Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

debuffolt fire wizard szépeket árt
you are hit for 506, 566, 899 :o

zzz

+2fg alb most megint

zzz

kimentem random mid grpal és megöltünk eddig 3fg hibit, 2fg albot 😮

szal midgard4tehwin :p random grpal leszedtünk lion knightos grpiból, 1 sorc, 2 clericet :o

zzz

AngeLujo
Amúgy az insták pont arra jók hogy arra majd lehet szépen castolós cc-t rakni és megvan az elején az interrupt. Caster és a support viszont ugyanúgy ott áll benne a szép hosszú mezzbe hiába vannak über resistjei... sõt õk még egy instába is sokáig állnak, tankok azok semmit de support nélkül mit ér 3 tank? Most is jót röhögtem, ütöm a bardot, nyom egy instamezzt. Egy pillanatra megakadtam aztán futi tovább 😊)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
ToA elcseszi a jatekot akarhogy is nezzuk. Nem is veszem meg, legalabb konnyebb lesz accountot szuntetni.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hacsak telleg nem muszaj, soha nem hasznalok insta mezzt, pedig most a castable ae mezzem "csak" sarga, de megis sztem jobb mint az insta (az max a ramtapado petekre vagy emergencyre jo)
sztem..

anti hero

aki a tankot lestunnolja, annak kezit labat le ken vagni imo 😊
ugyanis utana 1 minute slam immunitas suxx 😊 (ezt BCsek mondtak nekem tanacskent, en meg elfogadtam😊

anti hero

Hibik ellen meg ha BaoD is aktív 4.3 secig tart a legmagasabb aoe mezz. 2 secig a 48-as aoe instant mezz, de ilyen 48pac-os healer nincs is midi rvrben. 50 pac mellett(ezt a specet még senkinél se láttam) az aoe insta stun 0.7 secig tart.
Ezek után tényleg nem értem miért sírnak az insta miatt az albik. ToA után meg a healer PR-t mindenki megkapja albiban és hibiben is Egg of Youth jewelry-vel. DE ez még advanced verzió ráadásul, mert 15 perces a timer és 8 embert tud feléleszteni instant. Van 1 érdekes gyûrû artifact is amin gruop purge van. Persze ezt is mindenki megszerezheti.
Csak olyan artifact nincs amin BoF lenne.
ToA-val mégjobban erõsítik az albikat és igencsak elmozdúlt a game balance amit elég sok amcsi forumon sérelmeznek is.
Ha ezekután is sírnak az albik akkor a playstyle-on kell változtatni.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Az overpowered aoe stun-t 3 secig varázsolja és 1.5 secig tart 1 tankon. Gondolom az instant aoe stunja meg 1 secig se tart.

tudom 😊 csak viccoltam termeszetesen, sot ingame nagyon jol neznek ki, ezt tanusithatom, sokszor szurtak mar le ilyenekkel kulonfele rr10 es rr11es hibi blokik excal/midiben 😊

anti hero

két legjobb galla fegyverrel :o -pharmed by lirian tm :p

zzz

Loth van rajta ket randa bokovel vmi Gallas vizeses elott
😛

anti hero

Hangianix
Biztos jo a link? Nekem nem jelenik meg.

zzz

Amikor cleric 5 perces timert kapott pbae mezere , akkor kellett volna shaman pbae diseaset is ravagni 5 perces timerre, akkor nem lenne ennyire gaz.
basszus uj shami laz tombol excal midiben =)
NERF

anti hero

Uberlama
jaja passzol a stilusomhoz 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
SHAMY A LEGJOBB KARI A GAMEBA!!!

Jockey
az az igazsag minden realmbe van kari ami a szivemhez nott, es szivesen rvr/k is vele, mondjuk ebbe a champ nem alegjobb, de az meg annyira cuki, luri lw user, nagyon edike, midibe is tetszik a shaman, skald, healer is, runemaster is, abbol is van, szal lenne itt mivel jatszani, csak en eleg gyakorian valtogatom a realmeket, mert beszoktam sokalni

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Legyel bard, szerintem fun kari 😊.

Foleg hogy gallabol jelenleg eleg konnyen beszerezheto 1 fekete gitar+dob, roxor, igy rvrbe nem olyan konnyu becelozni.

Bar lehet ez csak en vagyok mer clericre is ezt mondtam azt nagyon kevesen jatszanak vele.
oksa 😊 btw inkabb jertek excal midi fotm realmbe, ugyis kicsit le van halva a realm mostanaban, de az alap megvan sztem a jo jatekhoz😊

anti hero

Hangianix
Minek? Innen senki se olyan idiota, hogy odamenjen, ha meg kivulallo jon akkor kitorlom es adok neki. Nem hinnem, hogy ti mentek Dartmoor barmelyik realmjebe is jatszani, igy az ott levo informaciok nem titkosak 😄

miert nem adtok neki passt akkor ...

anti hero

Hangianix
Der /level 30 Befehl auf Dartmoor
Mit dem heutigen Tag ist der /level 30 Befehl, den es bisher für Hibernia auf Dartmoor gab, wieder deaktiviert. Der gewünschte Effekt - eine ausgeglichenere Bevölkerung der Reiche - scheint erreicht zu sein. Selbstverständlich können Spieler in Hibernia weiterhin den Befehl /level 20 nutzen.

Azaz mai napon leszedtek a /30-at. Arwi meg tudott reggel 30-as karit csinalni.

Hangianix

Hangianix
Lehet meg SG-n sajat forumot csinalni? Mert akkor csinalnek egyet ahova mindenki leirhatja az otletet stb es nem ezt csesznenk el (+Mersain is latna, nem ugy mint az AoD-st)

Hangianix
Bar meg nem tudom mit valasztott Warbar.

Hangianix
Igen, lenyeg, hogy legyen slammed is. 😄

Hangianix
Grpfelallas: 2 chanter, 2 druid, 1 eld (disease es str/con debuff) + pbaoe, 1 bard, 1 warden, 1 shield lw hero

Hangianix
Dartmoor/Hibernian? Szerintem druid/hero hely van mar csak kiado. Vagyis attol fugg Warbar mit valszt ezek kozul.

:p

zzz

AngeLujo
Kimentem tegnap 10 percre a rangerrel de 22-n a 13-as stealthemmel nem sok szart tudtam csinálni, szal el is jöttem :p

hibik a leggázosabbak excalon thidbe, egy sincs amikor nincs ck, amikor van ott vannak 30+

zzz

Uberlama
az is scout volt ? hmm akkor meg mi a fenét hadonászott ott meleebe ? 😊

Hangianix
Lehet kiviszem oda Gennymanot egy korre akkor. 😄

mindketten scoutok vagyunk 😊

zzz

Uberlama
wee excel bg1 ki nyilasvezér meg vmi geci nevü infi ? : )

hero se kell igazán, de néha hasznos lehet ha valami rosszul sül el 😊 de az igazság az hogy mana ment, mana chanter, bard megtudja ezt ölni... ranger se kell igazán csak sokkal gyorsabb lesz :o

zzz

Easmarach

Sajnos nincs jobb kép mivel leállt a szerver igy nem sikerült megölni , ez az elõtt készült nem sokkal.
Köszi (annyi cash valszeg nem kell :o) ha végleges lesz majd irok ide.

zzz

Hangianix
Teged is kihasznalt? 😄

habazz tudnek en meselni ...
.)

anti hero

Hangianix
En se voltam, csak gondoltam kozlom Rocketyvel, hogy nemcsak azt a mobot buktak GOAnak koszonhetoen.

Hangianix
Hat ha van angol/nemet/francia kliensed, akkor meg az antarktiszrol is tudsz az eu szerverekre csatlakozni. Ezek hianyaban sehogy.

Hangianix
Himsoviniszta diszno! Tehat te csak (ki)hasznalod a noket!!! Mekkorat csalodtam most! 😄

Uberlama
oké majd bveszélünk albiba szivesen megadom, de már kék az ingyen ruci azt nagyokat vágank rám. mondjuk megyek majd dfbe azt farmolok emeraldot és veszek cumot. btw emeraldot is elfogadnék pénz helyett mert abbol van cumo nekem 😊

Nõvel is így van.😊)

AngeLujo
Még jó hogy nem játszok délelõtt ;p

Hangianix
Rollback is lesz

bazzeg ilyen nincs, mob 20-30% hpn van (a LEGIDEGESÍTÕBB mob amit ölni lehet fs-el) erre lelövik a szerver, hát a kurvaéletbe.dddddddddddddddddddddddddddddd

zzz