Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gallába:
Broodmother: broodmotherfang 4.3-as piercer,ára 10-20p😊 - megöltük
Conservator: respec kövek - megöltük
Xaga: caster staffok, respec kõ - megöltük
Easmarach: Easmarach stinger legjobb ns fegyver - megöltük.
Oem -azt még nem öltük meg de ölhetõ egy trükkel
Sporite Cluster: ezt is megöltük már, egy jó köpenyt dob
Random mobok dobálnak még elég jó dropokat amig általában 1.5-3p körül adhatóak el (meg amit 10pért adtam el azt is randomok dobják😊

Most lehet kérdezni hogy akkor miért nincs meg még minden itemem és miért nincs 200p-m, nos a válasz azért mert van egy guild ami szinte minden nap reggel7tõl este7ig farmolja ott az itemeket, sajnos 😊... és igen ez 1.64-ig müködik még.

zzz

nem én fizetek érte 😊

zzz

megsúgom lecsaptuk 😊

zzz

Hangianix
Normal esetben nalunk is 3fg megy lenyomni oket. Mondjuk hibiben sokkal nagyobb a hagyomanya a focus pullos dolgoknak.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Jah, nalunk is megy ez, SSA-t lehet igy szerezni. Nekem mar megvan az a fegyver aminek a hibi megfelelojere faj a fogad 😊

Nem tudom melyik fegyverrõl beszélsz, de 15pt-ot érõ fegyvert dobó mobot te nem csapsz le focus pullos csapattal, ugyanis ha le tudná 1fg csapni akkor nem érne 15 pt.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
15pt érõ fegyver?mi a tököm ér 15pt egy fegyverben?elõveszed lehal egy fg alb meg 2fg mid,vagy mi?
AngeLujo
Ultraweb ingyen van és 50 megát kapsz.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hibik sztem uszni fognak ha ez igy megy majd ahogy mondtad=)

/hug hibik

anti hero

najó nem tud valaki addni valami 10megás tárhelyet ahova képeket rakhatnék fel vagy ajánlani valami használhatót?

csellós nem jó 😊

zzz

egy hátránya van, 30-40 power pot elmegy egy ilyen raiden, iszonyat gáz (hahaha...etc) 😊

zzz

egyet mondhatok: FOCUS PULL 4tehwin!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111elevenoneoneone

ilyen 2 singli respec kõ, 15-p-t érõ fegyver farm 4-8 ember az igazi móka tbh 😊 igaz amire nekem fáj a fogam még nem volt 😞(

zzz

midik majd jönnek az upgraded Vörös Erik csatahajóval , albik a ManóWaral... mi meg hibik megyünk az... izé uszállyal 😄

zzz

Botond
na persze,és akkor ki lát el sütivel? :-D amíg én daocozok õ süt fõz,mert süti 4tehwin :-D
Uberlama
mondd az asszonynak hogy jöjjön õ is daocozni 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
ezt mind megnézném hogy csinálnád,ha 4tõl lehetnél online,és 9kor már morogna az asszony,hogy go sleep :-D szal nekem erre nincs idõm,marad a 99%os szet nem cappelt iceresisttel,de falura jó az :-D
hat jah, en is neha felvasarlom fel midi sealkeszleteit 😊
aztan hingelek utana 1-2napig😮

anti hero

Hangianix
+11 envenom is? Mert nekem majd olyan kell 😄

Uberlama
nekem infibe 1 sidi cucc van minden más MP és igy is tökéletesen kijött. igaz hogy mind a maximum 37.5-es OCvel 😊

Hangianix
En inkabb farmolok DF-ben es megveszem a cuccokat. 😄 Most pbt theuval az kb. 5 perc munka 1 orara levetitve (4x fullra buffolni a tankokat), igazan kibirhato egy 4 oras seals raid. 😄

zerkem szamara 6 TGs (midis galla)
healerem szamara 5 TGs cuccom van (szepen beepitve az scbe)
meg volt egy respec kovem is , de azt atvette megorzesre Fidel 😊 meg volt amit eladtam, mert nem kellett (Fidel most csovalja a fejet, aszongya ejnye 😛)

szal hajrááááááááááááááááááá epic dungeon raids 4tw!!!1111

anti hero

Hangianix
Ez az artifakt dolog remelem megy a levesbe az RAk ujragondolasa utan.

AngeLujo
😊)
Ns 2 pbaoe volt df-be, mondjuk mind a 2 criticalos volt, és ütött 2x 700-at, ja és becsülendõ hogy nem volt buffolva a srác (és az is becsülendõ, hogy be mer támadni egy RR5 castert, RR3 létére). 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
na,nekem meg 5statot+4skillt+resisteket+hpt kellene cappelni,de ez ugye full MP settel is csak úgy megy,ha nonstop farmolok galla itemeket meg hasonlókat,ami nem esélyes,szal ice resist pl nem capped,és a múltkor én is ráfutottam a mocos icewizzire,mintmondjak,megdöbbentõ élmény volt :-D aszittem mocos pbae hibiknek van csak megengedve :-D
Botond
hát én afk voltam,mire visszaértem reltek,szal lehet :-D
Uberlama
ja és zöld mobokkal lesz tele amik nem xpt hanem rpt adnak.. 😊

Tafaya
Frontierst eleve csak albik tolthetik majd le

Uberlama
pfff...

most olvastam 1.67c-t és találtam benne 1 érdekes dolgot.:

- The Egg of Youth artifact had several bugs preventing it from working as designed. These bugs were fixed and the effect altered. The artifact's ability now costs no power to cast and will resurrect up to a maximum of 8 realmmates within 1000 radius. This is a retroactive change.

Képzeljétek el ha 2 embernek is van ilyen artifact-ja a csapatból és a ti csapatotok ToA kiegészitõ nélkül játszik.😊

Ja és lesz uj frontiers kiegészítõ is amiben lehet hajókkal is csatázni. Egyértelmû megint, hogy ez is az albiknak kedvez, mert ott vannak a legmesszebbre lövõ,varázsló,petet küldõ karik.😊

Uberlama
majd ha jön az assist4thewin4theIQ=0ppl train meggondolod magad 😄 (soz 😛 )

Grats Grizli!

Azok midik voltak :p

nah, 4 bm 1 hero 2 druid 1 bard a nyerõ vagy 2 bm 2 hero 2 druid 2 bard 😄

zzz

Uberlama
😄DDDD

Uberlama
add át neki gratuláciomat 😊

Uberlama
te figy amugy itt leteszem a kiscserkész esküt (kár hogy sose voltam :p ) szal a lényeg hogy fogalmam se volt ki hol merre petet arra küldtem aki castolgatott heal félét és elsõre megláttam, dd meg szerintem nem én voltam mert én mezzeltem mint a tök. bár lehet hogy volt , mert elég nagy kavar volt arra 😊

Hangianix
Az Excal/Albokrol a legjobb poen nem az a zerg videok/kepek a legjobbak egyebkent, hanem az amit Rockety nyomott be: "No Problem at alb side of amg". Ezen meg ma is rohogok, ha eszembe jut. 😄

Botond
btw nem is tudtam,hogy törp is lehet skald :-D elõször aszittem aughealer játsza az agyát
Botond
tipikus,jön rr3as skald lenyomnám épp már ipzett,és fél hp,erre addol rr6 warrior,és leütnek,há bazz,nerf scouts :-D
Grizli/Boszorka nevu kollegank tegnap sikeresen dingelte masodik lvl50es karijat sok sok honap jatek utan :
Hullahopp stlong Hand of Bogdar
gratika!!!!!!

anti hero

hat sztem ma mar alap, hogy minden cappelve legyen.

anti hero

hat jah excalos midi helyzet: ra vagyunk kenyszeritve, hogy balanced grpal menjunk ki, kulonben semmi esely nincs arra, hogy hogy legalabb 1darab singlit lecsapjunk az ellenfel 1fgtol, aki alt 1fg+add, 2fg etc 3fg etc...
szal pölö excal/mid vs pryd/hib eg es fold. persze mind2nek megvannak a maga szepsegei

anti hero

Botond
azt meséld el amitkor tegnap 6an mentünk emainbe mmg után legyaktuk az alb tankgrouppot amíg én afk voltam :-D csak az excaliak okulására ;-)
Botond
meglátom,hogy 3bm+hero+warden+2druid+bárd a group már kezd is forogni a gyomrom,ebben a groupban benne van,hogy mindenkit leownoljuk(ami eleve nem célom),és ilyenkor bosszant,hogy ha ma lámázik vagy vki,de kimegyek egy grouppal ahol 4! bárd a dmgdealer,na ott fun bárkit is meggyakni :-D
Botond
ja,ennek btw nem örülök,most minden resistem cap,kivéve ice :-D body spirit energy ilyen 50%+ alapból :-D druiddal mondjuk mindenresistem cap,és ice/fire/matter 40%+ :-D
Botond
2 group volt,a másik ilyen sose láttam õket kategóriás(ez egyébként is kb 1fg ember lehet,megkérdezhetsz bárkit hibibe,hogy láttak e már olyat,hogy én nem ismerek vkit,és õk se ismernek),vhol a hent közepén addoltunk egymáshoz,õk futottak rá mocra,mi még utána leütöttük überalmát,meg egy pár albot,aztán utolsónak elhasaltam én is,miután a halálos 35ös regrommal(reju),agyonvágtam egy sárga con avalont :-D...überláma- nem kell a fakelés,tuti láttál a domboldalban egybõl jött rám a pet+engem kezdtél ddzni :-D,de elmozogtam,te meg megvizsgáltad közelebbrõl a talajösszetételt,amit én 89rpvel nyugtáztam :-D
Botond
persze,hogy tom,hogy bazsi excalról nyilatkozik,én pl azé se játszok ott,mert ez az ottani katonás feeling nekem nem pálya,ami meg a rnd grouppokat illeti,hát embere válogatja,tegnapi groupba dfben a vezetõ MA a teljesenhüje kategóriás,diamondsealt úgy mentünk farmolni,hogy 3x rá kellett szólni,hogy hábazz legalább addig álljon meg,amíg diamondsealeket magához veszi az ember,DE nyomta a slammet mint süket a csengõt,és mindig azt baszta le elsõnek akit én gondoltam,szal ott van a gyerek a toppon(nagyon gázos a gyerek,múlt hónapban 2 naponta szervezett gs raidet az RA respeccért,mert mindig elbaszta RAit,ami mondjuk eleve érthetetlen,mert vagy 6 követ elbaszott erre+egyéb ra respecceit,és fõ poén,hogy hogy 4l2 vagy mi,szal még olyan sok rat se vehet...),de ettõl függetlenül egy kedves ember,és nagyon lámának tartja magát...aztán van béluka a guildbe aki rr6,és nagyon profinak tartja magát,és balanced group nélkül egy centire se távolodik el ligentõl,na õ nagyon fel bírja baszni az agyam,amikor nagyon profin a skaldot veszi elsõre,vagy az rr10 warriort,esetleg vmi polearmot,mercet...
ja de egy jó random grp meg 200+k lwrpvel távozik 😄

zzz

Most magad ellen beszélsz. 1x azt mondod, hogy random csapat fun máskor meg, hogy neked ilyen hülyékre nincs szükséged és inkább kilépsz.
pl:#21404 hozzászólásod most meg itt az ellenhozzászólásod.😊

Szerintem Bhalage az exc helyzetrõl beszélt ahol az albi zerg ellen teljesen felesleges lenne random csapattal kiállni. Szerintem ott ezt mindenki tudja is azért várnak inkább.

Óvakodj a bardoktól mer alattomosak nagyon 😄