Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
1fg+2-3 infil az közel sem 1fg :-D
Botond
lol vagy öreg még mindig...
Botond
skilles?hmm,manapság már mindenki skilles...itt vannak a tankok,akik nyomogatják az assist macrót,és nyomkodják a megfelelõ karikat sorban lefelé,és ettõl überskillesek,aztán a healerclassok,akik nyomkodják a spreadhealt,és így mindig a megfelelõ dudeot healek,sintén überskillesek,aztán a buffbotos menõcsávók akik 2hittelik az unbuffed lámákat,szintén gigaskillesek...persze,ha kivennék az assit macrót,a spreadhealt,a buffok meg rangesek lennének,mint pl pbt/speed,és a többi szintén buffnak számító spell,akkor nem tom mennyi skilles ember lenne,de kétlem,hogy sok...btw szereztem buffbotot wardennek :-) 2item a buffbotom,egyik 75ös dex/qui buffot ad másik ugyanezt str/conba,mostmár csak venni kell még 2-2t,mert egyben 3-3charge van,és 15perces buffot ad,így végülis fel tudnám magam buffolni 3*3*15percre(van 38%os selfhaste+baseim,szal csutkára buffolom magam így),aztán csak az házba kell relaselni,ahol rechargelem õket a rechargerrel,és így 2acc helyett egy is elég és még olyan skilles is leszek,hogy nagyon,majd nyomkodom lefele a szürke unbuffedekeket vagy egy évig,aztán mikor dingelem rr9et majd osztom az észt bw-n,hogy boccs gyerek 4187000 killem van,én vagyok itt a skill netovábbja...
Botond
múltkor benyomtuk vanayáékat vagy 4x,igaz healerek ilyen 3-4x haltak mire fekve maradtak+2fgvel voltunk jól,de végére már csak 1 halt tölünk,annyira belejöttünk :-) vanaya meg nem is akkora sztár,rám vmi 150eket ütött,az még belefér :-P
fyi hibiként is ugyanúgy halsz vanaya grp ellen sajnos.

zzz

bocs, 4 alerion knight vs raven ardent .) az hogy a tankjával megöli soloba is a shademet... lehetséges, pure tank kb annyit mint infiltrator egy hero ellen, elég egyértelmû melyik fog nyerni mindkét esetben. Csak annyira akartam rávilágítani, hogy amiokr rvsr van albok nincsenek sehol, amikor meg 1-2 van lezergelik õket. 😊 legalább is ez a tegnap esti 8 albra vonatkozik, mert prime timeba nem látom õket sehol ^^

zzz

hajnali 2, soulfly spanodal szólo hibiket öltetek többek közt engem is 😊 kicsit ideges lettem azt írtam ide egy sort , de gondolom nem ugrott be 😄

zzz

Tafaya
gondolom skilletlen fotm vagy szemben vele, aki skilles es gimp karija van 😊

Tafaya
Viszont szerintem fetrengeni lehet a rohogestol amikor fel hp-n levo scout belehal a volleyba 😊

Tafaya
Ja, kar hogy bugos, es a Mythic is beismerte kb 1 eve, csak b***ik kijavitani, elvileg 300 vagy mennyi a hatotavja.

Uberlama
jut eszembe egyik legtutibb cucc pajzsbna reactiv dot 😄 angyon mókás mikor hülye hunter megpróbál lelõni blockolod minden lövését és az elsõtõl bedotozodik 😄DD aztán már menekülni se tud 😄D

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
BD powa ? 😄

Botond
izgi lehet,amikor rr8as karid egy rr1es kari úgy leveri,hogy a gyerek afk közben btw :-P
Botond
mióta van MA-s baromság azóta elég ritkán visz magával a jónép wardent,egyébként ez az MAs dolog hót fölösleges a gaméba,aki tudta micsinál eddig is összedolgozott,most meg minden láma tud asistolni,mi a játék ebben?ja,hogy nyomi amcsik sírtak,hogy o my lenyomnak mint rajzszöget mert 8an 9re megyünk,õk meg összedolgoznak,azt csináltak nekik assist commandot,hogy tudjanak ownolni?szánalmas szvsz...
mersain show some skills plz ^^

zzz

Uberlama
jaja a gömbök smitolnak meg feldobnak a levegõbe meg soksok aggro lila mob jön állandoan 😄 aztán a fõmob se piskota , és a hülye gömbök x idõ után ujrapopolnak és megen sérthetetlen lesz a góré :/

Hangianix
Sidiben nalunk is olheto a legtobb Boss, kiveve horsemanek, apoc meg 1-2. Itt ellenben 4 vagy hany gömböt kell megolni, hogy egyaltalan meguthesd a foszornyet.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
mint említettem kipróbáltam animistet,fognak,és nem is 5en hanem 2-3an...
Botond
Loth most néztem csütörtökre már nem marad net idõm,szal TS raid cancelled
Dori a cuccod nem tom lescztetni most,majd csak ha megin leszek olyan 5dike körül,ugyanis net idõm nincs már,mint említettem,meg anyámék bejelentkeztek épp most,hogy na akkor pénteken jönnek haza,és ilyenkor országos rokonlátogatás van,szal 5dikétõl van netidõm is,meg addig is maradnak,szal pont jó,kivéve persze neked,soz
focus nerf után nem fognak 😊

zzz

Botond
40?te jó ég,nálunk legdurvább quest is 1fg,ha nagyon lámák a guyok akkor is max 2fg...gallába(az a helyi sidi,ha jól tom) is 5 emberrel járnak farmolni namedeket meg ilyenek...
Botond
legalább meglátod hogy nézett ki hibi szemmel az elmúlt másfél év...jön szembe 3fg+ alb,és sanyi...most végre csúcsidõben is legyakunk vkit...
fotm realm? ^^

nem herom csak 38as, de kapok elvileg egy 50es chanter accot hogy pljem fel 😊

zzz

Uberlama
én megyek bufival és lehet infivel is : )

Hangianix
Vasarnap lesz egy proba megint, beszeld ra az osszes AoD-s akinek meg nincs meg, en hozok 4 CM-est.

Jockey
akartam beszelni mar rola, csak elfelejtettem az este (itt melóba meg nem engedi atuzfal aforumot)
nekme amúgy is kéne 1, mert az sc-m-be a jobbos tán mp, szal el ne add, letárgyaljuk mi mennyi
mondjuk sztem az sc-m sose lesz fullos, hiányzik hozzá az ogre quest, ami 40+embert igényel, ami ma már sose fog összejönni sztem

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Vegyel MP Jambiyat akkor. (TOLEM! 😄)

Jockey
én is örülök a hibi populáció rendezõdésének cak egy gond van
albiban kihalóba vannak az rvr groupik, PE egyéb guildek is inkább assasinoynak mostanság, tán az avalanche (full zöldek) akik még aktivak, de már õk se annyira sztem, láttam töb ember kilépett tõlük
szal lényegében albiknák nem hogy nõ, hanem csökken az rvr képes groupik száma
midik is kopnak le jól, amit mondjuk annyira nem sajnálok, bár tegnap egy 3merc1pala1sroc2cleric1infi setupal jo 3 peres csatában lényegében csak sikerült kifektetnünk a 2healeres savages magasabb rr groupit (elnyomtak az összes instarezes szarságokat, 1 healer vagy 3or ütöttünk le).
Hibik nagyonkellettek nekem, én már rosszul voltam a törpöktöl troloktol állandóan, viszont massivan hozták magukkal a zerget sztem excal albrol, remélem ha nagyobbak leszenk picit rr-e akor már jobban szóródnak
ahogy én nézem, server átállt hibernianyomásra, szal a jövöben (már ma is) a hibik lesznek az állandó ellenfél, már csak létszámuk miatt is
amugy én maradtam slash-s merc, szal lehet ez valami jövõbelátás volt?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
én valamilyen szinten örülök annak hogy ennyi hibi van mert egyrészt már nem csak midit látunk, bár most enyhén majdnem a lo másik odlala a dolog, de másik hogy tegnap 20k jött a sorcimnak ami elég jo tekintve hogy azért haltam párszor meg hogy 160k rpje van 😊

Tafaya
Remelem megtapasztalta mar hogy milyen overpoweredek vagyunk. Biztosan cabalistot inditott

Hangianix
En ezt annak koszonhetem, hogy amikor Pry/Hib-en voltam, felajanlottam minden 50-snek akit ismertem, hogy powolom oket a mentammal... 😄

Hangianix
O most prywden/albi 😄

Tafaya
Egyebkent amin meg mindig rohogok, az a kovetkezo topic BW-n: Foundations - post your questions here!

Szepen megfogalmazott, ertelmes kerdesek, amikor is a Whinegard neves kepviseloi megerkeznek:

1.got a Q aswell.

Why even bother with a house patch? - froler_mid

2. Es a midgardi siras-rivas egyik orokos bajnoka:Why the fuck do we need this? - Arnor

Botond
pont ezé nem lehetne egy szavatok se,bw-n meg mindenhol meg megy a whine állítólag(én nem olvasok ilyen crappet,de minden rvrünk úgy kezdõdik,hogy vki beolvas a múltkori miatti whineból mókás részeket lol)
Botond
rajtad kívûl még 2 magyarnak van vmiismertsége hibibe,a másik akit utálnak weldrin(amgcamp 4tehwin,ilyen dumák,hogy "az a k****g rambóval",meg hasonlók),meg killerbeet,bár róla többnyire jókat mondanak,a legrosszabb amit hallani,hogy "a f***é ilyen jó" :-D többiek egyek a zergbõl :-P btw übi azok a kék-fehérek a hiberniai testvérek,azoknál is újabban az a divat,ami az én guildembe,hogy na heti 2x megyünk rvrni 2fgvel,de ha 3-4 se gond...btw rock zerg4-el megcsíptétek lvl50et végül a hétvégén?
\o/ lehet 😊 de nálatok megvan a létszám, csak hát no rvsr, pedig elég szépen megy az assist ahogy láttam 😊. Csak összefutunk már 1fg vs 1fgbe 😊

zzz

Uberlama
150 inkább 100 akart lenni, bár lehet némi jövõlátó veszett el bennem... jó mélyen (O)(o)

Uberlama
de ami késik (O)(O) habár most hamarbb mondanék 150 hibit, és nem viccbõl, nagyon sokan vagytok már.

már nem szvsz, igaz még nincs 100+ alb emainba 😊

zzz

Tafaya
Es Prydwen underpopulated

nem tom de jöhetne már valami új zóna mert ez vicc, 3 zoneból mind a 3ba zerg van és nem feltétlenül a 2-3fg megy együtt hanem a kurva addolás, ami tényleg szar... de hát kicsik ezek a zónák amikor 150en ember akar rvsrzni

zzz

hehe nice 😊

zzz

Tafaya
Kivancsi vagyok hibik milyen szoveget talalnak ki hogy ok miert 'nem zergelnek', a midiken kis hijan halalra rohogtem magam 😊

ja és 50 hibi odinba 😄

zzz

Hangianix
BW-rol:

Hi! my mage is...

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Eminem
Hi! My mage is (what?)...my mage is (huh?)...
my mage is...(jiggy jiggy!) Nerfed crazy!

Ahem...excuse me!
Can I have the attention of the server for one second...

Hi kids! Do you like magic? (yeah yeah yeah!)
Wanna see me dd an ogre for 20 minutes and not kill it? (uh huh!)
Wanna copy me and do exactly like I did? (yeah yeah!)
Try 12 con and have less hp that a goblin? (huh?)
My armor's dead weight, got soft af so I'll have to wait
But I'll need a grey or my ass gets handed to me on a plate (Ummmm..)
Monitor21 said: "Appleseede, stop spamming broadchat"
but! "You'll never get PoT potion, where's your brain at?"
Well since level 12 I've felt like I should have picked an elf
Since I can't kill a single mob with my most powerful spell!
Got pissed off and paralysed a knight in a combat zone
lost 10000 lawful and spent 10 hours getting it back on my own
I use a strength spell that runs out so fast
that I cant kill a mob before they're back to kicking my ass
C'mere Elmore! (Apple, wait a minute, that's my mop, dog!)
I don't give a damn, I need the exp so get lost!

GOA suffered a server-wide dc
Only problem was, they told me it's just my ISP
I lag died and lost my dober
Whipsered the monitor 50 times over
Insulted him, got banned till the sun goes super-nova
Walked in to Tavern cross, explained my tragic loss
They told me to shut up, said I should just go camp a boss (Nooooooooo...)
Item thieves, kill'n my mobs
Stealin my mobs while I'm screamin' at 'em "HEY MAN, GET LOST!"
99% of my life I was lied to
I just found out my summon has more hp than I do
I told Mythic they should stop with the mage nerfs
Before I write a book about imbalance and sent it to those jerks (Oh thank you!)
You know you're popular when Champions finally talk to you
take you to a doorway and ask 'care pot me too?!' (Aaahhhhhh!)
This level 50 Champion came and asked me for a duel
So I told him: 'you know I'll die so what are you trying to prove?!'

Stop the game! This kid needs to be locked away! (Get him!)
If not he'll die, he's been playin' 20 hours a day!
I'm not ready to leave, I'm still 49
Gotta get to 50 even if an hour only gets me 0.25
Am I levelin' or wastin' time? I can barely decide,
I just played 3 days straight...dare me to drive? (Go 'head.)
All my life I was very deprived
I ain't had a kill in hours, the server's too full to try
Bad framerate like a 486
I move and my screen flicks, can't target without 50 clicks (C'mere.)
When I was low-level I'd die so much I would throw fits
HOW YOU GONNA KILL THAT MOB, MAGE? YOU ALWAYS DIE IN 2 HITS!
I lay awake thinking about leveling instead
remember what 49 is like and kick myself in the head (BANG!)
I'm steamin' mad (Arrrggghhh!)
And if you think mages aren't so bad (Yeah.)
Try leveling one to 50, so you can forget about that life you had.

--------------------------------------------------------------------------------

<02:53> <Xorta> Caeli btw you dont think casters need a boost ?
<02:53> <Caeli> no i dont, not with the dmg output they have

Hangianix
Az egesz egy 3 fos tarsasagbol indult ki, amihez en csatlakoztam negyediknek. 😄

Hangianix
37 midi vette el Benot, azert volt ott annyi alb. 😊

AngeLujo
És ott csak 1 fg aod volt, a másik fg az épp emainbe csúszott el 2 fg épített hibi low rr tank groupon.. 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Vegere egyesitettuk hatalmunkat (severance, curse, tdd), asse volt eleg 😊
Hja, kicsit el-albosodott ma este hw 😊