Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
ja, remelem beletanulok 😄 cleric utan feludules lesz, egyreszt cleric az egyik legkonnyebb, masreszt a legunalmasabb kari (0sszehasonlitva akar a hasonlu speccu healer/druid-dal)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
szerintem is 😊 de egy sorci van aodbe aki gamel is szal.. 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

shammminek se konnyu a dolga =)

anti hero

nem poppolsz vissza mend/aug szerepbe majd? 😊

anti hero

Hangianix
En azt mondanam, hogy a main cc-er az valaki olyan legyen aki jatszott mar vele es tud is vele jatszani. En pl. tuti nem lennek, egyreszt RvR-ben sose cc-ztem, masreszt valoszinuleg bena is lennek, harmadreszt az en gepemen az inc lag az eleg arra, hogy lekessem az idoben vegrehajtott cc-t. 😊

Majd rájössz ha rvrezel vele...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

2 mend/augot raktal be imo nemjo. 2cc 1 aug köll sztem 😊
1ik cc 48 2ik 44es pac sztem ugy a jo.

anti hero

na figyu rock. szal mit gondolsz, healer2 helyre jonnek egy full supp runival (pbt runi), aztan kesobb atspeccelem, ha ugy tetszik, rvsr-grupira, ha lesz egyaltalan valaha meg ott van a mendpaci healerem (40/4/36 map)

anti hero

Hangianix
Mert szerintem ugy 30%-kal leroviditene az idot.

Hangianix
Neked van egyedul cc tapasztalatod meg Zaknak nem? Te nem szeretnel egyet? 😄

Mellesleg, ha skald es 1 healer mar van a kesobbi grp-ba, nem lehetne az xp-zes idejere betenni 2 SM-et helyettuk?

az egy láma :| rr7es se fselni nem tud, se rvsr, semmit :o

zzz

shamy > sorc tho 😊 na jó csöndbe leszek :o

zzz

Tucke nem csal, meglehetosen keveset tud meg a jatekrol is.
szal spam, véletlen megnéztem ezt a volt egyszer mexikót... hát rég láttam már ekkora szart 😞

zzz

hát donk mégse tud jönni sajnos, szal eddig :

tank1: én
tank2: jock, bhali (döntsétek el melyikõtök lenne 😊
tank3: badguy
healer: jock de ha õ tankot választja akkor ez a hely üres
shaman: hangi
healer2: bhali de ha bhali nagoyn tank akar lenni akkor ez a hely üres
healer3: zak
skald: grizli vagy zak =(mindkettõ 50es szal skald xpbe nem kell)= de még nem kérdeztem meg õket szal ez még nem tisztázott

Szal elõször jó lenne le tisztázni hogy ki mivel lenne, nem két három karit jelölne meg hanem egyet 😊.
Más akinek van 50es karija (pl bhal), jönne-e segíteni xpzésbe (spiritmaster vagy runemaster személyében😊.

zzz

AngeLujo
Te nem mész sehova mert kell a sorci rvr-re 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
én szivesen mennék shamyval de sajna nem tudom igérni hoyg lennék ennyit hetente mert elõkészitõ eleve 2 nap hetente este oszt még albi rvrbe is elég sokat vagyok 😞

AngeLujo
Mondjuk most jórészük átment FL-be meg PE-be de ez az utóbbi 2 hétben történt.

Uberlama
érdekes amikor velük mentem sorcivaal chainbe verték le a savage grpokat. noha tényleg nem azok akik voltak.

AngeLujo
Attól még létezik a SotL mint olyan és nem lámák még most se mert elég szépen arattunk velük.

Hangianix
Lujo, ebben igaza van Mersainnek, az a SotL mar nem az igazi SotL volt. TLW megalakulasa ota es foleg miota Walker/Coren/Sami stb lelepett, mar csak arnyekuk voltak regi onmaguknak.

AngeLujo
Több mint fél éve ne lenne sotl? Érdekes én rvr-tem velük a merccel. Nem baj el ne hidd mert biztos belehalnál ha egyszer valami nem úgy lenne ahogy a kis szûk látoköröd elképzeli.

megsugom neked (mivel hnapok ota jatszom itt) a midik nem zergelnek. talan Red Guard ill Black Company ment par honapja 2 FGvel, de nekik nincs mar annyi emberuk, szal nincs 2 v tobb fgs meneteles egyik guildnal se
random grpok nem mennek egyutt..

anti hero

Hangianix
Nemet precizitassal, az elso 1fg utan megy a masodik 2mm-rel lemaradva. 😄 Vannak Exc/Hibi ismeroseim, szerintuk zergelnek a middik is, csak messze nem olyan csunyan mint az albok.

btw most 18:30 volt a zelobb, es 4-5FG albi zergelte szet mmgt. szal sztem csak az jojjon, aki ezt el tudja viselni, il lazt, hogy a midik nem zergelnek vissza, nem mennek csak 1 FGvel..

anti hero

Hangianix
Valamire muszaj 😛 A legnagyobb gond az az egyebkent, hogy xp grpba kiba felesleges szerintem a 3 healer, RvR-re meg muszaj 😞

Hangianix
Albiban se futja 36-nal nagyobb enh-re hacsak nem bb. 😄

Nekem mend/aug healerem van 39mend/37aug. Vagy ez vagy 44 aug/30 mend. Van errõl 1 elég hosszú vita vnboardson. Akit nagyon érdekel az ott megtalálja. Én is végig böngésztem és a 39mend/37augot találtam jobbnak, de ez csak magánvélemény.😊

A sarkány melletti területen xpztünk már csak 46 után és 48-49tõl már nem nagyon húztunk csak 3 mobot inkább 9-12õt 1xre. Ilyen esetben már nagyon kell figyelni mindenkinek a csapatból és 6 seces pbt nélkül nem is lehet megcsinálni.

A mi xp csapatunkban Kicsihuszár volt a shamy és nem hiszem, hogy õ ilyen pihentetõnek találta volna ugyanis õ volt a puller. Shamannak nem is kell a dmg-t csinálnia húz--visszafut-megvárja még a tankok felvesznek legalább 1-1 mobot-pbaoe disease és már fut is a következõ mobokért. Annyi ideje se volt, hogy igyon 1 kortyot szerintem, mert mindenki egybõl õt baszogatta ha nem jöttek a mobok.😊

Ha már erre alapozól....lol

A leggyorsabb xprõl itt tudsz olvasni hasznos infókat:

http://vnboards.ign.com/Midgard_Mystic_Professions/b20914/52369542/?86

SIben is van rengeteg csonti amiket a pbaoe jól viszi.
ezen a linken van 1 pár SI heyl is:

http://vnboards.ign.com/Midgard_Mystic_Professions/b20914/52110415/?21

3 tank-kal nem tudom hol tudtok jól haladni. Szerintem sehol se.😊

en pölö 40mend 36pac vagyok. es sztem augbol is 40+is kene

szal 30/8/44 (imo jobb mint 31/44) MAP
meg 40/4/36 MAP
meg fidel fele aug healer talan az is 44aug 30mend??? not sure

Cave shamim meg poen ha van BB sztem jo jatszani es kurva sok dmgt csinal

anti hero

Hangianix
Ja, csak igazabol a sebzes 5%-at adom majd en le. 😄 Healerbol milyen tipusu kellene? (En ugye ugy gondolnam, hogy van egy 44 pac/31mend ez Donk, van egy 40 mend/36 aug es mi a harmadik?)

hat szvsz BB az augos, attol te meg lehetsz full cave 40ig es meg elvezni is fogod 😊

anti hero

ünnepek után vmikor (megdingelem bot accountot 50re, nincs kedvem törölni sorcot mert fun vele az rvsr black falcon / hb / stb grpokal😊, mondjuk január 8-10 felé. na most megyek megnézek vmi filmet moziba azt összerakom a setupot (de fidel jó lenne irna vmi okosat xpzésel kapcsolatba.)

zzz

Hangianix
Mondjuk xpzesnel shaman az idealis afk kari, ha van buffbot, mert nem jo semmire. 😄

Hangianix
shaman/healer/skald sorrendben erdekelne a dolog 😄

AngeLujo
PE-nél, FL-nél, SotL-nál ugyanez volt/van. Sorci nagyon sokszor hal, hibik ellen szinte mindig. Szal ez nem csak AoD felfogás...

van egy hasznalhatatlan zerkem meg egy egesz turheto healerem 😊 utobbival szivesen resztveszek rvsr grpba ha lesz, xpzesnel meg vagy jonnek troll zerkkel v. kobbi warriorral (ez 2 a warrior 2 helyre gondoltam) v. a shammival

plusz beszelni kene grizlivel is ezugyben lehet ot is erdekelne a dolog 😊

anti hero

oksa en jovok szivesen 😊

anti hero

Na, lenne egy kérdésem... úgy néz ki hogy én + öcsém rerollolunk midibe, azon gondolkoztam esetleg összerakhatnánk egy magyar midi xp - majd rvsr grpot. A terv a köv grp lenne:

WarriorMA - Én
Warrior2 - ?
Warrior3 - Badguy
Skald - ?
Healer CC - donk
Healer 2 - Zak jönne
Healer 3 -
Shaman - ?

Egy spot hangié, mert õ mondta korábban hogy jönne.
Szal lenne vkinek kedve hozzá (lvlkedés + rvsr), a legjobb az lenne ha egy héten 3-4 fix nap lenne mondjuk este 6tól éjfélig, szal csak akkor jelentkezzen vki ha komolyan gondolja, hogy jönni akar és maradni is fog/tud (lack of dedication ölte meg alb grpomat, nem szeretném megint😊 Ha megvan grp idõpontot rögzítjük természetesen, csak tudni akarom hogy egyáltalán van-e elég érdeklõdõ :o

Xpzésre ha vkinek van már 50es healerje / shamanja jöjjön egy spiritmasterel vagy vmi 😊, vagy aki jobban benne van midibe az irjon ide (pl fidel, zak, bhali).

nos igy elsõre kb ennyi.

zzz

Hangianix
Az a gond, ha a clericeknek mar nincs ideje a sorcot felszedni az interrupt miatt. En sokszor azert hasznaltam el aranylag sok manat/instat sorcra, mert 1. addig se engem utnek 😄 2. MoC-ot elloni rezzre, meg rosszabb, mint instat elotte, mert tobb ido, mig visszajon.

Uberlama
sorcival azt kell megtanulni mind a csapatnak mind a sorcnak hogy ha mezzel (hibik ellen irto szopás grp purge miatt, multkor bemegy mezz gp, 3 tank 2 pet rajtam csak lestem :p ), akkor rövid távon meghal, nem szabad healni, instázni rá meg figyelni rá mert 3 tank ellen felesleges annyi manát elpazarolni, a tankok egybõl menjenek supportra, a sorcit meg azonnal felszedni/buffolni ahogy meghal, onnan mehet az interrupt. mondjuk a nagyon jo grpok ellen ez nem elég mert õk azonnal megen a sorcit kapják ki, de ez ad idõt a clericeknek és a tankoknak supportot ölni. perszeigy ált a sorc kb 1/4 rpt kap mint a többi ezt abszolut tapasztalatbol mondom. legalábbis jelenleg ez a helyzet nálunk. a baj hogy még nincs állando mincer, ha lesz jelentõsen könnyebedik a helyzetem SoS és 2nd mezz/demezz miatt.

ezzel nem azt mondom hogy nem lehet életbe tartani a sorcit csak nehéz és tul sok mana. Persze erre legjobb ellenpélda amikor emainbe 3 fg midi savage grpot nyomtunk le random grpal (épitett random ppl, de egy merc helyett friar volt) ugy hogy BO ellen 3x haltam ez volt az elsõ fg utána lévõ fgk ellen egyszer se.

Hangianix
Pont azert. 😄 Nem baszna el megjobban az RvR-t, de a PvE fanatikusok xpzhetnenek meg egy classt. 😄

Hangianix
En abszolut ToA ellenes vagyok, es a legtobb ember BW-n mar elore alazza. Inkabb lett volna SI szeru kiegeszito, azaz nem csak uj faj, hanem uj class is, mint ezek az artifact hulyesegek es MAk.

Nem is a mostani balacról beszélek hanem a ToA utániról amikor 2 cleric 2 egg of Youth-tal és bármilyen karinak lehet group purget adó gyûrûje, de én nem osztom a kijelentésedet, hogy messze a leggyengébb albion jelenleg.

Outlaw és Zoystert 1x láttam 1fg-pal csak pedig amikor játszottam akkor non stop rvreztem , de akkor is elnyomta a VP-jét(szembõl találkoztunk velük 1fg vs 1fg)balszerencséjére én a shamyval voltam és válaszként egybõk kapott 1 ichort. Még meg is könnyítette a dolgom, mert a VPjével kijelöltette saját magát és csak 1 gombot kellett így lenyomnom.😊 El is hullott mind akkor.
ezen az 1 eseten kívûl soha nem láttam õket 1fg-pal kb 2fg-7fgig közlekedtek.

Nekem régen 1x volt szerencsém NP group-pal játszanom, mert nem volt mend/aug healer-jük és bármilyen hihetetlen mindig a castable aoe mezz használta a figura. Mind1 volt, hogy 1fg vagy 3fg albi, mert mindig bemezzelte mindet. Mondjuk ahogy láttam becsúszásos mezz-t használt. Megáll de még a karija vagy 500 range-t csúszik elõre. Gondolom a sorcik ezért nem tudták bemezzelni.😊
Albiknál is volt ilyen épített rvr group ahol a sorcit senki se bírta sose megütni vagy lemezzelni, mert a lagcsalas miatt mindig hatótávolságon kívûl állt.

Hangianix
Milyen theu? Mert ha air/earth es nem ice/earth akkor inkabb body sorcot vinnek.

AngeLujo
Vége az szép critical lehetett 😊 Nekem anno a capem volt 500 körül rvr-en (szürire majdnem 700). Mondjuk prydwenen debuff sorcot találni... 😊