Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igy van es tudod miert? sztem foleg azert, mert a hibi grp immunis a CCre.. ma reggel kb 3szor egymasutan kihaltunk fotm random grppal, amibe BC, RG, NP es en (oO) voltunk
de ott az a rohadt sok pet ill rr7-8-9 3 BMes assist ugy kicsap, hogy az 2 masik healer se tudna healni.. jelzem a petek/countermezz miatt erre modjuk sincs. szal jok a hibik, egyre jobban szeretem veluk valo fightot mint az albikat, masik peldam ma reggel 5 emberrel mentunk ki eloszor es 9 albit gyakorlatilag csontnelkul kicsaptunk. pedig meg az is bennevolt hogy amg->mmg nel talalkoztunk, ugy latszik ifik meglattak amgnel es leadtak a drotot albik meg megfordultak es elonybol mezzingeltek. volt purge meg unmezz, tankjaink ugye det 4-5, erre 2 albi folyton a savage utan futott szal veluk nem kellett foglalkozni, a castereket lemezzeltem s mivel nem vettek eszre a dombtetorol csak healnem kellett mint az allat😊 (es meg olalkodo ghimpfiltrator se szurt hatba ^^)

3druid 1 bard
v 2druid 2 bard egy hibi grpnak nagyon nagy mertekben megnoveli az eselyeit ill nagymertekben lecsokkenti a midik eselyeit nemtom albik hogy szeretik 😊

anti hero

AngeLujo
Steveh event poléja akcióban (rajtam, az a resist elõtte +26% volt... 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Meg mindig nem tettek ki semmit az oldalra, hogy bocs, nem ment az excal... Ennyi ideig tart kitalalni valami altaluk hihetonek velt hazugsagot? 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

marmint VWt

anti hero

excalon VWt latni kabe olyan mint feher hollot latni 😊 bar egyszer mar lattam asszem ..

anti hero

Botond
ja,és mivel 4seces az oldalstyle stunja,ezért az immunity is csak vmi 20-30sec rá nem egy perc,és mivel vw hetente üt szinte mindig stunnol,ez elég jó supporttankos dolog sztem...
Botond
néha olyan is van,hogy nem tévedek :-) ami az oldalsó chaint illeti,az nagyon lol valóban :-) 50es bb-s manachanter focusshieldjérõl leveszem vele a mobot simán akkora +dmgét ad a 3dik style :-D én 37nél megragadtam sajna,nincs már türelmem szólózni,group alig van ezen a szinten,úgyhogy egyenlõre felfüggesztettem tevékenységem pry/hibibe,és anonimitásba vonultam egy másik szerverre
Uberlama
muhahahaha 😊)))

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

-a , a teljesen elol 😉
Kemor az egy hetes kiruccanasa utan benezett (az egyebkent) a teljesen kihalt szarverszobaba es excalt futtato gepbe belerugott kettot auth szerverbe 3at (ezaltal erintkezesi errort produkalva megjavitotta goa modra az egesz roncstelepet aztan beszallt kicsi kis limojaba es folytatta kis frens kejutjat 😊
haaaaaaaaaaa le lu ja haaaaaaaaaaaaaa le lu ja
haleluja haleuja haaaaa leeeeeeee luuuuuuuuu jaaaaaaaaaaaa

excalllllllllllllll iz uppp

anti hero

Hangianix
Csak en huztam el. BB shamant fel kell huzni 30-ig, akkor legalabb lesz mindenkinek buff. 😄

jah... ennyi kellett volna, hogy "sry something went wrong at xxx, we are on it will be fixed on ...." + 1 ingyen nap és elvan felejtve. DE nem , ehelyett hpn, hát lol.

a képen rambo látható btw .)

zzz

Hangianix
Volt mar egyszer ilyen. Kaptok majd 1 napot karpotlasul...

Az az igazan lol, hogy nem birtak 2 kib@szott sort kiirni az oldalukra.

szánalmas ez a goa

zzz

Uberlama
ouch

nem tom de én egyáltalán nem tudok beloggolni (acc already logged in) mert excalon voltam a fagyás idején QQ

zzz

Uberlama
nem tudjátok mi van excallal ? mikor lesz up meg ilyenek. mennék már shamyzni 😞

Uberlama
hát paladinba mi sem szükölködünk 😊

Hangianix
Mi is ebben remenykedunk, hogy marad ez es jok lesznek LWRP-t novelni. Egy szolid 200k mar jo is lenne. 😊

Uberlama
btw nem értem miért sirnak ennyire a hajnali rr miatt. prydwenen rengeteg ilyen volt és elfogadtuk mert a midiknek primetimeba egyszerüen nincs esélyük annyi albi van. mostanába ha már keepeket kezdenek elvenni 50-70en akkor már 100++++ albi megy ki viszavenni. multkor sauba nem jutott be a midi relic force mert már penninébe meghaltak. azelõtt meg már svasudnál észrevette egy scout hogy hocon át akarnak jönni. hocba bent 6 ice wizis 1.5fg 50-60at megölt , erõsen lelassitva õket , mire kiértek megencsak 200 albi volt penninébe. és a pow relicet is 2x tudtuk eddig megmenteni bár a legutobbi hibi rr nagyon necces volt, redb már futott a reliccel de megfogta õt 2 fg albi a relic keep mellett.

Hangianix
Sot, nalunk Vard az echte nemet a guildben es o sose jatszott mas serveren, csak angolon.

Hangianix
Na ja, de bg-ben mit csinalhatok ellene, elkezd loni 1200-1400-rol, ha feleje futok azert halok meg, ha elfutok azert halok meg. 😊 Persze ha valami miatt en kapom el stealth nelkul, akkor meg neki sanyi. 😊

topikban elõfordul a 2 legnagyobb paraszt excalról:

Glottis, iorlas

érdemes elolvasni a replyokat 😊

Nem szép a reggeli relic raid, de hibibe pl kb 4-8fg-t tudunk összeszedni rr-re, kérdezem én pry/alb-t mennyi alb fog megjelenni Excalibur RKba ha oda mennének hibik? Biztos vagyok benne hogy nem csak 5-6fg 😊 de ott még a reggeli relic raid is esélytelen (hajnali 5kor 120 alb volt rknál vagy mennyi, szembe a mi 60-70es fõs forcunkal). Szal van benne vmi amit mond a gyerek.

zzz

goa oldalon meg még mindig happy new year, hát anyátok goa ! 😊

zzz

hajnali relic raid is láma dolog de legalább nem fagy le tõle fél európa 😄

zzz

Uberlama
btw nem csak angolok hanem mindenki más europában aki nem tud németül vagy franciául vagy épp angolul jobban 😊 mi is ezért toljuk angol serveren nem francián :9

Scout igenis durva stealth groupban, ha nem ot utod poppolnak a 400+ sima shotok (shadere).

Critshotrol nem is beszelve 😊

Ha stealth groupokat nezzuk scout szerintem a legjobb a harom archer kozul. Persze a mincer m8 sokat segit... 😊
50es szinten a nagy rvrben a scoutokat jól lehet aprítani, ha már van ichor.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
Behalt Prydwen is szépen, nemtom volt-e összefüggés, de egy 30 percig tök instabil volt a server. Mikor elõször levágott akkor 80 ember volt rajta amikor mentem vissza. Biztos Franciaországba elment mindenhol az áram 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafayanak itt 1 érdekes részlet.:

"Ami durva az a scout" 😊))

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

atlog* (givf edit buttonz)

anti hero

lol @ Rock & Bad (teszett, foleg mikor a relicforce allog a prydwenre, talan hoznak onnan is reliket? 😊
/hug

anti hero

Hangianix
Nem jo, legutobb Amorce es en 1.5 szintet buktunk Vendoba, mert visszaallitottak a szervert, tehat az csak propaganda, hogy az biztonsagos. 😄

Meselek legutobbi BG3-as elmenyeimrol is. 😊
1. Latok 3 alakot futni MB fele, ki sprint, ae root, narancs paladint megkiteol. 77rp. Jon piros merc is, vele is elkezdem a mokat, 20% hp-nal van, amikor jon a 3. alak, egy infi, persze PA-t elcseszi, de az is eleg, mert kivetelesen snare-t hasznal. Kb. a merc elott 2 masodperccel halok meg (dot meg bg3-ban is durva 😊 ).

2. Ket SM-mel grpolok, ok mind 35-osok, szinte en vagyok az egyeduli blue con, ennek koszonhetoen mindenki engem tamad, felfedjuk az osszes stealthert, mert amikor engem meglatnak, csak ez jar az eszukben szerintem: blue con, easy rp, blue con, easy rp.

3. Egyedul vagyok Caledoniaban, 1fg albi campeli MPK-t, ae dot bemegy rajuk, ketto tul bator es kiolik az orok oket 😊, majd 10 (!) perc mulva megunjak...

Ami durva az a scout, 2 assistolo scout ellen nem lehet mit tenni, neha meg 1 ellen se. Egyszer haltunk ki osszesen, amikor, hogy ugymondjam lag ghostra vetodtunk es kaptunk a vizben egy szep ae mezzt a sorctol (nekunk nem volt healerunk, csak SM) es lvl 30 shamankent en voltam az egyetlen buffer/rezzer.

Roviden osszefoglalva: ha nagy RvR-ben is ilyen Albion Excalon, azaz a 80% verlama es csak nagy szamokkal tud nyerni, akkor kicsi odafigyelessel nagyon szep rp-t lehet szerezni, az meg belefer, hogy a 20% jo.

mihelõtt lehull az alb zerg bomba svasud fastera 😄 és a külvilág elenyészik 😄

zzz

Legkozelebb is gyorsan lemegyunk Atombunker a.k.a Vendo Cavernsbe 😊
legközelebb akkora "relicforce" lesz hogy átlóg prydwenre és az is lefagy 😄

zzz

600 ideges alb, nos ennyi ember össz nincs online nálunk, remélem ebbe a 600 albiba benne voltak a thidranki altok is, különben LOL.

zzz

"600 ideges albi tönkre baszta 2000 ember játékát"

Es mivel albok, nem tanulnak semmibol 😊
200ember per chat grp, és nálunk 3 volt tele.. anyám, 600albi.. hát mondjuk ez várható volt, tökömér kell ilyen lámaságot csinálnia a middiknek. 600 ideges albioni hehe.

hát tényleg hülye láma gyökér midik, reggel elvinni a relicet (az más kérdés, hogy mighty albion primetimeba excal keepbe 15percen belül 150albot, 30perc múlva zone crash nagyságú forcot transportál😮)!!!! albion zerg már sokadszorra fagyasztja szét a szervert (300 ember nem elég relichez?), 600 ideges albi tönkre baszta 2000 ember játékát de sebaj, hajrá excal albion... lehet irok goanak hogy adják oda a relicet alboknak, különben vehetnek 1 új szerver gépet, mert lefog égni a picsába a köv ilyen " lets take relic i r stlong alb!!1111" -nál. 😊)

zzz

"megjelenik 600+ alb es elviszi a reliket"

Ennel nagyobb patkanysag a vilagon nincs.
oszinten csodalkozom, hogy a hibiknel vannak meg relikek, bar sztem ez a birka zerg banda azt is elfogja egyszer hozni, es akkor aztan 6 relikje lesz albionnak.. mar igy is elegge elferdult az egyensuly, es ez csak romlik, be kell latni, sajnos ez van. nem engednek tobb embert albionba az 100, mert jatszhatatlan lesz a game ..

anti hero

ugye nem banod ha nem kommentalom, amit irtal?
najo egyet megis:
reggel hoztak el relicet?
-es ez ki a faszt erdekel? tudtommal a jatek 24/7 megy, szal kerdem en MI A KULONBSEG a kozott hogy megjelenik 600+ alb es elviszi a reliket v hogy reggel felkel 150midi es ok hozzak el. ugyan mar lasd be hogy SEMMI.
mind2 aljas huzas sztem, mert nem lehet ellene tenni SEMMIT.

ez a velemenyem diohejban

anti hero

Hangianix
Gennymano lvl 30, 1k rp, nem xpizek mar, de BG3-ban igy is osszejott 1.2 bubi eddig.

majd ha mindenki szallingozik vissza, akkor megen beszelhetnenk a midi grprol, ki hogy van, mikor jatszunk, esetleg kinek mi kell meg felszereles/pancel/biszbasz..
aztan el is indithatnank majd eccer 😊

anti hero

na ugy lattam trolljaink hoztak vagy 3 str reliket az excalon, amig aludtam. megen kellemetlen idoszak kovetkezik a mirmidon alb zergre, ha osszefutnak random fotm grpjainkkal..

anti hero

:o

zzz

ejnye.

anti hero

Hangover is for the retards

j/k ;p
Hangianix
Es insta smiteot is 😊