Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
én ma túléltem(druiddal) a vonatot :-D slammet kibekkeltem élve(healtek),mire kijöttem slambõl volt vagy 10%hpm,insta,és elfutottam :-D mondjuk addigra sorc meg clericek rég hasaltak,de túléltem :-D mondjuk mi voltunk 2fg+3an,albok meg vmi 1,5fg +-2 ember,és fight közepéig afk voltam pont addigra értem vissza,hogy másik druid lop volt,szal elkezdtem én nyomni,na akkor rám is jött a vonat :-D
szerintem teljesen mind1 hogy 3 savage 4BM vagy 3 merc ut vkit. de ebbol nem ohajtunk vitat nyitni, akit utoler a assist train annak annyi legyen barmilyen support, usse barki
3healer egyebkent telleg jobban tud healni, mint 2 clerik asszem, de ez se tuti 😊 mert a healerek nemcsak allnak es healnek, hanem 1000mas dolguk is van kozben.)

anti hero

Jockey
javitva a vege: ha van purge aktiv ha nincs

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

igazad van. de ha aa assist train elkezdi egyankent utlegelni a healereket, azok is halnak in no time utana meg a svgok is 3 sec

anti hero

LOL

anti hero

uber vagy apa 😊 lattam a multkor mikor hazavagtuk azt a szamtalan midit.. vagyis en futottam elol te meg hazavagtad oket szep sorban =)

anti hero

Botond
vanaya warrior,és armssal se értelmes szarkodni,szal basicly azt írtad,amit én is mondtam :-D
és néha egy merc-bm-zerker leszakad assist trénrõl és szépen be pf-eli enemy tankokat sokat segíthet a supportján 😊

zzz

Alb tank grp ellen: sorc-cleric-cleric-mincer-tankok
Mid savage grp ellen: savage-skald-shaman-healer-warrior

lekell vágni a savagokat, viszonylag hamar kifekszenek és ha rezzelik is õket, buffok nélkül rsel már túl sokat nem érnek, ezzel szemben healer-shaman ugyanúgy tud interruptolni healelni. Alb tank grp ellen nem igazán szarakodnék a tankokal bof + sob miatt, és csak 1 igaz interrupt kari van a sorc annak halnia kell : )

zzz

Botond
ha nem 70es a dmg hanem 200as behasal jól :-),de szerencsére 70es dmgm van :-D
Botond
én többnyire belekapáloztam :-D
AngeLujo
Kaptál 3 interceptet meg ment a dirty és szerencsétlenek csak kapálóztak 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Nincs is most semmi más RA-m csak det5 meg PF. IP meg majd 6L7-re lesz meg megint, szal asszem soha 😊)

Botond
õõõõ,hadd ne hazudjak most se :-D
Botond
de leglolabb,múltkor összefutunk rr7+ albi tankgrouppal,bárd csontra lemezzeli mind,arms+mercek 10secig állnak is pala+sorc+clericek purge asap,erre ma elkezdi polearmot ütni,persze beszoptuk,majd csata után ilyet szól nekem sendbe,hogy volt egy pont a csatában,ahol azt gondolta a bárd mezzelni fog(mármint úgy értette,hogy egyáltalán mezzel,szal neki fel se tünt,hogy lemezzelte mind,de azért csak a polearmra ment rá...),szal lol,mégegyszer meglátom,hogy MA tankot fog elsõnek alt+f4 azt sanyi,nem vagyok én erre a hülyeségre rászorulva bazz
Botond
na,én nem a 5% 15%áról beszélek,hanem úgy általában...és ez bosszantó :-D holnapra lesz kész a resistes cuccom,szal nukerek beware :-D
Tiffa
Úgy se vesztek be a szaftos chatbe, mert lány vagyok 😞 a múltkor is csak sendbe tolmácsoltátok, és lassan, mert nem láttatok a könnyeitektõl ...
Hangianix
Nem, ugyertem az latszik azert, hogy valaki purgeol vagy nem kb 5 sec alatt. Volt mar olyan, hogy az ellenfel relative alacsony rr healerjei, shamanja szepen mezzben allt, a 4 savage nem (nem volt skald, es a savagek se voltak magas rr-ek, de gondolom det4 az nem sok pont), es meghalt a friarunk (gondolom casternek neztek 😊 ) es a sorcunk azert, mert a shaman-healer sorrendet tartotta be a MA. Egy savage-t igen is lever 3 sec alatt egy assist train, megkockaztatom, Vanaya se tartana tovabb 5 secnel backup nelkul. Mas kerdes, hogy gyakorlatilag minimalis az esely, hogy az ellenfel tankjait kell eloszor leutnod, high rr grpoknal 0, random grp-nal ugy 15%.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
na de 1sec alatt lepurgeolják a mezzt mindig,a sok hülye meg csakazért is a tankot ütni,meg skald mint MA azt te se gondolhatod komolyan,meg azt megnézem,hogy vanayát hogy ütitek ki 2 sec alatt...szal dont bullshit to me :-D leütöd mezzert healert,aztán majd kialakul
kirakjuk a monitorra a 18-as karikat a sarokba es mehet a chat 😊

anti hero

nyusziful 😊 gyere vissza midibe. Tiffa ti is gyertek 😊 nincs kivel duncsizni meg pletyizni

anti hero

Hangianix
MA-t akkor erdemes megolni, ha az ellenfel supportja jol lathatoan all a mezzben, ellenben az ellenfel tankjai nem.

Hangianix
Igen, savage a legjobb support killer. Ha azokat kicsinaltak, akkor meg tokmindegy mennyivel gyengebb egy tanknal, mert neki ott van meg a sajat supportja. 😊

Tiffa
3-as a smiteom jelenleg 😊 Jó volt a 28-as smite a kék mezz miatt, de sose tudtam kihasználni a többi nyalánkságot, mert egyetlen clericként nem volt idõ brutálkodni.
Tiffa
Szia Nyuszifül! Ha jól sejtem mostanában volt a névnapod, szóval Boldog Névnapot! Ha tévednék akkor rakd el késõbbre 😊 Puszi
Botond
spirit resistem is csak racialból+buffból van :-D
Tiffa
Három hibi volt rajtam a csata elsõ felétõl, asszittem nekem lõttek simán, mert csak Lujot láttam jönni segíteni elsõre, asszem akkor vettem észre, hogy te is ott vagy a kupacban, amikor resistáltad az über mezzemet 😊 Egyébként nem nagyon értem, hogy hármotok mellett, hogy maradtam mégis életbe, de volt olyan, hogy még moc nélkül is simán tudtam néha elnyomni egy healt, igaz két insta elment meg Weldrin is healelt, és az utsó hibire még mocoltam is, hogy tudjam smitolni kicsikét 😊
Botond
gyere vissza hibibe,kellenek a színvonalas playerek :-D
Talán, mert 8 vannak 1 csapatban és általában 3 savages van csak. 3 healer tudja így segíteni egymást+ a shamy-t. Én anno a purge-t az esetek 80%ában csak stun alatt nyomtam el. Különben ha MA vonat elkap 1 slam-mel és nincs purge akkor vége. Játszanod kellene midiben is és akkor látnád a demezz szerepét.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
csináljá lógót ;-)
/hug

anti hero

IPt ma mar elfelejtheted, szolo ra, fg vs fgben ugyis a tank hal meg utoljara, akkor meg minek. legyen a helyette levo pontokbol inkabb egy PF es akkor a haver clerikek szeretni fognak teged..
sztem

anti hero

akkor felreertettel engem, a demezz nem a savageokra nyomjuk, hanem a haver healerre. ugyanis a sorci red con mezz mig lemenne az az orokkevalosag plusz meg ket ev 😊
ugyanugy a péer nevu RA csuda. hat sztem a healerek 99%a nem a tankot rezzeli vele hanem a hilerhavert 😊
svg-rol nem tudok bovebben nyilatkozni, mert nekem nincs, support ellen a legjobb kari talan, mint tank egy nagy szar imo, pveben iszonyat gyenge, elhullik mint allat, ugyanugy debuffnukera vagy pbaoere meglehetosen erzekeny (1-2shot) meg mindig azt tartom, hogy a normalis armsman siman megesz egy svgt reggelire, persze lehet, hogy csak aze van ez, mert en latom oket hullani, mint allat..

anti hero

Botond
mondjuk rvr cuccom csak még most sczõnél,szal még mindig gimp vagyok egyébként is :-D ez az xpzõs magical resist nélküli af102 kezd enyhén szólva is gáz lenni :-D
Botond
ja,jamies mellett álltam épp dumáltunk,aztán egyszercsak megjelentetek(persze akkor már a félperces leállásból tudtam,hogy inc van),aztán mikor egyedül találtam magam a sorc/tiffa 3méteres körzetében már tudtam,hogy csinálhatom is a /rel macróm...
AngeLujo
Én is csak néztem. Wings ott volt kipurcanva, õ adta az infot hogy van egy csomó hibi amg-n. Na uccu neki, menjünk oda. Odaérünk, mondom ez nem egy csomó hibi hanem 4-5... megérkezek egy caster mellé (még mindig nem vették észre hogy 1 fg éppen megtámadta õket, fõ a nyugalom 😊, na akkor jön át még vagy 5-6 hibi, na mondom végre valami rendes csata. Meglátom Jamiest (persze pofán vágott a pajzsal), melette meg futsz te. Hú mondom, levágom ha addig élek is és láss csodát tovább éltem 😊)
Azok a hibik szegények nagyon lámák voltak, csak arra jók hogy mindenki aki környékükön áll be lehessen mezzelni 😊

Botond
rr4 körül már van az embernek bizonyos elvárása,pl rr6os MA bm nem vanayát kapja el mint elsõt akit leütünk,rr5ös BM MA is jó lenne ha nem skaldra agrózna egybõl stb,csak felidegesítem magam,szal jó nekem a 2-3fõs group amit simán bezergel egy akármilyen fg,de ha addolunk ilyen f***lámákhoz mint a tegnapiak,és nem egy épített highrr group jön,talán még segítünk is nekik nyerni,és talán leesik pár killspam is a 35vw-mnek :-) dfben erre volt példa párszor :-D
Botond
kiscsávó,nem telefon,nem kell beleszólni :-P
Botond
lol volt az a csata,én megint egy erõs 2 fõs groupba voltam(45ös rangerrel) meg volt az a fg hibbant,jöttök,nekem fél percre leállt minden,aztán látom ott a sorc elkezdem ütni,látom ott van tiffa is,fg hibi meg sehol,mondom ügyes biztos téged+stevehet próbálnak leverni,mert MAt leütni az olyan jó(amit nem vitatok,de hogy a halálf***ába akarnak leütni egy fullra buffolt tankot,amit 2 cleric vagy 3 healer healel,azt még egy nagyokos se mondta el eddig,szal én bután mezzer->healer/cleric sorrendnél maradok),na aztán nagy nehez odaért mellém jamies is átvette a sorcot,akkor kezdtem tiffát ütni,de akkor már rég késõ volt...sok f***láma bazzeg,ezért nem járok rvrni se wardennel se druiddal csak 35ös vwvel,azzal legalább eleve esélytelen a dolog,ha szívunk le se sajnálom,ha nyerünk meg mekkora királyság :-D megjegyzem druidot 2hete nem láttam rvrni,sztem a tegnapi groupnak se volt...
AngeLujo
Mondjuk det5-el a mercemmel észre se veszek egy stunt, egy insta mez is kb 6-8 sec. Szal jó dolog nagyon, még az IP-rõl is lemondtam miatta 😊)

jaja Tiffarol leszallni 😊

anti hero

?
(reszletezd es irom a valaszt)

anti hero

AngeLujo
Botond, miért bántod a hölgyeket? Látod most is hogy jártál? 😊 Tiffát aki bántani akarja arra legalább én meg steveh ráugrunk és agyonverjük, szal óvatosan 😊

Botond
sosincs xpgroup,PLni nem PLnek,mert warden/druiddal nem tok visszaPLni stb,szal 35 is lesz amíg nem jön adsl sztem,bár lehet rr3at is dingelem addigra,ahogy matávos guyok csipkedik magukat :-) szürke brehon azé ilyesztõ lenne :-D
Botond
guildbõl even
Botond
egyébként leggyakoribb groupsetup amiben elõfordulok elanora,maeloch,jamiesmallicus,caylan,botond és vagy ennyi vagy egy két random ppl a groupból,ez 1 champ,1 warden 2 menta,1bm menta egyik light másik mana,szal jó aza a menta,csak ugye sok az überrp hajhász...
Botond
most voltunk kinn rvrni odinsban agyonbalanceolt grouppal,és tök fun volt :-) agyonbalanceolt group a következõ: 35ös vw(ez voltam én)+45ös ranger,ha vmi fg vs fg fight volt beaddoltunk,és lifeleecheltem+ranger meg critshotolt,és dölt az rp :-D megis dupláztam az rpm számát :-D 50en ütne ez a vw,csak sose lesz türelmem odáig eljutni...
Hangianix
Menta akarhova minek is? 😄 Van vagy 10 felesleges class DAoCban RvR szempontjabol.

Botond
na de menta pbae groupba minek is?
Hangianix
Menta tok jo kari szerintem, kar, hogy nem veszik be azt se sehova, pedig hibiknel meg mindig lehet aranylag jo pbaoe grpot csinalni.