Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszeruen ereztem hogy ezt fogod... hihetetlen😊
puszi

anti hero

Botond
drood 2szer chanter 3szor eld warden bárd a rulez,az 5 pet...és igen bárd+menta unmezzelhet
Tiffa
Na végre ... mostmár lehet neked privit írni 😊
Hangianix
Hibiknel kin van demezz meg? Mentalist?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
2 druid, 2 chanter. Gondolom 3. pbaoe inkabb eld.

Botond
de attól még azt mondtad,hogy hibibe 4en nyomnak petet az ellenre,nálatok meg egy :-) btw vagy 2en vagy 5en,de 4en az furcsa :-)
Hangianix
Igen, de ertelmezheto ugy is, hogy naluk negy ember tud egy petet rootolni/mezzelni 70+ secre, nalunk meg egy. 😊

Botond
sztem hibirõl beszélt
hihetetlen de igaz.
reggeltem

/hug hangi
midi grpban nincs pet, mert senki nem tiszteli a castereket es elkuldik oket a ....ba. szomoru ezt latni
szal minus ennyi interrrpt lehetoseg

anti hero

Hangianix
Csak a mi setupunkba erre 1 ember kepes csak hosszu idore, a sorc. Nalatok meg 4 ember. 😊

Hangianix
"No Problem albside amg" LOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDdd

Szürke pet 1 ütés nekem is ha nincs buffolva, de van amikor fullra van buffolva a szürke pet is. Szürke fullra buffolt petet nem birod kiütni egybõl. Na akkor futás van aztán gépelni közben hogy pet on me root,mezz,disease ffs.😊)
Akkor van az igazan nagy baj ha 4 pet van rajtad és a pachealer+shamy halott és nincs active PR.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
Marmint 1 utesbol.

Hangianix
Szurke petet meg rs-sen is megolom. 😄 Mas kerdes, hogy nekem nem kell utni, mert insta dd.

Hangianix
1 utes a szurke pet. 😊

Botond
ez a vége kicsit zavaros lett,most akkor mi a nem jó? 8-)
Botond
mincer a warden achillessarka :-P instadd ellen szart se tudok csinálni,azt nem fogja se pbt,se pajzs,és parryzni is nehéz dmgben meg mindenki jobb wardennél,még a druidom is :-D
Tafaya
ezek szerint nem volt felfedezheto a szarkazmus a postomban 😊 Egyebkent szerintem minden cleric jobban szeretne ha nem tudna elloni az osszes spelljet egy csataban, es nem csak heal-heal-heal-BoF-asitas-asitas-zzzzzzzzzzzzzzz menne 😊

pont az a nem sûrû általában amikor nagyon kéne 😄

zzz

Hangianix
En orulnek a demezznek, igen, belatom nem tul surun hasznalhato, de megis nagyon jo lenne akkor.

Hangianix
Azert nem stickelt, mert videozott 😄

megnéztem aod videót, elég frankó csak az egyedül vagy target nélkül 2-5 secig egy csatában részt (ami elég sokszor volt) kompenzáld azzal hogy ma-ra stickelsz vagy mit tom én : ) [legalább is nekem egyedül az nem tetszik benne .)

zzz

ae - stun - ae mezz, próbáld ki szvsz elég fun.

zzz

Tafaya
es mert nincs semmilyen jo RA-juk, bezzek a clericnek ott a BoF

Tafaya
"DE milyen jogon kap a healer 5 base + 9 spec spellt"

mert a midik underpoweredek

Hangianix
Csak akkor gond, ha zold pet is jon druidtol, a szurke meg viccnek is rossz 😊

Egyebkent en druid, cleric es healer 3. specvonalat is teljesen atdolgoznam, legalabbis a base spelleket. Tudom mar leirtam, ertem en, hogy a healer az ket class egy szemelyben, nincs is bajom vele, DE milyen jogon kap a healer 5 base + 9 spec spellt, mig a clericknek 2 base + 5 spec, a druidnak 2 base + 6 spec spelle van. Mert, hogy van neki single mezz es single stun base lineban az ok, de miert van neki AE amnesia, amnesia es foleg cure mezz? Rakjak csak be ezeket a speclineba, ne mar, hogy egy aug/mend healernek is meglegyen ez.

Én már láttam olyat hogy rr8as rvr albi grop legyepált 2fg épített midi csapatott akik hasonló rr szintûek voltak. Viszont fordítottját sose láttam. Sos+BoFot elnyomják és a tankok max követik a célpontot a CC classok meg csak néznek ki a fejükbõl.

Én nem így láttam.😊
A hibi pet hadsereg tényleg eléggé zavaró volt föleg, hogy én voltam a main healer. 2 chater pet +2 druida pet eléggé megnehezíti a gyógyítást fõleg ha a petek gazdái tudják is hogy kire kell küldeni õket és mivel a pac healert csapják ki mindig elsõnek ezért nem is maradt olyan aki mezzelje vagy rootolja õket. Persze ha van 1 jó shaman akkor talán nem olyan vészes.

Jockey
hát jah, kb egyetétértek a mondandóddal😊. cleric a leggimpebb, neki semmilye nincs healen kivül ami értelmes (ra-t ne nézzük most)
mint rr5s ice wizi tulaj is elmondhatom télleg lol a kari, debuff lehetõség nulla stb😊
shámán sztem is über kis kari, nagyon geccó, nekme bejön, persze nem mint ellenfél😊, útolérhetelene, és valami eszméletlen hosszú az insta pbae dis-e is
tankok sztem jók, vagy legalábbis abba nem kell siránkoznunk, de a casterek supportok kriminálisak (minstrelt most hagyjuk ki stealher szempontbol).
Midik-l fordult eddig legtöbbet elõ hogy egy healert sokszátadszor is lekell verni, még a hibik is jobbak ilyen szempontból..
szal lényegében egyet értek, hozzáfûzve a dologhoz hogy bizonyos szempontból zergrealm mivolta miatt néha el is férnek ezek adolgok, de ha sima 1-1fg-s épített groupot nézel hát sztem hátráy van jócskán bof ide oda

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Na ja, de ez Flame Sejtes atalakulas volt karacsonyig 😊

Tiffa
Nekem a tesco gazdaságos kiadás jobban bejött 😊 a minõséggel ugyan voltak problémák, de szerettük, mert olcsó 😊
(u.i.: Most ébredtem és viccnek szántam )
Hangianix

Innen meg lehet tolteni a tobbit. 😊Videok

Hangianix
Ja, CS topicos dolog, van hozzaszolas, torles, meg szerkesztes. 😄

Hangianix
Tegnap elmentunk Summonert olni. 25 perc - meghal. Nincs kopeny. Na loot lotto, eppen az utolso cuccnal tartunk, amikor ujra megjelent. Ujab 25 perc, megint nem dob kopenyt. De utana mar nem poppolt megint. 😊

Ellenpelda: volt amikor 2 kopenyt es 3 kovet dobott...

Tafaya
Mielott felreertene valaki, tolunk volt valaki szenvedo alanya a dolognak, nem mi probaltuk ki.

Tafaya
Lol, Fidel mondhat barmit, tul sok a radar user. Es ma bebizonyosodott hogy mutatja a stealthereket is 😊

Botond
immunityt ad ofc :-D
Botond
mármint annak a druidnak aki elnyomja ofc
Botond
apropó gp-t megfixelték :-) már ad resistet,bár aszondják csak a druidnak a többieknek nem,de ezt nem tom,nekem adott indeed,rám meg még nem gpztek peccs óta...
Botond
aha,ebben a bughalomba gondolod bármi is úgy mûködik ahogy kellene? :-D
/face-t kell nyomogatni aztán mindegy hogy probálsz trükközni.

AngeLujo
AoD movie

Nem leugatni és nem felrakni bw-re, gondoltam magyarokkal legalább megosztom :p Aztán lehet hogy megy majd bw-re is de még nem akarom felrakni.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
meg instadd-t a wardennek :-P
Botond
csak az elsõ szó problémás ebbõl a mondatból :-) polearm akkor se üt meg,ha közben még 3an ütnek,és véletlenül se találhatja el a pbt-t :-) egyetlen esélye,ha stunba vagyok :-P
Botond
ha azt találtad ki amit jock,hogy hátralépsz,az azé nem jó,mert healni tudok,kicsit hátralépsz magamra dobok 300hpt :-) egyszer próbáltam is,de tiffa félreértette,és felhealte jockot,de ha élesben talizunk erre ne építs,hogy hátralépsz és az neked jó lesz :-D
ügyik vagytok drac 😊 /clap

zzz

Tafaya
http://laer.nu/captions/chicken.php?text=ebg13Tvsi+funcrpunatr+novyvgl+gb+nezfzra%21

Tafaya
nerf sg parser