Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem ;op
anti hero
Mire 2.2 gigát letölt 153 kb/sec el... 😞
anti hero
gondolom sokat anyaztal hogy -mar megint hol vannak ezek? vagy -mar megint hova a faszba futnak ezek? vagy -nem birom a leepest tartani stop plííííííííííííííííííz nubok!.
;op
anti hero
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
az eleg gaz lenne, ha nem lehetne healelni
anti hero
<3
anti hero
anti hero
anti hero
(tegyuk fel hogy van buffbot)
albiban nem is tudom milyen grpot csinalnek
-sorc cleric pala merc v sorc cler caba theu (kamikaze ftw)
hibi
-bard hero chanter eld (legjobbb)
midi
-ijbaz healer skald zerk warri? v healer rm sm bd ;op - nem is lehet jo grpot csinalni 4emberrel oO
hat nemtom, fg kell az a kúl.
anti hero
én biztos, hogy csak fun szinten fogom nyomni max napi 1-2 órát, de nem random akarom pakolgatni a skillpontokat abban is biztos vagyok 😊
Sorc+Cleric+Friar+Minstrel/Cabby/Theurg
Catacombs
Hivatalos honlapon class + ability magyarázat:
Camelot Herald
Itt van az európai fórum, sztem nyugodtan kérdezgethetsz ott is:
Fh aka Freddys House
Ez az amerikai class fórum:
VnBoards
itt megnézheted hogy RvR-en milyen classok hogyan teljesítenek ^^
Duskwave
Itt csínhatod meg különbözõ classoknak az RA templatejét:RA Configurator
Albion class FAQ:
Spydor's Web
Class faq (baloldalt ott van, válaszd ki a listából):
Classes of Camelot
hát, néhány helyen eléggé epikusan vannak leírva a classok, de azért sok sikert ^^.
többiek tudják hogy milyen karikat fognak választani? merha 4-en fogtok játszani, akkor gondolom rvr-en és pve-ben is 4-en fogtok, és akkor már jó lenne ha egy jó kis grouppot raknátok össze (játszhattok még random emberekkel 1 fg-ként de lesöpörnek, vagy bejoinolhattok egy guildbe, de nagyon kevés az esélye hogy jó a guild group-ba kerültök, és ha bekerültök akkor q-va sok idõt kell a gamera szánni)
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
http://www.camelotherald.com/article.php?id=196
Cabával is lehet solozni, bár inkább group sztem.
Theurgist az szerintem jó választás lenne, jó dmg, 2000-es rangejû pet osztás, haste + dmg buff, kicsit CC (root + mezz), szal sztem faja kari 😊 (kár hogy nem theut indítottam sorc helyett 😞 )
Necro az egy szar pvp -ben, Warlock viszont solobon nagyon írt, bár gyengíteni fogják.
Azért albion, mert ott vannak a haverok 😊
Valójában nem tudom, hogy mit indítsak a lényeg, hogy mindenképpen caster legyen 😊 Ami érdekel az sorc, cabalist, theurgist, friar, minstrel, na meg a druid de az nincs albiba 😊 Valami death spell speces caster kellene nekem, de ahogy olvasgattam forumot, a necro/warlock itt elég kaki highend pvp-ben, az már más kérdés, hogy albionban ezek sincsenek. Cabalist az inkább grp avagy duel kari? Esetleg mindkettõben jó e?
van egy nagyon fontos spellje, amivel AoE (több embert érintõ) mezzelni lehet. Ez megállítja az embereket egy idõre (1 perc). A csaták elején nagy elõnyt jelent. A sorcinak van a legnagyobb rangeja (távolsága) mezzben mind3 realm közül. Van group speedje. Még tud AoE debuffolni (gyengébb lesz az emberke), interruptolni (az ellenséges castereket megállítani abban hogy castoljanak -p ), és dmg-ét is kitud osztani. 2 féleképpen speccelik a sorcikat, az egyik a mezz (mind spec), a másik az a dmg + resist debuff (body spec), de azért tud egy kicsit mezzelni (30 sec körüli). A mind specces sorc-nak még van mezz reduction cucca, és lvl 50-es petet is betud fogni. A body sorc az tud még aoe Rootolni (csak mozogni nem tud az ellen, castolni tud), és lvl 40-es petet befogni.
Cabám sincs szal nem naon tok róla beszélni, de az inkább dmg + debuff nearsight + ml9 pet.
anti hero
anti hero
sorc
- mezz, root, aemezz, aeroot, debuffok, aedebuffok, manaregen, pet, LIFETAP!, balfasz dot. mit hagytam megki ubek?😊
caba
- nearsight, disease, lajftap, selfdebuff, irritalo petek, uber dot ;p, focus emg a fasz tudja meg mi;op
a lenyeg hgoy -
a sorc inkabb mezz/interrupt/ kevesebb dmg
a caba meg NS/debuff/tobb dmg/kis interrupt
anti hero
anti hero
inkább úgy kérdezném, hogy milyen játékstílust igényel a két class?
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Érdekes, nagyon divatosak a wizzie-k a US classic szervereken. Kérdezném: EU-classic-on is így van? (Pl. Dmg-ben még nagyon jók, luri nightshade 1 bolt volt, ott fetrengett az élvezettõl a fire wizzie)
US-szerverekrõl annyit, hogy tényleg nem lagos (chello-val) csak akkor van gáz, ha az itthoni kiszolgálónak van vmi baja. Viszont nagy hátránya a különbözõ idõzóna (munka mellett hétköznap max hajnal 2-ig bírom, ne kérdezzétek, hogy érzem magam csütörtök-péntek körül...)