Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Inkabb nem szeretek feleslegesen dolgozni, ez nem lustasag 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Hangianix
Egyebkent az, hogy Albion weak az kis csusztatas. Az egesz biztos, hogy caster setupban a mienk a leggyengebb (VP ide vagy oda, mert mindig ezt hozzak fel), ez nem kerdes. (Caster vs Caster grp-rol van szo)

Ha magasabb RR vagy, mint az ellenfel akkor az RA-kal rendelkezo albi grp RA nelkul is eselyes a midi grpok ellen (foleg asd nerf ota 😊 ), hibik ellen meginkabb. Azonos szinten mar csak RA-val van eselye, ha meg alacsonyabb RR, akkor meg hibik ellen is megszenved az RA-kal. RA nelkul az alb tank grp nem jobb, mint a hibi az igaz, de igazabol nem is rosszabb. (Melee vs Melee)

Az egyetlen hatranya a BoFnak (es ezert nem volt nekem RR5L6-ig, mert nem is volt ra szukseg az akkori caster grpok mellett), az az, hogy caster grp ellen sz@rt se er, ellentetben a GP-vel, vagy a PR-rel.

Savage nerf utan a melee grpok egy szinten lesznek tobbe kevesbe,

Hangianix
Mar letoltottem, behivtam egy oldalt, becopyztam es save as volt, de az is +1 perc munka. 😄

Hangianix
Csinalj egy accountot itt, lepj be es szurd be a linket, akkor mehetne save as-sel a letoltes. (Valami miatt begozolt a tuzfalam, nincs is benne semmi getright-os, flashget-es bejegyzes, megse engedi at. Magyarul 3 perc mire elinditok egy letoltest 😊 ).

Hangianix
Majd elkeruljuk oket. 😄

Hangianix
Aaaargh. Login -> Url 😄

AngeLujo
Wonderer nem rr9? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

koszi az infot 😊 igazad van (hogy rohadnal ott meg ahol vagy😊 gyere vissza jatszani hianyzol..)

anti hero

Uberlama
kár hogy Lourk már nem rvrezik meg nem tudja mi van eclipsebe, mert amit eclips müvel állando addolás és lagcast néven az nem semmi :-( minden casterjük elég komoly szinten lagcastol. NPrõl ne is beszéljünk, és szinte minden hibi bardrol manapság. csak tudnám hogy a fenébe csinálják 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

szerintem nagyon sokat számít egy jó block-bot a grpba, TDD grp is akkor jó ha wonderer benne van (rr8 lurikeen hero)

zzz

savage + savage(zerker np esetében) + blockbot = np, jh, el is ezzel a setupal nyomja és igen életképes 😊

zzz

Albion a Fotm realm, mert ott vannak a legtöbben és alb tank group a legerõsebb.😊)
De! Ha mégse lenne így akkor 1 bolod 100 csinál elvet követve ment a játékosok 50%-a albionba.😊)))))))))

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Az én véleményemet kérhetik. Én csak passzolok.😊)
Ki mit szeretne.

Endu totemeket kell vásárolni az rp-kért.😊
Shamy igyis-ugyis behal ha nem kezdökkel találkoztok.

Szerintem -50 str elég nagy különbség fõleg ha 1 tankról beszélünk. Ez 50en is megmarad . +50 str nagyobb WS nagyobb dmg. Felesleges 1 kobold csak a blokk miatt ha a shamy és a 3 healer figyel egymásra is.

Igen ez érdekes. Sokmindenki elfelejti, hogy az aug healernek van AS buffja is a celerityn kivûl és a 2 stackable. Ha 44 aug akkor az +17% AS buff alapból+37% GAS buff ha celerityt el tudja nyomni. 1x %-kal üt csak lassabban 1 warrior ugy, hogy 2xxx hpja van + scale nem studded+ magasabb a WS is.

Szerintem 50 WS minden tanknak kell. 2hed savaget nem nagyon nerfelték tudtommal.

gyere te is excal/midibe mar csak te hianyzol 😛

anti hero

jaja ez a honap kepe volt nemreg a BWn 😊

anti hero

Botond
nem lehetett kihagyni ^^
Uberlama
btw a tankgrphoz hozzáteszem Benga armsomat respeceltem hybridre, pole/thruster lett és nagyon ütös a tank grpokba 4-500-akat csapkodok ugy általában poléval, természetesen van hgy 350 mert resistes/nem vulnerable, de van hogy 600-650 is bemegy de ez már elég high end.

2 DDje van

anti hero

Groupban okes a minstrel, stealthergroupban a stealtherek bonedancereve valik.
Hurra a minstrel meg mehet stealtherekkel es tonkrebaszhatja a stealther balancot teljesen a jatekban.

Inkabb lenne masfelszer akkora dmg outputja, es tobb hpja.

Csak stealthje ne lenne. A jatek jatszhatatlan nightshade/shadowbladekent atm. Jon a minstrel lemezzel kapom a pa't halok. Ebben az az undorito hogy sos szinte mindig fent van szal alb stealther groupok mindent szanaszet vernek atm.
En mondok akarmit, albion nem 2fg-re van kitalalva 😊
stun, mezz, pet, stealth

anti hero

te vagy hokedli az albi?

anti hero

nem kell a flem na huss
😊

anti hero

AngeLujo
by Botond valamikor régen:

"aztán elhúzok télleg."

Te itt? :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

pop in midgard, mert xp csapattal tegnap osszejottunk es probalkoztunk keveset (sikerrel😊

anti hero

Botond
"sorcyval, 3merc, 2cleric, 1pala setuppal" ez nincs egy fg ^^
eclipse grp:
3x rr7-9 caster
2x rr6+ druid
1x rr10 bard
1x rr8 hero
1x rr8 warden v. rr7 void eld debuffnak

Hát egy elég jól összerakott és jó játékosokból álló grp, de ennek ellenére általában vesztettek savage grpok ellen. (prydwenen.) Személyes tapasztalotm az volt caster grpal, hogy ha bement a mezz ellenük akkor volt mondjuk 35% esély hogy nyerjünk, ha nem ment be akkor 5% :p

zzz

mindenki tudja hogy savage egy fotm szar és nerfelni kell. efelõl nincs kétség, alapból játékba se kellett volna belerakni.

zzz

aha sushi az a JH =) hat figyu ok mar mind rr81754156

anti hero

nem tudom melyik guildra gondolsz btw, talan a Jack Herer-re, azok mennek csak es kizarolag savage grpokkal ill nem vesznek be senki idegent, hat igen, szal epitett guildgrp az biza hazavagja barmelyik realm masik random grpjat.. ezert jo ez a game 😊
igaz ez mindenkire ..

anti hero

4healer, 1 shaman, 3savage
ebben a setupben nincs skald, amit erdekesnek talalok, persze lehetseges, de a midik 99%a szeret mach6tal futni. (en is)

anti hero

Hangianix
Emellett pbaoe grp mindig is jobb lesz zerg ellen is. 😊

gyere guildbe aztan nezz szet guildvaultban szvsz

anti hero

Ha valakinek vannak felesleges itemjei vaultjaban (magas midik 😊 akkor dobjon mar meg par itemmel, fennvagyok midiben endonis neven
Hat , jo, vegulis belefer 1 kis fotm ;o<
k, spec 44 h2h és 49 savagery ?: ) (oldalsó 9sec stun style +39% haste +25% dps)

zzz

Fidel tanacsat kernem ki ezugyben, reszemrol en orulnek 1 darab zavagenak a grpban, annyi belefer

anti hero

Végül is lehetek savage is ha szerintetek az kéne warrior helyett nekem tök mind1, még nem késõ eldönteni.

zzz

es lattam kb egy hete egy grpban 4 darab lightos hibi castert (nem tom mi lehetett) szal azok asszistolva gyakorlatilag egyeseve lottek agyon a grpot, eleg fun volt vegignezni, mivel engem lottek le elsonek es mellettuk fekudtem hihetetlen hogy csinaltak... persze ez egyaltalan nem mindennapos, de mindenkepp udito szinfolt =)

anti hero

talan ezert vagja haza a VGN pbaoe grpja a savage grpokat... (meg azert mert rr9-10-11😊 szal az talan a legnagyobb baj es az szol a savage grpok ellen, hogy se ranged, se pet lehetoseg nincs benne
vegyunk egy vgn grpit, van 3v 4 caster (monnyuk 3) az+3pet
van 2 druid az +2
szal fut a csapat a 8 ember +5 pet. nekunkjonnek eldurrannak a mezzek. az elso mezzt alt rogton GPzik, es utana az kovetkezik, hogy a 5 petet rakuldik a 3 healerre, igen van aki 2t kap szal az insta se ment meg, es szetpbaoezzik a csapatot. druidok reg szetfutottak, szal nehez assistolva kinyirni oket, bard meg rohangal fel -alá, es szorja az insta ill normal mezzt, ha esetleg megis kicseleznem a rajtam levo petet/purgeoztem v vmi es neadj isten nincs rajtam enemy tank. na es a lenyeg. 3 pbaoe hibit meg nem lehet healer nelkul csak ugy hazavagni 😊 szal van ilyen is

aki akarja elmeselem hogy nyirja ki a fotm midi grpot az albi grpi is szinten =)

anti hero

Az kov patchban nem fog menni, tonkreteszik heat debuffot ;/
1 debuffnuke es bye savage bazz 😮

anti hero

Haaat nemtom, szvsz konnyebblesz oket megolni mert nem lesz patent rajta a slash/thrust resist buff a hp veszteseg miatt. Mint pl a zerkert maci modban.

Most aze nehez savage mer thrust hibik tobbsege es you hit for 90(-150) styleal haaaaat elegge kicsi az esely hogy leszedjuk 😊.
Uberlama
én láttam videokat savage nerf után. õszintén szolva nem sok különbséget fedeztem fel hogy milyen gyorsan hal az akit ütnek mert ugyanugy meghalt egy pilla alatt. a külömbség hogy sokkal többet kell buffolnia és a csata hevébe sokszor elfelejt 15secenként rebuffolni. ennyi kb amit láttam.