Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
überláda:te figy pont te voltál aki itt fröcsögtél anno,hogy 2fgvel nyomulni,és 1fgket behentelni az a fun rvr(ha idõm lesz kikeresem és becopyzom ofc),szal ne zsibassz a hülyességgel plz
Botond
sztem nem egyébként :-) helyedben én is azt csinálnám kb amit csinálsz :-)
Hangianix
Hmmm, sracok, egy-ket hasonlo stilusu szoveg es kitorlom az utolso 10 hozzaszolast.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Kulonben nem camelotoznal

Uberlama
ja és bocsesz a hangenemért a többiektõl de muszály lejebb adni hogy megértse 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
amugy örülnék botond ha nem csak pár szot értenél meg a hoszabb irásokbol és forgatnád ki a magad kedvére és megprobálhatnád más szemszögbõl is nézni nem csak a kicsi elnyomott hibi szemszögébõl mert én pl megprobálom mind midi mind hibi szemszögbõl is nézni ezért mondom hogy tõlem zergelhjettek mert mi is ezt csináltuk pláne ha sokan vannak de ezt lejebb már leirtam, és tudom hogy nehéz még neked értelmezni a hoszabb szöveget ami 3 szobol többöl áll de remélem egyszer felnõsz a feladathoz

Jockey
gondolatmentedet követve ezek szerint több este is volt már, hogy mind midiktõl mind albiktól mind saját magatoktól relicet vittetek volna el, mert volt olyan este hogy nem volt frontier ahol ne 3-4fg hibi lett volna😊
amúgy nekme nincs semmi gondom azzal hogy írod a baromságaid, csak a szavaidat válogathatnád meg picit, mert a stílus förtelmes sztem
kicst visszakanyarodva a gondolatmenetdedre, nem értem hogy ha steveh azt írja neked te nem vagy normális, akkor miért is írod hogy ahibik meg rá mondják õ nem az
mertha😊, steveh nem normális mert 2fg-s mixed grouppal rvr-zett mikor még az volt amink volt, akkor ti sem vagytok normálisak nem 1fg-kel rohangáltok, hanem 5fg-kkel. relic estét nem kell ítt alapul venni, van kint hibi szép létzsámmal rr estén kívül is, bár neked mint hibbantnak ezt látnod kéne😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Uberlama
hogy te mekkora fasz vagy bazze épp azt irom hogy mi is ezt csináljuk és többször használtam a zergelünk szot . mi a fax bajod van ? kisebbségi mánia bazze ? nem foglalkoznak veled eleget ? nem volt gyerekszobád vagy mi az isten bazze, épp ezzel magyaráztam meg hogy mi is zergelünk ha arrol van szo de nem joszántunkbol és gondolom ti se mert sokkal nagyobb filing 1fgvs1fg csata mint a 5fg vs 1fg és kapok 100rpt.

srácok hülye vagyok ?😊
igen az volt az elsõ nap a másik meg egy második nap volt
ezért ölök hibiket elõszeretettel
Botond
"egyébként meg nem vagy tejesen normalis szerintem" hibik 90%a ezt úgy fogalmazza meg,hogy te teljesen hülye vagy :-) mármint rád értve nem rám ofc :-) de ezt már mondtam :-)
Botond
hát én meg arra emlékszem,hogy emainbe ki se lehetett menni,mert sotl 4fg campelte amgt 0-24,meg arra is emlékszem,hogy egész nyáron nem volt miénk df,ami meg a 150 embert illeti,azt te se gondolod komolyan,hogy nem RR volt,fõleg miután a belinkelt képen béluka még jól láthatóan be is írja,hogy "nidd mán,há nem relicraid?"...
Botond
mondod te?LOL
én emlékszem olyan bulikra amikor kimentünk anno emainbe.rr3as voltam emrt rr2es soha aztán amgn nem tudtunk átmenni mert a underpopulated underpowered meg a másik kertje mindig zöldebb hibik bekempelték kiscsillió játékosal.
itt beszélhetünk zerg nem zerg de amikor 5-6-7-8-9-10-11 fg kell egy keep elvételéhez .... közben meg a saját keepitek midi albi kézen vannak.
szóval a zergelés nem albiból származik mr. elsõ magyar karis 😊
ja volt ott 150 hibi a keeptaknél.biztosra mentetek az tuti.

egyébként meg nem vagy tejesen normalis szerintem :p
Tafaya
Neked nem daoc kell, hanem pszichologus...

Botond
de ha hibibe midibe van ugyanzez,mert nekik/ünk is kéne df relic stb akkor beszari zergelõs kistöcsök,aha vágom...minden szentnek maga felé hajlik a keze,ti vagytok albion hõsei,ha mi akarunk dfet nyitni,akkor keepraides zerg vagyunk,ti meg csak hívtok 3fg erõsítést ami perzse nem zerg,csak önvédelem...na ne fárassz a hülyeséggel bazz,ha nektek kell a 4fg df nyitáshoz nekünk miért ne kellene?steveh pont a keeptakek miatt sírt,na most elárulom,hogy akinek sok keepje van azé df,ez meg keeptake nélkül problémás :-P szal lényegében leírtad hogy mi van hibibe midibe,de ha albiba csinálnak vmit az úgy jó,ha esetleg más realm is hasonló felfogásban kezd vmibe akkor meg nerf nerf beszari lámák stb stb...na részemrõl ennyit errõl...
Uberlama
Botond néha megkockáztatom hogy nem vagy több 10 évesnél, de azért vetem el mert ekkora hülyeséget azért ilyen fiatalon szerintem senki nem tudna kitalálni ehhez már igazi állot idõsebb agy kell.

Amugy ezt a zergmester dumát nem tom honnan veszed szerinted nekünk olyan öröm volt hogy akárhányszor mentünk régebben rvrezni (mert 2fg guild rvr nagyon ritkán volt), mindig akármelyik albi félrandom grp meglátott minket ott könyörögtek hogy jöhessenek velünk ? aztán manapság is van ilyen és hiába mondjuk hogy nem , mert azért jönnek.

Persze van amikor mi hivtunk helpet mert adott balanced grpot nem tudtuk leverni mert nem voltunk balanced vagy igen de a BO még mindig erõsebb volt akkor kellett help. aztán amikor hallottuk (ez kibszott sokszor volt) hogy 30-40++ midi/hibi van x keepen albi frontieren akkor nem gondolod hogy majd 1 fgvel megyünk oda ? aztán ha van kis ész is a fejedbe észreveszed hogy szinte sose vagyunk emainbe , ott divik ált az 1fgs buli, HW az abszolut haza védés vagyis minél többen minél gyorsabban öljünk le mindent (ennek ellenére legtöbbet ott vagyunk 1 fgvel), Odin meg olyan hogy vagy über midi grp vagy soksok hibi na akkor is kell help ha nem akarunk minden porton ott ülni.

Aztán viszakanyarodva a zergelésünkhöz: tudod nekünk van egy olyan GMünk, meg ugy ált a guildfelfogás, hogy jó ha DF mienk mert legalább a midik és hibik kitakarodnak rvrezni. (ez ugy 1.5-2 óra 1fgs zergelés után 1 sbvel valo találkozás után szokott lenni) és akkor szolunk /asen hogy hé megyünk bledmeer/arvakr/nottmor stb aki akar helpelni az jöjjön , és akkor kijön még 2-3 fg és elveszünk egy keepet dfért. hogy után ki hova megy az megen egy olyan kérdés hogy jönnek-e támadni visszavenni vagy nem. ha nem akkor elveszünk még1t ált. persze megen 3-5fgvel. tekintve hogy ugy gyorsabb. aztán kijön 90 midi és sanyi de legalább aki akart az tudott 2-3 órát dfben xpzni. bocsi mi igy állunk a dologhoz.

aztán amikor irják hogy 50 midi vagy hibi (mind1 melyik mind2 ezt csinálja) van benön/boldiamon stb akkor /asen irják és megbeszéljük hoyg tali sursnál vagy vhol és akkor onnan együtt zergelünk a keephez és öljük le a sok kis genyot. onnantol viszont ugye ez az 40-60 albi kimegy hwbe és ott lesznek egy darabig igy egyrészt elkerülhetetlen hogy mmg-hmg és közte ne 1 fg albi legyen egyszerre, bár ezt biztos érted te is.
A másik meg ohgy mindezek tetejébe stev olyan sokszor szervezett már keeptaket/retaket/defendet stb hogy megszokták hogy stickeljenek rá mert õ a góré, ez már sok emberben benne van, és ahogy meglátják már megy is a stick. ennyi ha ezt nem vagy képes felfogni hogy ez szükséges és mibõl adodik (noha msot irtam le) akkor fordulj orvoshoz 😊

Botond
na de tegnap 14:26kor még aki zergel az egy baszari kistöcs,aztán 16:nemtommmennyire meg hõs LOL szal ti azé zergeltetek,mert elég bátrak voltatok zergelni,hibik meg azé zergelnek,mert baszariak 1fgvel menni?ha nem érzed az ellentmondást akkor az ön készülékében van a hiba :-) btw amikor kiderül,hogy asse tudjátok mit beszéltek miért mindig az asszonnyal jöttök elõ?csak nem féltékenyek vagytok,hogy nekem lány a párom nem fiú mint nektek,vagy mi? :-P
Jockey
ehh, jo van bazze, latom megen szorulasod lehet, vagy asszony szivat, hat legyen, ahogy akarod:
igen, beismerem, velemenyem sosem valtozhat, es a mai napig kitartok azon allitasom mellett, telapo hozza a cokit nem karaconyra, meg a golyabaci potyogtatja a gyerekeket az anyukak olebe.
remelem igy mar ok neked

Botond
meg vagyunk döbbenve btw,ilyen csúnya zerget,szegény szegény aod,a fõzergelõsöket lezergelik?ahogy tafaya mondaná küldd be rightnow-ba :-P
Ez mien game
Botond
én azt mondtam hogy azt nem szeretem,ha kimegyünk full balanced grouppal,és az ma osztja az észt,hogy így meg úgy aztán skaldot+rr10es warrior fog elsõnek...nem is látni engem balanced groupba,mert idegesít,ha úgy veszítünk,hogy simán nyerhetnénk,inkább csinálok egy full gáz grouppot,és nyerünk azzal,de ha nem akkor is nagy kaland,de full balanced grouppal szívni nem szeretek,de mivel ez is benne van a pakliban inkább hagyagolom is,annyit nem ér az egész...
Botond
#21799+21813 aszondja "éreznek magukban elég erõt" "el mernek indulni egyedül",asse tudod mit írsz,akkor minek írsz?lol

zzz

Uberlama
LÁMA 😄DDD ott van a mehet gomb alatt hogy url meg kép ÁÁÁÁ 😄

bah hagyjuk láma paldin
<a href=http://kep.tar.hu/pelyhi/images/pic4020490.jpg> Láma szeme sötétkék... </a>
Csak nyugiba srácok, hibik nincsenek sokan csak mióta vannak házak jobban szaporodnak 😊
<a href=http://kep.tar.hu/pelyhi/images/pic4020490.jpg> IME 😊 </a>
Jockey
te rinyaltal itt amugy, hogy fun a benazas meg minden, de azrt a guildtarsaid lekopkodod, vagy a groupodat, es visitva leptel ki mikor szar enemyt utott az MA, no akkor ki is az ellentmondasos?😊

Uberlama
ez is egy nézõpont 😊

Botond
febr17 ti 20-21kb mi :-P visszakerestem,csak hogy nehogy azt mondja vki,hogy nem érek rá nagyon :-D
Botond
bár tbh nekünk vmi 4-5 nappal a kezdés után lett meg,szal valszeg te nyertél :-P
Botond
ja nekünk is 2 lett hétfõre bécsbõl :-O na jó legyen holtverseny :-)
Botond
normális életbe nem tartozik bele az IHB buli btw remélem azt tudod :-D
Botond
nem,nekem van normális életem,ezért itt élem ki magam :-D
Uberlama
Botond bazze neked nincs IRL életed hogy itt éled ki magad ? mér nem mész le a sarki sörözõbe azt dumálsz a srácokkal ? 10. sör után már simán lehet vitatkozni is 😊 reggel meg rókaparti a kertbe, tök fun gogogo!! :pp

Tafaya
písz gyerekek, písz. Khur teged meg szajbavaglak ha leidegbetegezel, OK???????? 😛

Botond
"hogy aod fosi lett volna? lehet te tudod jól, de kétlem" ezt te állítottad nem én,nem szószerint,de célozgattál,hogy aki nem 1fgvel megy az fosik,ti eddig nem 1fgvel mentetek,szal fostatok,kár ezt ragozni...
Botond
mikor sotl+aod meg többi alb zergelt mondtuk,hogy skill kellene nem ész nélkül zergelni,le lettünk ugatva,na most van assaist macro elég 1 guy a groupba aki tudja micsinál,mindenki skilles így,megy a zerg,ez van,kár ezért sírni,direkt jó,nem?fun rvr :-D
Botond
na most meg ez van :-) csak mókás tõletek vmi olyanért sírást hallani,amit ti elleneztetek a legjobban 2 hete is...
AngeLujo
Jaj, ilyenre hogy sikerült ráakadni? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

uh ez kicsit sick imo

anti hero

ez latod viszont nem bizti hogy igaz 😊 gyakorlatilag mind2 allitasod siman megkerdojelezheto bizonyos szemszogbol 😊
de megyek, nem keveredek kozetek, hadd legyen meg tobb izgi flame 😊
/off

anti hero

zzz

AngeLujo
Azt én elhiszem, de szerintem Steveh picit többet volt rvr-en mint te és lehet hogy nem véletlen lett rr8... :p

Jockey
kicsit túlpörögtél megint szvsz, sztem igyál meg egy korty hideg sört vagy valami
mint már mondtam, szvsz kár összehasonlítani akár félévvel ezelõtti rvr-t is a maival, nem hogy a régebbit
teljesen átalakult agame, én ezt próbáltam írni (nézd meg féléve még ki volt az überassasin, hát az sb, most infi, nem volt minstrelnek stealh, savage, bd, ovepowered warden shieldspeclehetõség, vagy menjünk még visszább: assasin ip-l, soroljam még?)
hol volt fél évvel ezelõtt vagy 1 évvel ezelõtt ilyen épített group? sehun, max 1 fg, lourkerék
hogy aod fosi lett volna? lehet te tudod jól, de kétlem
egyszerûen nem volt meg a karaterállomány akár 1 fg épített grouphoz se, akár még közeltávolba is nézünk vissza, és albion maion napig vérszegény supportok terén, ez is köztudott
kb 2 hónapja van annyi det tank a guildbe, hogy el lehessen indulni 1fg-l bármikor, de main npaig jellemzõ, hogy alliancebol szerzünk embereket ha hiány van
lehet neked volt legelõb daoc-d, de még mindig te meg taf vagytok azok, akik ilyen idegbetegen reagáltok le dolgokat, nálatok, szal tanulni nem tanultok, az biztos..

AngeLujo
3 rr8-asunk van Warbar, Weldrin és Steveh, 2 vagy 3 rr7 (két kedvenc clerikünk meg talán Kkrisz), rr6 már több van, rr5 meg rr4 az pedig értelemszerûen még több 😊

Amúgy sotl mit csinált annó? amíg nem lettek elég high rr-ek addig 2fg+ volt mindig, Avalanche mit csinált nem is olyan rég, ugyanezt. Viszont mi legtöbbször 2 guild fg-vel vagyunk, hibik nagy része pedig 2 tök más guildbõl 2 fg...

Botond
kanadaiakat kell ráállítani a témára akkor,4kor ott még csak este 10 van :-)