Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Elment Albibol? 😞(( Az egyik legjobb fej gyerek volt...

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tuatha de danann: Az istenek népe, akik végül legyõzték a Fomorokat. Az írek úgy tartották, hogy Tara föld alatti üregeiben lakozó óriások õk, akik kõtemplomokat is emeltek.

Emain: kelta Holdország, ide távoztak az elhunytak. Az Árnyak királynõje, Macha uralkodott itt, akinek szent városát Emain Machának nevezték.

Most találtam ezeket 1 könyvben elég érdekes. Macharól is van sokminden meg úgy általában rengeteg a játékban is megtalálható dolgokról.😊

Bocs ha off

jock: mindig is elf voltam 😊 sokkal jobban néz ki (legalább is nekem jobban tetszik, egyébként -5dex és -5quival rendelkezik szal nem jobb)
übi: azaz ap2 ikonja (+20% melee resistance, 15min reuse timer...igaz néha bugos és nincs effektje, elég idegesítõ😊. Af-em 643 amikor beprocol a kard-vest egyébként 😊

bhalage: jaja jó kis leprechaunok 😊) /vic

zzz

Ma nekem nem jó sajna mer mingyá jön 1 haverom este meg valszeg koncert.

Tafaya
stt korrekt RA, csak az a baj vele hogy egy masik kaszt spec RA-jat teljesen hasznavehetetlenne teszi 😊 Erre mondtak a mentak azt hogy de hat csak kevesekre hat. A kedvenc valaszom erre hogy cabanak adjanak olyan RA-t, amit ha ranyom a mentara annak vegleg eltunik egy targya. Ez is csak keves playerre hat 😊

Botond
zak 4kor poppolok btw,szal be rdy :-)
Botond
új agyonbalanceolt fotm group:manament+warden buffbotolva,tegnap fg midit majdnem begyaktuk,úgy hogy õk is hüjére voltak buffolva..stt kiszedte bdt+kobbiet(spiritwarriorja volt,a szarrá buffolt petje agyonverte),dot szétinterruptolta az összes healert+shamyt,shamyt végül instaheal megmentette,meg savagék lenyomták mentet,és sanyi,de azért nem az a tipikus jön a fg szarrábuffolt midi,és nekünk csá,ha 3-4en vagyunk egy-két slamképes tankkal még le is nyomjuk mind lol
ejnye no

anti hero

Uberlama
bah

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tiffa
Mé láma? Egyébként õ nem az ex albi Qasar/Hemorragie? A múltkor egyébként is csak zöld volt még Benonál. Bitti emléxel arra a francia sorcira aki egy idõben mindig velünk jött HW-be.
Uberlama
yoo ott egy hemorragie, tegnap a láma solozni akart amg towerbe 😄DDD lol de csak 400 rp volt : (

viszont a chanter ddt mindig is irigyeltem olyen jol néz ki 😊

Uberlama
mi az a bof jellegû ikon a qbn ?

Uberlama
vazze több hpd van mint az infimnek 😊 mondjuk az afem több mint100al jobb. meg csak 3L1 😄 de akkor is levernélek mint a sicc :pp

ja igen ennek a guildnek TDD (most hadd ne irjam le 😊 ) vettük el a keepjét ninjatechnikkel tegnap 😊

emlekszem mikor meg egyutt xpzgettunk Rendorionnnal😊))
/hug
jok a kepek

anti hero

pic 1pic 2
pic 3pic 4
pic 5
pic 6
pic 7
pic 8
pic 9
pic 10
pic 11
pic 12
pic 13

pár kép, remélem pár tetszik 😊

zzz

A másik alb / excal: játszottam picit clericel , elég jó móka volt, csak lenne egy kérdésem excal albosokhoz:

Mindrat miért van az egekig magasztalva? Nem akarom megbántani, de szerintem egy totál átlagos sorc teljesítményét nyomja (sõt ma még annál is szarabb volt, nem volt fent purge + moc , nem láttam mezzt... rezz után felbuffolom dex+dexquival, elnyom egy self bt-af buffot, azt berohan chanterekhez ahelyett hogy interruptolna - mezzelne etc.)

zzz

nem, ez egy szervezett stealther zerg. Volt régebben is hogy amgnél 6+ enemy stealther volt... de nem éjjel nappal, most meg igen... 2fg addról inkább nem is szólok, max keep - raiden volt rá példa. A mozgó fg stealth add meg csak is most van szal nyugodtan "sírhatunk", ha már az uberáltal bekopizott amg camp kép nem jó. Keep raidre mentek igen, 30-40perces kemp után 😊

még 3 db infi a fáknál.

Én 90%ba solozok, 5%-ba duo... maradék 5% hogy stealth zerg közelében vagyok chokepoint miatt for example amg. Nos kb annyit jelent, hogy release akárhova megyek, ez most nem sírás, csak mondom hogy mi történik azzal aki nem áll be a sorba és nem stealth zergel 😊

zzz

Tafaya
Megvetoztam volna? Pedig ez tenyleg szanalmas, de mi legalabb elismerjuk hogy az, es hogy letezik 😊 Nalunk 8 fos stealther grp van, midiknel 8 szolo stealther megy egyutt, hibiben meg osszesen nincs 8 stealther 😊

Uberlama
pfff albi 😊))))) btw nem sirtam de gondolj bele ha midi vagy hibi vagy akkor mi ez : )

Botond
nabazz,szal beijedt lol
Botond
ennyit tucc :-D buffbot nélkül infidet úgy beverem betonba,asse tuggya mivan :-) kivéve,ha bePAzol ;-) bár futás közben azt nehéz :-) múltkor is átfutok amg-n,infil beilyedt,hogy elmegy az rp,kijön stealthbõl,és run utánam,ráfordultam,és sanyi neki :-D rr4es volt,én meg akkor még rr3 :-D
Botond
ki sírt? :-D
AngeLujo
Nemtom mit kell sírni, DS éppen keepraidre ment. Máskor is hasonlóan mászkálnak, de itt legalább volt rá okuk.

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

kapsz majd friendly hug spamet ha találkozunk soloba, bár erre annyi esély van mint a lottó 5tösre 😊

zzz

Uberlama
hát belegondolva egy ns helyzetébe ilyen napokon... szal már abbahagytam volna. ennek ellenére én mazochista vagyok az infimmel mert csak solozok vele 99%ba és emainbe vagy dfbe vagyok. szal sok benne a leskelõdõs és nem egy rpfarmer de épp ezért vannak érdekes csatáim. pl bard+ns kifektetése miközben õk egy armsot ölnek 😄 arms persze kihal de amig ns ölte a bardnak a feje leesett aztán az ns nem volt téma 😄

Uberlama
LOL 😄DD vájá hozom überfaxakarimatwithpurpbuffs4thwingarottespammerdf4thewinstylerskilltelenoverpowerhalhatatlan infimet 😊 aztán megbeszéljük hogy is gondolod 😊

amit tafaya megvétózott oO

zzz

erre mondtam hogy szánalmas 😊

zzz

Botond
nincs bocsánat,jáccuk le,itt és most :-P gyere ki a hóra :-P
btw a havon fexem épp amgnél,belefutottam 2mincerbe 2 infivel megtámogatva,aztán poppolt 3fg alb add,majd miután ezek mind elpályáztak jött még egy fg alb,szal odins mára kifújt :-D
Uberlama
egyhete nem voltam emrt londonba voltam bocsesz 😛

Botond
egy hete linkelte ezt be rock...btw 12órás karácsonyi bevásárlás 4tehwin :-D
Uberlama
na ez nem semmi, ez még albi szemszögbõl is durva overpower genya cucc 😞

infizerg ?

Uberlama

Hangianix
Meg 45 perc...

Hangianix
Weee, sikerult? Nem irtad sehova 😞

Hangianix
Es miert nincs rajtad sima dex? 😊

Hangianix
Ott van a mehet gomb alatti sorban 😄

Piszok jo a minoseg, vegre eltudom olvasni a szovegeket is 😄 es egy 10 perces se lesz tobb, mint 80 mega.

Egyebkent te mit csinalsz a videon? 😛

Hangianix
Nem tudjatok van e mar uj DAoX? Ket SI/t nagy nehezen eltudok futtatni, de a gobozas nem megy vele 😄 Ja es RvRzni se tudok, mert csak akkor latom meg az ellenfelet, amikor mar ut. 😞

Hangianix
Please, legkozelebb url-el rakd be, most indithatok valami progit save as helyett. 😄

AngeLujo
Én nagyon boldog voltam hogy már ennyire is mûködött a dolog, mivel augusztus vége óta nem volt belogolva a wizim és most pikk-pakk csiniztünk neki 20k rp-t és közbe eszméletlen jókat röhögtünk 😊

Hangianix
Szerintem is elvezetesebb, mint tank grp. PBAoE grpban en sose voltam, a legjobb caster grpom egy Hinako, Pbuck, Sami, Solarfare, Gelid (o akkor ice wiz volt), Soz (scout), Fadeh volt, de ugye kisse mosolyfakaszto setup a mostaniakhoz kepest. 😊 Ez talan 1 eve volt.

Hangianix
Marmint a videon egymas utan. 😄 Amit en hallottam FL 5-bol 4x verte el oket.

eclipse nagy ritkán összerak egy caster grp-t, de 90%ba más guild grpikal játszanak együtt (mint bm, hero vagy druid + redb😊

zzz

azóta np veri a ***** (már elnézést) midibe, mert itt nem megy a wtfpwn, leverték PE-t, EL+Maelstromot egymás után, szal nem bénák... csak az a bizonyos mezz + pbae trück már nem megy, nem nyernek állandóan, mint excalon ezért nincsenek itt (hála istennek, xanatae-slanate Teadoral együtt a legbeképzeltebb gyökér ebebn a játékban, kivéve Succit... õ egy külön kategóriát megér 😊

zzz

AngeLujo
Bár a screenshotom lévõ hibik se nagyon tudhatták hogy albionba létezik pbaoe, mert csak álltak és bambán néztek ránk, hogy a sok hülye caster minek rohangál ott köztük 😊

Hangianix
Naluk ez eldritchel megy. 😄 Ami durvabb hibiknel az a base stun es ketfele debuff ill. a pet, a baod es a gp. Ugye bof caster grp ellen nem er semmit. Az mondjuk igaz, hogy nem osszeszokott, vagy a pbaoe taktikat nem ismero grpokat iszonyu konnyu kicsinalni. Emlekezzetek vissza, MM, NP es Eclipse milyen pusztitast vegzett, elotte nem volt caster grp (balanced) es nem ismerte senki a pbaoe-t nalunk. 😊

Uberlama
jaja ez igy van de a lényeg csak annyi hogy az albi caster grp is müködik valamelyest és ha body sorcijuk van akkor még durvább mert 50%os debuffal aztán jonapot.

AngeLujo
Viszont ha jó játékosokról van szó akkor sok mindenkit meg lehet verni és tegnap is vertünk el midi rr6+ bagázst (mondjuk a végén már bottal csapkodtunk, annyira nem volt mana 😊

AngeLujo
Ez egyértelmû és tudjuk mi is. Azért gyengébb az albi caster group mert nincs elég, jó minõsgû cc. Annyi van hogy sorci mezzel messzirõl aztán meg rootspam és debuff. Hibiknek sincs sokkal több cc, de van egy halom pet amik hülyére tudnak szivatni. Midiknél meg egyszerû a séma. Aoe stun, 3 pbaoe és szevasz albi caster group.