Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
3-4 órás monoton raidektõl már kicsit hányingerem van, meg attól is, hogy az egész nyomorék rendszer a farmra alapul és minden egyes dolog arra orientálódik, pvpzni nem lehet, bg-ken repu farm megy semmi más (wsg unreal tournament, koszi nem kell), ha meg véletlenül összetalálkozok Szájbaszarlak nevû hazánkfiával akkor vagy elfut vagy belogol bg-re, ha vesztésre áll 😊 szal érdemes-e? nem...
talán warhammer... majd, nincs jó mmorpg a piacon atm (kivéve eve de az nem fantasy 😄)
anti hero
Ezt azért goa érthetetlen módon kicsit túlzásba vitte :p
Viszont utána volt middi meg hibbi realm event is, nemtom mi lett velük.
egyébként a game (wow) viszonylag egyszerû felépítésû, az emberek pedig nem szeretik a bonyolult dolgokat, ezáltal lesz (lett) népszerû
ami tetszik meg az a solo content hogy barmelyik class al, vegul is tobbe kevesbe jol vegig lehet csinalni 1-60ig. ill hogy eleg jol el lehet lenni egyedul es minden nagyonfancy jol nez ki.. neha kicit tulzas de azert a csilivilire odafigyelnek..
ami honapokra odaszegez a monitor ele meg nem egy grp v guildcentrikus fejlodes hanem egy oncelu.
es a veget nem ero farm es repuk gyujtese. hat ez okoz kisebb hanyingert nalam, mert en inkabb azert jatszom a jatekkal hogy jol erezzem magam masokkal, es jo kozos elmenyeket eljek at. wowban az emberek (nalunk pölö inguild ami szanalmas) egymas torkat is elharapjak 1-1lootert. hat ilyenkor ha eszembejut egy lyonesse server, akkor komolyan boldog vagyok hgoy jatszhattam nemetekkel ott es orul a kis szivem(olyan hangulatos mint regi hib/pryd+meg egy kicsit jobban), viszont ha wowos kollegakra gondolok, komolyan szanom oket es sajnalom hogy mikbol maradtak ki. nem is az embereket hibaztatom, hanem a rendszert.
nincs realm osszetartas
nincs guilden beluli osszetartas
nalunk legalabbis senki nem ismer senkit kb
nincsenek realmcelok ill guildcelok csak hogy mindenkinek meglegyen minnel tobbepik :I
diohejban
anti hero
-hol vagy bhaaaaaaaaaaaaaaaal?
-infikre vadászom!
;op
anti hero
anti hero
Igaz halódik a game de legalább látnak rendes pvp-t :p
Pár hónapja csináltam trial accal 1 thidranki shadowbladet glastonburíyn és nagyon jól szórakoztam 😊
;o)
anti hero
lujo infije overcappelt str meg dex meg ilyen nyalanksagok : )
thidre sc az musthave : ) kell a BDk meg a warlockok ellen :p
anti hero
pl az infimen olyan cucc volt (vagyis van :o), hogy con str meg hp az capelve, volt neki 2% melee speed is (többet nem találtam ami megadná low lvl-en 😄) meg minden resist maxon 😊 olyan ownage volt hogy 2-3 enemy (kb mind1 micsoda 😊 az röhögve lement. Bhallal duoba fg-ket öltünk lazán 😄
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
vagy bard + eld + vw vagy sorc + inf + scout vagy... 😄 igazából thidrankiba az a szép hogy közel mind1 mivel játszol ha értesz hozzá egy picit akkor mindent meg lehet alázni 😊 (fõleg ha toa sc-be tolja az ember mint ahogy mi csináltuk 😊
thidranki nekem olyan nagy kedvenc volt, mind3 realmban vannak thid karijaim es mindig imadtam thid grpokat vezetni. 2-3foseket - lujo, ubi biztos emlekszik, alt mindent meg lehetett olni, ez 1-2ora fun aztan loggolt minden enemy 😊
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Pl.
RR3nal
RR4nel
RR5nel...tovabb meg nem gondolkodom😊
most vok RR2, es megyek Leirvik-re ugy RR3-3l5-ig...
Van Purge,MoF2, es WP1-em....(MCL-t majd veszek fel 1-esen)
Nezegettem a Jagger-t nade most egy percre, nem eri meg az a plussz 10lv.)
MoC-t nem igen akarom felvenni egyesen majd inkabb RR5 kornyeken. Szal mire gyurjatok? Aug dex?
(nekem ezek a fontosak)
anti hero
nekem tetszik
anti hero
anti hero
bovebben is lehetne olvasni rola,ha vhol meglennenek a felsorolt magazinok pdf be