Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
Ez übinek ment volna csak láma vagyok 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Húzok a rangeren 2 szintet és széjjel lõlek majd 😊

Hangianix
Az ellenfel ledaralasahoz nem is kell nemetul beszelni 😄 Se a jo xp helyeken valo guild grppal valo xpzeshez 😄 Egyetlen gond az sc beszerzese... (Mert a tobbi cucc meg lejon a CM/ekrol)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
En sem. 😄 (Bar abbol erettsegiztem anno, de ha nem hasznalsz valamit hamar elfelejted 😄 )

ah nem tudok, elkoltottem mindent, csak keveset 😊 de aze aprosagokban szivesen segitek.

anti hero

nem beszelek nemetul tesokam 😊

anti hero

Uberlama
ja igen Spenot néven :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
köszönet Kalinkának végre megtalálhattok excal/mid bgn a shamymmal 😄 de azért javaslom egy cleric legyen kéznél ha élni is akartok :ppp

Uberlama
nincs karid pry/albon ? 😊 kéne nekem is kevés pénz midibe 😊))

Ha végleges lesz a döntésed én tudok benne segíteni.(52 plats-ig tudunk üzletelni készpénzben😊)
Jelenleg 1ik accom se él ezért játékban ne keress.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Majd ha tudom melyik ez a 3 mob akkor visszatérünk rá.
Van ennek a HL mob írtásnak másik oldala is. Minden neves mobnak van pár bizonyos cucc amit csak õ dobhat be, de viszont ezek a mobok az összes nem neves által dobott cuccot is bedobhatják.
PL: Nekem kellett midiben a healernek 2 TG-s cucc voltam 6x és egyszer se dobta be. Ez nekem 6x 7 órámba került(42 óra). 42 óra alatt viszont fel tudok húzni még1 karit magamnak 42 platinával együtt. A 2 cuccot meg 20 plats-ért meg tudtam volna venni. Én meg is fogadtam, hogy többet TGbe nem megyek, mert teljesen felesleges.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
GS az igazi genya a kopeny tekinteteben. Volt, hogy meg penzt se dobott. (Respec kovek elott)

zakal even : )

zzz

Hib / Prydwen ----> Excal / Midgard cash transferbe lenne vki aki segítene? Erõsen gondolkozom, hogy átmegyek ez a 40-50% alb populáció nagyon nem pálya, akárhányszor felmegyek szét unom az agyamat mind emainba mind thidrankiba. Még nem döntöttem el, de valszeg reroll lesz, szal kéne egy olyan 1-3p-s transfer valszeg. .

zzz

Uberlama
jaja csinizzetek ilyesmirõl videot azt megnézném meg screenit .p

amugy az ilyen high lvl dungeon mobok kb randomra dobnak a nevesek, van egy adag cucc amibõl dobhat és ha olyan kedve van akkor dob ezt vagy azt tök random bár más esélyekkel dobál.

Csinalhatunk videot is, bar easmarachot rovidre kell vagni mer 2 oras video 1 mobra kicsit soknak tunik 😊
szép rendezett post rulz .

zzz

több láma ember kéne prydwenre és több alb caster : ) /go go go shade .😊.

Más high lvl dungeon drop TÖK randomra dobálnak cuccost van vagy valami nagyon silány logikája? Pl.: van a mob ami azt a piercer dobja amit anno belinkeltem ismét megöltük (igaz most nem 3fgvel hanem 5en azt ismét nem dobta, szal chainbe ez már a 8dik eset ohgy nem dobja. A kérdés az lenne, hogy most akkor egymás után dob kettõt vagy még 8szor megöljük és talán dobja 1x 😊. Fidel még mindig szkeptikus vagy ezzel kapcsolatba ma is megyünk valszeg azt csinálok screenit 😊

zzz

Uberlama
tudod ezért léptünk ki a Unity alliancébõl. ezek azok voltak, meg akik mentek relicezni és amgnél 60 albit 1 fg eclipse ugyanigy megölt. lol. szal mi ezek miatt az aproságok miatt hagytuk õket ott mert olyan lámák mnit a szél 😊

Uberlama
hibibe mi is voltunk xpzni német serveren. mondjuk csak jo tapasztalatunk volt mert sokan beszéltek angolul vmilyen szinten. kaptunk némi zsét hogy lovagolhassunk meg ilyenek. Ha resseltünk meg köszönték stb. mi vmi dungeonba voltunk a világ végén (chanter, bard, bb druid :p) aztán a piri-lilák jöttek 3-6osával (6 lila azért gáz ha nem együtt jöttek 😊 ) és pbaoe szinte nem is volt csak FS ölte a mobokat.

Hangianix
Kozben osszevesztem a barddal a csapatban (o nem alliance tag itt Prywdenen) es ki is leptem a grpbol. 😞 Sajnalom, mert nagyon elveztem...

Bhalage, nem vagysz egy kis hibire nemeteknel? 😄 Te legalabb ismered is a kornyeket 😄

Hangianix
Nem tudtak, hogy mi nem nemetek vagyunk. Persze most mar ertem miert is volt ott az a de, ugye nemet de(utch) szerver... Hmm, kisse meg faradt vagyok. 😄

német szerveren ne csodálkozz 😊

zzz

Hangianix
JO xp volt/lett volna, DE. Sajna ott van megint a de. Eppen huzunk, aranylag jo helyen, amikor egy helyi lakos belefut a pbaoe boxunkba, ertelemszeruen az ot uldozo 4 lila mobbal egyutt emiatt ki is haltunk. Ezt meg 3x megcsinaltak (lett volna hely az elfutasra), kozben mi rezzeltunk egy helyi csapatot, egy danke-re nem futotta az erejukbol. Nekem ez kicsit furcsa hozzaallas.

ja és érdemes gyorsan bekempelni a spotokat mert viszonylag tele vannak (4finrõl nem mondok semmit, oda hajnali 3-4kor kell menni elvileg :o)

zzz

ja és még Tur Suil elõtti téren - Tur Suilba is elég szép focus xp-t lehet kapni (többi xp nem érdekel, mert csak kínszenvedés egy jó buffbot + capelt tankok/warden nélkül.

zzz

cm-focus pull a két kezes firbolgokat/celtákat 35ös szintig tûrhetõ xp, utánna go lejebb pitbe weeveeket meg a többi szart ami ott van 😊
40es szinten fomor 45ig, utánna go cursed forest és 3-4 napra 4fin camp focus pull lvl 50ig.

ÉS focus focus mindenek felett, messze a legygyorsabb legjobb xp ingame.

zzz

Jockey
minipit cm/be 33on jona tunik

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

where is da looooooooove where is da looooooove where is daaaaaaaaa looooooove sha la la laaaaaaa ...

😊

anti hero

Uberlama
hát szerintem egy open forum erre van hogy kibeszéljék az emberek a véleményüket és megvitassák õket, ami mivel mindenki ember el tud harapozni, de tõlem kitörölheted az egészet egészen a legelsõ hozzászolásig, nem sokat veszitünk.

AngeLujo
Ezzel kérlek bárhol ahol vannak nagyon lila mobok 😊 Tankokat nyugodtan ki lehet szórni tök feleslegesek 😉
Amúgy pár szintet Treibh Cailltebe is el tudtok lenni, aztán meg nemtom, mert 33-as a champom és magasabb szintû helyeken nem jártam még 😊

Hangianix
Nem, a forum _nem_ anyazasra es a masok szellemi szinvonalanak ertekelesere van. Ez egy nyilt forum, nem ugy mint az AoD-s, barki beleolvashat es egy ilyen hozzaszolasozon utan en egeszen biztos nem kapnek kedvet a jatekhoz. Nem fenyegetes volt, csak figyelmeztetes.

Uberlama
neked van ide admin jogod ? btw azért kicsit huzos ilyesmivel fenyegetõzni. hiszen ez a forum erre van.. na mind1.

Hangianix
Meg egy dolog: ha barki ujra elkezdi a flame-t ebben az ugyben, akkor egyszeruen letorlom a hozzaszolasat, sot, letorlom az eddig elhangzottakat is (utso 20-30), azutan lehet kozosen engem szidni es panaszkodni az SG mindenhatoinal.

Hangianix
Hol erdemes a kovetkezo grp-pal xpzni hiberniaban:
2 druid, 2 hero, 1 bard, 3 chanter

32+ szintuek vagyunk

Uberlama
sajna csak ezt érti 😞

Uberlama
uramisten botond tudtam hogy hülye vagy de hogy ennyire .... ha a lwrp érdekelne infivel mennék állandoan stealthgrpba vagy már rég hybrid armsom lenne és RR7+ lennék nem sorciznék, tényleg elképesztõen hülye vagy ha ezt szürted le, épp hogy nem az rp nekem a lényeg azért sorcizok, hanem a fun amikor látom az überfaxa hibi/midi fgket mezzbe állni :_) aztán röhögök a hülye savage assit trainen mert hogy félnek tõlem, akinek nincs 300k rpje a sorcival lol 😊))) nagyon sajnállak botond mert beszükült a látoköröd a szegény kisebbségi komplexusban szenvedõ agyadnak köszönhetõen, de ajánlom menj orvoshoz ahol kibeszéled és megnyugtatnak és megkinálnak még zsepivel is 😊)))) na mind1 nem akarok tul sokat irni 😊

AngeLujo
Be se nézel? de kár.... :pp

AngeLujo
Can I touch you?

AngeLujo
De amíg ott áll a 3fg+ hibi mondjuk odin amg-nél addig egy darab keepet nem fognak elvenni. Vagy ez ilyen defenzív taktika vagy megelõzés, nehogy azok a tetves albik (pfujj) vegyék el df-et? lol

Jockey
😊 csak nem felhúztad magad ismét?😊
lehet kcsit hanyagolnod kéne a fórumot, ami nem is lenne túl nagy butaság😊 (saját vélemény, vagy légy picit higgadtadd, ez másra is vonatkozik mellesleg). felnõtt embernek nemkéne ilyen parádét csapnia sztem
lehet nem az én angolom a legjobb itt, de többnyire megértenek, pedig vagyok olyan guildbe is ami nem magyar, és képzeld el, xp-s idõimnek 90%át nem magyarokkal töltöm😊,
ha te a játékismeretet felsõfokú angolhoz kötöd, azzal csak azt bizonyítod be, mennyire nem ismered a játékot, és igen, én 3 realameb játszom mikor ép melyikhez van kedvem, te meg szvsz csak a hibi oldali dumát hallod egyoldalról, meg amit hozzáolvasol vagy tudja agörcs😊

Tafaya
Ellentetben veled, aki 234 nyelven beszel anyanyelvi szinten, a legutolso kodsorig ismeri a jatekot, 23 szerveren jatszik parhuzamosan, mind3 realmben, legfelsobbfoku pszichologia diplomaja van, es mindenkinel jobban tud mindent. Mar csak azt nem ertem mit keresel itt, az alsobbrenduek kozott??

Botond
öreg te még angolul se tudsz,ugyan mire van rálátásod azon a pár játékoson kívûl aki tud magyarul?
Botond
na jó tessék nem bírom ki,ezt még elmondom aztán elhúzok télleg.
szal egyszercsak hirtelen hibik elkezdenek zergelni,teljesen spontán,hiszen bár minden elõtt történt vmi,de azt jocktól jól tudhatjuk,hogy semmi nem függ össze semmivel,hiszen az akkor ez meg most van,szóval spontán hibizerg van,ekkor megtudjuk überlámától,hogy albik azért zergeltek mert kellett df meg ugye meg kell magukat védeni,mikor azt a bolondságot felvertem,hogy talán hibiknek is szabad ilyesmit csinálni ne adj isten egyenesen relicraidelni,akkor jön steveh és közli,hogy na de olyan nincs hogy egy sikertelen relicraid másnapján relicraid megint,mert az csak fényévente lehet,szal lényegiben albok mikor 4fgvel campelték amgt akkor csak arra vártak hogy leteljen a várakozási idõ 2 rr között.MIt tudtunkmeg tehát?Albok céltudatosan zergeltek,csakalbion védelmében,és epekedve lesnek minden alkalmat hogy fair 1fg vs 1fg küzdelemben összemérjék erejüket a sok "hibbanttal",bezzeg a csúnya gonosz hibik,akik nonstop birtokosai dfnek egyébként is nem álltallanak relicraidelni naponta,nem szégyellenek keeptakeket rendezni,hogy a df birtoklási mutatójukat 1% fölé lökjék,és végül,de nem utolsó sor ban csak és kizárólag azért zergelnek,mert félnek a dicsõ albion által odadobott kesztyût felvenni,és nem állnak le 1fg vs 1fgzni...na lol,nekem idénre ennyi elég is volt a sok "okosításból"...meséljétek be egymásnak a marhaságaitokat,és legalább egymás között megállapodhatnátok,hogy mivan...sziasztok
ui: minden sajnálatom a tied überláma m8,szar lehet hogy téged csak az a pár rp vigasztal az életben,remélem azért idõvel rájössz,hogy ez csak egy játék elsõdleges célja a szórakoztatás kikapcsolódás,és nem az hogy lwrpben lenyomjad bélukát mert attól se több se kevesebb nem leszel irl...
Jockey
jah, ez az egyzserû, megállapítod a saját hülyeségedet megen, azt no comment, mellesleg hibbantot ez esetben rád értettem, veled ellentétben én játszom mind3 realmbe, szal alapvetõen nem tartom egyiket se kevesebbre a másiknal, max egy "picit" jobban rálátok pár dolgora, és több szemszögbõl is, nálad ez nemtom mennyire mûködik..

Jockey
botond, még 1 valami:
iszonyat szelektív az emlékezeted, de ezt már megszoktuk😊
szal, szvsz kb 15ör írtam be, hogy én üdvözlöm a hibi populáció növekedését, mert színesebb lesz tõle az rvr, és még1er ismétlem önamagam, nem tartok lámának senkit mert nem 1fg-l közlekedik, hibiket sem, csak várom hogy végre felnõttnek érezzék magukat (felnõttel nem blamálni akarok, rr vagy bátorság, vagy kinél mi kell ahohz hogy elinduljon magába is), hogy picit szétváljanak.
Mivel a legtöbb group akivel találkoztam hibikkel mostanság elég épített jelleget mutatott, így pls ne hasonlítgass egy mixelt aod 2fg-s rvr-hez, mivel mi akor közel sem voltunk époítettek, mert nem votl mibõl.
remélem sikerült értelmezned amit mondani szeretnék immár 200ára, bár lehet még mindig tök feleslegesen.
tudod én vagyok olyan láma, hogy bízok benned egyszercsak kitudsz nyílni eléggé zártnak tûnõ világodból😊

Botond
ja ja,csak semmi flém :-) pont olyan hiteles ez tõlem,mint stevehtõl "az 1fg vs 1fg legyen már plz" lol
Botond
hibiket hibbantnak hívni az szellemes persze...öreg lebeszariztad saját magatokat továbbiakban no comment