Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom, valszeg senki se akar felkellni hajnali 4kor :d
zzz
újabban van pár bátor rr7+ group akik 1fgvel nyomják,mióta rr7esek,meg sorc rég lemezzel mindent mire mi instarangebe érünk erõsek lettek és bátrak :-D most hibik zergelnek,de nagyon,ahogy tanították :-D hol itt a gond?hogy tanulóképesek vagyunk?
már rég lvl10 voltam mire steveh egyáltalán generálta a karit :-) nekem volt elõször daoc az országban,visszakeresheted ha van idõd(official,nem béta)
ezt én úgy értelmezem,hogy aod eddig egy halom beszari volt,de mióta van egy fg rr8asotok qrva bátrak lettetek hirtelen :-D
ez nem jo mert van fg albi elég sok.
btw tipikus severance vagy ki, amig nem lettek RR5+ addig zergeltek utána 1 fgvel mentek és sirtak az albi zerg miatt . lol :p
btw tipikus severance vagy ki, amig nem lettek RR5+ addig zergeltek utána 1 fgvel mentek és sirtak az albi zerg miatt . lol :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ugy is fogalmazhatnám ha lesz fg albi akkor lesz fg hibi is...
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Valószínû, hogy azért nincs fg hibi mert 2-3fg albi rohangál együtt.
Igaz, régen például kicsi voltam, most ezt nem nagyon lehet elmondani, szal változik minden 😄
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Steveh tudod mikor volt rr2? nagyon nagyon régen :pp
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
botond😊
én azt próbáltam írni, hogy már várom a dolgot, elõbb utóbb megtörténik😊
az hogy albok zergelnek az teljesen más dolog, legtöbbször rákényszerülnek, de ez itt már túl lett tárgyalva vagy 200xor😊
én tudom hogy elõbb utobb lesznek olyan fg-k (PONTOSÍTOK: reménykedem) akik elmernek indulni magukba is, mert mostanság az albi meg odini frontier lassan emain szintû zergek helyszíne😊
az ok, hogy emain-be ez van volt, de már a többi helyen is zergelni kell😊
és az hogy mi volt régen, azzal kár példálózni, pl mikor infimnek még volt ip-je, akkor levertem bármelyik tankot ma már nem, szal lehetne itt emlegetni a dolgokat😊
én azt próbáltam írni, hogy már várom a dolgot, elõbb utóbb megtörténik😊
az hogy albok zergelnek az teljesen más dolog, legtöbbször rákényszerülnek, de ez itt már túl lett tárgyalva vagy 200xor😊
én tudom hogy elõbb utobb lesznek olyan fg-k (PONTOSÍTOK: reménykedem) akik elmernek indulni magukba is, mert mostanság az albi meg odini frontier lassan emain szintû zergek helyszíne😊
az ok, hogy emain-be ez van volt, de már a többi helyen is zergelni kell😊
és az hogy mi volt régen, azzal kár példálózni, pl mikor infimnek még volt ip-je, akkor levertem bármelyik tankot ma már nem, szal lehetne itt emlegetni a dolgokat😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
jövõhéten megin 3mbittel tolom btw,lehet rettegni :-) iszonyat zergeket fogok szervezni,végre nemlesz hogy jön 2fg félpercre leáll minden,és már halott is vagyok :-) múltkor 3mbittel azt se vettem észre a lagból,hogy 8fg alb incel a 3fgnkre,pedig az nem 2 ember :-D mostani 56k dialuppal akkor is beszaggat,ha 1db nyomorult infi van hmgnél amikor egyedül vagyok is...
ja,igen a másik,hogy ez az x+y ld lett,ezzel ne is gyere,anno vki okos beírta,hogy mi a gyõzelem titka,és a siker kulcsának 5% a netes kapcsolat,mire mondtam,hogy én 33,6k dialup,gprs,kábelnet,0,5mbit-3mbit adslen át mindennel daoctam,sztem több,de szerencsére jock+qaby leugatott,hogy ugyanmár mirõl beszélek,szal netes kapcsolat az 5% max,szal erre fogni,hogy veszítetek az lol(az aod hivatalos álláspontja szempontjából ofc)
jó de miért lett pont most érdekes a létszám?rr2es armsoddal miért nem osztottad itt az észt,hogy 1fgvel akarsz ownolni?amikor cleric se volt egész albiba miért nem osztottad az észt,hogy 1fgvel akarsz ownolni?miért nem lourkerék ellen akartál 1fgzni?na pont ezért van most kinn kiscsillió hibi,vagy 0,megtanultuk az leckét kedves zergleader,nem a skill nem a felszerelés se semmi nem számít,csak a 4xes túlerõ,most mehettek,és hasalva nézhetitek,ahogy lezergelünk mindenkit,és 2 halás között büszkén mutogathattok egymásra,hogy ezt is tõlünk lesték el...
nah a sorcim RR4 az armsom RR3 !! a necrom RR1, mi van még, infim is rr3, egyedül a theum rr6 😊
Ne legyen 1 fg vs 1 fg legyen 3 fg vs 1 fg vagy 2 fg vs 1 fg de ne 1 fg vs 9 milliárd hibi.
benora egyszer volt esély midik bezavartak.erasra egyszer volt esély midik bezavartak.
köcsög malestorm vagy mi a guild neve aszem.
Tegnap egyébként sorozatos balszerencse volt az albiknál.Folyamatos LDk az épített groupokban szóval elég gáz volt.Nagy részben 6-an vagy 7 en voltunk.
még nincs RR9 eseünk egyébként.
Te Rockety áruld már el mit akartok ti prime timeban? Szerintem nyugodtan felejtsétek el.neme egyszer láttam már 200+ albit kicsödülni a relic keepekhez.
benora egyszer volt esély midik bezavartak.erasra egyszer volt esély midik bezavartak.
köcsög malestorm vagy mi a guild neve aszem.
Tegnap egyébként sorozatos balszerencse volt az albiknál.Folyamatos LDk az épített groupokban szóval elég gáz volt.Nagy részben 6-an vagy 7 en voltunk.
még nincs RR9 eseünk egyébként.
Te Rockety áruld már el mit akartok ti prime timeban? Szerintem nyugodtan felejtsétek el.neme egyszer láttam már 200+ albit kicsödülni a relic keepekhez.
nem azok voltak,de egyszer mi voltunk az add,de akkor már csak te meg warbar éltél mire odaértünk,szal sztem levertek volna ha nem addolunk is :-D
keep foglalás meg azért jó,mert dfbe van a nagy zs,és mivel elmúlt 1 évben ez nem sûrûn fordult elõ sajna most hogy van lehetõség ki kell használni...én tegnap javítottam életemben elõször ajtót például :-) és a múlthéten upgradeltem doort elõször :-) pedig 2000éve 900+ a woodworkingem :-) tudod mimost kezdünk zergelni meg ilyenek,nem ezt csináljuk ezer éve,és nekünk meg ez az új :-D meg különben is rr2-3 lennél nem forszíroznád a fg vs fgt te se(ahogy nem is forszíroztak akkor),hibik 95% meg rr1-2-3 atm,az rr4es wardennel 10bõl 9x én vagyok a korlenök groupba persze hogy nem állunkle fg vs fgbe aod rr8-9es gruopjával bazz
keep foglalás meg azért jó,mert dfbe van a nagy zs,és mivel elmúlt 1 évben ez nem sûrûn fordult elõ sajna most hogy van lehetõség ki kell használni...én tegnap javítottam életemben elõször ajtót például :-) és a múlthéten upgradeltem doort elõször :-) pedig 2000éve 900+ a woodworkingem :-) tudod mimost kezdünk zergelni meg ilyenek,nem ezt csináljuk ezer éve,és nekünk meg ez az új :-D meg különben is rr2-3 lennél nem forszíroznád a fg vs fgt te se(ahogy nem is forszíroztak akkor),hibik 95% meg rr1-2-3 atm,az rr4es wardennel 10bõl 9x én vagyok a korlenök groupba persze hogy nem állunkle fg vs fgbe aod rr8-9es gruopjával bazz
miért kéne szétvállni 1fgkre?hónapokig itt tunkoltátok nekünk hogy 2fg+ meg zerg a fun rvr,hát mostanra ez elterjedt hibibe,és lõn fun rvr,namost élvezzétek :-P
celtic fury, 2 bm 2 hero 1 bard 2 druid 1 mana eld a setup asszem
zzz
😊, tegnap rr volt (jó a szervezés, 100-160 hibi összegyûlik azt kiderül hogy nicns ram 😄)
zzz
RR volt valóban,de sejtettem,hogy nemlesz semmi,szal én nem is voltam,fõleg,hogy reggel mennem kellett vpophoz,és oda jobb kialudtan menni :-)
ugy megneztem volna a fejeteket..
150hibi wow, nem gyakran latni
150hibi wow, nem gyakran latni
anti hero
majd az excalon megtudod mi az a magyarok istene bazz, mikor megfagy a kepernyod, aztan 2 mp mulva 4-6FG albi rohan at rajtad primetimeba, szepen, ugyesen es okosan 😊
anti hero
igy van full op, genyo, abszolut unfair cucc!!!!!! btw télleg igy lehet ha nem albi szemszögbõl nézem 😊
gigi te riel vagy hibiben?
zzz
stealth vs stealthrõl beszéltünk, fg vs fgbe mint már mondtam teljesen átlagos kari, de a sok utility miatt OP stealther warba (mivel másik két oldalnak nincs)
zzz
ezen mi a vicces? 😊 szerintem csöppet röhelyes, de hát mindenki máshogy látja 😊
zzz
azóta mióta wardennek selfbuff a piroskeretes str/con ,meg van 2féle instaddje meg instadotja azóta teljesen ki vagyok mincerekkel is békülve :-)
mondom nem overpowered mincer,csak 3 vonalhoz 1.5 szorzó az sok,bárdnak 4 vonalra van 1.5 szorzó,aztán legyé okos...
jajj de jo kötözködjünk: ha már van annyi eszed hogy egy igen high rr minstrelt betámadsz akkor ne csodálkozz :p mert IP sos ap együtt elég soká lesz meg 😊
a másik meg hoyg mindig feltételezhetsz stealther zerget albi oldalrol, szal ha infit/scoutot támadsz be akkor az elég suicide mission :ppppppp
a másik meg hoyg mindig feltételezhetsz stealther zerget albi oldalrol, szal ha infit/scoutot támadsz be akkor az elég suicide mission :ppppppp
mincert betámadok insta stun mezz nincs purge halott vagy 😊 ha van purge akkor neki ip, sos , ap ^^
zzz
jaj de tréfásak vagyunk, akkor emainba is stealthbe menjek? 😊, vkit betámadok akkor lejön a stealth btw : ))))
zzz
én nem mondtam hogy regular rvsrbe op, de stealth warba az, mész nsként kapsz egy insta stunt és 3pa-t 2 critshotot elég faszság 😊
zzz
ja csak van aki ezt nem igy hondolja. pl BWn volt most egy topic hogy vegyük ugy hogy ez egy háboru ahol minden megengedett és ha vki zergel hogy nyerjen akkor fogadd el és vagy zergelj visza vagy huzd le magad mert senki se kötelezhetõ a "fair play"-re. és ebben sok igazság van annak ellenére hogy szinte mindenki leugatta hogy hülye kis pöcs.
Ezért nem értem az 1vs1 és group vs group összehasónlításokat. Aki többen van az nyer ennyi az egész ebben a játékban.
Akkor kellene a karikat összehasonlítgatni, ha minden realmben ugyanannyian lesznek. Ilyen viszont sose lesz ami a játék 1ik nagy hibája.
Pl: Ha hibiben lennének annyian mint albiban és albiban annyian mint hibiben akkor nem lenne infi zerg se és nem lenne olyan erõs mert 1 infire 3 NS jutna és semmi esélyük nem lenne hiába erõsebb az infi.
Pl: Ha hibiben lennének annyian mint albiban és albiban annyian mint hibiben akkor nem lenne infi zerg se és nem lenne olyan erõs mert 1 infire 3 NS jutna és semmi esélyük nem lenne hiába erõsebb az infi.
fullra buffolt minivel csapkodok keméyen 90eket mindenkire papir ruhásokba meg 200at.mp cucok fullos sc melet.
dolog ,hogy le stunolom de ezt az esetek 99%ban mindenki purgézza.
ha ugy speceled a minid .hogy ne lássanak akkor nem fogsz csapkodni semmmit csak support leszel vagy ha ugy speceled hogy tudj csapkodni akkor meg a stealthet felejtsd el.
mindenki látja a minstrel egészét ,hogy mi minderne képes de ehez kurva jól kell játszani és piszok gyorsan erre nagyon kevesen képesek.minstrel a legnehezebb kari szerintem az egész játékban.
mondjuk az is röhej ,hogy egy hibi,midi épített tank groupot csak és kizárólag sos mellet tudunk leverni.volt már ellenkezõjére is példa de ez az esetek 30%-a max.
minstrel solozásra nagyon fun kari csak senki nem olyan bolond ,hogy egyedül menjen ki és így a solozást el kell felejteni.
ha solo enemy van akkor mez, futás petért majd a pet elintézi a dolgot.ez müködik ha nincs az enemynek fent purge de ez az esetek 10%a ,hogy solót találsz.
minstrelel lehet szivatni stealthbõl mez( nerfelték 5 igen 5 másodpercre ,számolj el 5 ig és közben végig tudod gondolni mennyire hosszú idõ de aki stealthbõl mezel az nem fog tudni ütni semmit tehát minek mezel? szóval a stelth mez is max az esetek 10-20%) meg ilyenek.
lehet chaines a minstrel de ennek az elõnyét még nem vettem észre.ugyan ugy fekszek egy asisstos group ellen ( nem épített) mint egy caster ha nincs sos vagy nem tok elsprintelni.fullra buffolt savage nem egyszer voltam együtés az 14xx hp-mel.
petet tartani nem tud ha speed is kell.illetve twistelésel lehet.mondjuk azt még nem teszteltem ,hogy pet mellet mien dolgokat lehet müvelni de mindig amikor a pet nállam volt és szerettem volna akármit csinálni a pet mindig nekem támadt pedig a furulya mindig ott votl a kezemben.
összeségében az overpowered minstrel csak és kizárólag stealther groupok tekintetében overpowered egy épített groupban semmi más csak egy egszerû support ami nélkül albik csak frankó RP a midiknek meg a hibiknek.
hasonlítgathatjuk itt a mach 5 ös karikat de ha megnézük a bardot skaldot vagy a minstrel mindegyiknek van egy két olyan tulajdonsága ami vonzóvá teszi ezeket a karikat.
fullra buffolt bard vert le már majdnem amikor én s/s voltam .nem tudtam eltaláni de õ a DDivel tökéletesen tudott ártani nekem.
fullra buffolt skald szintén ugyan ez csak õ neki ott figyelt a two handes fegyver ami ha 10 bõl egyszer talál már elég kellemetlen.
fullra buffolt minivel is kb ugyan ezeket lehet megcsinálni.
én nem tartom overpowerednek a minit csak egy nasty fn karinak maximum.
< hu de hosszú lett>
dolog ,hogy le stunolom de ezt az esetek 99%ban mindenki purgézza.
ha ugy speceled a minid .hogy ne lássanak akkor nem fogsz csapkodni semmmit csak support leszel vagy ha ugy speceled hogy tudj csapkodni akkor meg a stealthet felejtsd el.
mindenki látja a minstrel egészét ,hogy mi minderne képes de ehez kurva jól kell játszani és piszok gyorsan erre nagyon kevesen képesek.minstrel a legnehezebb kari szerintem az egész játékban.
mondjuk az is röhej ,hogy egy hibi,midi épített tank groupot csak és kizárólag sos mellet tudunk leverni.volt már ellenkezõjére is példa de ez az esetek 30%-a max.
minstrel solozásra nagyon fun kari csak senki nem olyan bolond ,hogy egyedül menjen ki és így a solozást el kell felejteni.
ha solo enemy van akkor mez, futás petért majd a pet elintézi a dolgot.ez müködik ha nincs az enemynek fent purge de ez az esetek 10%a ,hogy solót találsz.
minstrelel lehet szivatni stealthbõl mez( nerfelték 5 igen 5 másodpercre ,számolj el 5 ig és közben végig tudod gondolni mennyire hosszú idõ de aki stealthbõl mezel az nem fog tudni ütni semmit tehát minek mezel? szóval a stelth mez is max az esetek 10-20%) meg ilyenek.
lehet chaines a minstrel de ennek az elõnyét még nem vettem észre.ugyan ugy fekszek egy asisstos group ellen ( nem épített) mint egy caster ha nincs sos vagy nem tok elsprintelni.fullra buffolt savage nem egyszer voltam együtés az 14xx hp-mel.
petet tartani nem tud ha speed is kell.illetve twistelésel lehet.mondjuk azt még nem teszteltem ,hogy pet mellet mien dolgokat lehet müvelni de mindig amikor a pet nállam volt és szerettem volna akármit csinálni a pet mindig nekem támadt pedig a furulya mindig ott votl a kezemben.
összeségében az overpowered minstrel csak és kizárólag stealther groupok tekintetében overpowered egy épített groupban semmi más csak egy egszerû support ami nélkül albik csak frankó RP a midiknek meg a hibiknek.
hasonlítgathatjuk itt a mach 5 ös karikat de ha megnézük a bardot skaldot vagy a minstrel mindegyiknek van egy két olyan tulajdonsága ami vonzóvá teszi ezeket a karikat.
fullra buffolt bard vert le már majdnem amikor én s/s voltam .nem tudtam eltaláni de õ a DDivel tökéletesen tudott ártani nekem.
fullra buffolt skald szintén ugyan ez csak õ neki ott figyelt a two handes fegyver ami ha 10 bõl egyszer talál már elég kellemetlen.
fullra buffolt minivel is kb ugyan ezeket lehet megcsinálni.
én nem tartom overpowerednek a minit csak egy nasty fn karinak maximum.
< hu de hosszú lett>
Chanterrol annyit, hogy a TL-uk egy eleg lama fazon, ilyeneket ir:
"BAoD's new effect has been largely diminished in most situations, especially when compared to a similar ability like BoF."
Hat ha baod nerfnek szamit az hogy most mar a melee resistekre is rajon...
Es a kedvencem, avagy Mythic recept ala 'more buffbots':
"Bof will be addressed in the RA review"
"BAoD's new effect has been largely diminished in most situations, especially when compared to a similar ability like BoF."
Hat ha baod nerfnek szamit az hogy most mar a melee resistekre is rajon...
Es a kedvencem, avagy Mythic recept ala 'more buffbots':
"Bof will be addressed in the RA review"