Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
Matriarchnal az volt a szerencsed, hogy csak az en buffjaimmal volt felbuffolva (4+17 enh 😊 ), kulonben ha szorosan is, de gyozott volna. 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
😊
be be beeee
anti hero
szep dolog
anti hero
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
en a zoldszemu vagyok =)
anti hero
anti hero
nekem is kene egy angel bazsis..
=D
anti hero
Mas.
Dem Hibbis csinalt valaha is videot?
anti hero
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
/em out for the night
zzz
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
grats relichez ^^
zzz
zzz
/kiss
meg hasonlok
😛
anti hero
érdekes ,hogy a kevesebb resistes emberekbe sokal több critikalt tudok ütni és az is 40% körüli mindig.ha meg 50% os crit bemegy ami nagyon ritka akkor meg 1000felett ütök.
herokat szoktam elõszeretettel 900+ okal csapkodni votl is rá példa :p
Az én kobold shamanomnak 1900 az élete és ki van maxolva mindene+ ablative az összes cuccán és mégis igen csak gyorsan meghalt ha én voltam az elsõ célpont.
http://library.l9c.org/items.php
Ütés sebességet ez a képlet szerint számolja tudtommal:
fegyverSPDx(1-(QUI-60):500))x(1-haste%)
Vegyük alapul a leglassabb 2hed fegyvert midiben ami az 5.8 spd-s hammer és a Troll qui-ét ami alapból 35. Total qui az alap+tárgyakból+buffból 35+75+93=203 (Troll savages még kap +23 qui lvl 50en).
Troll warrior,berserker,thane 203 qui-vel haste buff nélkül 4.14 secenként üti sima alapütést az 5.8as hammer-ral.( Troll savage 3,87 sec)
Ha 44 aug/30 mend healer van a csapat akkor a warrior,berserker,thane kaphat +21% AS buffot amivel az alap ütés sebességük 3.27 sec-re csökken. Celerity(+37%) mellett az alap ütés sebesség 1.74 sec-re csökken. Külsõ healer BB-t használva ami +27% AS buffot jelent az ütés sebesség tovább csökkenthetõ 1.49 sec-re ami 1 400as STR-tel 5.8as 2hed hammer-ral rendelkezõ troll-tól már nem rossz.
Troll savage ugyanezzel az 5.8as hammer-ral self AS buff-fal(+39%)és celerity-vel(+37%) 0.93 sec-enként üt elméletben viszont 30-cal kevesebb az str-je és a 44-ig fejlesztett fegyver miatt kevesebb a WS-e.
Itt jön a kérdés, hogy az 1.5 sec cap ütésenként celerity-vel vagy self AS buff-fal lecsökkenthetõ -e?😊
Ha igen akkor az ideális esetben 1 troll savage 2hed hammer-ral 0.93 sec/min 600+ dmg-t üt bárkire a játékban.
Véleményem szerint 1 troll warrior vagy berserker healer BB támogatással az 1.49es ütés sebességgel is nagyon durvákat üthet 1 ilyen 5.8as hammer-ral. Fõleg ha mind3 1 célpontot üt(ebben az esetben az ütlegel szó nem helyénvaló.😊)