Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3healer egyebkent telleg jobban tud healni, mint 2 clerik asszem, de ez se tuti 😊 mert a healerek nemcsak allnak es healnek, hanem 1000mas dolguk is van kozben.)
anti hero
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
anti hero
anti hero
zzz
Mid savage grp ellen: savage-skald-shaman-healer-warrior
lekell vágni a savagokat, viszonylag hamar kifekszenek és ha rezzelik is õket, buffok nélkül rsel már túl sokat nem érnek, ezzel szemben healer-shaman ugyanúgy tud interruptolni healelni. Alb tank grp ellen nem igazán szarakodnék a tankokal bof + sob miatt, és csak 1 igaz interrupt kari van a sorc annak halnia kell : )
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
sztem
anti hero
ugyanugy a péer nevu RA csuda. hat sztem a healerek 99%a nem a tankot rezzeli vele hanem a hilerhavert 😊
svg-rol nem tudok bovebben nyilatkozni, mert nekem nincs, support ellen a legjobb kari talan, mint tank egy nagy szar imo, pveben iszonyat gyenge, elhullik mint allat, ugyanugy debuffnukera vagy pbaoere meglehetosen erzekeny (1-2shot) meg mindig azt tartom, hogy a normalis armsman siman megesz egy svgt reggelire, persze lehet, hogy csak aze van ez, mert en latom oket hullani, mint allat..
anti hero
Azok a hibik szegények nagyon lámák voltak, csak arra jók hogy mindenki aki környékükön áll be lehessen mezzelni 😊
anti hero
(reszletezd es irom a valaszt)
anti hero