Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reaver esetében flex wp milyne statot vizsgál damage-l? str v. dex v. mind2?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
lehet alternativként több bodyt akkor sárga aemezz lesz, talán kisebb str/con debuff most nem nézem meg, de több body bár ugyse lesz idõd ddzgetni.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
vagy akármi 😊
btw ha nem volt 10 stealther veletek akkor egysem.Azokat simán el lehet küldözgetni hátha adnak infot.
Amg-t meg direkt akkor támadtuk be amikor kicsit feloszlott a banda.Mondjuk nem tudtam éppen merre jár az a másik 8 hibi de ez már a mi kockázatunk volt.Bejött.
Az egyik cleric meg 43as volt szóval mi nem is vltunk 8an 😊
igaz nem múlt héten, de tán elõtte olyan hib zerge voltak hogy csuhaj
legalább4-5fg építettg roupi volt kint, + random groupok, és ha azt nézem midibe hány épített fg van meg albiba, hát sztem simán nyomnátok mindenkit
lehet késõbb ez picit jobban megérik, de mikor 6fg-s hibi seregeket láttam emainbe, aztán még 2-3at odinba, hát nemtudtam azt gondolni nincs elég player
gondolom késõbb letisztul a dolog, de ezzel hogy hibibe mind pbae mind tank group életképesre megcsinálható, elég klassz a dolog
picit sajnálom amúgy már, hogy mind3-m accom pryd-albiba van,minden olyan karik vannak amiket nem törölnék szívesen,és albi populációt nézve elég jó rp-ket lehetne csinálni egy akár félig épített állandónak tûnõ csapattal
amúgy változatlanul ûllítom legtöbben excal-albról jöttek hibibe, szal a fõlámaságot onnan lehet nyugodtan származtatni, nemtudnak élni ahibi elõnyeivel😊
zzz
Számomra rejtély, hogy a múltkor az odinsban randalírozó AoDot miért nem ütöttük ki amikor /who odins kb 30 ember volt. 2 külön cg volt, egymásról sem tudtuk hol vagyunk nem hogy az enemy.
Midben vhogy mindig elõre tudtuk, hogy ki mikor hol van. Folyamatosan jelentették a stealtherek az enemy helyzetét stb.
De nem, mi dekkoltunk bledmeerben amíg AoD szépen sorban elkapott mindenkit. Aztán az a csata is amgnél lol volt. Vadul campeljük amg-t, egyszer csak Jamiesék szó nélkül elfutnak apk felé. Nem számít, hogy ott a halott infi és mindent lát. Áhh. Szét kell széledni ötösével aztán idegesen /quit mert már megint levertek a fránya albok. Kb. ez a jelenlegi helyzet amit én eddig láttam ezen a héten.
ha hibik kicsit észhez kapnának (mert már megvan a plazer létszám rá), akkor sztem simán tudnák uralni a szervet rövid idõn belül.
Pry/hibben mondjuk a létszám miatt nem lehet elvárni 2 healert random grupikba de, hogy MINDIG én vagyok a main healer a 180as healjeimmel az nagyon gáz. Specbuffot hetente egyszer látok. Midben elképzelhetetlen, hogy bárki is így menjen ki rvrni. Mondjuk engem már nem annyira izgat, hogy leütnek mert elnézve ezeket a grp setupokat elõre tudom, hogy mi lesz. Egyedül azon csodálkozom, hogy a hibik ezt miértn nem látják át és miért csodálkoznak ezen ha MA-t sem hajlandóak használni.
A régen annyira lenézett excalos playerektõl igazán példát vehetnének.
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Amelyik shaman gyógyít rvr közben az max BB nek jó, mert a gyógyítása semmitse ér és így nem tud rootolni+disease-t nyomni.
A pac healer feladata mezz,root stun elsõsorban nem pedig a gyógyítás.
Aug healer feladata meg, hogy mindig legyen aktív a celerity+gyógyítás.
1 main healer van csak 40 mend/31 pac aki életben tartja a csapatot az elejétõl fogva.
Ha jól megnézed itt is csak 2 igazi healer van.
Megnézhetjük azt is hogy az assit vonatnak milyen RA ja van amit jól lehet használni rvrben is.
3 savage+skald semmi
3 bm+hero semmi
2 merc+pala+armsman+minstrel FH+SoS+SB
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
szal legyen 3 cleric 1 friar, mezt ugyanugy végigállják...
Elõre is köszönöm azért.😊
Ja még valami. Ki is ez a nyuszifül?😊)
zzz
Albi tank group messze a legjobb, ha jol jatszak.
Me Bp XXII. ker Budafok city blues.
hinye kicsit komolyabbra: szal kiro ez a london annak aki nem volt az menjen aki volt az megen menjen aki ott van az király 😊
/uff-uff
csak azt, hogy 3 healerbol eleg 1nek purgezni, es tud demezelni, utana mar tudnak is healeni a tobbiek, mig 2 cleriknel hiaba van purge mind2/k, ha a sroci vagy mini doglottjoszag (marpedig az) akor a ket clerik lenyegesebben konnyebben leverheto, mint 3 healer, akik tudank segiteni a masiknak heallel szvsz😊
mi kaptunk be egy instamezes balhet everlastol multkoraba, hat a hihg rr clerikunk (tifa es panni is volt, szal fullosak voltunk) vegignezte egymas halalat mezbe, mig ez 3 healernel altalaba nem szokot megtortenni
elozo dc/s csatanal elhasznaltam
amugy gambell, nem gamble😊
(Finno power)
(bocs 5 ora TG raid utan vagyok)
lol
😊
anti hero
(Na mostat én is reggeltem és zak csak a camelot miatt voltam mer az elsõ karim neve zaknafein daermon volt. Amúgy ez a nevem.)
btw az meg hogy afk vagy harc kozepeig, midiben ugy repulnel grpbol, hogy a labad se erne a fodet, de szerencsere te most ott vagy 😊
/sarcazm off
sikereitekhez meg gratula term. caylannak add at barati udvozletem ha latod.
anti hero