Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊

Uberlama
deteres tank ofcos.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
norsi volt és egyáltalán nem normális hogy egy gimp speedbot 600+t verjen a supportra és 2h szembõl volt nem is hátulrol mert hátráltam, meg ööö más nincs 😄 minstrel meg épp csak annyira overpower hogy mi nem is használunk mert inkább még1 tank és ugy jobb is. persze néha nem lenne rosz az sos de igazibol többet ér még1 tank.

minstrelnek overpowered SOSje van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a skald 500-800 dmg az normális!

zzz

Uberlama
jaja ez igy van és én pl hogy most sorcival tolom esélyem sincs 1secnyi afkra mert mindig forgatni kell a kamerát hogy honnan jön enemy hova dobjam a mezt. ez emainbe a lgdurvább ott nagyon adrenalinos az egész, aminek egybõl vége volt pl amikor towertõl mentünk dc fele és egy kiszögellés volt elõttünk a dombon és mögüle elõrobbant az everlast, ahogy megjelentek már face és mezz indult de még castolni se tudtam elkezdeni olyan gyorsan rajtam volt az insta szal nerf radar 😄 btw 2 secig votl rajtam az insta mert utána 4en ütöttek 😞)

ja igen egy kis whine a skaldrol amirõl minden midi azt mondja hogy speedbot és nem jo másra: (jo nem minden de nagyon sokan) volt rajtam egy vanaya egy h2h savage egy zerk meg egy 2h skald ebbe a csatába. mit várna az ember gyereke hogy vanaya slambot, ez igy is volt, h2h savage quad hitek chainbe, ez is megvolt. Zerk macimod és üt mint állat, ez is megvolt. 2h skald, hogy ne uncsizzon assistol és üt majd kb akkorát mint a vanaya pajzsal. no. slam: 200 körül volt, quadhit 450, zerk 250+150 asszem bibi asszem a skald 2h (kk rr9 de akkor is, mégis csak egy nyavajás skald... 😊 ) 640....LoL 😛 szal ez picit durva hogy a legveszélyesebb kari az összes midi tank (kk thane az nem tank most 😄 ) közül egy skald : D lol 😄

Nem is rp farmról van itt szó hanem arról, hogy megyünk és játszunk. Számomra az nem játék, hogy megyünk ,bemezzelnek,meghal mindenki,release,port,buffolás és ugyanez megint. Jó csapatban meg nincs is lehetõség chatelni, mert mind a 8 emberre szükség van. az nem müködik, hogy 2 harccól a másik 6 meg stickben követi és közben teljesen máshol van.
Nem értem, hogy az a 2 sec amíg rástick-kelsz valakire abban mi az unalmas, mert szerintem nincs nagyon 2 egyforma csata + ha te chatelsz akkor elvesztesz min 3 sec-et mire észbekapsz, hogy mi van és lehet, hogy ezért vesztitek el a csatat. Nem valószínû, hogy az a másik 7 ember örülni fog annak, hogy miattad vesztettek, mert te éppen chatelsz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Uberlama
nekem nagyon bejön, 3-4 napon át hajnali 2-3ig toltam aztán tegnap est 0.44-kor lenyomtam a fõgonoszt: D végig a jo oldalon, közepes nehézségen egyedül Malak jelentett gondot.

egy két tanács ha érdekel: a 3 jedis grpok nagyon jok ha már legalább 2nek van cure/heal, onnantol a legvégéig nincs enemy neked aki megálljon elõtted.
elején jok a többiek is 2 pisztollyal vagy lesz majd egy gépágyus figura, õ rapid shottal elég zuzos .
a fõkariddal legyen meg a legnagyobb heal és a reziszt mert a végén szivni fogsz malak ellen mert sokat ddzik 😊
nem árt ha van életszivás bár ez nem muszály , én is anélkül toltam.
nagyon hatásosak a gránátok, és a stimulánsok iszonyat durvák, bár ezek nélkül is lehet menni, egyedül stimuláns kell a végére ha ninc sse reziszted se liflics (nekem nem volt😄 ).
Bastilát vidd magaddal mindig meg Joleet nekem õk bejöttek de nagyon jo jolee helyett a volt sötét jedi csaj is.
Ha viszont fetrengeni akarsz a röhögéstõl akkor tatoointól néha ha lightosabba cucc vidd az orgyilkos robotot. eszméletlen dumája van 😄
ja igen ne vegyél semmit a dropokbol is meg lehet lenni egész a végéig, a legtutibb merchant a Korribanon van tartalékolj addigra 😄
bocsi az offtopicért 😛

na megyek elkezdem dark sideon is a cuccot 😊

Hangianix
Mar hogy ne lenne, rolam tudjak is, hogy ritkan kamerazok, mert akkor nem tudok kozben chatelni. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
btw a ToA-s 1500as range-û izébigyót szanaszét nerfelték már,nem tom pontosan mennyi a range,de gondolom levitték vagy 350re ;-) guildbe ns-ek ezen örömködtek vmelyik nap...
Botond
épp ott tartok,hogy keresem a többi mappot :-) ami elég jónak számít úgy hogy napi 30 percem volt eddig a cuccra,de most hogy szüleim hazapályáztak beleerõsítek :-)
Botond
sose fogom megérteni,hogy szóéhat vkinek csak arról a gém,hogy megyünk,oszt rp farm...én vagy 2x voltam ilyen übergigagroupba,de második után hót unalmas volt ugyanazt a begyakorolt figurát elsütni,harc után stick,azt go tovább...még rendesen chatelni se volt idõ :-D
hátha tanulok valami újat : )

zzz

nem akarlak megbántani de mit jelent egy alb stealth grpba hogy jól játszani?

zzz

Tafaya
Direkt ugy csinaltak meg hogy meg kelljen venned. Mint az SI-t. Kulonben nem erne meg nekik. Valamibol fenn kell tartani azt a sok embert, gepet, adatbazist. Egyebkent Mythicnek 1M $-jaba kerult a kezdetekkor csak az Oracle-tol vasarolt adatbaziskezelo cucc.

Uberlama
ja és igen: KOTOR4THEWIN!!!!

Uberlama
innye no vhol itt szo volt hogy sorci meg cleric kevés van, clericbe ez teljesen igaz, 90% buffbot ez ténykérdés. aodbe most van vagy 4 felnövekvõ cleric meglássuk mi lesz belõle. (btw mi is már csak épitett grpal megyünk ki, ha kell alliancébol hivunk pplt).

sorc: vannak azért elegen, DE nagyon kevés a jo sorc, én még csak apprentice 😊 vagyok vele, bár elég jol tolom a dolgot. még RR4 sincs de müveltem csodákat már, bár volt sokszor hogy lámáztam 😊 btw az a leggányabb amikor hirtelen érzem a lagot hogy jön enemy, szembõl mondjuk hibi 1.5fg, és belagolok olyan 2 secre na ez elég is hogy az instát megkapjam 😊 mondjuk erre csak 1 példa volt, esetek 95%ba én mezzelek be mindenkit. eclipset is pl. csak GP, meg self Purge az nagy ur a sorci ellen 😊 meg a 3 debuffos dd az elején, az fáj 😄

Itt nem a sidi kard a lenyeg, ez csak 1 pelda volt 😉. Az a lenyeg hogy barmilyen konnyu is az artifactokat megszerezni, NEM fogod ha nem veszed meg toa-t, ebbol kovetkezik hogy kenytelen kelletlen megveszed ha meg daocozni akarsz.
Aham, de 1 ket oldal hosszu statokkal rendelkezo kard/pancel/mittudomen nemigazan csokkenti a 2 kari kozotti kulonbseget, csak noveli.

Halal a Toa-ra 😊.

SI-re meg akkor ne, ha kiszedik a zavage+bd kombot 😊.

Egyebkent halal arra is! 😊
Velem mostanában nem találkozik senki, mert mind3 accountot lemondtam rég. Több mint 1 hónapja nem is voltam a játékban. Meguntam a várakozást mpk elött és rájöttem tök mind1 milyen karid van ha nincs legalább 8 jó játékos aki mindig egyazon idõpontba tud játszani. Pedig BC mindig hívott az rvr csapatába, de õk is csak azért,mert 1 délelött játszottam 1 BC healerrel 1 csapatban és pont mmg 2 ajtaja között találkoztunk 1 albi tank grouppal. Õkis +mi is meglepõdtünk szerintem, mert mindenki hirtelen megállt a 2 ajtó között csak én futottam tovább speed6-tal és gyorsan jobbra el és félfordulonál megálltam. Na most ez olyan jól sikerült, hogy senki nem vette észre(szerintem még a saját csapatom se😊)BC-s volt a pac healer. Az instant mezz meg is állított az albokat kb 3 sec-re😊és az összes albi tank ráagrózott egybõl. A harc végéig életben tartottam igaz mindenem elfogyott. A csata után meg 5 percig áradozott rólam, hogy hogy találtam én ki a továbbfutást egybõl és a lépcsõfordulónál a megállást. Ettõl a pillanattól kezdve biztos helyem volt nálunk.😊Csakhát õk este 9-10tõl játszottak csak. Igy jött össze anno az a 240k heti rp is. Napi 2-3 óra BC group-pal.

Rincewind
Tafaya
legalabb utan 3

Tafaya
Egyebkent sb-ket nem kell sajnalni abszolut, utobbi ket honapban nem lattam buffolatlan sb-t. Meg lol hogy Mirea ott eskudozik BW-n hogy o mindig szolozik, de mar legalabb midi stealther fg-ben talalkoztam vele 😊

Akkor többet kell járnom hwbe : )

zzz

Tafaya
"1, ez egyszer fordult veled elõ ha jól tom. ÿredb +vki· nem kéne általánosítani "

azt te csak hiszed. szoktak panaszkodni hogy foleg hw-ben albi stealthereket szetkapja sb/ns/hunter/ranger valamilyen kombinacioja, aztan kedelyesen bestealthelnek ismet.

"fg vs fgrõl beszéltem"

na ez az ami ritka 😊

Tafaya
Pryden delelott a hib zerg oszlasa utan 1-2 fg midi szokta bekempelni amg-t, aztan se ki se be se nyo

mondjuk megértem,

hib caster grp rr4-rr5 vs rr8-rr10 savage grp, ráadásul excalon ahol ott van a warder zerg rp-farmra : d

zzz

nem jött át olyan sok ember... a legnagyobb lökés a francia guild a maga 4fgjével, meg egy német guild fgje. A legtöbb alb aki átjött már visszament, kivéve párat. Jack Hererrõl meg asszem ennyit, úgy nézki visszamentek a gimped Midgardbe 😞

zzz

a counterstrikos példa nem megfelelõ, mert ha jó játékos voltál egyedül is elvoltál, nem kellett profi csapatmunka... és mindig ott volt a lehetõség átmenni másik szerverre, nos itt ilyen nincs :/

zzz

excalon legalább vannak látható albok is : )

zzz

igen mert van 6 ember prydwenen (mind stealther), akik éjszakai mûszakba dolgoznak és ilyenkor érnek haza, azt alvás elõtt mennek egy - két kört : )

zzz

1, ez egyszer fordult veled elõ ha jól tom. ÿredb +vki· nem kéne általánosítani
2, alb stealther vs midi stealther, dögöljön meg az infi/scout/mincer jól, annyian vagytok hogy 1-2 nem számít : )
3, fg vs fgrõl beszéltem, ha stealtherként egyedül vagyok azzal hogy midire addolok rá, VISIBLE alb fg vs VISIBLE mid fg hát akkor most vállon veregetem magamat.

Hibi grpnak is elkell lõnie mindent + luck kell hozzá.

kasztokról:
ez mindegyik realmbe igy van, épített grphoz a megfelelõ kasztok kellenek, sajnos.
Sorcot nem említetted
Cleric sok van? max buffbot, múltkor mondtátok hogy pl aodba sincs elég cleric (nos ez egy guild, 1 max 2fgvel, akkor nem hiszem hogy olyan túl sok cleric van 😊

zzz

Tafaya
Az a ciki hogy ezen excalos albok kozul jott at eleg sok pryd/hib-re 😊 Egyebkent prydwenen reggelente hibi stealthzerg megy 😊

Tafaya
Akkor elegge egyedul vagy. Multkor is ment a panaszkodas a cg-ben hogy barmi harc volt a hibik az albokra mentek ra mindig. En is mindig a hibit utom, mert 100-bol 99-szer a hibik is nekem jonnek ha idivel harcolok. Es rohadtul nem nezik ki all jobban. 100-bol 5-6x az is eloordul, hogy miutan lenyomnak, kedelyesen /wave-elnek egymasnak es mas-mas iranyba tavoznak.

Tafaya
"ugyanúgy alb tank grp is tudja verni õket."

Ja le, ha fenn van a SoS es a BoF. de a fo gond az hogy akinek nincs arms/merc/pala/cleric/mini karija az cseszheti. Ha infit indit az a baj, ha minit akkor overpowered, ha merc akkor fotm, pala, arms es cleric meg van eleg sok 😊

a másik dolog meg hogy nagyon sokszor nem értem alb stealthereket, harcolunk midi savage grp ellen és hibikre addolnak rá... miért? Én látok midi vs alb fightot, szinte 100% hogy midire fogok rámenni, mert valahogy nem komálom õket : )

zzz

egyedül a stealther kill-t tartom elfogadhatónak toaból <8-10+ alb stealther campel egy helyen azért sok>, mert ami most megy albionba az egy picit gáz, fõleg ha nem alb stealther vagy : ). hibiknek is ugyanúgy gáz a savage grpok ellen, fõleg caster-grpnak... szinte esélytelen, mégse rerollol mindenki shadé, hanem csinál tank grpot amivel azért lehet verni õket, ugyanúgy alb tank grp is tudja verni õket. Szal talán ez segít albionon, igaz sok ember lehet kilép-feladja, de sok majd játszik vmi értelmes karit infin kivül. Btw nem fogja megölni a stealthereket, csak ezt a láma amg - campet fgvel ami nem olyan rossz dolog.

zzz

nincs rá szükség

zzz

Uberlama
aham, k köszi rvren szerintem sincs sok értelme, de nem voltam benne bizti, mert most csinálok sct aztán nem tom kell-e bele 😄

Uberlama
We are happy to see that it works as intended. kb ennyit szoktak erre mondani 😄

Szerintem idõtartam nem nõ csak magasabb szintû mobokat tudod nagyobb eséllyel mezzelni.

Teljesen mind1 milyen cuccod van. Régebben olvastam hogy 7l3as NS csinált 1 nagy vitaforumot az infi sebzéssel kapcsolatban logfile-lal 1ütt, amiben leírta, hogy aktív AP3(30% dmg redu..)+MotA4es full buffok mellett az infi túlsebzi õt.
Szerintem nem az SIvel vagy a ToAval van a baj, hanem még mindig vannak olyan hibák az alapjátékban amit senki nem akar kijavítani valamilyen okból.

Uberlama
ja igen megkérdem hátha ti tudjátok pontosan, van értelme a +mindnak a sorcinál : ) mert vki azt mondja nincs mert a reisist szintfüggõ (spell/enemy) a hosza meg a resist%on mulik. azt van aki azt mondja hogy kell mert kevesebb resist lesz és tovább tart a spell, szal vki ? : D

Uberlama
jaja full aod volt 2 cleric meg én sorcival (epicbe még ami full lila votl a köpennyel együtt 😄DD ) stev sárgában meg ilyen hülyeségek, pala, 2 merc 1 hybrid arms meg 1 infi volt a grpba asszem.

Btw nem is baj a ToA kb akkor jön ki mikor wow meg everquest 2 szóval nem lesz itt gond.

Tafaya
Legtobb artifactot sokkal konnyebb megszerezni mint pl egy Sidi kardot 😊 Az meg hogy erosebb cuccok vannak a ToA-ban az termeszetes, par uj zonaert meg fajert nem sokan vennek meg 😊

mythicnek ebbe már nagy a tapasztalata : )

zzz

Hangianix
Nekem nem kellene ilyen. Iszonyuan elk*rjak vele a jatekot. Pedig azt hittem, eleg nehez. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ebben az a vicc, hogy pa + critshot azaz két stealther dmg meg lefelé ment, ugyanigy casterek dmge is, mig egyes tankoké már nevetséges magasságban van. 😞

najó nn :d

zzz

álljatok meg és akkor elõjövök btw : )

zzz

bár lehet jobb lett volna mert utánna megzergeltek a midik 😄

zzz

steveh laza unicorn knight tagje megrémített : ) és nem full aod grp volt asszem 😊

zzz