Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Addig nem gaz a 'hidrogenbomba' amig neked is van 😊, de ha neked 'csak' sidi kardod van pl. neki meg egy 10es artifactja na akkor gaz van es belever a foldbe.

Ismet a jo oreg marketing fogas, mint SI-vel, vedd meg vagy szopj es takarodj 😊
Uberlama
rendorion, öreg ns, miért nem támadtál be minket , vagy jöttél elõ , nem öltünk volna le szerintem. talán. 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

majd ha felnõ(tt) lesz 😄

zzz

Uberlama
jaja

Hangianix
Tok felesleges, ezzel elcseszik az egeszet, meg ami jo volt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
I see the end of this shit.

btw amugy is terveztem nyergelni wowra vagy everquest 2re 😊

mert jok ezek az artifactok, de könyörgöm azért ne rakjunk hidrogénbombát a középkorbe 😞

Tafaya
a poent ertem en, de ez nem volt az...

Tafaya
"pár szánalmas albocska"

egy szanalmas Rockety...

Hangianix
Deadly Shadows ment keepet foglalni. Mi ebben a rossz?

Hangianix
Ilyenek minek kellenek a jatekba. B@sszuk el meg inkabb az RvR-t szaga van. Ezek utan mi lesz a jo elore beigert, de azota agyonhallgatott RvR kiegeszito? Kijon majd ToA utan felevvel es eltorlik az osszes RA-t, artifactot, egyebet? Vagy egyszeruen csak torlik az RvR zonakat es atnevezik a jatekot Dark Age of Everquestnek?

Ma hogy bizonyosodik be hogy a shaman pbae disease es a zavage nem overpowered? 😊
AngeLujo
Felvettem, de szimplán azért mert reméltem hogy nyerünk, azt mégse :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Köszi, látlak! //U\\

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
Prof Fidel, a midik szent vedelmezoje ismet megjott \o/

Uberlama
😊 nézd eszméletlen hülye helyen voltunk esély nincs rá hogy legyen ott akárki akit ne vettünk volna észre, nagyon kiesõ hely ilyen szempontbol. a másik hogy ez nem az elsõ eset volt a dogmával szembe ilyen helyzet. 😛

Az a mókás hogy ilyen hülyeségeket irsz. Attól, hogy még te nem látsz senkit az még nem azt jelenti, hogy nincs is ott senki. Ugylátszik ti csak zergelni szoktatok az infikkel is.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
azt is felvetted ?? hmhm nem egy hülye ötlet btw.

AngeLujo
Van róla videó, küldjük rightnow? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
btw Dogma radaruser 😞 végre mondom van egy midi rvr grp megen aki játszik is azt lófaszt, olyan gyönyörüen ránkjöttek pihi közben odinba egy elhagatott hegy tetjén hogy nagyon, eszembe nem jutna odamenni enemyt keresni ezek meg simán ránkjöttek lol 😞 közel s távol nem volt midi rajtuk kivül, szal picit mokás 😞

Uberlama
jaja pont hogy nerfelni kéne picit mondjuk 10bõl 3 interceptre kb azt mondom k az jo de 10bõl 9-10 az huzos 😊

Botond
lvl30olásnak annyi...
Aaa semmi 😊 felreertettem 😊
Nem szallok vitaba, en tudom mit jelent az sm intercept mert alb tank groupomat sokszor oltek meg azert mert nem birtak megolni a tankok az smeket, de valoban working as intended.

Nem beszelve arrol, hogy neha double interceptel, es ilyenkor termeszetesen nincs interrupt 500-700 damage pbae inc.
Hangianix
En inkabb vettem egyet 8p-rt 😊

Hangianix
Ja, csak horseman dobja, azaz 3-4 40+ fos raid kell hozza.

Tafaya
Minek? 😊 Olyan vicces amikor szurke sm-et ugy tudsz agyonverni hogy elobb a petet kell 3 utessel megolni es utana 1shotolod a castert 😊 Working as intended...

Nem nerf, remove :<

Vagy csak egyszer intercepteljen percente, mint minden normalis tank 😊
Bar, lehet hogy van neki annyi vegulis lgm acer, de akkor is nevetsegesen sok penz.
40p-50p? LOl akkor mar inkabb csinalok en magam 1 sidi raidet 😊.

Elso gallaraidem ma zajlott le, eleg sikeresen, broodmothers fang inc ;p
Uberlama
jah nagyon berágtam 😊

Tiffa
Friar már "nem jön be" kategória?
Uberlama
nerf rohadt SM pet interceptelése!! uff

Tiffa
Édes drága bogaram mikor látlak már újra?
Jockey
WOAWW, KIRÚÚÚÚ
ma megyek benézek akko midibe, úgyis régen voltam, megfnézem a házikónkat😊, midi házat még úgyse láttam😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ja kiváncsi lettem volna én is 😊

zzz

Hangianix
Jock, szinte tuti, hogy nem neked adom el a jambiyat, mert most lattam, hogy nalatok mp sabre 2p-t van kirakva merchantnal, tehat gondolom kevesebbet adnal, nekem meg a jambira van 2p-s ajanlatom. A 4.5p-s tartozasom mellett - es ebbe Arwenke meg benne sincs. 😄 - sajna nem tudok mast tenni. :/

Jockey
sajna ez nem jó pl, mert szarrá voltam buffolva piros specekkel, guild fg volt, jól emléxem az esetre😛

Tafaya
Jah kerem, kiderult hogy nem ugyanarrol a ruhadarabrol beszeltunk 😊

Tafaya
Azert? Hat lol akkor, nem er az emg 1p-t sem. Raadasul 1.64-ben is marad ugyanigy, mert nem retro upgradelik a cuccokat.

Hangianix
Ja, megvolt az elso killem soloban infivel (lvl 44 vagyok) - 179rp jott, sarganak tunt, de zold petje volt tehat inkabb kek lehetett, PA + left handtol kapott 487+101-et. Na es most jon, hogy csak azert haltam, mert bena vagyok a karival 😊, ugyanis egy nekem szurke shaman bedotolt (ot is megkellett volna olnom 😊, de a jo szivem) utana meg jott egy Stunned nevu RR5 SM es kaptam egy nukot (amit meg tuleltem), de utana ahelyett, hogy kiugrottam volna portalon (kb 20 secre volt), bestealtheltem es leultem (szoba kozepen, nem a sarokban, gondoltam, ugyis csak ott nezik). Persze pet rajtam volt - lestunnolt (tud az SM pet is stunnolni?) oszt 1 PBAoE es /release.
Gondolom ez nem sok embert erdekelt eddig, amit ki akartam hozni belole az az, hogy azt a 2 percet, amig ez lezajlott piszokul elveztem, teljesen olyan volt, mintha most RvR-ztem volna eloszor.

Hangianix
Lochlyessa 40-50p-t ajanlott az infi sidi vestert.

Botond
ja,nálunk is ezt vesézik végig a dudeok,meg az elõzõbõl idézgetnek... :-D
Uberlama
stylozott de most hogy mondod több mint valószinü hogy rezsick volt mert casterra azért armsal is joval 200 felett megy (O)(O) (ill ment mert már idejét se tom mikor rvreztem vele utoljára , megen caster love korszakomat élem : D )

Tafaya
Azert lol hogy minden ilyen zerg fo temaja hogy hany whine thread lesz ebbol BW-n 😊))

én is mindig élvezem amikor megzergeljük a rohadékokat 😄

zzz

Jockey
hát nemtom, de az én mercemree chainbe simán üt 400+2h-l, asszem két v 3 500+os ütéssel abált le multkor

Uberlama
nem de vanayan jót nevettem multkor, elkezdi csépelni a sorcimat pont ennél az esetnél amikor 5 perces harc után õk maradtak fekve, szal 150-170et ütött az epikbe lévõ karimra, ok full buffom volt spec afel de akkor is nagyon kevés (O)(O) ofcos 1h nem 2h.

Tafaya
Rohadtul nem erdekel, szivem szerint 10 fg-vel mennek ra az ilyenekre.