43179
  • Botond #41498
    Jaja,10napos trial,de nem tudsz tradelni (itemet,pénz adni kapni) és lvl20 a max,az kb el is érhető 10nap alatt.
  • s0n1c
    Wow free szerverek szarok, imo meg se közelítik a freeshardot, meg nem is nagyon van. Kérj valakitől egy guest key-t, vagy buddy key vagy mi a tököm a neve, az talán 10 napos trial-t eredményez.
  • Pari
    Inkabb itt kerdezem,meg nem a wow topikba,mielott leharapjak a fejem...szert tettem a BWE fel wow 5cd-jere...kerdesem az lenne,van vmi olyan free szerver ahol ki lehet probalni a gammat,mint a freeshard?
  • Bhalage
  • Rockety
    asszociáljunk daocra
  • Bhalage
    zerg!!!!!
  • Uberlama
    ja excal midibe az a két magyar akik 2-3 órára ha fellogolnak minden második nap valóban több mint pry/albba .. ^^
  • tegla
    loál
  • Weld
    Magyarokat nem fogsz találni igazán sehol pry/albon se. Kb több magyar játszik jelenleg excal/miden ott megtalálod Lujot aki biztos segít mindenben;P
  • AngeLujo
    hát a helyedbe mindenképp EU serveren játszanék az időzónák miatt, meg merthogy itt szerintem több a magyar. én prydwen/albiont ajánlom, amcsi serverekről nem tudok nyilatkozni mert teljesen más.
  • Since
    Melyik servert tudjátok ajánlani? Szerintem holnap elkezdem a trialt aztán majd meglátom :-) Egyébként létezik valamilyen beginners guide a játékhoz hogy mi merre van?
  • Since
    Mleyik servert tudjátok ajánlani? Szerintem holnap elkezdem a trialt aztán majd meglátom :-) Egyébként létezik valamilyen beginners guide a játékhoz hogy mi merre van?
  • AngeLujo
    ha meg videót akarsz látni 1-2 magyar emberke szereplésével akkor reklámozom magunkat picit:
    Angels of Darkness videó, ezek vagyunk/voltunk mi páran prydwen/albionban
    Ez meg én vagyok amint az infimmel lúzerkedek

igaz már elég kevés magyar játszik de azér lehet még találni.
  • tegla
    Ha megnézted az itteni képeket akkor keress rá pár Catacombos képre és meglátod a különbséget/fejlődést.
  • tegla
    EU official gallery

pl. itt van a hivatalos EU oldal galériája de rengeteg ingame kép,video van a játékról.

• Since
    Értem. A grafikáról mit tudsz mondani? Azt tudom hogy volt egy upgrade de nemláttam a gamet mostanában
  • Hyder
    huh, na ez egy jó kérdés...az igazság az, hogy 2 év játék és 2 év kihagyás után most kezdtem újra

de ha jól tudom Pryd / Albion -on vannak magyarok elég sokan. Én mondjuk Glastonbury -n nyomom Midgard oldalon
  • Since
    végülis teljesen mindegy hogy hol veszem meg mert ugyanannyiba kerül...És így egy helyen tudom megvenni a serialt. Melyik serveren vannak a magyarok?
  • Hyder
    itt is lehet 1

csak az alap DAoC -ot is elég megvenned, mert a többit a GOA subscription page -n is rendelheted (van csak serial rendelés is, és akkor csak elég letöltened)
  • Since
    Értem. Köszi szépen a segítségedet sokat segítettél :-)
  • Pari
    (de az SI es a ToA ingyenes)
    szal amiert tulikepp fizetsz az az alap +cata(+dr)
  • Pari
    es meg van egy legujabb a Darkness Rising....
    A Graf upgrade resze a Catacombsnak!
  • Since
    The complete game : daoc, shrouded isles, trials of atlantis, catacombs...Ez lenne az epic edtition? Ha jól tudom történt egy grafikai upgrade is nemtudom hogy ez benne van e a csomagban bár lehet hogy hülyeséget kérdezek :-)
  • Pari
    tobbik tudjak a pontos linket...goa europe daoc...gugliba leress ra...
  • Pari
    van eu daoc is...ott is megveheto a komplett nem dragan...online letoltheto verzio...us-be nem olyan jo
  • Since
    Hivatalos oldalon amerikán kívül nem szállítanak
  • Since
    Még egy kérdés...Most olvasom hogy elvileg van egy Epic edition a játékból, ami az összes kiegészítőt tartalmazza 30 dollárért...Erről tudtok valamit mondani?
  • AngeLujo
    igazából mindet érdemes. most asszem trials of atlantisig jár az alapjátékhoz, catacombs-ot meg darkness rising-ot meg kell venni. szerintem itthon nem tudod megvenni, de neten a hivatalos oldalon szerintem meg tudod.
  • Since
    Sziasztok! Esetleg valaki megtudja mondani hogy Magyarországon hol lehet beszerezni a játékot? Második kérdésem pedig a kiegészítők...Rengeteg kiegészítője van a játéknak és foggalma sincs hogy melyiket lenne érdemes megvenni a játékhoz. Köszi a válaszokat
  • Hangianix
    Nem emlekeztek milyen progival szerkesztettuk anno a HH videokat?
  • Rockety
    nem köll a bökő testvírbágyám
  • Botond #41467
    Ne offoljátok szét a topikot! Thx!
  • Tafaya
    Ide a kárcórát vagy 2 hitellek :)
  • Rockety
    dikk figyuzd mán
  • Bhalage
    Gazsi, a valkyn
    ololol
    ;>
  • Marchus
    lol, jó neve van ennek a fegyvernek o0
  • Pari
    Szerencsetlen friarok vegre kezdtek grpot kapni erre azt is elveszik toluk...
  • Pari
    1.84A
    Friar nerf,valk love, pally insta rez...bug fix, craft revamp
  • Tafaya
    Oda is a pistásat kellett volna :)
  • tegla
    Bezzeg AoD fórumra a könnyitett verziót dobod be ide meg a "vágópistásat"