Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Mondjuk ae debuff dd az nem tori meg a qc stunt. Nem a ti teljesitmenyeteket akarom kicsinyiteni, ne ertsetek felre, orulok, hogy jol ment, de meg mindig ugyerzem, hogy a castersetupbol nem az albioni a legerosebb. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

pala small shieldel legjobb leggyorsabb.9 sec alatt 3-4szer tud slameln legalább
Hangianix
NP es Eclipse amit emlitettel. Meg mindig a legjobb megoldas zerg ellen. Csakhat ha a zerg rr2+ savage zerg, akkor nem konnyu oket megolni. 😊

Uberlama
ja de irtam is hogy nincs jo caster hibi grp atm prydwene szal ez csak elmélet marad : )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Marmint a hibik.

Hangianix
Akkor eleg bena csapat 😊 Bardnak ott az insta amnesia, a petek, egyszer megakasztanak rootban es stun die. 😊

Uberlama
amig baod megy ki leet beckelni aerootspammel vagy amnesia spammel addig meg meghuzzuk magunk õk emg hiába castolnak azt ha nincs baod onnan csá

Hangianix
Ja. 20p helyett 😄 Osszecsereltek ket cuccot. 😄

Baod megy nem tudom mit mezzeltek ti le 😊
Ezt hogy? Vmi okos 20gert rakta a consigment merchantra? Vagy vmi 'mas'? 😊
Hangianix
Tudod, akik a No Problem miatt sirtak 😊 rr2 minstrel es rr3 theu, de valoszinuleg azota kaptak par rp-t. 😊

Uberlama
hö ? : D

Uberlama
igen ott a pet a legnagyobb kihivás de megmondom a frankot. nincs jo hibi caster grp most. volt pár napja hogy eclipse/np csinált megen régi caster grpot de a savage grpok azaz 1-2 ami még van néha 😊 szal azok lesöpörték õket, szoval ezért nem nagyon tartok tõlük. ha mégis lesznek, akkor release azt keres még1 grp és zerg õket 😊

Hangianix
Megneztem kik mondtak az okos dolgokat az NP-s ss-en. Azert megnyugodtam, hogy valoszinuleg tok kezdok voltak RvR-ben az rp-juk alapjan. 😊

Hangianix

Hangianix
+ ott van mindenkinek a base line stun + 4 pet legalabb, de inkabb 5 :/

Hangianix
Hibi caster grpot (ertelemszeruen ott is MoC stb kepes, nem Cosantair armadia 😊 ) azert nehez megfogni, mert 2-3 baod, 2 gp, plussz a normal purge.

AngeLujo
Volt rá példa hogy elment baod hibiknél, aztán kaptak egy mezzt meg folyamatos root spamot és mire odaértek hozzánk addigra lehetett is ölni õket, szal ezzel se volt gond még. Természetesen Eclipse-el meg NP-vel nem futottunk még össze, de szerintem fel fogunk nõni a feladathoz 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Mondjuk hibi caster grp ellen se vagytok jok, Elmegy naluk egyszer a baod es utana release.

Uberlama
ja igen de jo ha már a zenével együtt tömörited mert ha magába letömörited utána a zenét berakni mellé még1x áttömöriti és romlik a minõség asszem.

Uberlama
az a baj hogy k alap a 2 cleric 3 wizi. namost itt elvileg ideális ha van minstrel de anélkül is meg lehet lenni.
sorci mindenképp kell mert a cc nagyon fontos ennél a grpnál ugy vettem észre. pl caster grp ellen ha nincs mezz de õk tudnak akkor gáz van.
aztán caba szerintem mindenképp kell disease miatt, meg pet az alap interrupt, meg aedot/dot root meg mittomén szal nagyon fontos a caba szerintem. kb mint a shamy midibe 😊 csak tankgrpba nem fér be. pech.
aztán akkor ott tartunk hogy 2 cleric 3 wizi 1 sorc 1 caba alap. namost 1 hely van ahova mehet tank ami nélkülözhetõ bár mind az arms RA mind a az FH elég jol tud jönni, a mini SOSrõl nem beszélve ami egy ingyen szabadulsz a börtönbõl kártya lényegében 😊 szóval relative variálhato a dolog, talán az utolso helyre a pala (taunt shout + fh+ rezz ha nagy a szar) vagy mini (2nd mezzer stun meg speed meg sos) szal nem tom melyik lenne jobb 😊

AngeLujo
Videoframer, Windows Movie Maker, VirtualDub.
Ezekkel tudsz vágni és tömöríteni.

DE HOGY JUTOK EL ODÁIG HOGY KICSI LEGYEN BAZZ 😊))

zzz

mondjuk úgy hogy:

3 wizard 2 cleric 1 mincer az alap (szerintem sorc is crack és mezz miatt)
utsó helyre meg +debuffer, interrupter, guard, +extra healer vagy amit akar a grp.

zzz

AngeLujo
Az okés, összerakva, lebutítva, tömörítve már használható a méret, de többet nem szarakdok olyan termékkel (ha nem muszáj) amit a microsoft csinált hanem megpróbálok életet lehelni abba ami jó 😊

de 150megás fájt töltöttem le 😄

zzz

azonos rr etc mellet persze.

zzz

AngeLujo
Aham, ott 10 perc az 1.5-2 giga, ahhoz szép nagy vinyó kell. Viszont eszméletlen jó minõségbe vesz fel.

egyébként szerintem is CASTER grp sokkal nagyobb fun + zerg ellen is jól használható ellenben tank grpal egyetlen egy bibi van, hogy egy jó tank grp fgbe leveri mint a szart 90%ba :o

zzz

ja de frapsból egy irtó nagy swap file-t csinál azt hogy kell kicsivé konvertálni (mpeg vagy mittom én .O

zzz

AngeLujo
Ja 😊

1 mincer , 2 cleric , 3 wizard, armsman slam (de én armsot is kihagynám mocskos tankok!!! 😊 azt jöhet a caba :o, sorc szvsz, de lehet más setup még jobb 😊

zzz

AngeLujo
Összerakva vindóz múví mékerrel lett sajna, mert amit szeretek használni az nem akart menni (Videoframer). Fraps2.0-val vettem föl amúgy. Állítólag jó progi a Virtualdub is, ezt még nem próbáltam ki.

bah kaszter nem fut hanem nukol! 😄

zzz

Uberlama
amugy ha pala helyett kéne vmi akkor minstrel vagy cleric lenne. SOSel verhetetlen csapat lenne.

hehe nice 😊, end úgyse kell, rakjátok be steveht guard + slamre és még jobb lesz szvsz :d

zzz

Uberlama
pala fh miatt kell meg amiatt hogy aki ki akar futni pbaoebõl azt leslameli 😊

AngeLujo
Kell a pala hogy tudjunk futni ha gáz van 😊

palát szedjétek ki +még egy kaszter 😊

zzz

btw lujo mivel csináltad meg aod moviet? gyûjtögetem szép lassan nshez a movikat 😊

zzz

Uberlama
na ma hatalmas rvr filing volt. Lujo ice wizi lett és ki akartuk probálni az albi caster grpot. mert ugye olyan nálunk már csak 1 van összesen. szal 3 ice wizi mocokkal. 2 cleric, 1 pala, 1 caba (dis+dot+interrupt ugye) , 1 sorci (én voltam mind sorcomma 44/31 m/b) szal nem debuffer grp, azzal még durvább lett volna. szal volt olyan hogy 1 fg hibi 10 sec alatt meghalt (volt RR7 is köztük) meg volt hogy 3 fg hibi lezergelt minket, meg volt hogy blejs+bananpock meg +1 bd meg nem tom mi majdnem teljesen RR5-6+ midi vegyes grp levágott minket 2 veszteséggel. DE eszméletlenül hangulatos volt, voltak eszméletlen nagy csatáink pl egy midi caster grp+pár stealther add (sbk meg hunter) vagy 5 perces csata volt és a végén már csak 2healer+shamy élt kb mert nem volt pow a wiziknek 😊 azárt bottal azok is lementek 😊 szal igenis müködik a pbaoe grp albiba, nem könnyü mert egy jo midi tank grp simán lever, vagy ha a mez nem megy be akkor is nagyon nehéz, de azért müködik, és eszméletlen hangulatos 😊

AngeLujo
Eddigi legjobb rvr-emen vagyok túl és bebizonyosodott hogy a caster group mûködik 😊

Ez egy 10 seces csata volt, el lehet képzelni hogy ezt mi csinálta 😊

ja és amit öcsém mondott kb, sorc + 2 cleric nem váltotta meg a világot, pedig most minden beképzeltség nélkül ahova beálltunk CC - HEAL probléma nem volt, de ez sajnos csak 50% a grpnak 😮

zzz

ja, tdd lassan rr6-rr7 grp (persze engem kivéve mert nsnek még 100k kell de azzal meg nem férek be, herot meg nincs kedvem-idõm plelni, pedig még chanter accom is van hozzé). Nagy ritkán játszok excalon, de se egy normális rvsr alliance semmi, mindegyik realm 3-4fgs zergel nyomul, nagyon ritka a 1fg vs 1fg avagy 2fg vs 2fg harc.

zzz

Az hogy thrusting damage es 4.3 spd , azaz lassabb mint 1 bastard sword= 200+ sebzes chain armoron, ami eleg kiraly. (craftolt piercer leglassabb atm= 3.6 spd)
Marmint excalos tervekkel?

Az lett hogy "Lack of Dedication" tankok reszirul. Rossz volt az ma, nem birtak megolni castert midi grpbol stb. Aztan a vegen meg el is huzott az osszes es maradtunk en+kulfoldi haver+batyam. (azaz a support, probaltunk rvrelgetni de a random groupokhoz kepest a mi tankproblemaink borsonagysagura zsugorodtak.) Tovabba minstrelt se tudtunk talalni, csak nagyritkan, osszesen egyel talalkoztunk aki tudott is jatszani, a tobbi telleg csak speedbot volt. Szal ahogy mondjak 'totalis csod'.

Most prydwen/hibiben vagyunk ismet, 1 ideje.
Hat ez valoban gaz, 120 arany koltseg 8 emberre 😊
habár, gondolkodtam azon hogy defensive 2 shield hero, 2x warden, 2x druida 1x bard 1 bm + 1-2 animist ( sok gomba növeli a to-hit bonust nem alap szinten) +1-3 ranger grpon kivül az új farm spec .)

zzz

Dreami milyen spec és milyen kardjai vannak? ha lesz mercem nekem is olyan kéne , iszonyat jól néz ki az a fehér szabja vagy mi 😊

zzz

már voltam vagy 6 galla raiden és egyiken se dobták amikor ott voltam 😞

zzz