Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
én még ott se...na belépek,ha jön vki duelre szóljon ide,és karit váltok,warden az adott helyen van logolva
Hangianix
Okes, este nem tudom mennyit leszek, valszleg odaadom a kardot es elviszem infit 44-ig.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Allitolag ott is van medic. Vagy az a Commandosban van. Hmm, CS-t meg csak screenshoton lattam 😄

Botond
counterstrike-ba is kell cleric,vagy mivan?8-)
Hangianix
Mersain, itt vagyok Killerrel CS-ben, ha nem jossz, akkor atmegyek Wall-ra xpzni.

Hangianix
"The European servers haven't been around for nearly as long as the US ones so you can take 80% of what Euro servers say and toss it out the window as being irrelevant."

Ujabb velemeny messzi amerikabol. LOL.

Hangianix
Nem tudok bent maradni max 1 orat, Partok es partrendszerek eloadasom lesz a fosulin 😞

Botond
az már apró részlet imho ;-P
Botond
jössz 2kor?
Hangianix
Cleric buff nem volt rajtuk. 😄

Hangianix
Nem, de felora mulva bent leszek. Wallenstein az infim neve, de Killeren van a cumo.

Botond
übi utána beírta,hogy steveh az rr7es armsával csak úgy mert kiállni a 47es rr2es wardenemmel,hogy haste5+6secpbt rajta volt,szal még csak nem is én találtam ki,hanem õ írta be...azt szintén õ írta,hogy leduellezte gézukát bár 8 endupotion elment,ami szintén furcsa számomra,mert sztem,ha most elmennék és a 40k BP-m beválltanám healthgyöngyökre,és az összeset ellõném a duellre,kérdem én abból mi derülne ki?lol
Hangianix
Es ha megveszed a kardot meg penzem is lesz SC/re. 😄

Hangianix
Te csak hiszed 😄 Inkabb mondjuk azt, van ra esely, hogy alkalmas 😄

Hangianix
En is ott voltam es nem voltak felbuffolva meg ilyenek az tuti. Mellesleg nem is oltuk egymast akkor, csak amig az a 4 idiota meg nem jelent es megoltek Ubit. Akkor rendbe kellett tenni oket es ti tenyleg korrektul nem avatkoztatok kozbe.

Tafaya
Szerintem se jojjon el, mert ugyis radart, speedhack-et, pbt-t fogunk hasznalni, es ugy fel lesz buffolva mindenki hogy nem derulhet ki, hiszen nem lehet majd leverni senkit. kkthxbye

Meg ugye a te természeteddel ha lenyomnád õket akkor utána 1 évig aláznád ezzel az albikat és ezt szerintem nem engedik meg neked.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nem tudod ellenõrizni a duel tisztaságát sehogy se. Ha már 1x csináltak ilyen pbt csalást akkor most se várj tiszta küzdelmet szerintem. Ugye ez olyan mint a nõknél aki 1x félrelép megteszi máskor is.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
jó lesz az itt is,így legalább utólag mindenki hozzáfûzheti elmés megjegyzéseit :-) btw duelezünk,vagy megküzdünk?mert hibi duel=nem használsz potiont+aktív RAt(IP+purge ugye,és hasonlók)+buffbotot se(selfbuffs 4tehwin)+nem vagy legruoppolva bélukával,hogy nyomja rád a pbt-t,mint anno stevehhel csináltátok,amin mai napig csak nevetni tudok,annyira szánalmas volt :-P
Tafaya
Ja de ennyi erovel a radart is beepithetnek 😊

Uberlama
de nem mind1 ? miota daox van azóta mind1 kb ez, SIrõl ne is beszéljünk.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
Hogy ne konnyitsek meg a crossrealm spy-ok dolgat, ezert mennek irc-re

Uberlama
btw mekkora hülyeség hogynincsen interrealm chat 😞

Uberlama
😄DDD

oki a tényállás ugy látszik délelõtt vagyis mingyá mert még csak hajnal van, szal megyek a telekre mert nem tom mit kell csinálni a ház körül, de olyan 10perc aztán meg elmegyek ebédelni a helyi csárdába aztán spurizok haza és jövök beverem a kobakod 😄

hmhm mit is akartam mondani, vmi chatszobát vagy vmit kéne majd kitalálni hogy ne legyen fejetlenség és lehessen egymáson röhögni (O)(o)

Botond
mondjuk lehet meg kellett volna a cuccom javítattatni 1st,de végülis 99% con nem gáz annyira+így lesz mire fogni,ha mégse jön össze vmi ;-)
Botond
btw über m8,múltkor egy albi guildgrp(2 fg inkább),azt csinálta,hogy miután lenyomták jól 20 percig campelte apk-t,szal nem miért gond ez,ha midik meg mpk-t campelik :-) (ez egy 1000éves commentedre menne,csak most nem keresem elõ)...btw most odaloggolok wardennel apkhoz odinsba a mászókához,mondjuk du2 körül beloggolok,azt megbeszéljük ki tud jönni,ki nem,etc
Hangianix
*guild

Hangianix
Alliance grp?

huh nem tom, egy srác csinálta aki beállt a guildbe... azt utánna lelépett 3 nap múlva azóta se láttam :d <de outcast már behalt, átmentünk BoBba😊>

zzz

Uberlama
hja mondjuk ez igaz, tuti sokkal magasabb rr lenne mindenki tõlünk is ha olyan láma random grpokal kéne harcolni mint az albik 😄

Hangianix
Mersain, veletlenul vettem 3p-rt egy Defilert. Szolj, ha erdekel, ha nem akkor eladom masnak.

Hangianix
Outcast. 😄

errr -albion, excalon jobb.... .d

zzz

ja excalon albionba sokkal jobb midi/hibinek lenni, annyi de annyi ember van random grpokba hogy az kész..... rp-farmerek álma.

zzz

milyen fórum? 😊

zzz

Hangianix
Es azert lassuk be, RA-kkal egyutt egy hibi tank grp nem akadaly.

Hangianix
Oszinten, te mennel Excal Albiba, ha itt Midi vagy Hibi lennel? En nem. Es nem a nehezsegi fok miatt, hanem azert mert Albok vannak a legtobben, magyarul legtobb RP beloluk jon.

Uberlama
ja én is azt hittem végre kihivást akarnak és albiba mennek de nem : )

Tafaya
Hadevazz, hogyhogynem a legoverpoweredebb, need-to-hit-hard-with-nerfbat realmbe?

Uberlama
igen és a feledtéb fantáziadús Bad Omen Reloaded nevet vették fel és 2t találhattok hol ? : ) hát persze, Hibibe 😊))

Tafaya
http://forums.barrysworld.com/showthread.php?s=91af458a3bb78d7f7c753bc21c38f526&threadid=93101

::BO went Excal FYI, only Everlast tonight there with 1fg

Ez jó hír ezt honnan veszed?
Tafaya
Na ugy tunik BO is megelegelte a invulnerable fokozatot es athuztak Excalra.

Botond
de itt nem ment be a mezz fullra,nem is MAt kezdték ütni,és még le se ütötték,hanem fight közepén jött a 'na új célpont' macro a mi MAnktól...
Hangianix
Tehat a forum... ? 😄

olvasta bw-n hogy BaF (rr6+ hib tank grp) néha a savage ma-t öli meg, csak hogy ezt max akkor teszik ha a mezz bement fullra és nem egy high rr midi grpról van szó.

zzz

Botond
kicsit zavaros,azért remélem követhetõ
Botond
na,mai guildhent lol ever,eleve 2fg volt csak,de az legalább az agyon balanceoltból(2drood+warden+bárd+hero+3bm,bár nálunk 3dik bm helyett rr7 champ volt(jamies)),erre kimegyünk jön 1fg mid,és össze vissza,mint vmi rr1es kékcon newbok ütnek vágnak mindent amit érnek,persze mivel tankok futottak be közénk,ezért azokat elsõsorban,healerek+bd+shamy röhög a markába(vagyis még nem is fotm group volt,mert ugye abban nincs bd),egy healer szívott,azon a petem rajta volt,na mindenesetre rájött MA,hogy nem savagét kellene kergetni(alig 5perc üldözés után),és betámádta bd-t,miközben spammolta az új cél mindenki assistáljon megin macrojár,és elkezdik ütni bd-t,na ekkor ment fel az agyvizem,és kénytelen voltam 2 healert is sajátkezüleg agyonverni(druiddal),mert még most is ott kergetõznénk 2fgvel az 1fg midivel,és ez volt a nyitó fight,de ez után már csak rosszabb lett,jöttek midik is 2fgvel,persze ügyes MA tankot támadott,az rohangált+healtek,közben meg többi tank kipucolt minket,ez vagy 4-5x,aztán eljöttem...tegnap wardennel voltam ugyanebben a groupban MAnak mondtam,hogy csinál amit akar,én ütök egy healert,warden ugyse tank,ugyse healer,szal ne szóljon bele mit csinálok,persze MA akkor is tankot fogott többnyire,szal második fightol kezdve csak papíron volt MA,mert egy vki asistált neki alibibõl,a többi nekem :-) jók is voltunk :-) de druiddal mégse állhatok le ütögetni healereket...szal MA gyereket vhogy ki kell szedni bandából,és még ráadásul azt is hiszi magáról,hogy jó :-D elmagyarázta,hogy MAt jó kiszedni,mondjuk az lehet is,de ahhoz,hogy MAt kiüsse ahoz azt kellene támadni,nem az elsõ csókát akit befog f8 lol
Tiffa
Küldj nekem cica: [email protected] vagy [email protected]
Botond
õõõ,az az volt,hogy fidel idebaszott egy full hátizsákot+vaultot 2x megtöltõ item mennyiséget,hogy na trinketeljem :-) én meg voltam olyan hülye,és 2 hétig napi 5 órában trinketeltem neki :-D vmi 6,5Pt adtam végül,a 2P meg a saját összvagyonom volt,amikor volt :-)