Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csodálkoztam a legjobban, hogy végre valahára sikerült elintézni 1 csomó embert. Uccsó 3-4 csatánál meg csak ültem amíg lehetett mer lop.
Most télleg jó nap volt hib részrõl nem csak a szokásos /rel.
Még druid is volt lol.
Amit nem értek, hogy dfben vhogy megláttam a sárga con stealthereket sorban (4et) és instadd nekik. Valahogy field rvrben ez sosem volt pedig kaptam már néhány PAt eddig 😊
Ja meg a mai büszkeségem: albi grp betámad 6vs6 de nem ready a megszokott purgeinstamezzetc.. lebasznak mindenkit, engem Botond rezzelt közben de oop voltam. Kard elõ és banzai! bard létemre lekardoztam 1 castert huááá! Sosem hittem vóna! 5+3 a blade speccem 😄
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
nem mondom, funnak fun volt, de az excalos "varunk mtk elott akar 3 portot is ha jon az a kari" utan nem hiszem, hogy vissza tudnek illeszkedni 😊
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
2, csak albionak van 3dik stealther kasztja, ami enyhén overpoweredé teszi albion stealth wart (ja 3 str relic is segít, de az annyit nem xD)
3, biztos van még vmi ami most nem jut eszembe : )
zzz
fl jön át amg, vkivel harcolnak 2fg stealther add. oO
zzz
anti hero
vilagos kek megane II-vel szoktam tepni a keruletben es azon kivul, ha lattok integesssetek 😛
anti hero
anti hero
zzz
2. Innenellenben toltottem le eleg sokat, a clericest is, mert kivancsi voltam, de eleg lol.
ja ilyen no cleric - mode v. láma fasz tank mode v. stealth grp only mincer mode etc : )
zzz
zzz
zzz
Azt se értem, hogy szerinted 100-200 heal elég, hogy mire azt nem tudom. Ugyanis ha MA rajtad van körönként kapsz 900-1000 dmg-t.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
zzz
zzz
zzz
v.
39 body / 36 mind a nyerõ spec tbh : )
zzz
iszonyat... 5+ savage troll assist train rohangál át 3-4fg albon, nem csoda hogy visszamentek... prydwenen mint mondtam nincs láma alb zerg amit rp-farmolni lehetne, és ez sok (fõleg hib-mid playernek, akik eddig farmolták albokat, találkoztak PE-FL grpal, nem tetszett). Persze azt mondják nincs elég eksön etc, de az igazság az hogy nem tudtak úgy wtfpwnolni mint ahogy akarták és elhúztak a picsába (JH, Curse) mivel prydwenen mint mondtam inkább épített fg-k rohangálnak mind 3 odlalról.
zzz