43179
-
Bhalage #41458 tipikus tafaya :) -
#41457 Booooooooo!
Booooooooo!
:) -
#41456 Elemi ösztön:
-
Marchus #41455 :D -
#41454 lál -
Marchus #41453 hát, amióta naggggyon csúnyán le pwn-eletem, porig aláztam, le ownzzorzdskfodksoasdkg-oztam, azóta nem is meri olvasni a fórumot... -
#41452 Irhatna Botond vmi frappánsat azt lenne spammolás...de igy -
#41451 Mi ez a hullaszag? :) -
RocketyATwork #41450 jó is a 140GB-s swap fájl xD -
Bhalage #41449 : ))) -
Marchus #41448 hát hajrá, frapsel nyomod? Told a kör elejétől a végéig a rec°-cet, akkor biztos nem hagysz ki semmit, csak a buffolást -p. A nap végén meg fusd végig a videókat, és töröld ki ami szted lényegtelen -
#41447 Kis szines:
Bamme szvsz en vok a vilag legpocsekabb movie maker-e....Elhataroztam mult heten,hogy csinalok haverral(Nemet) par daoc moviet,csak a fun kedveert....Rendszerint Beno Bridgen hajkuraszom a stealthereket,egesz korrekt hatekonysaggal(miota a BT nem blokkolja a PAt...eleg vicces)hat 5Gbnyi cuccost vettem fel,de 1 azaz 1 tetves killt nem birtam felvenni,pedig volt jo par....
hihetetlen milyen ugyeseggel veszem fel a tajat, meg mindent,de mielott ramugranak,mindig kilovom....
Tegnap kinyírtam ezt a csokat...(ez vok en )
Mit gondoltok felvettem??? NEM bamme(pedig a tetu skaldja ott dolgozott mint a barom...szvsz a BD a Botjaval szorakozott,mert azt is utottek kozben masok:P)!...aztan vegig uldoztem egy Shammyt Benotol Bledig keresztul az egesz Irish See-n...ugyes volt a kis tetu...allandoan dotolta a petemmeg engem eluszott es szorakozott,hogy viz ala, viz fel menetellel(elment ra vagy 6 endu potom,lol)...de megoltem...felvettem? ahh dehogy...kinyirtam 2 RR6os NS a Bridgen...szinten learadt...persze az,hogy torekeny kis testemet meggyalazza egy mid zerg azt bezzeg felvettem:)
Szal lesz video...elobb utobb:) -
#41446 bump :P -
Bhalage #41445 SZELLEMIDEZES : ) -
Marchus #41444 hja, franciát tanulok mint 2. nyelv, szal ez most nem jött be neked Botond bácsi -/ (bár gondolom majd azzal jössz hogy a franciákra értetted -p )
de az, hogy a group windowban fele angolul másik fele franciául beszél, vagy legalább 1 ember, az úgy nem megy... A francia vagy az angol emiatt hamar lelép :p -
#41443 nyelveket kell tanulni >.< -
Marchus #41442 most se sokkal jobb, és a láma midi stealtherek nem akarnak grouppolni, a másik fele meg francia. -
Bhalage #41441 mikor utoljara jatszottam albion bo 40-50%a konstans zergfiltrator+m8s ;O -
#41440 stealther freeshardon ? :o omg -
Marchus #41439 szóval nem... :) -
Marchus #41438 Senki se akar free serveren midi stealtherrel nyomulni? uncsi hogy alig találok solo-t, de vannak ilyen simán ölhető 2-3 csapatos infik ... -
#41437 Na ja, de a regi haverok tobbsege ott nem jatszik :) Meg 9 honap kihagyas utan semmit nem talalnek meg :D -
Rockety #41436 legalább is nekem beválik :E -
Rockety #41435 arra való a shard és ingyé van -
#41434 Nekem akkor elne, ha lehetne meg benne nem hc modon is jatszani. Ilyen heti 1, max havonta 5 alkalom :) -
#41433 még mindig él csak nektek nem :) -
RogueGigi #41432 kár ezért a gémért. vajh ha a németek vagy az angolok üzemeltetik még mindig élne? :p -
#41431 1.83 LIVE -
Bhalage #41430 one man army (vagyis support)
a tri-spec healer!!!!!!!!!!!!!!!4 oO
(es 1100akat healel ;o) )
naon univerzalis kis fuckó : ) -
Unipsycho #41429 Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hez, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm -
Bhalage #41428 kellemes unnepeket my fellowz!!!!
:koccint:
csinjan a palesszel!
-
Bhalage #41427 es nekem nem szolt senki?
-
#41426 már egy éve -
Bhalage #41425 rip? -
Chris #41424 Ebben a formában kicsit félreérthető... halom nub volt ahova beolvadt tehetséges, intelligens, remek kis csapatunk és Botond. :D
-
RogueGigi #41423 "Igaz már alig játszom,de akkor jól szórakozok" ez itt a lényeg, hogy jól szórakozz, a többi csak bs. -
#41422 Nekem hosszas vergődés után sikerült kifogni egy halom nubot. Kb 0 eredményt tudtak lerakni az asztalra amíg a mi kis csapatunk be nem olvadt,azóta szépen és legfőképpen lassan haladunk. Viszonylag jó hangulatban telnek a raidek, segítenek ha kell vmiben,én is segítek nekik,szóval kellemesen eltöltjük a szabadidőnket,kinek mennyi van. Múlthét pénteken volt irl guildtali pesten,hát elég zord arcok vannak. Szal én jól elvagyok egyenlőre. Igaz már alig játszom,de akkor jól szórakozok. -
Bhalage #41421 az a lenyeg hogy jol erezd magad, en pölö nem ereztem jol magam, hiaba volt ott a igeretes EPIXPARADICSOM. az hogy mennyiy epixed van sztem reszletkerdes. :X
nekem
1-szar a guild
2-szar az egesz jatek
: ( -
#41420 Lassú víz partot mos. 3 hónap alatt ennyit sikerült összerántani egy full casual playerekből álló guildben. -
Bhalage #41419 ööö hat nezd az en guildjaimnak kb ennyi bloodfang van es full t1 szal nem ertettem ezt a linket. (kicsit last year)
nekem is van ennyi epixxem, pedig nem is jatszom oloLOLoloLOL
: F