Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
wuzááááá NERF BARD !!!!! :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Az elsõ 2 halálodnál nem voltunk ott csak paráztunk, hogy mingyá itt vannak a rosszak. (igaz én csak 1 death msgt láttam) Aztán ment a hib úthenger.
Én csodálkoztam a legjobban, hogy végre valahára sikerült elintézni 1 csomó embert. Uccsó 3-4 csatánál meg csak ültem amíg lehetett mer lop.
Most télleg jó nap volt hib részrõl nem csak a szokásos /rel.
Még druid is volt lol.
Amit nem értek, hogy dfben vhogy megláttam a sárga con stealthereket sorban (4et) és instadd nekik. Valahogy field rvrben ez sosem volt pedig kaptam már néhány PAt eddig 😊
Ja meg a mai büszkeségem: albi grp betámad 6vs6 de nem ready a megszokott purgeinstamezzetc.. lebasznak mindenkit, engem Botond rezzelt közben de oop voltam. Kard elõ és banzai! bard létemre lekardoztam 1 castert huááá! Sosem hittem vóna! 5+3 a blade speccem 😄

Uberlama
szal gépelni nem tok de a lényeg benne van 😊

Uberlama
melyiknél ? amikor máér diomoboknél haltam 2x egymásután mert a sok töketlen láma albi nem tud játszani, vagy amikor zergeltetek fel már low moboknál és lujo mocos pbaoeje után haltam ki mert volt egy dotom asszem 😊

Õk nem a röhögéstõl borultak meg😊 Jó nap volt ez a mai.

Csak azért mert rátok már nem maradt manája senkinek, elvitte az elõzõ 150 albi 😛

AngeLujo
Ott voltál DF-ben? Nagyon lámán szét lettetek hentelve 😊) Ice lett a wizim és nagyon csúnyán szétMoColtam a fele bandát, borultam a röhögéstõl 😊)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
ja,lol volt,ha 200 albot nem farmoltunk le egyet se,még én is deathspammoltam,mert manasong mellett is nonstop oop volt mindenki annyit henteltünk :-D
Botond
nice try uberalma,89rp-t dobtál :-P
Botond
várás lame,megyünk azt funolunk,ez a funról szól,nem arról,hogy itt törekszünk tökéletességre,ha már irl nem megy :-D (ezt most nem célzás értékkel mondom neked fére ne érts)
talan ez a zamiert nem mennek vissza prydre jatszani..
nem mondom, funnak fun volt, de az excalos "varunk mtk elott akar 3 portot is ha jon az a kari" utan nem hiszem, hogy vissza tudnek illeszkedni 😊

anti hero

Hangianix
Azok inkabb az albok, legalabbis azok voltak 2 evig.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
ezt azért igy nem állitanám...

Botond
meg a "random free rp group",hibik azzal tolják 4tw :-D
Uberlama
igy van, legalább ott nekünk van elõnyünk 😄 (mer ugye van a tank , caster és stealth grp. 😛)

hat a mini enyhen durva egy stealth grpban bazz. elnezest, ha vki jatszik vele isten ments hogy megbantsam, de a tobbi realm stealth war szempontjabol enyhe tulzas

anti hero

kikkel milyen neven tolod? hatha osszefutunk vmikor, bar en mostansag megint 24/7 dolgozom es csak hulye idopontokban (es akkor is keveset) jatszom 😞

anti hero

1, többen vagytok
2, csak albionak van 3dik stealther kasztja, ami enyhén overpoweredé teszi albion stealth wart (ja 3 str relic is segít, de az annyit nem xD)
3, biztos van még vmi ami most nem jut eszembe : )

zzz

Uberlama
prydwenen most az divik hogy a sima savage grpok mellett amolyan hybrid grpok is vannak 1 sm vagy 1 rm a 2 savage mellé, aztán van egy midi caster grp ami elég durván csinálja 2sm meg rm meg bd néha és az elég szépen arat.

tower tdd grp vs fl... amgtõl 1fg stealther fut tower felé.

fl jön át amg, vkivel harcolnak 2fg stealther add. oO

zzz

hat jah relikek johetnenek, de senki nem csinal semmit 😊 megy a rp farm emainben azt csa

anti hero

Tafaya
Lol ez szanalmas, BW-n patakokban folyik a hibik konnye az albi stealth zerg miatt, minimum 8 hibi campeli most is amgO-t 😊

Hangianix
XV ker, ugyse ismeri senki melyik is az, ott van a Polus... 😛

AngeLujo
Érd city, egy marha nagy sárga busszal szoktam tépni a 'faluban' :pp

Bp XIker ormezo city 😊
vilagos kek megane II-vel szoktam tepni a keruletben es azon kivul, ha lattok integesssetek 😛

anti hero

excal/midiben szivesen latunk 😊

anti hero

Uberlama
nem rosz kár hogy szinte mindig 2 fgvel mennek 😞 de ahogy nézem azon a serveren se kicsit lehet sok albi : ))

ez hanginak ment 😊

zzz

Tafaya
50% dex / 50% str

Hangianix
1. Nem lattam a Curse/Brocelinda vagy mi videot.
2. Innenellenben toltottem le eleg sokat, a clericest is, mert kivancsi voltam, de eleg lol.

😮

ja ilyen no cleric - mode v. láma fasz tank mode v. stealth grp only mincer mode etc : )

zzz

ezt most nem értem : )

zzz

Hangianix
En nem lattam. 😄 Adj linket 😊 De BW-n van videogyujtemeny, letoltottem onnan a clerices videot, hat lol. Annal a gyerekenel az osszes Alb/Pry cleric jobb, meg csukott szemmel is.

Uberlama
nézd ha én azt látom hogy a 2h skald nagyobbat ver rám egy ütéssel mint egy quadhitelõ savage akkor lehet szarabb de attol még nagyobbat üt 😊

:/

zzz

Botond
eh,atm matáv nagyon fejleszt a faluban,és ilyen félkész a dolog,szal 9,6k-12k között szór a bekapcsolódási sebességem(full zajos a vonal),szal ide is alig bírok belépni,a szerverre esélyem sincs,de a héten majd kialakul,de letölteni egy videót akkor se fog menni(nem dowloadolok egész éjjel :-D)
Uberlama
jah shamy nem de a 3 healer amibõl 1 fõ egy félig healer, a harmadik meg a base heallel 300at healel azért az nem olyan rosz. szvsz.

Uberlama
mért csak pl?

1 shamy rvrben nem gyógyít, mert 1 nem is tud+ nem is a feladata. Azzal a pár mend ponttal meg max átlag 100at tudsz healelni. Disease,aoe root,single dot mellett ne mnagyon marad se idõd se mannád healre.
Azt se értem, hogy szerinted 100-200 heal elég, hogy mire azt nem tudom. Ugyanis ha MA rajtad van körönként kapsz 900-1000 dmg-t.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

ja kár, pedig egész jó arcok voltak ott alb excalról 😊 herbal volt a legkomolyabb, egyetlenegy support kari mániás akivel eddig találkoztam ingame 😊

zzz

pure str afaik, de nem 100%

zzz

sorcom 44/30/8 :o

zzz

44 mind / 31 body

v.

39 body / 36 mind a nyerõ spec tbh : )

zzz

nem láttad még curse/brocandelia videót?

iszonyat... 5+ savage troll assist train rohangál át 3-4fg albon, nem csoda hogy visszamentek... prydwenen mint mondtam nincs láma alb zerg amit rp-farmolni lehetne, és ez sok (fõleg hib-mid playernek, akik eddig farmolták albokat, találkoztak PE-FL grpal, nem tetszett). Persze azt mondják nincs elég eksön etc, de az igazság az hogy nem tudtak úgy wtfpwnolni mint ahogy akarták és elhúztak a picsába (JH, Curse) mivel prydwenen mint mondtam inkább épített fg-k rohangálnak mind 3 odlalról.

zzz

AngeLujo
Nem feltétlenül, szerintem az az elég durva aoe root (60 sec) az megéri ezt a magas body speccet és mûködhet tank groupba is, de ki kell próbálni.

Uberlama
ja jo de ez meg csak castergrpba müködik ugy számolj, tank grpba body sorc az halottnak a csok 😊

Botond
pénteken eltünt /30,szombaton visszatért régi pry/hib,curse meg hasonlók visszahúztak albiba,franciák dettó eltüntek,szal lol
Botond
úgy voltam afk,hogy én vezettem keeptaket,erre varrj gombot :-D és mégis a végén én lettem a jó csávó,mert kinyílt df :-D
AngeLujo
AoD fórumra írtam milyen specre van szükség, olyat csinizz 😊) (46 body, maradék mind 😊