Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Tiffa
Botond
ja,duel a hétvégén nem jó,mert az asszony keresztbe szervezett,és épp most ecseteli,hogy mit meg hogy :-D na mind1,ami késik az a vonat :-D
Uberlama
bump a mai duel kérdéses botond mert mingyá megyünk nagyimhoz ebédelni aztán nem tom mikor érek haza mert hát izé.. 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
20912-t kiszedted jól? pedig nem is akart eladni semmit,sõt egyenes venni akart :-) eladhattuk volna neki a fél szeméttelpet :-D nincs vmi jó üzleti érzéked :-P
Botond
kár
Botond
ok
Botond kész a két cucc , majd felrakom mit kéne rájuk rakni, na off alvás. holnap indul a zerg 😮

zzz

uber givf duel, kell ap3 (csupán 1millió rp kell😄

zzz

Botond
"Version 1.63 brought some changes in the characters, which means that the restoration of characters deleted before 1.63 is not possible. Basically, if you deleted a character before the 17th of November 2003, we cannot restore it anymore, it is lost"
szevasz...
Hangianix
Mersain. Megvan a masodik fekete kardod is.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
meg gondolom aodben is van lowbie rp pl este,mint hibibe minden rendes guildbe,majd õk rp plnek
Botond
beszélj fidellel vagy vki mással én nem adok ingyen se rp-t se semmit senkinek :-P
Uberlama
btw mingyá veszünk házat, a 40 platinásat

Uberlama
kk 😄

Botond
szétváglak lánccal :-)
Uberlama
jah k 😄DD egye fene megprobálharod megütni is (O)(o) :p

Botond
2perc a zónázás/rel annyira fragmentált a vinyóm atm,szal mikor lenyomnak vagy 2 percig lesem õket mire poppolok ligenbe,de k :-P
Uberlama
egyelõre ugy tünik jo majd még kiderül család mit akar 😊 hozom majd bufit resselni meg infit is hogy láss egy fotm karit 10secnél tovább is 😊)))

Botond
én is felnyomattam 1l4re vwt lvl33on,nem nagy cucc egyébként se,egy kis rp leech dfbe azt jóvan
Botond
nincs cheatelés,ráadásul annyira nincs,hogy ezeken a duelchampionshippeken max 1 deathspam van,amikor én haza suicidelek...
Botond
heal specced a warden :-P szal nem is kell ráfogni,ha rámondod is igaz,btw holnap 2kor odins mászóka?
Uberlama
naja de te mint warden fogjuk rá heal class szal must die förszt or asap 😊

Botond
bár én legalább support vagyok :-)
Botond
érdekes módon én is elsõnek halok mindig,ha aod jön szembe,meglátlak titeket akkor sprint,azt táncolok két pbaes között,ez a módszer többnyire bevált :-)
Botond
délben ébredtem,boccs :-P na majd legközelebb :-)
Jockey
jajjj bazsikám, menyé vissza kergetni a duci amcsi lányokat, mert elolvastál eléggé valamit
én kötekszem, srácok terkóznka, nálam ez munkaundor miatt van, náluk meg gondolom suliundor miatt😊
lehet aod szemedbe nem egy NP, de azé nem vagyunk annyira lámák mint ahogy megfogalmaztad😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
pssszzzz ez titok!!! 😄DDD

Jockey
jajj srácok nem kell a trekót
gu-n még irtátok is mi volt, és úgy hangzott hogy mind2en odafigyeltetek rockra
nem azt írtam ez álatlános, csak abban az esetben volt az, szal nem kell a duma, ha magyart láttok enemz-l ugyanugy lilaköd azt csá, a töbi duma itt😊

Uberlama
mint mindig : D ohh mt soz

AngeLujo
Bezony, ott kb 4 fg hibi vs 4 fg albi volt hw-be amikor befutott BO meg Everadd. Én mint MA nekirohantam az übek felé futó kommandónak hogy megmentsem rongyos életét... Háaaat, ez van, késõn értünk oda 😊)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
ja igen amikor meg lujo a bmt ütötte mind1 volt már mert jött a BO ha viszaemlékezel és mindenki feküdt, hibi albi mind.

Uberlama
nekem meg most lett kész 99%ba az scm már csak egy xbowt kell megsczni +7 envenommal és kész van az infi : ) 2l6 talán szal rettegj 😄

Uberlama
???? ki mondta hogy bmt ütlegelek ??? ezt hol olvastad ? soha nem szoktam tankot ölni elsõre 😊 azoknál az esetleknél amikor rock öccsének a bmjével találkoztunk vagy lemostuk õket vagy végig interruptom volt.

öngyilkos kommandó az általában én vagyok, solo shade : omw to amg 😊, de szarok rá alerion knight infil 2x is dõlt amig ott voltam

zzz

Jockey
na ja, hát épp ezért ciki
az hogy bm rád megy abszolute természetes, ez a dolga, viszont egy mercnek meg egy theunak alapbol nem bm-t kéne ütlegelni meg lõdözni, hanem supportot, szal az elõs hozzászólásod kicsit furi😊))))

Tafaya
a caster-t ki is hagyhatod nyugodtan 😊

Tafaya
hat bocs hogy nem a szokasos 2-3-as ongyilkos albi kommandoval mentunk rajuk...

Uberlama
naja de én gimp caster vagyok :p

hehe ja D:

zzz

Uberlama
ja ezért nem jo ismerni embereket a másik realmbõl ugyanazon a serveren mert mindig arra agroznak elsõre akit ismernek 😞 fidelnek van asszem BM-e hát õ is mindig egybõl rám agrozott : (

Hangianix
Tegnap Mersain meggyozott, hogy mielott lepek, menjunk mar egy kort Odinba. Mivel uj patch van, nincs DAoX, mindketten szopunk SI klienssel (en meg sose RvR-ztem vele). Elerunk hmgO-hoz, amikor latom am, hogy valami kis szurke mozog ott. Aztan meg egy. Egy egesz sereg. 😊 Persze kihaltunk, de jo, hogy SI-n, mivel minimumra kell allitanom mindent, akkor latok meg valakit, ha mar az orrom elott van. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

EL megsértõdött miután szóltam nekik, hogy ha 2fg gg + 2fg random guild grp leverése nem gond 2 fotm midi grpal, akkor ugyan mi a faszért akarna akárki is 1fgvel menni, de különben is nem értem mi a bajuk a zergel, ha összeszednek 4-5grpt egész hiberniát letudják verni. Viszont ha 1fgzni akarnak akkor csináljanak egy normális fg-t és ne addoljanak örökké, ha meg nem csinálnak akkor kuss.

emiatt most picit haragszanak rám :/

zzz

jött megint pár új guild hibibe ha jól hallottam, szvsz lassan pakolhatják a sátorfátokat ^^

zzz

én tegnap csak weldrinen mosolyogtam egy jót, már rég meglátott stealthbe amikor megyek über felé, gondoltam ezzel vége is. DE NEM 😄, weldrin goes for pa luckily, közben sikerült eltenni láb alól übert... igaz utánna mégegyszer megölt weldrin, de nagyon nem zavart a dolog mert miután kiszedtem stealthbõl azt megölt (1vagy2ütésbõl?😊 szépen szarrá lõtte vmi chanter 😊

de az elsõ rész egy csöpet tréfás volt akkor is.

zzz

2 alerion knight infis, paladinos, minceres, scoutos fertõzte amgrõl van szó?

zzz

Uberlama
az mind semmi populácioba is lenyomtátok már mind albiont mind midgardot. 2 hete meg talán midiknek 46% last week rpje volt 😄

Uberlama
Botond lehet nem volt 6, de amikor kitakaritottuk amgt akkor 2 fgt vertünk le odaát volt még1 azt félig, aztán beaddolt még1 fg hibi, és rögtön utána még1, lehet nem voltak full fgk de levertek minket szépen 😄 csal 6 csoport volt tuti, nem egybe hanem külön ez igaz. DE utána jövünk visza elvergõdünk amghez olyan lagot fogtunk hogy csak lestünk, én belagoltam és már halott is voltam, minimum és ez tényleg minimum 4-5 fg hibi kempelt amg albi oldalán, ekkor már ti nem voltatok.

aztán apk kemp jött ahol levertünk még pár fgt de jött közbe everlast talán vagy dogma mittomén õk meg lenyomtak mindent mert jött még1 fg fotm midi. vagy ez elõtte volt ? mittoménmár 😄

Tafaya
Botond!!!! Ebredj!!! 1 fg hibi stealther Emainba! Ilyet meg nem lattal!! 😛

Tafaya
Ja es tipikus GOA, szerintem soha nem fogjak kivenni a /level 30-at hibiktol, meg ha tobben lesznek is mint albok midik egyutt 😊