Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
kérdés mert nem jön be más olda itt csak ez most:
reaver esetében flex wp milyne statot vizsgál damage-l? str v. dex v. mind2?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
több body nem dd miatt érdekes, hanem magic resist debbuffok miatt

Uberlama
egyetlen értelmes sorci specc van szerintem a 44/31 ha jol emléxem, piros mezz, sárga mr, aeroot , piros aestr/con debuff.
lehet alternativként több bodyt akkor sárga aemezz lesz, talán kisebb str/con debuff most nem nézem meg, de több body bár ugyse lesz idõd ddzgetni.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Jockey
amúgy ki milyen sorcit specet ajánl rvr?

Jockey
én pont pár napja csináltam egy sorcit, albiba ez az utolsó kari, amivel még nem játszottam érdembe, sztem el is kezdem kcsit húzni, aztán majd meglátjuk mi lesz vele

Uberlama
minden a grpon mulik a sorci szempontjábol. najo, majdnem minden 😊 de hiába mezzelek pl egy tökéleteset ha a grp nem jo és nem tud healelni mert afk, nem azt nézi, láma stb. szal a sorci igencsak rá van utalva a grpra. Szerencsére én elég sokat élek már mostanában rvren sorcal. ha elég komoly a grp és mondjuk instát kapunk akkor természetes hogy halok 1-2x de aztán ress után már nyugisan mezzelek meg osztom a rootot és azt se tudják mi a pálya 😊

ajánlhatok minstrelt mercet clericet sorcot Pryd/Alb-ban.

vagy akármi 😊
azért nem tudtátok ,hogy hol vagyunk mert én vezettem 😊

btw ha nem volt 10 stealther veletek akkor egysem.Azokat simán el lehet küldözgetni hátha adnak infot.

Amg-t meg direkt akkor támadtuk be amikor kicsit feloszlott a banda.Mondjuk nem tudtam éppen merre jár az a másik 8 hibi de ez már a mi kockázatunk volt.Bejött.
Az egyik cleric meg 43as volt szóval mi nem is vltunk 8an 😊
Jockey
hát nemtom
igaz nem múlt héten, de tán elõtte olyan hib zerge voltak hogy csuhaj
legalább4-5fg építettg roupi volt kint, + random groupok, és ha azt nézem midibe hány épített fg van meg albiba, hát sztem simán nyomnátok mindenkit
lehet késõbb ez picit jobban megérik, de mikor 6fg-s hibi seregeket láttam emainbe, aztán még 2-3at odinba, hát nemtudtam azt gondolni nincs elég player
gondolom késõbb letisztul a dolog, de ezzel hogy hibibe mind pbae mind tank group életképesre megcsinálható, elég klassz a dolog
picit sajnálom amúgy már, hogy mind3-m accom pryd-albiba van,minden olyan karik vannak amiket nem törölnék szívesen,és albi populációt nézve elég jó rp-ket lehetne csinálni egy akár félig épített állandónak tûnõ csapattal
amúgy változatlanul ûllítom legtöbben excal-albról jöttek hibibe, szal a fõlámaságot onnan lehet nyugodtan származtatni, nemtudnak élni ahibi elõnyeivel😊

Tafaya
nem mindenki szereti az easy modot 😊

Uberlama
albion über és a 1sorci a legjobb kari imo!!!!!!

és mégis miért nem játszok albionba? 😊

zzz

Ja meg tegnap reggel keep take 2 fg, egyik csapatban 3! druid másikban 1 sem. No comment.

Hát tény, hogy többen vannak már mint régen de általában nincs különösebb tolakodás ligen elõtt.
Számomra rejtély, hogy a múltkor az odinsban randalírozó AoDot miért nem ütöttük ki amikor /who odins kb 30 ember volt. 2 külön cg volt, egymásról sem tudtuk hol vagyunk nem hogy az enemy.
Midben vhogy mindig elõre tudtuk, hogy ki mikor hol van. Folyamatosan jelentették a stealtherek az enemy helyzetét stb.
De nem, mi dekkoltunk bledmeerben amíg AoD szépen sorban elkapott mindenkit. Aztán az a csata is amgnél lol volt. Vadul campeljük amg-t, egyszer csak Jamiesék szó nélkül elfutnak apk felé. Nem számít, hogy ott a halott infi és mindent lát. Áhh. Szét kell széledni ötösével aztán idegesen /quit mert már megint levertek a fránya albok. Kb. ez a jelenlegi helyzet amit én eddig láttam ezen a héten.

Jockey
létszámmal nincs már gond mostanság sztem, max a gond az excal albos zerg megérkezése hibibe, sztem hozták a zergszokást is, meg mást is, anyag már lenne jol felépített hibi rvr groupokra sztem, és van is jópár low rr fg akik épített groupiként rohangálnak kint
ha hibik kicsit észhez kapnának (mert már megvan a plazer létszám rá), akkor sztem simán tudnák uralni a szervet rövid idõn belül.

Albiont nem ismerem testközelbõl de sztem random játékra egyértelmûen midgard viszi a pálmát.
Pry/hibben mondjuk a létszám miatt nem lehet elvárni 2 healert random grupikba de, hogy MINDIG én vagyok a main healer a 180as healjeimmel az nagyon gáz. Specbuffot hetente egyszer látok. Midben elképzelhetetlen, hogy bárki is így menjen ki rvrni. Mondjuk engem már nem annyira izgat, hogy leütnek mert elnézve ezeket a grp setupokat elõre tudom, hogy mi lesz. Egyedül azon csodálkozom, hogy a hibik ezt miértn nem látják át és miért csodálkoznak ezen ha MA-t sem hajlandóak használni.
A régen annyira lenézett excalos playerektõl igazán példát vehetnének.

Hangianix
Es megis hol van a legtobb random grp? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

de ezt csak-csak látjátok ti is, nincs annyi "jaj de szar albion" mióta AOD is épített-balanced grpal megy, nem de? 😊

zzz

nekünk kb 3x volt olyan grpunk ahol mindenki tudta hogy mi a dolga és akkor csak az rr7+ grpoktól haltunk be. (mivel mindenki rr3-rr4 volt). Random játékra albion a legszarabb, ez még mindig igaz szvsz... egy hibi/midi random grp sokkal jobb.

zzz

Uberlama
jajj hagyjátok már abba ugyis albion a legüberebbmindigmindenkitagyonverõezáltalesélytelenneknyilvánitottellenfeleketszázszámraverõüberskilletlencsakakarikmiattüberrealm vagy mi 😊

Hangianix
ja, de a pac healer is eltud nyomni 1-1 spredhealt ha kell

Hangianix
27 korul lett volna, Catacombs neki is megadta a minstrelet, ezert voltam anno 27 reju 😊

Igy leirva jól hangzik, hogy 4 healer kari na de szerinted ebbbõl a 4bõl melyik aki elfogadhatóan gyógyít is?
Amelyik shaman gyógyít rvr közben az max BB nek jó, mert a gyógyítása semmitse ér és így nem tud rootolni+disease-t nyomni.
A pac healer feladata mezz,root stun elsõsorban nem pedig a gyógyítás.
Aug healer feladata meg, hogy mindig legyen aktív a celerity+gyógyítás.
1 main healer van csak 40 mend/31 pac aki életben tartja a csapatot az elejétõl fogva.
Ha jól megnézed itt is csak 2 igazi healer van.
Megnézhetjük azt is hogy az assit vonatnak milyen RA ja van amit jól lehet használni rvrben is.
3 savage+skald semmi
3 bm+hero semmi
2 merc+pala+armsman+minstrel FH+SoS+SB

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
A szomszed kertje mindig zoldebb 😊 (es nem Emainre gondolok 😊)

Jockey
furi de nincsen😊
szal legyen 3 cleric 1 friar, mezt ugyanugy végigállják...

Tiffa
Hát te vagy Nyuszifül, Nyuszifül. Már elég régóta ...
Uberlama
hm-hm, nem hiszem pár napja eléggé londonba voltam ott meg nem láttam tescot 😊

Hangianix
Amikor albionba voltatok, akkor nem ez volt a velemeny 😄

Jó isten te is nyuszifülezel?😊

Háát szerintem valakivel összekeversz😊, de pár hét és itt az én névnapom is.
Elõre is köszönöm azért.😊
Ja még valami. Ki is ez a nyuszifül?😊)

tréfás volt hogy everlastot levertétek elõtte , fl-t megegyszer se 😄

zzz

Uberlama
hát ezt már nem hiszem hogy tagadná bárki. ha minden RA megvan és jol kenik akkor most a legjobb grp setup szvsz, ezzel minden verhetõ asszem.

Bar az kellemes esemeny volt ma hogy Everlastot a foldbe dongoltuk (2 emberunk halt meg osszesen de ok meg csata alatt kaptak rezt), a taktika az volt hogy savagera mentek a tankok aztan a zerkerre es eleg gyorsan kinyirtuk mindkettot (bar veszettul healtek oket+ vanaya guardolt de ot leslammelte 1ik heroine 😊. Itt nagyon sokat segitett a defensive mode a heron. Supportunk bevedese utan rament a midi ma a herora de o meg engagelte a berzerk modban levo zerkert tehat csak a savage utotte akit meg mi utottunk es o eldolt. Szepen lassan kiirtottuk a tankokat aztan a midi support orulten rohangalt korbe korbe, az vicces volt, veluk tartott a legtovabb a hajsza mer sprinteltek a gecok mi meg disease-el cammogtunk utanuk 😊.
Uberlama
uffuff én BP, XI, Tétényi ut környéke. De sokat vagyok budafokon mert nagyim és keresztanyám is ott lakik.

Hat, Forgotten Legends kijott es wtfpwnoltak minket, igaz 2 esetben volt 1 kicsi elonyuk (elsonel oldalba kaptak minket es a bardunk 3 masodperc alatt eldolt, masodiknal oom mindket druida es a defensive heronk ld volt tehat 7en voltunk). De volt 1 alkalom hogy jottek hegyen (akkor volt velunk 1fg random hibi) es akkor is meghaltunk, kemenyen koptattuk a vasat az 1 percig tarto bof alatt ;/

Albi tank group messze a legjobb, ha jol jatszak.
Amúgy hová valósiak vagytok? Tudjunk má meg egymásról dógokat. Igaz ti ismeritek egymást már (AoD meeting) de akkor is!
Me Bp XXII. ker Budafok city blues.

/uff-uff? hiába próbálom nem csinál semmit a karim 😄

Uberlama
na msot hogy viszaértem ködösebbik albion valosabbik felébõl ami nem camelot (hinye ezt le birtam irni ??..) szal mostantol lehet felkészülni az ingyen sorci-rp-cow-lame kari áradatnak. Elõfordulási hely: bármelyik forntier és max. 5 perc mulva CS 😊

hinye kicsit komolyabbra: szal kiro ez a london annak aki nem volt az menjen aki volt az megen menjen aki ott van az király 😊

/uff-uff

Jockey
purgeval, nem ip/l

Jockey
egyszeru a dolog amugy: melyik eselyesebb healelni 2 cleric ip/l de nemtudva demezelni, vgay 3 healer es mind3 tud demezelni?😊

Jockey
latod nem erte mit irtam😊
csak azt, hogy 3 healerbol eleg 1nek purgezni, es tud demezelni, utana mar tudnak is healeni a tobbiek, mig 2 cleriknel hiaba van purge mind2/k, ha a sroci vagy mini doglottjoszag (marpedig az) akor a ket clerik lenyegesebben konnyebben leverheto, mint 3 healer, akik tudank segiteni a masiknak heallel szvsz😊
mi kaptunk be egy instamezes balhet everlastol multkoraba, hat a hihg rr clerikunk (tifa es panni is volt, szal fullosak voltunk) vegignezte egymas halalat mezbe, mig ez 3 healernel altalaba nem szokot megtortenni

Jockey
hehe, nem vlt ip/m, amugy hasznaltam volna😊
elozo dc/s csatanal elhasznaltam
amugy gambell, nem gamble😊

Biztos vmi angol humor lol

Mi mi? Mondtam, hogy puszilod a távoli Midgardból erre ásóval akarta szétcsapni a fejed de rakott szmálylit szal nem gáz 😊

Persze biztos szeret téged, jólelkû gyerek az. Én is jártam vele rvrni anno mer õ még az ilyen unskilled guyokat is bevette mint én. Bár azóta kissé befordult a srác mer ahogy hallom kizárólag dodensben xp grpok lölésével tölti az idejét.😊

(Finno power)

es ez mi a p*csa?
(bocs 5 ora TG raid utan vagyok)
lol
😊

anti hero

Botond megkaptam sms-t, mármint most olvastam el de én se voltam/leszek ma mer a Gabi kitalálta, hogy ma "minibuli" van szal holnap meet at darrigs. Várom, hogy essen a hó. Igazán üdítõ színfolt darrigozás közben 1 kis lapátolás :-D

Én má átadtam az üdvözleted a fõnöknek de valami showelt emlegetett amit a fejeden fog csapkodni és ezt mondjam is meg neked 😊 Bár kicsit be voltam csiccsentve és akkor nem beszélek angolul annyira de erre határozottan emlékszem 😊

(Na mostat én is reggeltem és zak csak a camelot miatt voltam mer az elsõ karim neve zaknafein daermon volt. Amúgy ez a nevem.)

bazze tudhatnad, de most leirom a biztonsag kedveert ide, hogy azok amiket en mondok, hogy ki hogy hal meg, az rad termeszetesen NEM vonatkozik, mert te vagy a kismeklod, azaz a halhatatlan druid ill warden.
btw az meg hogy afk vagy harc kozepeig, midiben ugy repulnel grpbol, hogy a labad se erne a fodet, de szerencsere te most ott vagy 😊

/sarcazm off

sikereitekhez meg gratula term. caylannak add at barati udvozletem ha latod.

anti hero

Fuss Gamble, fuss 😊 (ja es ip'zz, eleg gimp ra de a celnak megfelelt nemdebar :>😉