Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na hazaértem, logolok befele, ott vagytok még?
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
En se sokkal tobbet hasznalok, taunt, evade reactionary+rakovetkezo 😊 Na megyek SG-t nezni, jo verekedest 😊
nincsmit btw :-) legközelebb nem a lvl5ös macém hozom,és akkor nem csk 5el foglak túlsebezni ;-)
4-1 ide koszi botond jo volt, ez a forgas furi, de van egy jo ellenbszere😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ezzel csk az a baj,hogy fullendum megmarad,mert tauntolni azé mégse tauntolhatok,az defence maluszt ad...
k, megprobalhajtuk
nekem macéban van csak dptroc+vestben absorb,meg pajzsban is dot,de nem ablactive,szalszarra se jó,csak alchemist elbaszta vele MP pajzsom,annyira...
tafaya ezt komolyan gondolja,hogy warbarral küzdjek meg?vajon rr7 arm 2 vagy 3 sec alatt ver le?lol
hát a csirkés is elég gáz volt,meg ez az uccsó is meglehetett volna még ,csak ha nem akkor fél óa mire visszakeveredek azért nem is forvceoltam,szal legyen 2-1
3-1 dide, vagy a csirkeset ne szmoljuk?
ez is dirty nelkul ment😛
Te Botond próbáltalak csapatba hívni, meg manaitalt adni, de te olyan undok vagy és ignorálsz 😊
gyere le hegyrol pls
ja es dirty nem vot ebben akorben, most megen lesz, vagy anelkul kenjuk?
Levertem, megvédelek benneteket a dög moboktól, de már a csirke elött is vesztésre áltál Botond 😊 eddig 1-1
és attackspeed debuffot nyomott ráadásul,ami nekem egyik fõ erényem ugyebár(mármit attackspeed)
ááá,leszarom a farmolást menj odinsba apk mellé a mászókához,ha ott vagy szólj,és belogolok,unbuffed ip+purge,stb endupotion meg ilyenek nélkül lenyomlak jól :-)
hát épp most megyünk diamondot farmolni,lehet holnapra halasztom ezt a duelchampionshippet,de merc az k
infiddel?mi értelme?lenyomsz,és csá,odinsba a mászókánál vagyok btw wardennel logolva,csak übire+tafra+lujora várok,de ha nem infivel gondoltad meg nem mincerrel akkor lehet szó róla
fidel,xiastra el akar adni 120firebrandot 90gért darabját,az 10p800g,ha megveszed én betrinketelem és felezzük a hasznot,az kb 33% profit neked kb egy hét alatt,ha gondolod