis fuckó : )
  • Unipsycho
    Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hez, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.

Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
    (a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)

http://mmorpg.com/cov_trial.cfm
  • Bhalage
    kellemes unnepeket my fellowz!!!!
    :koccint:

csinjan a palesszel!
  • Bhalage
    es nekem nem szolt senki?
  • Botond #41426
    már egy éve
  • Bhalage
    rip?
  • Chris
    Ebben a formában kicsit félreérthető... halom nub volt ahova beolvadt tehetséges, intelligens, remek kis csapatunk és Botond. :D
  • RogueGigi
    "Igaz már alig játszom,de akkor jól szórakozok" ez itt a lényeg, hogy jól szórakozz, a többi csak bs.
  • Botond #41422
    Nekem hosszas vergődés után sikerült kifogni egy halom nubot. Kb 0 eredményt tudtak lerakni az asztalra amíg a mi kis csapatunk be nem olvadt,azóta szépen és legfőképpen lassan haladunk. Viszonylag jó hangulatban telnek a raidek, segítenek ha kell vmiben,én is segítek nekik,szóval kellemesen eltöltjük a szabadidőnket,kinek mennyi van. Múlthét pénteken volt irl guildtali pesten,hát elég zord arcok vannak. Szal én jól elvagyok egyenlőre. Igaz már alig játszom,de akkor jól szórakozok.
  • Bhalage
    az a lenyeg hogy jol erezd magad, en pölö nem ereztem jol magam, hiaba volt ott a igeretes EPIXPARADICSOM. az hogy mennyiy epixed van sztem reszletkerdes. :X
    nekem
    1-szar a guild
    2-szar az egesz jatek
    : (
  • Botond #41420
    Lassú víz partot mos. 3 hónap alatt ennyit sikerült összerántani egy full casual playerekből álló guildben.
  • Bhalage
    ööö hat nezd az en guildjaimnak kb ennyi bloodfang van es full t1 szal nem ertettem ezt a linket. (kicsit last year)
    nekem is van ennyi epixxem, pedig nem is jatszom oloLOLoloLOL
    : F