Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
van itt respec? vagy csak egyszer lehet elosztani pontokat?
Na közben kiderült, hogy német serveren kreáltam karit, hülyének néztek, hogy miért akarok angol szöveget azon a serveren 😊

aht ha nemet kliens toltotel le akkor a update.dat ban atirod a blabalbal 'german'-t 'english'-re es ujrainditod es joesetben atpatchel angolra

asszem ;op

anti hero

Bennvagyok a game-ben, leginkább az érdekelne, hogy lehet németrõl angolra átrakni a nyelvet?😊

Tafaya
http://camelot-europe.goa.com/en/index.htm

jobb felsõ sarok

Köszi szépen, sikerült. 😊
Mire 2.2 gigát letölt 153 kb/sec el... 😞

Tudtommal van, bár itt mintha azt panaszkodta volna, hogy usa only volt, pedig emlékezetem szerint a www.camelot-europe.com oldalon mintha láttam volna régebben vmi 10 napos trial letöltési lehetõséget.. Sztem egy próbát megér.
az usa verziohoz- amivel az usa serverekre lehet csatlakozni, ott van sztem. vannak itt paran akik ottjatszanak majd elmondjak : )

anti hero

Sorry, hogyha hülyén hangzik, de nincs trial DAOC-hoz valahol?

Mondjuk én meg is lepõdtem, hogy azért tud fun lenni egy ilyen support kari is, nem is kicsit.. Mondjuk ha valakit szídnak, az tuti hogy a cleric/drood/healer elõször, hogy wtf heal??? 😊
hehe ilyen nem volt, de azért néha futottatok bele valami stealthzergbe, vagy egyéb érdekességbe, és kaptatok egy instakillt, bakker, qrva szar érzés druidként, pedig ott voltam rajtad, de bazze elõbb meghaltál mint a heal ment volna.. Pont ezért akartam kipróbálni 'éles' rvrben egy jó healer karit, mert ezekután kifejezetten érdekel milyen lehet.
dede nagyon ottvoltal =)

gondolom sokat anyaztal hogy -mar megint hol vannak ezek? vagy -mar megint hova a faszba futnak ezek? vagy -nem birom a leepest tartani stop plííííííííííííííííííz nubok!.

;op

anti hero

igen. de ertettem

anti hero

Botond
Ja,hogy itt eldet írtam? Eh,herot akartam. >.<
Ehm én nem is voltam ott, vagymivan? 😊
Pari
tegnap pl, 44db mellet 14x fekudtem,abbol 10x stealther nyirt ki, 2x vamp, 1x egy eld, 1x meg a lag😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
hat ram kb. 500-600-at szurnak elsore, es van 780 hpm(lv39) a masodik szuras tobbnyire szarra megy...de en egesz desecent cuccokba jarok, +15cap dex,con,int , de korulottem lattam wiziket, sorcikat ugy osszecsuszni , hogy pislogni nem volt idejuk😊

nade classicon szarok a buffok. nehogy azt mondd mar hogy buffoltlan stealther megol :F
az eleg gaz lenne, ha nem lehetne healelni

anti hero

Pari
Hat szereny caster velemenyem a stealther love-rol klasszikon az,hogy kapjak be mind,bo nyallal,akik kitalaltak. Olyan szinten egyshotolnak minden castert,hogy az hihetetlen! Healezni eselytelen, es ugy elpofatlanodtak a 100%os rp hatasatol,hogy szo nelkul bemennek a zerg kozepere, es siman tacsra vagjak barmelyik castert, utana meg rohognek,mer ugyis meghalnak, de 1000rp az 1000rp...

Botond
Jó,az alap,csak nem tudom a heronak milyen feladatot szánsz pontosan. Mert BGzni tud warden is,grapplézni is, ott a pbt blockbotolni. Szal ha nem dpsnek szántad a herot én tuti wardent vinnék,de hát én már csak ilyen részrehajló vagyok. Minden szentnek maga felé hajlik a keze,ugye. <#zavart1>
stealtherekrol nem sokat tudok nylatkozni, csak annyit hogy nagyon szeretjuk oket es alt fincsi rpket szoktak volt dobni
<3

anti hero

fax tudja de kell a dmg es chanter+eld csodakra kepes (ugye dori;o))

anti hero

Tafaya
scout eleve op, 1.82 után az infi is még opabb lesz a többi assassinhoz képest. Szerencsétlen 2h sb-k meg tovább szívnak 😞

Botond
Most hogy lesz shieldspec wardennek,nem jobb az eld helyett? ^.^
infiknek/scoutoknak biztos ;op

anti hero

4 fo az keves. ;f
(tegyuk fel hogy van buffbot)

albiban nem is tudom milyen grpot csinalnek
-sorc cleric pala merc v sorc cler caba theu (kamikaze ftw)

hibi
-bard hero chanter eld (legjobbb)

midi
-ijbaz healer skald zerk warri? v healer rm sm bd ;op - nem is lehet jo grpot csinalni 4emberrel oO

hat nemtom, fg kell az a kúl.

anti hero

s0n1c
köszi

én biztos, hogy csak fun szinten fogom nyomni max napi 1-2 órát, de nem random akarom pakolgatni a skillpontokat abban is biztos vagyok 😊
Pari
esetleg Merc...

Pari
Ha 4en mentek egyutt akkor szvsz:
Sorc+Cleric+Friar+Minstrel/Cabby/Theurg

itt tudod a speccedet megcsinálni:
Catacombs

Hivatalos honlapon class + ability magyarázat:
Camelot Herald

Itt van az európai fórum, sztem nyugodtan kérdezgethetsz ott is:
Fh aka Freddys House

Ez az amerikai class fórum:
VnBoards

itt megnézheted hogy RvR-en milyen classok hogyan teljesítenek ^^
Duskwave

Itt csínhatod meg különbözõ classoknak az RA templatejét:RA Configurator

Albion class FAQ:
Spydor's Web

Class faq (baloldalt ott van, válaszd ki a listából):
Classes of Camelot

hát, néhány helyen eléggé epikusan vannak leírva a classok, de azért sok sikert ^^.

többiek tudják hogy milyen karikat fognak választani? merha 4-en fogtok játszani, akkor gondolom rvr-en és pve-ben is 4-en fogtok, és akkor már jó lenne ha egy jó kis grouppot raknátok össze (játszhattok még random emberekkel 1 fg-ként de lesöpörnek, vagy bejoinolhattok egy guildbe, de nagyon kevés az esélye hogy jó a guild group-ba kerültök, és ha bekerültök akkor q-va sok idõt kell a gamera szánni)

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Tafaya
Mert az op

s0n1c
char templateket merre találhatok?
mondjuk a köv patch után a casterek kevesebbet fognak szolózni, mert a stealtherek eléggé sok anti caster dolgot fognak kapni, és a castereknek is max annyi idejük lesz hogy eldõljenek mint egy szalmazsák :E

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

ha meg nem tudsz dönteni, akkor nézzeg a Casterek champion staffját 😄

http://www.camelotherald.com/article.php?id=196

body sorcikat sztem jobban utálják soloban. Van egy ability-jük RR5 -ön (bizonyos RP (=realm points, 1 enemy 1000 -et ér + - a szintjétõl függõen) mennyiség után kapják meg ezt a rangot), amivel a tankok nagyon kicsit ütnek rájuk.

Cabával is lehet solozni, bár inkább group sztem.

Theurgist az szerintem jó választás lenne, jó dmg, 2000-es rangejû pet osztás, haste + dmg buff, kicsit CC (root + mezz), szal sztem faja kari 😊 (kár hogy nem theut indítottam sorc helyett 😞 )

Necro az egy szar pvp -ben, Warlock viszont solobon nagyon írt, bár gyengíteni fogják.

s0n1c
Köszi a válaszokat Bhalage és Marchus.

Azért albion, mert ott vannak a haverok 😊

Valójában nem tudom, hogy mit indítsak a lényeg, hogy mindenképpen caster legyen 😊 Ami érdekel az sorc, cabalist, theurgist, friar, minstrel, na meg a druid de az nincs albiba 😊 Valami death spell speces caster kellene nekem, de ahogy olvasgattam forumot, a necro/warlock itt elég kaki highend pvp-ben, az már más kérdés, hogy albionban ezek sincsenek. Cabalist az inkább grp avagy duel kari? Esetleg mindkettõben jó e?
hát, sorci:

van egy nagyon fontos spellje, amivel AoE (több embert érintõ) mezzelni lehet. Ez megállítja az embereket egy idõre (1 perc). A csaták elején nagy elõnyt jelent. A sorcinak van a legnagyobb rangeja (távolsága) mezzben mind3 realm közül. Van group speedje. Még tud AoE debuffolni (gyengébb lesz az emberke), interruptolni (az ellenséges castereket megállítani abban hogy castoljanak -p ), és dmg-ét is kitud osztani. 2 féleképpen speccelik a sorcikat, az egyik a mezz (mind spec), a másik az a dmg + resist debuff (body spec), de azért tud egy kicsit mezzelni (30 sec körüli). A mind specces sorc-nak még van mezz reduction cucca, és lvl 50-es petet is betud fogni. A body sorc az tud még aoe Rootolni (csak mozogni nem tud az ellen, castolni tud), és lvl 40-es petet befogni.

Cabám sincs szal nem naon tok róla beszélni, de az inkább dmg + debuff nearsight + ml9 pet.

firewiz sztem csak ilyen rr10+ grpokban fer el mitn az aod, ahol jol megalljaa helyet mint dpsdealer (meg a bgn), de normalis ember nem megy normalis grpban (rr0 pug) wizardal mert egy caba / theu ugy kb ugyanazt tudja, meg meg 10szer tobbet.

anti hero

i are shiny knightz etc?😊

anti hero

a sorc az musthave kari egy grpban a caba nem (bar sztem kell)

sorc
- mezz, root, aemezz, aeroot, debuffok, aedebuffok, manaregen, pet, LIFETAP!, balfasz dot. mit hagytam megki ubek?😊

caba
- nearsight, disease, lajftap, selfdebuff, irritalo petek, uber dot ;p, focus emg a fasz tudja meg mi;op

a lenyeg hgoy -
a sorc inkabb mezz/interrupt/ kevesebb dmg
a caba meg NS/debuff/tobb dmg/kis interrupt

anti hero

szép a serleg

draga emberek miert albiont eroltetitek? ;p

anti hero

s0n1c
cabalist és sorci között mik a lényeges eltérések? joh tudom, ott a off oldalon a leírás, de nekem az perpill nem sok semmit mond (egyik summoner másik pure caster o_O)

inkább úgy kérdezném, hogy milyen játékstílust igényel a két class?
AngeLujo
jó a fire wiz de 1 caba többet ér. nincs túl sok aktív/jó wizi.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Amit Pari írt a bg-zésrõl az mind igaz (vicces de grp-ban nem ment annyira, duóban egész korrektül). Viszont visszatértem olyan éjfél, hajnal egy körül és 1.5 - 2 óra alatt Molvik-on sikerült összegyûjteni 3.5 - 4k rp-t. A "csoda" csapat: 2 sorc, fire wizzie, arms, mini, cleric-bõl állt.

Érdekes, nagyon divatosak a wizzie-k a US classic szervereken. Kérdezném: EU-classic-on is így van? (Pl. Dmg-ben még nagyon jók, luri nightshade 1 bolt volt, ott fetrengett az élvezettõl a fire wizzie)

US-szerverekrõl annyit, hogy tényleg nem lagos (chello-val) csak akkor van gáz, ha az itthoni kiszolgálónak van vmi baja. Viszont nagy hátránya a különbözõ idõzóna (munka mellett hétköznap max hajnal 2-ig bírom, ne kérdezzétek, hogy érzem magam csütörtök-péntek körül...)
s0n1c
nem röhög 😄
Tafaya
Nem vesztek accot? 😊 50-es scout, mincer, infil, friar, reaver, wizard, caba 😊 scout és mincer RR6 😊

Botond
lol
s0n1c
4-en 😊
Krinyo
hárman