Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Broodmother: broodmotherfang 4.3-as piercer,ára 10-20p😊 - megöltük
Conservator: respec kövek - megöltük
Xaga: caster staffok, respec kõ - megöltük
Easmarach: Easmarach stinger legjobb ns fegyver - megöltük.
Oem -azt még nem öltük meg de ölhetõ egy trükkel
Sporite Cluster: ezt is megöltük már, egy jó köpenyt dob
Random mobok dobálnak még elég jó dropokat amig általában 1.5-3p körül adhatóak el (meg amit 10pért adtam el azt is randomok dobják😊
Most lehet kérdezni hogy akkor miért nincs meg még minden itemem és miért nincs 200p-m, nos a válasz azért mert van egy guild ami szinte minden nap reggel7tõl este7ig farmolja ott az itemeket, sajnos 😊... és igen ez 1.64-ig müködik még.
zzz
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
/hug hibik
anti hero
csellós nem jó 😊
zzz
zzz
ilyen 2 singli respec kõ, 15-p-t érõ fegyver farm 4-8 ember az igazi móka tbh 😊 igaz amire nekem fáj a fogam még nem volt 😞(
zzz
zzz
aztan hingelek utana 1-2napig😮
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
healerem szamara 5 TGs cuccom van (szepen beepitve az scbe)
meg volt egy respec kovem is , de azt atvette megorzesre Fidel 😊 meg volt amit eladtam, mert nem kellett (Fidel most csovalja a fejet, aszongya ejnye 😛)
szal hajrááááááááááááááááááá epic dungeon raids 4tw!!!1111
anti hero
Ns 2 pbaoe volt df-be, mondjuk mind a 2 criticalos volt, és ütött 2x 700-at, ja és becsülendõ hogy nem volt buffolva a srác (és az is becsülendõ, hogy be mer támadni egy RR5 castert, RR3 létére). 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
- The Egg of Youth artifact had several bugs preventing it from working as designed. These bugs were fixed and the effect altered. The artifact's ability now costs no power to cast and will resurrect up to a maximum of 8 realmmates within 1000 radius. This is a retroactive change.
Képzeljétek el ha 2 embernek is van ilyen artifact-ja a csapatból és a ti csapatotok ToA kiegészitõ nélkül játszik.😊
Ja és lesz uj frontiers kiegészítõ is amiben lehet hajókkal is csatázni. Egyértelmû megint, hogy ez is az albiknak kedvez, mert ott vannak a legmesszebbre lövõ,varázsló,petet küldõ karik.😊
zzz
Hullahopp stlong Hand of Bogdar
gratika!!!!!!
anti hero
anti hero
szal pölö excal/mid vs pryd/hib eg es fold. persze mind2nek megvannak a maga szepsegei
anti hero
zzz
pl:#21404 hozzászólásod most meg itt az ellenhozzászólásod.😊
Szerintem Bhalage az exc helyzetrõl beszélt ahol az albi zerg ellen teljesen felesleges lenne random csapattal kiállni. Szerintem ott ezt mindenki tudja is azért várnak inkább.