Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Jelenleg 1ik accom se él ezért játékban ne keress.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Van ennek a HL mob írtásnak másik oldala is. Minden neves mobnak van pár bizonyos cucc amit csak õ dobhat be, de viszont ezek a mobok az összes nem neves által dobott cuccot is bedobhatják.
PL: Nekem kellett midiben a healernek 2 TG-s cucc voltam 6x és egyszer se dobta be. Ez nekem 6x 7 órámba került(42 óra). 42 óra alatt viszont fel tudok húzni még1 karit magamnak 42 platinával együtt. A 2 cuccot meg 20 plats-ért meg tudtam volna venni. Én meg is fogadtam, hogy többet TGbe nem megyek, mert teljesen felesleges.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

zzz
zzz
amugy az ilyen high lvl dungeon mobok kb randomra dobnak a nevesek, van egy adag cucc amibõl dobhat és ha olyan kedve van akkor dob ezt vagy azt tök random bár más esélyekkel dobál.
zzz
Más high lvl dungeon drop TÖK randomra dobálnak cuccost van vagy valami nagyon silány logikája? Pl.: van a mob ami azt a piercer dobja amit anno belinkeltem ismét megöltük (igaz most nem 3fgvel hanem 5en
zzz
Bhalage, nem vagysz egy kis hibire nemeteknel? 😄 Te legalabb ismered is a kornyeket 😄
zzz
zzz
zzz
40es szinten fomor 45ig, utánna go cursed forest és 3-4 napra 4fin camp focus pull lvl 50ig.
ÉS focus focus mindenek felett, messze a legygyorsabb legjobb xp ingame.
zzz
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
😊
anti hero
Amúgy pár szintet Treibh Cailltebe is el tudtok lenni, aztán meg nemtom, mert 33-as a champom és magasabb szintû helyeken nem jártam még 😊
2 druid, 2 hero, 1 bard, 3 chanter
32+ szintuek vagyunk
lehet kcsit hanyagolnod kéne a fórumot, ami nem is lenne túl nagy butaság😊 (saját vélemény, vagy légy picit higgadtadd, ez másra is vonatkozik mellesleg). felnõtt embernek nemkéne ilyen parádét csapnia sztem
lehet nem az én angolom a legjobb itt, de többnyire megértenek, pedig vagyok olyan guildbe is ami nem magyar, és képzeld el, xp-s idõimnek 90%át nem magyarokkal töltöm😊,
ha te a játékismeretet felsõfokú angolhoz kötöd, azzal csak azt bizonyítod be, mennyire nem ismered a játékot, és igen, én 3 realameb játszom mikor ép melyikhez van kedvem, te meg szvsz csak a hibi oldali dumát hallod egyoldalról, meg amit hozzáolvasol vagy tudja agörcs😊
szal egyszercsak hirtelen hibik elkezdenek zergelni,teljesen spontán,hiszen bár minden elõtt történt vmi,de azt jocktól jól tudhatjuk,hogy semmi nem függ össze semmivel,hiszen az akkor ez meg most van,szóval spontán hibizerg van,ekkor megtudjuk überlámától,hogy albik azért zergeltek mert kellett df meg ugye meg kell magukat védeni,mikor azt a bolondságot felvertem,hogy talán hibiknek is szabad ilyesmit csinálni ne adj isten egyenesen relicraidelni,akkor jön steveh és közli,hogy na de olyan nincs hogy egy sikertelen relicraid másnapján relicraid megint,mert az csak fényévente lehet,szal lényegiben albok mikor 4fgvel campelték amgt akkor csak arra vártak hogy leteljen a várakozási idõ 2 rr között.MIt tudtunkmeg tehát?Albok céltudatosan zergeltek,csakalbion védelmében,és epekedve lesnek minden alkalmat hogy fair 1fg vs 1fg küzdelemben összemérjék erejüket a sok "hibbanttal",bezzeg a csúnya gonosz hibik,akik nonstop birtokosai dfnek egyébként is nem álltallanak relicraidelni naponta,nem szégyellenek keeptakeket rendezni,hogy a df birtoklási mutatójukat 1% fölé lökjék,és végül,de nem utolsó sor ban csak és kizárólag azért zergelnek,mert félnek a dicsõ albion által odadobott kesztyût felvenni,és nem állnak le 1fg vs 1fgzni...na lol,nekem idénre ennyi elég is volt a sok "okosításból"...meséljétek be egymásnak a marhaságaitokat,és legalább egymás között megállapodhatnátok,hogy mivan...sziasztok
ui: minden sajnálatom a tied überláma m8,szar lehet hogy téged csak az a pár rp vigasztal az életben,remélem azért idõvel rájössz,hogy ez csak egy játék elsõdleges célja a szórakoztatás kikapcsolódás,és nem az hogy lwrpben lenyomjad bélukát mert attól se több se kevesebb nem leszel irl...
iszonyat szelektív az emlékezeted, de ezt már megszoktuk😊
szal, szvsz kb 15ör írtam be, hogy én üdvözlöm a hibi populáció növekedését, mert színesebb lesz tõle az rvr, és még1er ismétlem önamagam, nem tartok lámának senkit mert nem 1fg-l közlekedik, hibiket sem, csak várom hogy végre felnõttnek érezzék magukat (felnõttel nem blamálni akarok, rr vagy bátorság, vagy kinél mi kell ahohz hogy elinduljon magába is), hogy picit szétváljanak.
Mivel a legtöbb group akivel találkoztam hibikkel mostanság elég épített jelleget mutatott, így pls ne hasonlítgass egy mixelt aod 2fg-s rvr-hez, mivel mi akor közel sem voltunk époítettek, mert nem votl mibõl.
remélem sikerült értelmezned amit mondani szeretnék immár 200ára, bár lehet még mindig tök feleslegesen.
tudod én vagyok olyan láma, hogy bízok benned egyszercsak kitudsz nyílni eléggé zártnak tûnõ világodból😊