Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
a skald 500-800 dmg az normális!
zzz
ja igen egy kis whine a skaldrol amirõl minden midi azt mondja hogy speedbot és nem jo másra: (jo nem minden de nagyon sokan) volt rajtam egy vanaya egy h2h savage egy zerk meg egy 2h skald ebbe a csatába. mit várna az ember gyereke hogy vanaya slambot, ez igy is volt, h2h savage quad hitek chainbe, ez is megvolt. Zerk macimod és üt mint állat, ez is megvolt. 2h skald, hogy ne uncsizzon assistol és üt majd kb akkorát mint a vanaya pajzsal. no. slam: 200 körül volt, quadhit 450, zerk 250+150 asszem bibi asszem a skald 2h (kk rr9 de akkor is, mégis csak egy nyavajás skald... 😊 ) 640....LoL 😛 szal ez picit durva hogy a legveszélyesebb kari az összes midi tank (kk thane az nem tank most 😄 ) közül egy skald : D lol 😄
Nem értem, hogy az a 2 sec amíg rástick-kelsz valakire abban mi az unalmas, mert szerintem nincs nagyon 2 egyforma csata + ha te chatelsz akkor elvesztesz min 3 sec-et mire észbekapsz, hogy mi van és lehet, hogy ezért vesztitek el a csatat. Nem valószínû, hogy az a másik 7 ember örülni fog annak, hogy miattad vesztettek, mert te éppen chatelsz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
egy két tanács ha érdekel: a 3 jedis grpok nagyon jok ha már legalább 2nek van cure/heal, onnantol a legvégéig nincs enemy neked aki megálljon elõtted.
elején jok a többiek is 2 pisztollyal vagy lesz majd egy gépágyus figura, õ rapid shottal elég zuzos .
a fõkariddal legyen meg a legnagyobb heal és a reziszt mert a végén szivni fogsz malak ellen mert sokat ddzik 😊
nem árt ha van életszivás bár ez nem muszály , én is anélkül toltam.
nagyon hatásosak a gránátok, és a stimulánsok iszonyat durvák, bár ezek nélkül is lehet menni, egyedül stimuláns kell a végére ha ninc sse reziszted se liflics (nekem nem volt😄 ).
Bastilát vidd magaddal mindig meg Joleet nekem õk bejöttek de nagyon jo jolee helyett a volt sötét jedi csaj is.
Ha viszont fetrengeni akarsz a röhögéstõl akkor tatoointól néha ha lightosabba cucc vidd az orgyilkos robotot. eszméletlen dumája van 😄
ja igen ne vegyél semmit a dropokbol is meg lehet lenni egész a végéig, a legtutibb merchant a Korribanon van tartalékolj addigra 😄
bocsi az offtopicért 😛
na megyek elkezdem dark sideon is a cuccot 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
sorc: vannak azért elegen, DE nagyon kevés a jo sorc, én még csak apprentice 😊 vagyok vele, bár elég jol tolom a dolgot. még RR4 sincs de müveltem csodákat már, bár volt sokszor hogy lámáztam 😊 btw az a leggányabb amikor hirtelen érzem a lagot hogy jön enemy, szembõl mondjuk hibi 1.5fg, és belagolok olyan 2 secre na ez elég is hogy az instát megkapjam 😊 mondjuk erre csak 1 példa volt, esetek 95%ba én mezzelek be mindenkit. eclipset is pl. csak GP, meg self Purge az nagy ur a sorci ellen 😊 meg a 3 debuffos dd az elején, az fáj 😄
Halal a Toa-ra 😊.
SI-re meg akkor ne, ha kiszedik a zavage+bd kombot 😊.
Egyebkent halal arra is! 😊
zzz
azt te csak hiszed. szoktak panaszkodni hogy foleg hw-ben albi stealthereket szetkapja sb/ns/hunter/ranger valamilyen kombinacioja, aztan kedelyesen bestealthelnek ismet.
"fg vs fgrõl beszéltem"
na ez az ami ritka 😊
hib caster grp rr4-rr5 vs rr8-rr10 savage grp, ráadásul excalon ahol ott van a warder zerg rp-farmra : d
zzz
zzz
zzz
zzz
zzz
2, alb stealther vs midi stealther, dögöljön meg az infi/scout/mincer jól, annyian vagytok hogy 1-2 nem számít : )
3, fg vs fgrõl beszéltem, ha stealtherként egyedül vagyok azzal hogy midire addolok rá, VISIBLE alb fg vs VISIBLE mid fg hát akkor most vállon veregetem magamat.
Hibi grpnak is elkell lõnie mindent + luck kell hozzá.
kasztokról:
ez mindegyik realmbe igy van, épített grphoz a megfelelõ kasztok kellenek, sajnos.
Sorcot nem említetted
Cleric sok van? max buffbot, múltkor mondtátok hogy pl aodba sincs elég cleric (nos ez egy guild, 1 max 2fgvel, akkor nem hiszem hogy olyan túl sok cleric van 😊
zzz
Ja le, ha fenn van a SoS es a BoF. de a fo gond az hogy akinek nincs arms/merc/pala/cleric/mini karija az cseszheti. Ha infit indit az a baj, ha minit akkor overpowered, ha merc akkor fotm, pala, arms es cleric meg van eleg sok 😊
zzz
zzz
zzz
Szerintem nem az SIvel vagy a ToAval van a baj, hanem még mindig vannak olyan hibák az alapjátékban amit senki nem akar kijavítani valamilyen okból.
Btw nem is baj a ToA kb akkor jön ki mikor wow meg everquest 2 szóval nem lesz itt gond.
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
najó nn :d
zzz
zzz
zzz
zzz