Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
hát relativ ha nagyon jo az enemy akkor nem sokat ér se a sorc se a theu akkor 4 merc assist talán lenyom egy healert amit felvesznek az RAval : D de viccen kivül, a high rr öszeszokott midi grpok ellen semmit se ér a caster ez sajna tény meg aztán nem is élek addig hogy bármit csinálhassak.

ez tetszik Daoc Tankalot 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

lehet sõt még fun is lehet (sorc v. enchanter jó grpba fun), de tank jobban kell, tovább él és hasznosabb DaocTankalotban. imo ^^

zzz

Uberlama
dehogynem lehet casterrel 😄 Air theu roxxxxxx 😄 és sokszor hasznosabb mint egy sorc 😛

Hangianix
100%-ban ugyanaz a helyzet Pry/Albiban is. Errol irtam pryneten is. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

nah, azt max már csak új daoc megvételével teszem esetleg 😊, de exc/alb-t lehet tényleg hanyagolom. Senki se játszik support karit (clericet), ezazon a ponton viccces hogy thidranki amikor hibiké volt, fele caster-fele druid-bard volt 😊. Legtöbb mincer stealth grpozik, de lényegében ha hiányzik valami a grpból az nincs..... és az enemy 90%ba magas rr, de ha véletlenül nem az akkor is egy balanced grp. Volt 3 post BW-n utánpotlásért (még az se volt feltétel hogy álljon be a guildbe, csak legyen ott 1 héten 3-4x idõben apkban), kb 2 ember jelentkezett... pedig ennél azért jóval többen rvsrzenk ott. RvsR guildek nem nagyon vannak (összesen talán 2-3, ami egy picit gázos a 700-900as populationhoz képest). Szal Albion jól kidolgozott, szép... jó grpt is lehet csinálni, csak túl jó a stealth részlege ezért túl sok van belõlük (/who emain 68 ember, ebbõl 15 bb volt, 25 infiltrator, 10 scout és 8 minstrel...), és a lámák száma hihetetlen. Na excal whine off, nem sokára reinkarnálódok prydwen hibibe, Doimard 50 LW / 50 shield heróként

zzz

Annak meg hagy oruljek ma' hogy 2 botot agyonvagtam 😊, masodik ugy sikerult hogy evadeltem a killing blowt a bowman commandertol (akkor mar kaptam 3 pk guard tamadast tehat nemsok hp'm volt) es leutottem a botot, rogton utana doltem is el.
"...ezert hat tanusitsunk onmersekletet minden teren..."

Beszedstilus minosit, az hogy micsinalsz ingame (tobbnyire, chatet nem beszamitva termeszetesen) nem.
Tafaya
"agyonvagtam 2 buffbotobotot is apk falanal mielott leszedtek az orok"

Ok, sorry a hangnemert, de ebbol a reszbol nekem az derul ki hogy nem albival voltal

Inkabb reszvettel irtam hogy mincer+infi kotelezo a pwnhoz, mer mashogy nemmegy. Vezesd le ebbol hogyan talaltad ki magadnak a tamado szandekot 😊
Bar inkabb a stilus zavar, egyet-nem-erteni termeszetesen lehet.
Az en IQ szintem valoszinusitem hogy magasan a tied felett van, ugyanis en nem irok ilyen gusztustalan alpari stilusban senkinek, sehol.

Nem is beszelve arrol hogy nem hozom parhuzamba 2 jatekbeli mestersegrol valo megnyilvanulast az IQ szintel.

Az apropo hogy nemigazan offenziv stilusban irtam.

De persze Tafaya Kollega megtalalta tamado szandekomat, habar az nem letezett.

Neked valami bajod van btw? Mindig ilyen "kurvanyad badguy" cuccot nyomsz barmit irok. Foleg hogy alb vagyok excalon lol
Hangianix
d) PvE

Tafaya
Ettol fuggetlenul Prydwenen az a helyzet legtobbszor hogy a) stealther grp
b) epitett tank grp
c) moooo RP cow

Tafaya
OK, de odairhatta volna hogy Excalon

Hangianix
pry/hib-et csereljetek el exc/hib-re, exc/alb-ot pry/alb-ra es akkor megyek hozzatok 2. clericnek 😊

Hangianix
Taf, bocs, de most te voltal a hulye 😊 Bad amiatt sirankozott, hogy nem tudnak RvRni maskent Excalon, mert minstrelek nem grpolnak veluk.

Tafaya
Elnezest a stilusert, csak probaltam felvenni az IQ-jat akinek a postjara valaszoltam

Tafaya
Lol b+, mi a f@szt kezdjunk fotm midi grpok ellen azt mond meg ha ennyi IQ-d van

Jockey
tegnap taliztunk jo kis hibi tnak groupal
2bard 2 druid 3bm meg tan 1 warden volt vagy hero
sajna 3or úgy kaptak el minket hogy nem figyeltünk (egyzser petfogás közbe sorcinak, of corse..) de elég jó kis csaták metek velük
sztem elég jók, pedig nem tüntek high rr-k, és megleheõsen üde szinfolt volt nem törpöt meg troll ütögetni
emainbe meg állítólag hibi zerg volt

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
Tudod te mekkora láma baromarcu állatok van prydwenen is ? aki nem annak a 80%-a eliteskedõ hülye, igy marad pár jóarc randomba és normális guildekbe (habár sotl jofej manapság meg még hiányolják a sorcim is néha 😛 ), de az ilyen dark lámák meg az unity nagy része mókásan nevetséges. De a legjobb amikor valami raid van. várunk 5 portot kb kiderül mindig hogy jajj még1 portot pls mert vki kulcsfontosságu ottmaradt azt átjön 3 ember ebbõl 2 infi meg egy scout 😊)) aztán elkiáltja magát a lider srác /y SPEED OFF WE WANT TO DIE AT AMG AND WE WANT TO GIVE ENOUGH TIME TO MIDS TO GET GRALLA SO PLS GO LD AND AFK AND SO!!

nah kb ez a legszarabb

Hangianix
Emiatt sirok itt miota. 😄 Azt hiszed Pry/Alb jobb ebbol a szempontbol...

Botond
btw hosszas unszolás után beálltam ay ír harcosok nevû guildbe 3 mainemmel(drood,warden,vw),syal mostmár ilyen fehér alapon egy zöld ék(vagymi),és azon egy hárfa az emblem rajtam :-) csak hogy nehogy bepánikoljatok és szétverjetek 3an hétvégén,hogy ez nem is a szarvasos dude :-D
Botond
nem cheatelünk :-) akit lenyomok lenyomok,akit nem nem azt jóvan :-) megduellezlek mind3tokat,csak nem tom engem ki fog rezzelni,ha vmi nem úgy sül el ahogy tervezem :-D
Komolyan mondom, nem hittem volna el ha nem magam játszom de szvsz albiont kajak azért találták ki hogy legyen rp a másik két realmnek.

xDDD jajajaj numero un000 posto0, najó megeyk aludni

zzz

w000t bekerültem Zerg IV-be heromal, most már official. Muhaha ^^

zzz

igen ha kérdezné valaki, alb épített grp behalt pedig low rr létünkre elsõ két hét 100k+ volt, de 3 ember quitelte gamét, megfelelõ utánpotlást találni lehetetlen (50% játékosoknak stealther, vagy egy béna fasz... esetleg spanyol oO), szal asszem ennyi volt 😞

zzz

faszom se akar má stealtherkedeni, habár albionból és a szervezetlensébõl, lámaságból önzõség hazájából (i play this char couse i blal bllalalal shit elég uncsi) picit elegem van, szal lehet felhozok egy tankot azt megyek hibikel, ha már a sorc nem kell senkinek excalon oO (ami amúgyse egy akkora fun, de hogy nincs rá szükség szinte, na úgy már végképp nem az)

^^

zzz

"Hozzuk fel" project esetleg?

Te infi en mincer es megyunk WTFPWN!!!

Kar, hogy albion ebbol all mondjuk 😊
Objective achieved, agyonvagtam 2 buffbotobotot is apk falanal mielott leszedtek az orok 😊
két síró szem

zzz

Uberlama
vki aki otthon van forumokon, mit jelent a QQ ? 😄

nerfeljék már le az infiket, túl sok van belõle és mincereket lopják :/ pöcsöm kivan már albionba sok infitõl .d

zzz

Uberlama
jó jövök hozom bufit is resselni adok majd ingyen rpt neked : )

Botond
elég lesz 5 is,dfben volt pár önkéntes:-)
Botond
még 7 jelentkezõ kell,és akkor nem is rvrek jövõhéten,ti összedobjátok nekem rr4et ;-P
Botond
ok,940rp erejéig te is beférsz :-)
Tafaya
Elvinnem a friarom 😊

Botond
szal jössz hétvégén egy kis warden imádásra?sztem megn odinsba kellene a játszókánál talizni,idõpontot meg egyeztetünk a jövõhét folyamán
Botond
és 40+13ról respecceltem 1.62 bejövetelénel :-)
Uberlama
lol 😄D armsom 16xxhpja van és 200str buff nélkül.

Uberlama
jah azért volt kissé komolytalan a hangvétel : ) de az af akkor se ér semmit ott :pp

Botond
mer? 49+5nurt(+mota1 4tehwin) 29+13 blunt(mop2) 20+13parry(másik mop2) 26+2 regro meg 3+2 sword vagy mi :-) überspec 4tehwin :-) 226str 211dexel mozgok atm meg vmi 1600hpvel,mert szar af102 99%os xpzõs izém van,de kiegészítõk félig már az rvrezõk,de sc még nem ahhoz készült,mpk nek meg fele van meg,szal alapvetõen suxx az egész,de azé jó :-)
AngeLujo
Úgy legyen 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
rr6 buffbotos sb ritkán mászkál af40es bolti 70%os szarba elhiheted...
Botond
ok,én azé a base buffjaim magam tartom,ha nem gond :-P jövõhéten lebeszéljük,hogy hétvégén mikor jó,meg a nagyarcú arms is jöhetne :-P egyet fizet 2t kap kombóban egymás után alázok :-) talán pont veletek lesz rr4 ;-)
AngeLujo
Igen azt félreolvastad, 40% hp-m ment le, ezután leültem pihizni. Nem jelenti azt, hogy abba a pillanatba null endun kaptam a PA-t.. Endu majdnem visszajött amikor megütött és ha a stunt nem purgeolom el akkor a kövi ütésbe belehalok (tehát volt kb 8-10% hp-m) de mivel volt purge+ip ezért túléltem. Dexem unbuffed 170 a str meg 200 körül szal a ws közel annyi buff nélkül mint egy assasinnak buffal... e mellé meg 50+14 a thruston (akkor még slash)
Most hogy thrust lettem picit más a helyzet, hibikre relatíve szarul sebzek, de mivel prydwenen a hibi az közel fehér holló ezért midikre vagyok kihegyezve 😊

De Botond majd megbeszélünk egy idõpontot mondjuk valamelyik hétvégén reggel odinba és megnézzük kinek lesz igaza :p (részemrõl unbuffed ofc)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
Btw kis offtopic. Valaki játszott már Warcraft 3 fagyos trónusos kiegészitõjével ? és ha igen volt olyan gondja hogy bizonyos pályák betöltése közbe kidob windowsba vmi hibaüzenettel és hogy azonnal meg kell szakitani a progit ? :-(

Uberlama
29 bluntod van ? 😄

Uberlama
jajj egy aproságot elfelejtettem. az af buff ami ugye midiknek van base lineos, namost HA Mp cuccra rakják akkor lényegében semmit sem ér 😊 namost közel se biztos hogy mp cucc és fegyver meg lehet nem is sc meg a télapó is létezik bár ez nem tom hogy jött ide : )

Botond
29+13 :-) ez esetben valóban rezzbõl van 200k rpm viszont :-)