43179
  • Bhalage
    egy eltevedt lelek?
    :)
  • CactuS007
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem 1 rövidke helpet adni,hogy hogy lehet a tradeskileket fejleszteni,és használni?:P Főleg a fegyverkovács javitási képessége érdekelne :)
  • Hangianix
    11 honapig voltam inaktiv, az elmult 1 honapban sikerult 14 ora played-et osszeszedni. kb 15 ora boven eleg is egy honapra :D
  • Uberlama
    de azt tudom meddig marad így legalább xD jó sokáig :P IRL is nagoyn fotm game manapság tbh :)
  • Uberlama
    én tudom az enyém mikor!! öö 2 hete, nem 2.5! nem ööö mégse tudom ;(
  • Bhalage
    en mar azt sem tudom , mikor jart le az accom :F
  • AngeLujo
    az számít, mindig is számított :)
    de megnéztem és nincs /level szal nem csinálok thid karit :)
  • Hangianix
    Fogalmam sincs. Nincs es nem is lesz lvl 50 karim ott. De azt ketlem, hogy mas szerverrol szamitana az 50-es kari.
  • AngeLujo
    van már glastonburyn /level?
  • Hangianix
    Dehogy, Glastonbury Thid-en is van elet! :D
  • Tafaya
    Topic is dead?
  • Bhalage
    max hany fos egy grp?
    5
    raid - 40

hogy nez ki egy setup pve grp?
    igazabol levelezes - solo alapu
    de egy normalis instance grp - tank healer 3dps

hogy nez ki egy setup pvp grp?
    pvp az nem olyan mint daocba inkabb zerg/gank jellegu
  • Pari
    meg egy uccso kerdes wowal kapcsba:
    max hany fos egy grp?
    hogy nez ki egy setup pve grp?
    hogy nez ki egy setup pvp grp?
  • Pari
    Epp szedem az eu klienst...de nem birok donteni a wl es a mage kozott:(
    wlbe szimpi a pet,de mas nem...
  • Chris
    A kérdés, ami tartalmazza a "Neptulon", a "miért" és a "nem" szavakat még mindig áll. :D
  • Pari
    ofkorsz,thx:)
  • Botond #41562
    18-19től már van ally oldalon,és 14-15től horda oldalon. Már ha ID= Instance dungeon.
  • Pari
    ID-k lvl mennyitol vannak?
  • Pari
    jonn=jobb:)
  • Pari
    Kabbe:)
    Nem bonyolult...csakhat megszoktam,hogy vannak jonn ui-k...hasznosabbak stb:)
    egyelore a mobinfot tettem fel...egesz korrekt addon...eszmeletlen sokat nem segit,de megjarja:)
  • Botond #41558
    Alap interface bőven jó.Majd 60on raidelni kell pár kiegészítő.Ha túl bonyolult a jéták menj terisezni! :-D
  • Pari
    Van vmi profi ui,mint a derida a daochoz?
    mert nezegettem,de rengeteg van es nem tok valsztani:)
  • Botond #41556
    Passz. Nekem még nem volt ilyen.
  • Pari
    Es mi van akkor,ha pl "vmiert szetfagyott a game" nem tudtam semmit csinalni, majd ctrl+alt+del-el kileptem es azota nem tok visszamenni..."retriving char list" oszt sanyi!?!?
  • Botond #41554
    Bank,szemben az AHval többnyire. Szintén egy őr,és kijelöli a térképen.
  • Pari
    van wowba vmi vault keeper jellegu npc? es ha igen hol?
  • Botond #41552
    Krisz gondolatmenetéből kiindulva veled is csak azért foglalkozok,mert hozod az átlagos óvodás szellemi szintjét. ^.^
  • Botond #41551
    Troll ugyanott kezd ahol orc,csinálj troll papot vagy sámánt. Át lehet vergődni,de helyismeret nélkül bajos.
  • Pari
    Bocs,hogy szetoffolom a topikot:)
  • Pari
    lol:)

Haverral kiprobaljuk USen a horda oldalt....warrior melle,milyen tars passzolna jol duoba? en egy druidra gondoltam...de ti majd felhomalyositotok:)
    Masik...lattam minden faj sajat terulterol indul ,mint anno a daocban...ha haver Orc lesz en meg tauren akkor lehet skipelni a kezdeti dolgokat es elrohanni vmi "capitol" jellegube ahol egyutt xpzhetunk/questelhetunk?
  • Chris
    Máshogy fogalmaznék, Botondtól származik maga a Neptulon szerver ötlete, ímmel-ámmal indítottunk ott egy karit ami sokáig állt, majd kicsit később mikor szükségét éreztük elkezdtünk ott aktívabban játszogatni. Botond nem játszik ott, ő továbbra is a 'tipikus' magyar communityval tolja bs-en és élvezi, hogy oszthatja az észt a 16 éves átlagéletkorú guildben... az ingerküszöbök különbözőek mindenkinél na! :D
  • Pari
    Ugyertem,hogy US szerveren(barmilyen mmo) fel sem merul,hogy mas nyelven dumaljon barki is mint angolul(na nem mintha hu de perfect lennek:)) Daoc-ba(mint inkabb reteg mmo) meg plane...mondjuk ebbe a topikba se olvasni tul sok magyar szoveget, Gretsy tanarur beleolvasna, azt hiszem nyomban levetne magat a Lanchidrol:)
    GWbe meg csak kapkodtam a fejem,hogy ki milyen nyelven dumal, meg amint meglattak a nevemben a HUN-t(tobbe nem lovok ekkora bakot:) lowbie magyarok csontig lejomoltak:)
  • Bhalage
    sok a (magyar)paraszt a szervereken...na ilyenkor tudok csak annak orulni,hogy USes szerveren tolom a daoct:)

namost ez hogy jon ide? :)
    sztem a magyar daocosok nyomaba -se- soha nem fog jutni egy magyar wow community sem.
    johogy evek ota itt anyaztuk egymast, de igazbol az egesz csak egy jatek, egy hecc, soha nem sertodott meg senki verig, mindig adok-kapok volt a kulonbozo realmek kozott. plusz a forumozok donto tobbesegevel eloben is talalkoztam szal tudom hogy milyen top kis banda gyult ossze.

/na sentimentalis mod off
  • Botond #41545
    Az eset fordítva történt. És daocban aztán az az 1% alatti magyarság nem osztott nem szorzott. Wowban is van sok hülye aki nem magyar,és sok magyar aki nem hülye. Toltam amcsi wowot is jó ideig (2db 60as) szal vannak élményeim a témában,és nem egyértelmű ennyire a helyzet.
  • Pari
    Olvasgattam tegnap a wow forumot...hogy sok a (magyar)paraszt a szervereken...na ilyenkor tudok csak annak orulni,hogy USes szerveren tolom a daoct:) Sajna a GWbe is nagy csalodas volt a magyar tarsadalom, szal fenntartasaim vannak ,hogy EUs szerveren toljam a wowt...de latom Kryn meggyozott teged is,hogy rerolljal Neptulonra:)
  • Botond #41543
    Amcsi kliensben is van a főkönyvtárban realm.wtf vagy vmi hasonló,abban van egy cím ahonnan patchel a cucc. Na annak a vége .us neked. Ezt átírod . eu-ra és jé,van eus kliensed. Aztán amikor patch nap van visszaírod .us-ra belépsz vmi kamu login/passworddel és elkezdi húzni a patcht. Amikor patchelt akkor megint .eu. Közben ha unod a banánt lehúzhatod az eus klienst és akkor direktben tudsz patchelni.
  • Pari
    Ooo...mert nagy okosba US verziot szedtem:)
    Most latom,hogy van EUs trial is...reggeltem is vagy 5 email cimmel egyre se jott mail....csak elkene kezdenem tolteni az eus klienst,mert visszamondtam a netem chello lightra es eltart igy egy darabig:)
    Nincs vmi hely ahonnan a klienst el lehetne kezdeni tolteni,amig megjon a mial benne a koddal?
  • Bhalage

+

• Chris
    Miért nem jössz Neptulon-ra horda oldalra? Keresd Bhal-t, ő majd segít mindenben... :D
  • Bhalage
    :> kifarmoltad magad megint 1-2evre elore :>