Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ott az a rohadt sok pet ill rr7-8-9 3 BMes assist ugy kicsap, hogy az 2 masik healer se tudna healni.. jelzem a petek/countermezz miatt erre modjuk sincs. szal jok a hibik, egyre jobban szeretem veluk valo fightot mint az albikat, masik peldam ma reggel 5 emberrel mentunk ki eloszor es 9 albit gyakorlatilag csontnelkul kicsaptunk. pedig meg az is bennevolt hogy amg->mmg nel talalkoztunk, ugy latszik ifik meglattak amgnel es leadtak a drotot albik meg megfordultak es elonybol mezzingeltek. volt purge meg unmezz, tankjaink ugye det 4-5, erre 2 albi folyton a savage utan futott szal veluk nem kellett foglalkozni, a castereket lemezzeltem s mivel nem vettek eszre a dombtetorol csak healnem kellett mint az allat😊 (es meg olalkodo ghimpfiltrator se szurt hatba ^^)
3druid 1 bard
v 2druid 2 bard egy hibi grpnak nagyon nagy mertekben megnoveli az eselyeit ill nagymertekben lecsokkenti a midik eselyeit nemtom albik hogy szeretik 😊
anti hero

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
haleluja haleuja haaaaa leeeeeeee luuuuuuuuu jaaaaaaaaaaaa
excalllllllllllllll iz uppp
anti hero
a képen rambo látható btw .)
zzz
Az az igazan lol, hogy nem birtak 2 kib@szott sort kiirni az oldalukra.
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Glottis, iorlas
érdemes elolvasni a replyokat 😊
Nem szép a reggeli relic raid, de hibibe pl kb 4-8fg-t tudunk összeszedni rr-re, kérdezem én pry/alb-t mennyi alb fog megjelenni Excalibur RKba ha oda mennének hibik? Biztos vagyok benne hogy nem csak 5-6fg 😊 de ott még a reggeli relic raid is esélytelen (hajnali 5kor 120 alb volt rknál vagy mennyi, szembe a mi 60-70es fõs forcunkal). Szal van benne vmi amit mond a gyerek.
zzz
zzz
zzz
Critshotrol nem is beszelve 😊
Ha stealth groupokat nezzuk scout szerintem a legjobb a harom archer kozul. Persze a mincer m8 sokat segit... 😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
"Ami durva az a scout" 😊))
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
/hug
anti hero
Meselek legutobbi BG3-as elmenyeimrol is. 😊
1. Latok 3 alakot futni MB fele, ki sprint, ae root, narancs paladint megkiteol. 77rp. Jon piros merc is, vele is elkezdem a mokat, 20% hp-nal van, amikor jon a 3. alak, egy infi, persze PA-t elcseszi, de az is eleg, mert kivetelesen snare-t hasznal. Kb. a merc elott 2 masodperccel halok meg (dot meg bg3-ban is durva 😊 ).
2. Ket SM-mel grpolok, ok mind 35-osok, szinte en vagyok az egyeduli blue con, ennek koszonhetoen mindenki engem tamad, felfedjuk az osszes stealthert, mert amikor engem meglatnak, csak ez jar az eszukben szerintem: blue con, easy rp, blue con, easy rp.
3. Egyedul vagyok Caledoniaban, 1fg albi campeli MPK-t, ae dot bemegy rajuk, ketto tul bator es kiolik az orok oket 😊, majd 10 (!) perc mulva megunjak...
Ami durva az a scout, 2 assistolo scout ellen nem lehet mit tenni, neha meg 1 ellen se. Egyszer haltunk ki osszesen, amikor, hogy ugymondjam lag ghostra vetodtunk es kaptunk a vizben egy szep ae mezzt a sorctol (nekunk nem volt healerunk, csak SM) es lvl 30 shamankent en voltam az egyetlen buffer/rezzer.
Roviden osszefoglalva: ha nagy RvR-ben is ilyen Albion Excalon, azaz a 80% verlama es csak nagy szamokkal tud nyerni, akkor kicsi odafigyelessel nagyon szep rp-t lehet szerezni, az meg belefer, hogy a 20% jo.
zzz
zzz
zzz
Es mivel albok, nem tanulnak semmibol 😊
hát tényleg hülye láma gyökér midik, reggel elvinni a relicet (az más kérdés, hogy mighty albion primetimeba excal keepbe 15percen belül 150albot, 30perc múlva zone crash nagyságú forcot transportál😮)!!!! albion zerg már sokadszorra fagyasztja szét a szervert (300 ember nem elég relichez?), 600 ideges albi tönkre baszta 2000 ember játékát de sebaj, hajrá excal albion... lehet irok goanak hogy adják oda a relicet alboknak, különben vehetnek 1 új szerver gépet, mert lefog égni a picsába a köv ilyen " lets take relic i r stlong alb!!1111" -nál. 😊)
zzz
Ennel nagyobb patkanysag a vilagon nincs.
anti hero
najo egyet megis:
reggel hoztak el relicet?
-es ez ki a faszt erdekel? tudtommal a jatek 24/7 megy, szal kerdem en MI A KULONBSEG a kozott hogy megjelenik 600+ alb es elviszi a reliket v hogy reggel felkel 150midi es ok hozzak el. ugyan mar lasd be hogy SEMMI.
mind2 aljas huzas sztem, mert nem lehet ellene tenni SEMMIT.
ez a velemenyem diohejban
anti hero
aztan el is indithatnank majd eccer 😊
anti hero
anti hero
zzz
anti hero
j/k ;p