Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
btw hwbe mentünk keepet viszavenni azért voltunk olyan 4-5 fgvel, inkább 5 de lehet már 6-7 volt a végére, nem tom 😊 azt tom hogy ahogy a keepet viszavettük 2 fg fotm midi jött benohoz én lerusholtam (Uberalma sorcival voltam), és mind2 überfaxa fgt bemezzeltem 😊 bár 2-3 kimaradt és ki is haltam 😊 de nagy volt nagyon 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
nemnem, én irtam pár postal ezelõtt hogy mi is sokat zergelünk, szal ti utánozo majmok vagytok max, mert ti is :_)

ja mára ennyi volt, fgvel rohangálni MA nincs értelme se albként se hibiként szvsz.

Emain: 2fg midi + 1 fg add
Odins: 2fg alb
Hadrian: 4-6fg alb xD

zzz

ubi rakjak fel képet? igaz csak a lazább 2fgs wipenál lejövõ alb seregrõl van fotó, amikor a 4fgt öltétek meg arról nincs D:

zzz

véletlen volt, az fpstõl semmit nem láttam

zzz

visszamentünk 4fgvel azt hittük korrektek leszünk, azt kihaltunk mint a szemét 😄

zzz

JEsszusom mennyien vagytok Hadriansba ? rég nem láttam ennyi albot prydwenen 😊

zzz

Hangianix
Na de Rock, miert engem utsz 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
Ma amúgy 2 csapat volt és képzeld 2 külön fg-ként futottunk (sokakból ez ellenérzéseket váltott ki.. :p) és valahogy ha kihaltunk akkor mindig hibiken és mindig legalább 3 fg-n :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Üdvözlöm hibi testvéreinket és ezt küldöm nekik :pp

Uberlama
muhahahah 😄DDDDDD ez a hét vicce, hibik hivják zerglidernek akárkit aki nem hibi 😄 (soz 😛 )

Tafaya
lol. hibik panaszkodnak a zergrol? megalol

Botond
"az a hülye zergleader" ez steveh kódneve :-D
Botond
btw hibibe elég közismert Steveh,egy szemét kis tetünek tartják,aki semmi tiszteletet nem mutat az ellenség iránt,legalábbis ezt mesélik,én vagy 3x találkoztam vele fightban,és nem sok idõm volt ismerkedni a szokásaival...nekem wavelt egyszer,azt tom :-)
Uberlama
jaja láttam midiket pobnt odaértünk amikor bementek csomot levertünk de a keepet pont elvették : =( aztán még mindig nagyon sokan voltak :/

Botond
kezdtem egy animistet,hááááááááát manachanter túró ehhez képest, csak fel lvl30oltam magamhoz vettem a botot+az af29es cuccokat semmi ékszer+ilyesmi,bementem dfbe,és leraktam egy tornyot(végtelen idejü) rá 4 idõzített,és hadd szóljon...eszméletlen zs folyik be(30on ofc),50en becampelem MGt,azt jóvan :-) infik+sbk labdába se rúgnak,csak vmi manaregen kellene,mert 4 idõzített leeszi egész manám,de majd kialakul :-)
Botond
vagyis ahogy logolom wardent,már halott is,épp az ajtóban ül...
Botond
na felejtsük el,midik épp most kapták szét a gondosan felupgradelt ajtóim...
Botond
blednél vagyok logolva,megejthetjük a mókát,ha gondolod,mondjuk ott bled körül vhol :-) belsõ ajtó 4es külsõ 3as,ha esetleg oda tartanátok,saját kezüleg upgradeltem :-P
Uberlama
wooot 😄D gogo remélem hamar bekötik neked !

Botond
és a jó hír,hogy elegen rendeltek mosmán adsl-t a faluban,szal inc soon :-) rettegjetek :-P
Botond
na én is hazajöttem,bár gondolom ez a kutyát érdekli max,abból is csak az enyémet :-)
Tiffa
Szia Bazsikám, de jó hogy itt vagy 😊 És jelentem alásan a háló is kész van már 😊
Jockey
isten hozott ködös kishazánkban, gyere és kuksizd megf a kérónkat, háló szint még nics kész, szólok elõre😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hyder
had kérdezzek valamit:

mi ez??

Steam: [HUN]Feriggno

Botond: mondj már egy idõpontot amikor odatudnám adni a két cuccot:

btw ezek kellenek rá (megnéztem 5x , nincs több pénzem : )

Hands:
Imbue Points: 37 of 32 (100% Qual) Overcharge: 38%
Gem 1: 9 Energy Resist - 99% polished Light Shielding Jewel
Gem 2: 9 Heat Resist - 99% polished Heated Shielding Jewel
Gem 3: 4 Piercing - 99% flawed Dusty War Spell Stone
Gem 4: 44 Hits - 99% polished Blood Essence Jewel
Utility: 67

Rapier:

Two Handed:
Imbue Points: 33 of 28 (99% Qual) Overcharge: 30%
Gem 1: 3 Piercing - 99% rough Dusty War Spell Stone
Gem 2: 4 Critical Strike - 99% flawed Heated Battle Jewel
Gem 3: 4 Stealth - 99% flawed Airy Battle Jewel
Gem 4: 44 Hits - 99% polished Blood Essence Jewel
Utility: 66

zzz

figyelte a halál 😄)

zzz

Uberlama
ps: ha hibibe lennénk tuti atombomba luvi chantere is lenne (O)(o)

Uberlama
neki minden karija Atom-mal kezdõdik, van Atomy, Atomi, Atomcabby, Atomerc meg ilyenek 😊

Tafaya
-1 pont Badguynak mert nem ismeri a magyar abc-t

Hangianix
Majd egy eve megvan neki. 😄 (Na jo, annyi talan nem 😊 )

Hangianix
Az Atomi. 😄

1 pont atomynak amiért nem köcsög infil 😊

zzz

Latom Atomy letorulted a friared es scout lett belole 😊
Uberlama
<hukk> kisséé .. <hukk> lehet so-so..-sok voltt ...

Uberlama
hm most gondoltam irok kis whinet hogy hibik megen sokat zergelnek de meggondoltam magam mert mi is, szal inkább azt mondom hogy : beeee utánozós majmok!!!! :ppppp

Tiffa
Én ezt nem tom megnézni 😞, de bitti jó kis csöpögõs 😊
Uberlama
LOL meg 😞 vagy forditva : )

Botond
most jövök guild gs gyakásról,fight közepén afkba ment a bárdunk,persze õ kapta cloakot,meg volt RA respec is,na most van a guildbe gézuka a nagyon láma,aki rr6 hero,és kb hetente respeccel RAt,mert nem tudja mit akar,és mikor indultunk sírt,hogy õ is jönni akar,mert kell RAQ respec stone(tegnap respeccelt legutóbb LOL),de jön a broadbandszerelõ dude,szal loggolnia kell,mondjuk neki,hogy k szerzünk neki,erre mikor visszapoppol a lootosztás közepén mondja neki gm,hogy hát igen dobott,de vki lelépett vele,teljesen meg vagyunk döbbenve,mire a gyerek tiszta ideg lesz,hogy ki meg hogy?mondja a gm hogy vki guilden kívüli,erre beszól jamies,hogy na de mind a 8an a guildbõl voltunk,azt mondtuk egy fél seccel ezelõtt,erre mondtam,hogy na ja,de a bárd kilépett a guildbõl,és lelépett a kõvel,erre beszól másik gm,hogy na meg a köpennyel,erre mindenki tiszta ideg lett,és ilyet szól gézuka,hogy mi?a bárd?mondom,hogy ja,és azt mondta,hogy becsókolhatunk mind,na erre gézuka igen?aszonta,na megyek szétverem a fejét,mert kiderült,hogy irl szomszédok a bárddal,hát rég nevettem ilyet jót :-D bárd anyázott egy sort,aztán egyik gm laza 100at rollolt a köpenyért,és oszlottunk,vwmnek meg van mosmá 2 gs kaszája,amiben lifeleech dd proccol,szal üt
Botond
tedd be a kedvencekbe :-)
Uberlama
bump..

Botond
ennél jobban meg se lephettél volna LOL egész nap dölni fogok a röhögéstõl most jól
Botond
ROFL
Hangianix
Bocs, most Mersaint kicsit visszacsabitottam 2 Sidi karddal. 😊

Tiffa
Még nem 😊 Panniéknál ma IRL házavató, szal guildházra nem ér rá, de majd holnap végre 😊
AngeLujo
Még a káoszból rakok fel képeket, azóta a csajok biztos gyönyörûvé varázsolták 😊

ház1
ház2
ház3
ház4
ház5
ház6
ház7
ház8
ház9

Tiffa
Holnap befejezzük a berendezkedést a villában Pannival és dobok fel képeket.
szvsz Aod házról valami képet felrakhatnátok (nem akarom megostromolni sauvaget hogy lássam .)

zzz

Tiffa
Tiffa