Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
nem overpowered,manachanter se lenne overpowered,ha stealthbe odalopózna hozzád,aztán stun pbae pbae,és sanyi...persze lenne esélyed kiszúrni :-) ezért nem overpowered mincer se,stealthbe lemezzel/stunol,aztán üt üt meg dd dd,és csá,ez mind full balanced :-) stealth kell manachanterre is FS helyett én mondom :-)
Tafaya
Nah, scout az erosebb mint a hunter ez koztudott, merttud speccelni shieldre es kulonben is messzebre lo de nagyobbat 😊

Uberlama
ja hunter nekem is jobban bejön mint a scout. na majd a shamym mellé.. 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
egyedül stealther grpba overpower összehasonlitva a többi stealther grpal.

Botond
én most grove protectorra gyúrok megin,wardent elküldtem nyugdíjba,múlthéten leszólózták GSt akkor rájöttem,hogy még raidre se kell warden,szal druid power+lvlgetem a vwt,tegnap is PLtek rajtam 2lvlt,szal 37 :-)
😛

zzz

celt defender meg a tesoja 😊 excalon eleg gyakran ossze lehet futni veluk 😊

anti hero

Hangianix
rr11 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
Miért nerfelnék? csak azt látják hogy sokan vannak, ebbõl az következik hogy gyengék is hogy ilyen sokan kell játniuk 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
saracen invader az hanyas rr? 8-)
Botond
mindig van group,nem tom mirõl beszélsz
Botond
mcl1 aod aktív támogatásával befigyelt,az 45-48%ot ad jelenleg
habár lehet elküldöm, azt lenerfelik infit meg mincert is : d (toaba amúgy is beindul a szopás stealthernek imo)

zzz

zzz, pe + fl sok esetben nehezebb mint savage grp .d

zzz

Hangianix
41+10 slash-sel miert van nagy szorasom dmg ugyileg? En lvl 45 vagyok. Egy Krux nevu ns-t (o 50-es volt) utottem es a main hand weapon piszokul szort, a masiknal 1-2 dmg elteres volt csak.

Tafaya
Kuldd el a Mythicnek is, hadd lassa mit okozott a savage meg az hogy albi kasztok 80%-a hasznalhatatlan RvR-en 😊

hidd el mcl2 majnem fullra felnyomja a manad (mostani helyzet szerint)

anti hero

Botond
1,42 az tipp,de kb akkor
Botond
1.42ben volt utoljára mcl2m,akkor még full bugged volt,most 1 sincs atm,talán ma vagy holnap lesz
Hangianix
Jah, Botond szerintem felreneztel valamit, de komolyan. Druid mana regenje biztos ugy mukodik mint a healere es a clerice (nekunk nincs az ami a castereknek, hogy 50% alatt fele sebesseg) es mindenkinek 70+ %-kokat ad, kevesebbet sose.

Uberlama
75% az közelebb jár ahhoz ami nekem van mindig, illetve még van hogy több is szvsz

Botond
nekem 45%ot adott,ami 40%hoz képest +6 pontért nemkell
healeremen is MCL2 van, miota atspecceltem (Fidel atspecceltem!! /40mend/36pac/4aug szupppperrrjooooooo/) mendpacre, azota szukseg is van ra, de egyszeruen uber, majdnem mindig fullra tolt, fenyevekkel jobb, mint MCL1, sztem druidnak is kotelezo lenne, meg azoknak a classoknak, akik nem szeretnek uldogelni 😊

anti hero

Uberlama
😄 nem hiszem. ninja raid volt nagyon tetszett én infim volt a 3. ramos, mire beértek a 2. kapun már felmentünk a relicért 😊

Botond
rágyúrúnk pbae groupra?jöttök a mi relicünkért is? :-D
Hangianix
Nekem MCL2 mindig 75%-ot ad, direkt teszteltem.

AngeLujo
Ja az kb annyi nekem is, viszont ha 15-20%-on vagyok akkor 70-80-ig is feltolja, nem nagyon értem miért...

Botond
druidnál,wardennek sose volt,vwnek is 40%ra tölt az 1es
Botond
random,nekem 1 40%ra 2 45%ra töltött,le is specceltem picsába :-D
Uberlama
mcl 2 a legjobb :p theummal mikor megvettem az egekbe éreztem magam mert 10% manárol mondjuk majdnem fullba tölt, mig mcl 1... 😄 szal nagyon megéri.

Hangianix
Ja, de healer classoknal kicsit gyorsabban megy el a mana. 😊

Botond
kövi peccsben úgyis szétnerfelik aomot,szal télleg full fölösleges...
AngeLujo
Az a baj hogy ugye most vagyok 5L5. RP-hez kell még MCL 2 (6 pont), RP meg 10 vagy 14, nemtom. Szal rr7 a közeljövõben nem leszek, tehát addig marad aom az biztos 😊

Marmint mi ellen? Pbae ugyis kinyir ha belefutsz hibi caster groupba (3*500+ dmg/1.5 second). Raadasul nem is jatszik ilyen jelenleg 😊

Inkabb elobb legyen meg a raging power, mert az nagyon jo
AngeLujo
Van annak amikor 1000 hp-t kell rólad leszedni csak. Amúgy meg nincs már túl sok mindenre szükségem, max raging power lesz majd egyszer soká.

"Tuatha de danann: Az istenek népe, akik végül legyõzték a Fomorokat. Az írek úgy tartották, hogy Tara föld alatti üregeiben lakozó óriások õk, akik kõtemplomokat is emeltek."

Mindig is tudtam hogy hatalmas vagyok 😊
Aomnak nem sok ertelmet latom, vannak jobb ra'k.
AngeLujo
Sajna BAOD szintig nem tudok eljutni, de a full buffosat én is megcsinizem majd (hol találok aktív friart azt nem tom, de megoldom 😊)

2x aom for the win 😊 majd csinálok picet warden resist buffok + druid resist buffok + BAOD mellett : )
aomból respecceltem sadly :/

de azé szép 😊

zzz

AngeLujo

AngeLujo

Uberlama
azé láma mert kék chanter mit akar solozni emainbe ? 😄

Hangianix
*nem ... grpok voltak

Hangianix
Nem latom, nem neztem meg a kepeket 😊

Hangianix
Egyebkent vannak exc/hibrol barataim, az egyik "szerencsetlen" /cry -okkal taglalta, hogy milyen lama a hibik tobbsege is. 3 paladin, 1 minstrel, 1 sorc, 2 cleric, 1 friar grp 3 fg hibit olt meg egyszerre - igaz, nem szetbalancolt high rr grp volt, de azert megis.

Az en tegnapi RvR-em se rossz. Vartam eppen az Azure Sliceremre, amikor latom, hogy egy Cormach nevu gyerek 5 x megolte Sevorinat, 3 x meg egy OotKT-es palat. Na mondom megnezem. Latom kint, hogy Sevorina eppen a kek buffotjaval erositi magat (s/s armsman volt), szoltam neki, hogy menjunk es oljuk meg Cormachot. Lelkesen beleegyezett, de elmondta, hogy egy tank es egy bard van kint. 1 perc mulva latom is oket, 2 rr3 hibi. En kapok egy slammet a mezz utan (shield champ), armsman meg csak all a mezzben. Na, 50%-on kijovok slambol, insta mezz - resist, ezert MoC fel es stun - smite stb. 320-kat utok a bardba ami iszonyu jo. Kozben magahoz ter az armsman is es nagy hevvel elkezdi utni a shield champet. Erre beirom neki: BArD!, nem is rest valaszolni: yes!

Hat nem tudom mit gondolt, talan azt, igy fejezem ki az oromomet, hogy felismertem az 5 meteres firbolg classat, aki egy bazi nagy lanttal a kezeben all? Persze meghaltunk, mert champ kiblockolta az osszes utesemet a bardrol, az insta dd-m meg nem volt eleg...

ui.: rs elmulta utan visszamentem es egy minstrelel egyutt betamadtuk oket, gond nelkul nyertunk.

D.J Conway Kelta mágia

Jockey
ugyan rivi, ezeket nem is tudtam, absolute nem off sztem, sõt..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Tafaya
Cimet plz 😊

Tiffa
Nem tom, de látod egyezik a neve.