Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudok róla semmit. 😊
csak annyit hogy mythic csinálja etc

MAY 18 2005, Mythic Entertainment, developer and publisher of massively-multiplayer online role-playing games including Dark Age of Camelot and the upcoming Imperator today announced that they have secured the exclusive worldwide, rights to create massively multiplayer online games for PC and console set in the fantasy world of Warhammer created by Nottingham, UK-based Games Workshop Group PLC. The first game based upon the dark, medieval world of Warhammer will be released on PC in 2007.

“I have always been a big fan of Games Workshop and Warhammer and I am thrilled that we are now able to work on one of the world’s greatest and most enduring fantasy gaming brands,” said Mark Jacobs, CEO and President of Mythic Entertainment, Inc. “Our goal for this first of what we hope will be many Warhammer-based games is to create the single-greatest RvR-based MMORPGs in the industry.”

“Warhammer fans around the world can be assured that our new partnership with Mythic, a company with fantastic credentials in delivering great online games, will result in a truly compelling online experience,” said Andy Jones, CEO of Games Workshop’s Entertainment and Media Division. “We are really looking forward to working closely with people who share our passion both for the world of Warhammer and for making games of the highest quality.”

anti hero

hmm vmi jó rvr része lesz? merhogy anélkül kifú minden mmorpg sztem hamar. tolj vmi infót :p
Pari
ahogy a haverom mondana, "Ne legy buta malac"😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

majd a warhammerban talalkozunk 😊 (ha addig meg nem komolyodok)

anti hero

áh, most érzem hogy nem - még megy az acc, gondolkodtam hogy belépek és letörlöm a karijaimat.. de lusta vagyok (1 catacombs kliens van meg a egyik vinyomon a instarvr50 cucc miatt)

anti hero

Pari
1-2ho es visszapakolod😊

hát én mondjuk soha nem mentem volt;op random grppal, de a mi theujeink isteniek voltak classicon😊 egyszerûen isteniek =))))) ellenséges support se köpni se nyelni nem tudott úgy felpeteztek mindig mindenkit csak szaladgaltak mint a hülyegyerekek köörbe körbe mindaddíg amig dorin (és az õt assistolo masik 4caster celbe nem vette õket)
m00
régi szép idõk- már lassan 1 hete letöröltem daoct a gépemrõl ;<<<<<<<<<<<<<<<< jó mi

anti hero

Pari
Jaj, dehogynem, imadom a theukat,ha velem vannak egy grpba es tudjak mi a dolguk😊
de az eleg ritka...

amit a theurol mondtam

anti hero

agree

anti hero

Pari
Oooo, miben is?😊

nemhiszel nekem Pari ;ÿ(

anti hero

Pari
Ehh, az ML9 petet nem vettem figyelembe jo klasszikoskent😊
Ruptolni nem kifizetotobb pl kek mezzel? fele annyi manat sem eget😊

nah ja, vegulis jo setup grpba fontasabbak a csontra kihegyezett szerepek...

Lujo,

ha megtenned megis,hogy 5 percre felteszed vhova a fraps-t(de eleg a crackje is)
azt megkoszonnem, csak trail van nekem fenn.

Uberlama
egyrészt számit a piros mezz, mert ha body vagy akkor normális specc kell ott meg már csak kék mezz van, a hybrid sorc spec az sztem szar ahogy van, ha már body akkor piros d/q debuff kell.
Ugyanakkor normális grpba sorcinak elsõdlegesen interrupt , stat debuff (hello piros s/c debuff ami elég op tbh, ugyanakkor használom a base str, dex, meg kék d/q debuffot ), és cc a feladata nem dmg, arra vannak jobb karik. sárga pet ofc ml9 mellett. és mivel én vagyok a fõ interrupter így nem igazán én vagyok a dmg dealerek gyöngye 😊 persze lajftap se rosz, és szoktam assist ddzni, de elsõdleges az interrupt, és hidd el számít hogy enemy support akár csak 3-5 secel tovább áll mezzbe.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Pari
De mer?
TOAs szerveren ennyit szamit az a +13 sec mezz?
en rr11en lennek inkabb body sorc😊
29+21-el ugyis ul minden mezz+10%spell duration melle meg csinalsz akkora dmgt mint egy lorugas😊

tegla
45 air,20 ice,20 earth imo az jó lesz.
Theu mezz az elég lassú igy a sorceror a main mezzer minden groupban RvR-n.
Szóval lesz mezzed is igen és secondary mezzerként néha el is tolhatsz egy-két álmositást csata közben ha úgy érzed majd vagy kis grpban kiváló lesz ill. solozni is kircsi.
Jó választás.sok sikert!<#integet2>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Uberlama
ja frapsból nem árt ha újabb tört verzió van meg, én 2.7.2-vel toltam az már jól veszi fel a hangot is ha használtok voicecomot

Uberlama
én még rr11en is 44mind 31 bodyval kenem szal nem leszólni a mind speccet 😊

Pari
Hehe, azt szedtem le en is...bar en FPS meresre,aztan rajottem,hogy tud mast is😊

Na akkor faint,thx😊

AngeLujo
Fraps nevû progival szoktunk mi felvenni. ha gondolod feltöltöm valahova

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Pari
Na dolj be mindenkinek aki tancsot ad,hihetetlen milyen emberek vannak!
Volt szerencsem egyutt lvlni egy sorcival lv25-tol lv35ig, aki bamme nem tudott mezzelni! Mondom semmi baj, biztos body, akkor AE rootolj, nem csinalta, de azt bamme megcsinalta,hogy egy kil 10 mob td-be szo nelkul lecsarmolta a task mobot...konyorogtunk releaselje, had oljuk meg...nem tette, mondvan milyen faint kis pet...na O a full mind specre eskudott....

Pari
Lujo, vagy Ubi, kene help,hogy kell videot csinalni?
legalbbis eloszor mivel kell felvenni, aztan mar a szerkesztest csak megoldjuk vhogy?

hat theurgist mezzel -> rogtonitelo birosag -> belelonek a dunaba
;op

egyebkent a 46airt nem teljesen ertem, van46on vmi? 45 kell a specDD miatt
mi utoljara amikor 2theuval futottunk volt 1 air es 1 ice (ugyis osszes petet kell hasznalni - earthpet sokaig tart 1perc, a wind petek chainstunnolhatnak- egy moccolo healeren vicces- ill az icepet ami messzirol nukeolgat- ezt meg ha vki irtja a petspamot pbaoevel akkor ice+windpetre varrjon gombot ;op

jah speedje - sorcnak es theunakvan - ez a baseline caster spd.
cabanak nincs.

a theu egyebkent az egyik legjobb interrputer kari ill kibaszott jo a rr5 abilityje (amit nem sok class mondhat el magarol;( )

anti hero

s0n1c
theurgist lett mégiscsak 😊

btw találtam neten egy template-et (ill. többet is de ezt tetszett meg): 46air/26earth/10ice - leírva jól hangzik (27 sec ae mez, speed buff stb.), gyakorlatban mennyire használható (pvp-ben) air spec theu?
Bazze 😊 qrva jó tényleg 😄 .. és mennyire igaz :p
Na, ez tulképpen nekem még sosem sikerült. Fix csapatokba vagy nem fértem bele (hello puppy), vagy borzalmas volt a leader (zoy hehe, vagy pl zag).
meghalni nagyon konnyu
allando fix csapatot osszehozni azokbol az emberekbol akikkel szeretunk gamelni - az a nagoyn nehez 😊

anti hero

Gankign rofl u got owned bitch HAHAHHA

anti hero

Farming LOL kurva jo

anti hero

Pari

Pari
Szal akkor nektek csak meghalni nehez😊

Ehh regi szep idok, emlexem amikor meg ment a pst Salisbury-n egy egy clericnek meg Friarnak,hogy ugyan jojjon mar feltamasztani vagy 7 embert, aztan kapott 5-10Gt😊

az eu-classic servereken annyi cleric volt mint a rohadas es ott nem is buffbotnak kellettek..

anti hero

Pari
Na, errol van szo😊
a Healer pl egy tok fun, meg akialapbol nem is egy healer tipus, azis szivesen jatsza,hogy kielhesse az insta AE stun/mezz gyonyoreit...ergo sokkal nagyobb szazalekba is futkos ilyen...bazz Garethen VADASZNI kell...egy /who 470bol volt ird es mond 26!!! cleric! Multkor Molvikon, 30 albbol 1 cleric volt.
izgi igy csataba menni.

hat msot mondd meg :X
van 3 briton lvl50 clericem bazzmeg amibol 2 rr5+ es full fel van szerelve=) (a 3ik a insta50servern)

en a cast animacioit utallom olyan nyomorek, a kia nem olyan rossz - heal stun shear, mindent tud amit tudnia kell kar hogy a smite egy vicc. de healerrel sokkal elvezetesebb jatszani nekem az a szivemcsucske.. :G

anti hero

Pari
vazz errol jut eszembe,hogy meg mer olyan gimp albi...bamme Clericet jatszani nem fun! Droodot,Bardot,Healert...tan meg Shammyt is,az (Friart is most mar!)De clericet...semmi gonoszkodas,szivatas,amitol ugy igazan jol erezne magat az ember😊

jahhh ;o) oh i seee

anti hero

nekem meg 0%os szokott lenni a db mutatom a healerrel, viszont 4oran keresztul nem halok meg es van 600kill,ok?
😛

anti hero

Botond
Mióta a pipshowban minõségellenõr azóta sosem unalmas. <#gonosz1>
epp azert mondtam ha unalmas a munka mindig megjelenik :g

anti hero

Pari
En most azt gyurom amit Lujo is irt, 33Sp,34Bo,25Ma...szerintem eleg jo, csak hat kell MoF2-esen,viszont karpotol az a tudat amikor egy csinos eld, hamarabb kapja az NS-t mint en, utana meg rohangal fel ala mint a huje,hogy mit csinaljon😊 Csak merjen kozelebb jonni😊

lv39en igy neztem ki 33Sp,17Bo,11Ma
lv44,5: 33Sp,20Bo,25Ma
exp-zehshez nem a legjobb spec,de pvpbe a dmg nagy szorasa ellenere is veszett😊
20%os a db mutatom😊

Botond
biztos dolgozik :-o
Énis mxnt használok teljesen tökéletes szinte apró hibáit meg ki lehet küszöbölni. Healer helpert kb 2 napig használtam összvissz utána rájöttem teljesen felesleges csak a kilátást foglalja, de segíteni nem segít semmit.

/summon dori es ask questionz

tenyleg hun van, semmi spam???!?? ? ;<

anti hero

persze meg healerhelper mi? ;op
hat en is hasznaltam meg regen a healeremen sokat de aztan atvaltottam erre a grpbarosra. igy kenyelmesebb clikkelgetni es tobb hely marad - kilatni ;d

vegul is sztem mxn mindent tud amit a derida + meg tobbet 😊 nekem ez a rw jobban tetszik. egyebkent meg mind2 pwnz

en ezeket a UIkat hasznaltam ebben a sorrendben :
stubbeNP UI - sorusi videokbol ismert.
aloca - elso healerhelperes 😊
derida - benne van minden
mxn - ultrapwnz

anti hero

AngeLujo
derida ownz, etc :p

AngeLujo
50-re szerintem: 34 body 33 spirit 25 matter (matter csak pvp-re kell majd, hacsak nem akarsz focuspullal xp-ni) vagy pedig 46 spirit 25 body 11 matter (itt csak szürke nearsight van ami elég karcsú viszont valamivel jobb dmg a nagyobb debuff miatt)

s0n1c
"low lvlen ugy kell speccelni hgoy minden okes legyen elore megfontoltan 😊" - hát ez az ami még nem megy, kellene pár pvp cabalist template, hogy tudjak válogatni 😊
na meg mar hetek ota felakartam rakni csak mindig elfelejtem ;op de msot hogy van par uj arc is es ok nembiztos hogy olvassak az FHT;

kint van a legujabb Mxn UI - en nagy fanja vagyok, castereknek es healereknek mindenkepp ajanlom. nekem bejon a stilusa es nagyon jo ablakvalasztasi lehetosegek vannak. : )

ITTEN !

igy nez ki ez az ui - kep 1
egy kis pwnage ofkorsz - 😊
es az elkerulhetetlen veg ;op (nem futottunk eleg gyorsan ;op)

anti hero

elmesz a traineredhez, raklikkelsz es beirod : /respec
kiirja milyen respec lehetosegeid vannak .

full - osszes tree nullazodik (REALMPONTOK NEM)
single - egy linet nullazhatsz le es oszthatod mashova a pontokat (itt lehet szamolgatni kombinalni)
es
realm - realm skill point nullazas - ujra ara raksz amire akarsz.

lvl20on es lvl40en van free line respec ha jol tudom de ezt csak lvl20on es 40en lehet elhasznalni nem stackolodik.

utanpotlas: a sarkany dob 25-full, 25realm respec kovet de az draga. kesobb elmesz egy raidre ha nagyon kell ko vagy veszel, low lvlen ugy kell speccelni hgoy minden okes legyen elore megfontoltan 😊

anti hero

AngeLujo
van level 20-on meg 40-en ingyen single line
amúgy vannak respec kövek amiket minden realmbe a sárkányok dobnak és elég sokba kerülnek (olyan 5-15p között bár elég rég játszottam szal lehet más)