Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Emain: kelta Holdország, ide távoztak az elhunytak. Az Árnyak királynõje, Macha uralkodott itt, akinek szent városát Emain Machának nevezték.
Most találtam ezeket 1 könyvben elég érdekes. Macharól is van sokminden meg úgy általában rengeteg a játékban is megtalálható dolgokról.😊
Bocs ha off
übi: azaz ap2 ikonja (+20% melee resistance, 15min reuse timer...igaz néha bugos és nincs effektje, elég idegesítõ😊. Af-em 643 amikor beprocol a kard-vest egyébként 😊
bhalage: jaja jó kis leprechaunok 😊) /vic
zzz
anti hero
viszont a chanter ddt mindig is irigyeltem olyen jol néz ki 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ja igen ennek a guildnek TDD (most hadd ne irjam le 😊 ) vettük el a keepjét ninjatechnikkel tegnap 😊
/hug
jok a kepek
anti hero
zzz
Mindrat miért van az egekig magasztalva? Nem akarom megbántani, de szerintem egy totál átlagos sorc teljesítményét nyomja (sõt ma még annál is szarabb volt, nem volt fent purge + moc , nem láttam mezzt... rezz után felbuffolom dex+dexquival, elnyom egy self bt-af buffot, azt berohan chanterekhez ahelyett hogy interruptolna - mezzelne etc.)
zzz
még 3 db infi a fáknál.
Én 90%ba solozok, 5%-ba duo... maradék 5% hogy stealth zerg közelében vagyok chokepoint miatt for example amg. Nos kb annyit jelent, hogy release akárhova megyek, ez most nem sírás, csak mondom hogy mi történik azzal aki nem áll be a sorba és nem stealth zergel 😊
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
zzz
zzz
btw a havon fexem épp amgnél,belefutottam 2mincerbe 2 infivel megtámogatva,aztán poppolt 3fg alb add,majd miután ezek mind elpályáztak jött még egy fg alb,szal odins mára kifújt :-D
Piszok jo a minoseg, vegre eltudom olvasni a szovegeket is 😄 es egy 10 perces se lesz tobb, mint 80 mega.
Egyebkent te mit csinalsz a videon? 😛
zzz
zzz