Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tafaya
Rincewind
Mármint nem volt idõm megunni, de ezt most hagyjuk, nagyon off!
Rincewind
nem 😊
Hangianix
Es az SWG-t nem? 😛

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Rincewind
Én biztos nem, mert unom és most fél évig biztos nem leszek megint. 😊
Tafaya
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tiffa
Bazsi igenis vedd tudomásul, hogy az én apukám erõsebb!!!!
jaa és bibibi 😊
Tafaya
megut 2x a szenahanyo villajaval csunya lyukak lesznek rajtad 😊

Hangianix
Nem az eredeti Bubble jatszik a sorccal mar, valaki megvette az accountot (eredetileg a rajta levo necro miatt o.O), azert olyan bena.

Botond
már így is át kellett építeni a házat,hogy mindenhol dupla ajtó legyen,hogy ne csak oldalazva férjek be :-P
Botond
igen,ezt már sokmindenkitõl hallottam,de sajna nem csak 6sec pbt-m van,kérdezd meg lujot+jockot a duel alatt hányszor találták el pbt-t...slammet unbuffed be nem viszed,és karddal leszeded pbt-t,utána is szét blockolom/parryzom amit spearrel próbálkozol,ha esetleg mégse az csak az rr7-8adnak köszönhetõ,mezei rr5öst benyomom afkban is az tuti(polearmot,illetve ilyen vegyes izét,ss-t meg majd meglássuk,ha végre összefutunk überrel),persze bb-s arms azé már gáz,oda kell jó nagy szerencse meg minden,de sztem az se lehetetlen :-)
Botond
sima style az engage :-) beütöm,és utána egy darabig lepattog a nyílvesszõ rólam asszem,még nem teszteltem
apropó thrust-slash-crush polos vagy?

zzz

jöhetsz infivel is, ahoz ra-k is kellenek 😊

kupa kox vagy mi iszonyat egy láma guild bubble a sorcjuk, prime timbe nem rvsreznek , csak ilyenkor (baitek, infikel együtt irtják a hatalmas stealth zerget emainba, ilyen 1-3 shade, 4-5 sb 😊 skill4tehwin 😊

zzz

rvsr with your scout so i can pwn you !!!!!!!!!!!!!!!!

már csak a szinvonal mivégett

zzz

engage kaszával (ne kérdezd hogy😊

zzz

engange

zzz

Tafaya
nem ertem hibik mit sirnak albi stealth zerg miatt, ejjel fel egykor Odin amg, 6-7 stealther egyutt + bard 😊 cry more noobs

Tafaya
Varlak szeretettel 😊 (1051 a capom, de csak mert 99%-os az ijam 😊

Tafaya
1.62 ota gondoltam. 1.51-tol odaig harmatgyenge volt a scout. Most ki vagyok bele bekulve, bar csak harmadlagos RvR karim. A sebzeseket meg ne targyaljuk, amikor fullra buffolt infimen (tudom hogy a leather crush vulnerable) 650+okat ut egy RR2-es hibi 😊

Botond
természetesen tisztában vagyok azzal btw,hogy ranger is lõ simán 1000+t,és õk még ráadásul a 6sec pbt nevû átokkal is csak szökõévente futnak össze :-P és nem zavar hogy scout 1000t lõ,mert warden vagyok,de hamarosan vw leszek,és már elõre zavar hogy vki 1shotolni fog :-P
Botond
"En nem mondtam azt hogy rossz" hadd ne copyzzam be az elsõ 500postodat,amit ide írtál...
Botond
wardent megölni scouttal nem lehet,ez van,scout ezzel szemben lelõ mindenki mást,és scoutok sírnak,hogy oh my wardenek így meg úgy bt pbt suxx,mindenki evul,és összefogtak az archerek ellen,majd persze kiosztanak 2 1000+os dmg-t...senki le se szarná archereket,ha nem sírnának állandóan,hogy oh my csak 1000t sebzek mekkora gimp vagyok,még pbt-t se bírom átlõni,szal LOL,pl polearmra stick f6 kombót rányomom elmegyek brunyálni egyet,és mire visszajövök hoppá van 940rp-m,mégse hallottam még sírni õket mint archereket,pedig õk még 1000t se sebeznak,vagy kézdezd meg warbar milyen jó volt duellezni egy rr7 lw-s armsjával a wardenem ellen,meg se bírt ütni(ott voltál,láttad is)...szal nerf scout,nem kell itt,hogy alaptalanul ríjjanak,vegyék el tõlük pajzsspeccet,legyen 1es szorzójuk,meg drasztikus csökkentsék dmg capjukat(mondjuk 70-100ra mint wardené :-P),aztán mehet a sírás rívás,és én fogok a legjobban együtt érezni :-D de ez az állandó alaptalan rívás,hogy mindenki bántani akar minket,aztán mi meg csak barátkozó jelleggel lövünk stabil 800+t az már kicsit uncsi...
AngeLujo
Köszi, ez megy.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Nem tudom letölteni, valamiért mindig kiírja hogy nincs jogom hogy ide belépjek... help meeee 😞

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Pe2.movie avagy alb tank grp in action, van benne két iszonyat rész szvsz 😊

jó tudom high rr meg minden, de a midi zerg majd hibi zerg leölése elég szép : )

zzz

Hangianix
daoc.catacombs.com

Bar gondolom ezt ismerted.

ja csak ha purgolod a shield stunt akkor szopja a gyerek a témát
ha 7slamel nem lesz endja hogy lõjön, de stealth grpba tökéletes a stun + dmg miatt szvsz.

zzz

Tafaya
En nem mondtam azt hogy rossz, csak azt hogy allandoan sirnak miatta, pedig a leggyengebb archer. A zerker meg gondolom RR11 lehetett...

Tafaya
Botondnak vannak kovetoi is, VNBoard:

Can Archers use Stealth Lore Items?"

Of course they can...oh wait...only Scouts can carry a shield..

=oO

So...

better range
more damage
can block our bow shots
anytime stun

and now they don't need TS...they can simply use their shield to see us...

YAY MYTHIC!!!

Persze mindez alairas, karik stb nelkul. A taplokamnak csak az nem esett le hogy ranger is _hasznalhat_ pajzsot, csak nem speccelhet ra 😊 A hunterek meg ugyis a legerosebb archerek voltak, meg Prydwenen a midi hunterek nagy resze ugyis radarozik, szoval nem veszitenek sokat 😊

THE SOLUTION'S SOLUTION

zzz

THE SOLUTION

zzz

Botond
nerf scout...
Tafaya
8-an voltak Renarison, valamit tenni kellett, bocsi

Botond
azt elfelejtetted hozzáírni,hogy "4tehwin" ;-)
Botond
na de toa szétbassza a játékot jól,azé nem értem miér várja
eh, servers down :d

zzz

Botond
hámermér?
Uberlama
jaja skald roxxxor 😊

na holnap elrepülök vasárnapig londonba meglesem mi van ott, azt majdan jövök ha nem ragadok kint 😊 most sajnálom nagyon hogy Toa még nem jelent meg 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
végülis attól mmo,hogy ismerkedjünk,meg ilyenek,ha hentelni akarok meg pwnolni roxorolni megyek aztán lökök vmit offline,és ott tuti én leszek a legmájerebb gigamenõultracoolgyerek :-D
Botond
pont errõl beszélek,miért csak a megyünk rvrben hentelünk meg hentelünk,meg hentelünk a fun?én nem sokszor voltam jó groupban,de az kifejezetten uncsi volt...akár wardennel akár druiddal,de sztem tankkal meg más karival se izgibb...
Botond
én jedi+balista jedi+a fordító robot 4tehwin :-)
Tafaya
Tok jo lenne ha a theurg caba peteket is tudna idezgetni 😊

Tafaya
sorcurgist es cabzard roxx imo 😊

Uberlama
ez jobban hangzik, nehogymá a theumat töröljék hellllyyy!!! 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

én a sorcot és a cabát törölném, és wizi - theurgra raknám a cuccot 😄

zzz

Hangianix
Meg adjanak belole a smite lineba is. 😄

Rincewind
Nincs meg valakinek az a régi kép, ami emainben készült valami fórumos csávó halálának "alkalmából" és van rajta pár száz ember és senki nem harcol?
Tafaya
Btw lattam egy jo otletet, cabat es theurgot mint class-t torolni, es szetosztani a cuccaikat a wizik es a sorcik kozott 😊