Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

resistáltam egyszer a stunt és két smitot, matriachnál megrosszkor használtam el a purgot és csak 16% body resistem volt mert nem raktam vissza a nyakláncot 😊 de ja valszeg gyõzött volna. (ip + stun alatt szépen le dmgelt, az úgy elég sok). Azé picit néha irritáló ez a 3 relic, tegnap sikeres backstab után vesztettem ap mellett Aradury infije ellen, hát egy picit irritáló volt (fõleg amikor a slash resistans páncélra 300 fölöttieket sebzett....) remélem midik hamar elhozzák a reliceket :p

zzz

Hangianix
Rock, a 31-i bratyizasnal lathattad, milyen durva egy smiter. 😊 Es az a gond, hogy ilyen resistem van mindenkire. 😞 (mennyit resisteltel egymas utan? 3-at, 4-et? 😊 )

Matriarchnal az volt a szerencsed, hogy csak az en buffjaimmal volt felbuffolva (4+17 enh 😊 ), kulonben ha szorosan is, de gyozott volna. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

irigykedj csak
😊
be be beeee

anti hero

igen azt en is olvastam 😊
szep dolog

anti hero

Lol. Ezt én se tudtam, hogy te vagy a Zöldszemû.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Erre én is kiváncsi leszek.😊

Tiffa
Valóban igaz az elsõ fele, de nem rémlik, hogy valaha is zöldszemûnek hívtalak volna 😊
dejazafidelcastor😊
en a zoldszemu vagyok =)

anti hero

Csabee
BUÉK

Tiffa
Csinálok neked, de lehet nem lesz macsós hanem nyuszifüles lesz 😊
vki, aki szeret ilyenekkel b*zizni, csinalhatna nekem egyet 😊

anti hero

Tiffa
A fórum beállításoknál ott van mekkora kell és kokányolj egyet Photoshopban 😊
hogy lehet ilyen angel tiffas izebizet csinalni?
nekem is kene egy angel bazsis..
=D

anti hero

Hangianix
En csak sort ittam, meg kb fel cl pezsgot es nincs semmi bajom. 😄

Mas.
Dem Hibbis csinalt valaha is videot?

hangover fortehwin

anti hero

meg volt 😊

zzz

Tiffa
Boldog új évet!!!
Le a buborékokkal!!!
AngeLujo
Ééééés, enyém az elsõ post idén, boldog újévet!!! 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
BUÉK emberek, igyatok sokat!! 😊

Uberlama
BUÉK!!!!

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

BUÉK mindenkinek ! 😊 Jó szórakozást kívánok !

/em out for the night

zzz

BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anti hero

Hangianix
A midi TG panceloknal is lesz valtozas? (pl. cleric hauberknel +enchantbol magic, a +smite-bol hp lesz).

Uberlama
oki 😊 amugy nem mert 3 str relicünk van ha jol tom meg 1 power 😊 és BUÉK neked is 😊

Uberlama
hehe tegnap nagyon uncsi rvr este volt azt midibe keeptakel ütöttük el az idõt. 2 keepük maradt a midiknek, és baromi sok albi gyûlt össze a végén. akkor jött az 5let hogy vegyük el a pow relicet, de mire a ramokat kb kiosztottuk kiderült hogy a hibik mennek a pow relicre. na erre akkor menjünk str relicre 😊 mentünk elvettük pont akkor jöttek a midik mikor a towerbe beértünk sosel 3an túléltük , stev, buthcer (pala) meg én armsal. buthc elveszett a forgatagba én meg 2 õrt vettem le stevrõl hadd fusson aztán megölt egy runi amig öröket vertem. buthcert megtalálta a midi zerg, aztán nem jutottunk át amgén elsõre. aztán szerveztünk 2 fg sos grpot, átjutottunk noha a PE jutott át csak fullba mi félig kihaltunk a lag miatt, aztán nagy nehezen eljutottunk stvehez és a 1.5 grp meg viszament amg, sos át, be pk, át cs, albi zergel be excal, be helyére, és /victory :p

<Derric-> we got it thanks to Steveh hiding well 😊

grats relichez ^^

zzz

összes hibi páncél neutral thrustra 😊

zzz

/hug
/kiss
meg hasonlok
😛

anti hero

AngeLujo
A Sidi része csak nekem nem megy?

AngeLujo
asszem neutral a scale

tényleg a hero cuc az resistes vagy vulnarable a thrustra ?
Hát ja az a bajom csak ,hogy az event pole nem elég lassú (5.1).viszont ha bemegy a debuff akkor tök mindegy mennyire lassú vagy gyors mert ugy is cap közelit ütök rá.
érdekes ,hogy a kevesebb resistes emberekbe sokal több critikalt tudok ütni és az is 40% körüli mindig.ha meg 50% os crit bemegy ami nagyon ritka akkor meg 1000felett ütök.

herokat szoktam elõszeretettel 900+ okal csapkodni votl is rá példa :p
AngeLujo
Bauer (pry/midi egyik legdurvább savage, Bullés) megint átspeccelt 2h-re és azzal osztja az észt, szal érzésem szerint jobb mint a h2h. Mondjuk emainbe picit érdekesen néztem kifele az arcomból a minap. Random emberkékbõl pbaoe group, 2 buffbot, mint a nagyoknál. :p Ez azt jelenti hogy a wizimnek 1409 hp-ja van. Odaérünk amg-re, hibi-midi bunyó van, 3 ice wizi berohan pbaoezni. Kapok a skaldtól egy dd-t (kb 150 dmg), Osriig (jóképû troll h2h savage, RR9 asszem) rámfordul és a megmaradt 1200+ hp-mat egy quad hittel legyalázza... én majdnem sírva fakadtam, hogy a full buffos (spec AF-el ofc) sc-zett ruciba rohangáló wizim eddig élt. 😞

Tiffa
A Sidis is kétágú, keresztbe olyan szurkapiszkával, csak nem fa és fém színû, hanem eredetibe kék, de Kyelé feketére van festve és végig lángol.
Uberlama
😄 hát nagyon jol néz ki az õ vasvillája mert amolyan 2ágú, és azokra merõlegesn van még 2 pici asszem és ezüst/szürke a fém szal annyira nem feltûnõ max a formája, mert a craftolt thrustos pole az sima dárda kb.

Uberlama
nálunk stevnek van egy event poleja. 25% thrust resist debuff van rajta. (sose volt 50% ha jol tom, csak aedebuff volt azt nerfelték) szal amikor bemegy neki és üt utána mondjuk egy chainesre...

Hangianix
Pedig eleg konnyu megszerezni.

Hangianix
Ezert van az ara 20p folott nalunk, pedig nem kevesett farmoltak ossze mar belole. 😄

Hangianix
Magyarul stunban alltam.

Hangianix
Igen, nekem pa/cd utan proccolt.

Slam alatt is proccol?

Uberlama

Hangianix
Azert a heal proc jo, kb 1 utessel tobbet kibirok, a tobbi craftolt lesz 😄

Teljesen mind1, hogy TG-s cucc van rajtad vagy valamilyen craftólt, mert kicsapnak ugyis egybõl.
Az én kobold shamanomnak 1900 az élete és ki van maxolva mindene+ ablative az összes cuccán és mégis igen csak gyorsan meghalt ha én voltam az elsõ célpont.

Hangianix
Az 1.64-es valtoztatasok is?

Ez az oldal sokkal jobb, mert itt minden drop rajta van.

http://library.l9c.org/items.php

Kis korrekció. Az AS buffnak számít, ezért nem +17% hanem 1.25x17 azaz +21%ot ad. Healer BB +27% tud adni MotA 3 mellett. Nézzük meg számszerûen milyen gyorsan is üthetnek midiben.
Ütés sebességet ez a képlet szerint számolja tudtommal:

fegyverSPDx(1-(QUI-60):500))x(1-haste%)

Vegyük alapul a leglassabb 2hed fegyvert midiben ami az 5.8 spd-s hammer és a Troll qui-ét ami alapból 35. Total qui az alap+tárgyakból+buffból 35+75+93=203 (Troll savages még kap +23 qui lvl 50en).

Troll warrior,berserker,thane 203 qui-vel haste buff nélkül 4.14 secenként üti sima alapütést az 5.8as hammer-ral.( Troll savage 3,87 sec)

Ha 44 aug/30 mend healer van a csapat akkor a warrior,berserker,thane kaphat +21% AS buffot amivel az alap ütés sebességük 3.27 sec-re csökken. Celerity(+37%) mellett az alap ütés sebesség 1.74 sec-re csökken. Külsõ healer BB-t használva ami +27% AS buffot jelent az ütés sebesség tovább csökkenthetõ 1.49 sec-re ami 1 400as STR-tel 5.8as 2hed hammer-ral rendelkezõ troll-tól már nem rossz.

Troll savage ugyanezzel az 5.8as hammer-ral self AS buff-fal(+39%)és celerity-vel(+37%) 0.93 sec-enként üt elméletben viszont 30-cal kevesebb az str-je és a 44-ig fejlesztett fegyver miatt kevesebb a WS-e.

Itt jön a kérdés, hogy az 1.5 sec cap ütésenként celerity-vel vagy self AS buff-fal lecsökkenthetõ -e?😊
Ha igen akkor az ideális esetben 1 troll savage 2hed hammer-ral 0.93 sec/min 600+ dmg-t üt bárkire a játékban.

Véleményem szerint 1 troll warrior vagy berserker healer BB támogatással az 1.49es ütés sebességgel is nagyon durvákat üthet 1 ilyen 5.8as hammer-ral. Fõleg ha mind3 1 célpontot üt(ebben az esetben az ütlegel szó nem helyénvaló.😊)

Hangianix

Hangianix
En is elkezdtem nezni, a multkori sokkal jobb minosegu volt. 😄

AngeLujo
Nem rossz és sose gondoltam volna hogy egy minstrel ekkorát üt 😊