Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
zzz
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Tényleg van már adsl nálatok is?
<nagy levegot vesz>
<lassan kifujja>
hmm igy mar jobb
😊
gyere vissza rvsrezunk sokat sokat
anti hero
anti hero
Este elindítanám és reggelre ott a sok pénz + cucc salvagézni+ szintek. Már csak az tart vissza, hogy nem tudnék mit kezdeni az 50es karikkal. Több órás várakozások rvr csapatra valahogy nem fekszik nekem.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Hangi moderald ki nyugodtan, de muszaj volt, mert idegbajt kapok
anti hero
zzz
zzz
tegnap játszottam hib caster grpal, na kb elég is volt egy jó idõre (3 savage ma, oda jött hozzám meghaltam majd PE ellen egy Grp-purge nélküli fight :o), iszonyat hogy ez a determ4tehwin mennyire elterjedt és elkell ismerni könnyebb, nem interuptolják a tankot, nem hal meg, többet árt (<<--- LOL) szal jó is ez a daoc casterel (dmg dealing casterel legalább is 😊. Még a sorcom is jobb volt SoS - Bof miatt :d
zzz
lehet azért látsz minket annyiszor ott mert mi ott szoktunk átmenni ha fg-k vagyunk de mondjuk az a 4 fg hibi aki kempelte tegnap amg-t az is biztos ezt akarta látni na sebaj majd egyszer megtanuilok játszani is.na pá
Jamies meg kemény gyerek, vele nem szeretnék soloba találkozni, múltkor dueleztünk cs elõtt és neki a self buffja volt fent én meg szétbuffolva és csak dt-vel lett volna meg ha nem ip-zik. Így még úgyse.
Amúgy Steveh meg a piszkvasa elég csúnyán tud ütni... igaz a warden egy isten kari, de nem, nem is a warden hanem Te, Botond!
Meg ha nem vagy prydwenen akkor mér osztod az észt arról amit nem látsz? Hozol itt engem ilyen hülye helyzetbe hogy írjak valamit :p
Btw elõtte nagyon csúnyán szétvertük õket, mentünk hpk-ra suicide (odin még mindig), hpk-tól nem messze óriási lag, már kerestük a release macrót, ez volt az elsõ 2 fg. Cosantoir meg Brehon zerg, haltak pillanatok allat a mi "balanced" fg-nktõl. Aztán még lag, übin egy ns meg jön a hegy, mintha elindult volna hpk. Jött még 2 fg hibi aztán volt egy 3. skillesebb és összerakottabb bagázs, na azok miatt haltunk ki 😊 (elõtte 29 embert tettünk haza, buffbotnál megnéztük a killspamot 😊Biztos ezen felbuzdulva jöttek õk is hogy belegyaláznak a porba minket mocskos albikat. Aztán 3 fg albitõl feküdtek is mint a huzat :p
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
😛
anti hero
Outkhast nevuvel szoktam futni, sotetszurke pancel, feher/piri hooded cloak, fekete fegyverek (persze azt csak szokoevente egyszer veszem elo, bar ma vmi Preatorian nevu infik talaltunk meg a FGvel es enyime volt a vegzetes 40(-5)os utes ^^)
anti hero