Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
puszi
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
reggeltem
/hug hangi
midi grpban nincs pet, mert senki nem tiszteli a castereket es elkuldik oket a ....ba. szomoru ezt latni
szal minus ennyi interrrpt lehetoseg
anti hero
Akkor van az igazan nagy baj ha 4 pet van rajtad és a pachealer+shamy halott és nincs active PR.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
zzz
zzz
Egyebkent en druid, cleric es healer 3. specvonalat is teljesen atdolgoznam, legalabbis a base spelleket. Tudom mar leirtam, ertem en, hogy a healer az ket class egy szemelyben, nincs is bajom vele, DE milyen jogon kap a healer 5 base + 9 spec spellt, mig a clericknek 2 base + 5 spec, a druidnak 2 base + 6 spec spelle van. Mert, hogy van neki single mezz es single stun base lineban az ok, de miert van neki AE amnesia, amnesia es foleg cure mezz? Rakjak csak be ezeket a speclineba, ne mar, hogy egy aug/mend healernek is meglegyen ez.
A hibi pet hadsereg tényleg eléggé zavaró volt föleg, hogy én voltam a main healer. 2 chater pet +2 druida pet eléggé megnehezíti a gyógyítást fõleg ha a petek gazdái tudják is hogy kire kell küldeni õket és mivel a pac healert csapják ki mindig elsõnek ezért nem is maradt olyan aki mezzelje vagy rootolja õket. Persze ha van 1 jó shaman akkor talán nem olyan vészes.
mint rr5s ice wizi tulaj is elmondhatom télleg lol a kari, debuff lehetõség nulla stb😊
shámán sztem is über kis kari, nagyon geccó, nekme bejön, persze nem mint ellenfél😊, útolérhetelene, és valami eszméletlen hosszú az insta pbae dis-e is
tankok sztem jók, vagy legalábbis abba nem kell siránkoznunk, de a casterek supportok kriminálisak (minstrelt most hagyjuk ki stealher szempontbol).
Midik-l fordult eddig legtöbbet elõ hogy egy healert sokszátadszor is lekell verni, még a hibik is jobbak ilyen szempontból..
szal lényegében egyet értek, hozzáfûzve a dologhoz hogy bizonyos szempontból zergrealm mivolta miatt néha el is férnek ezek adolgok, de ha sima 1-1fg-s épített groupot nézel hát sztem hátráy van jócskán bof ide oda
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
(u.i.: Most ébredtem és viccnek szántam )

Ellenpelda: volt amikor 2 kopenyt es 3 kovet dobott...
Nem leugatni és nem felrakni bw-re, gondoltam magyarokkal legalább megosztom :p Aztán lehet hogy megy majd bw-re is de még nem akarom felrakni.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz