Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
dark&light ? az mi, tudsz egy linket dobni rola?

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

dark and lightba reménykedem meg dragon empiresben, wow egy kommersz szar lesz szerintem (reméljük tévedek). swgbe meg nincs pvp, innentõl kezdve nem érdekel.

zzz

Uberlama
btw baxák meg az albok excalon mert akartam tolni kicsit az überoftm h2h savagemet :p

Uberlama
same here. reménykedek a wowban de félek hogy csalodás lesz 😞 addig is probálok egy SWGt szerezni kivi vagyok milyen.

asszem kijön vmi normális mmorpg ami leköt és nem a goa futattja akkor bye bye daoc, ez már azért egy picit SOK.

zzz

nincs de midi>hibi szal shushhhhhhhhh

anti hero

AngeLujo
Na én barom állat kilogoltam és aszondja hogy Account already logged in.... nem vagyok mérges, ááá dehogy. :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Szegény bentmaradt paladin fut soloba bg3-on azt jól belenyomtuk a földbe a srácot 😊

AngeLujo
Lehet túl sokat inni? 😊

Botond
hogy rvrelsz vele,ha hibibe lesz?vagy már midiben is van animist?8-)
Nyomok 1 kis levezetõ fps gamet a neten inkabb.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
hááát,ajd márciusban ha elmegy a hó talán elgondolkoznak rajta,hogy azt a 2 háznyi hosszban ahol még nincs kinn a kábel mi legyen,de addig áll a bolt,pedig 99%ban kész,csak hát hideg is van,meg dialuppal addig is többet kaszálnak...tipikus magyar mentalitás...
Botond
és ide csábítgatsz,na LOL
lol
Tényleg van már adsl nálatok is?

Botond
csak túl sokat iszik az öreg,annyi a baja ^^
Botond
dungeonokat kivéve összes zóna leállt ^^ megléptem 24et,de gondolom rollbackelnek 20,5re úgyis ^^ na akkor cancel acc gyorsan lesz :-) kár hogy tegnap fizettem be 3 hónapra :-D
igaza van
<nagy levegot vesz>
<lassan kifujja>
hmm igy mar jobb
😊
gyere vissza rvsrezunk sokat sokat

anti hero

ja ott voltam ^^ epp gyepaltuk oket

anti hero

Kérem... egy jaték miatt....😊

Lehet én is befizetem a 3 acc a közeljövõben. Elsõsorban, hogy 50re felvigyem az animistát. Diabloban jól müködik a bot és egyre inkább 1 macrozott animista van a fejembe.😊
Este elindítanám és reggelre ott a sok pénz + cucc salvagézni+ szintek. Már csak az tart vissza, hogy nem tudnék mit kezdeni az 50es karikkal. Több órás várakozások rvr csapatra valahogy nem fekszik nekem.

BASZKI MEGEN MEGHALT AZ EXCAL HOGY A ROHADT KURVA TETVES ANYJAT AENNEK A KURVA ZERGELOS BUZI KOCSOG ALBOKNAK NEM TUDNAK 100AN JONNI MUSZAJ MINDIG 1000EN JONNI BAZZE, HOGY LEHET TELE A SERVER ILYEN AGY NELKULI BALFASZOKKAL
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Hangi moderald ki nyugodtan, de muszaj volt, mert idegbajt kapok

anti hero

megjavul : ) milyen szakszerû voltam, szal mikor megjavítják 😄

zzz

mid grp: jocknak megjavul a gépe akkor kezdjük szvsz, lvl 24 + sc remélem megvan mindenkinek kivéve jockot.

zzz

albik állandóan mérgesek excalon mostanság ^^

tegnap játszottam hib caster grpal, na kb elég is volt egy jó idõre (3 savage ma, oda jött hozzám meghaltam majd PE ellen egy Grp-purge nélküli fight :o), iszonyat hogy ez a determ4tehwin mennyire elterjedt és elkell ismerni könnyebb, nem interuptolják a tankot, nem hal meg, többet árt (<<--- LOL) szal jó is ez a daoc casterel (dmg dealing casterel legalább is 😊. Még a sorcom is jobb volt SoS - Bof miatt :d

zzz

AngeLujo
Abszolút nem láma, szerintem az egyik legjobb hibi tank és tök jó fej, még így is hogy sose beszéltem vele 😊 Múltkor is CS elõtt simán dueleztünk és a haverja nem szólt bele, mondjuk ezt biztos elõsegítette az is hogy végnéztem két láma infi halálát 😊 (akik aztán azzal fenyegetõztek hogy feljelentenek rightnown ^^)

Botond
leborultál a lábamhoz nagyságom elõtt,ez van ^^
Botond
ma bg1 excalon a következõ volt,kijövök pkból(ami ott tk btw lol),és már ld is mondom magamban semmi gond,poppolok rezsicken porton megin kimegyek elérek keepig ld megin ,még ez is belefér poppolok megin,még meg se haltam,látom albok támadják keepet 5 catapulttal és megin ld,mondom megnézem hátha a connectel van vmi gáz benézek prydwenre(csak ezért néztem be oda),de ott minden simán megy,szal csak simán annyi alb volt ott thidbe,hogy asap ld lettem,na most ezt azért enyhén lolnak érzem ^^
Botond
Jamies akkora láma,hogy recseg egyesek szerint ^^ mondjuk benne van abban a 2 hibiben aki levert 1vs1be :-D
Botond
hígult
AngeLujo
Random zerget (bizonyos létszámig) amúgy szerintem bármelyik nem lámákból álló épített csapat szétkap minden probléma nélkül. Én szerintem túl sokat nem sírtam hogy milyen gyenge lenne albion mert szeretek ott játszani. Az se albion gyengeségét mutatja hogy bármelyik magasabb rr savage oneshotol 1400 hp-t egy casterrõl, hanem azt hogy õ lett egy picit durva. Hibik ellen ha (szökõévente 1x.. 😊 casterrel megyek akkor legalább nem egy ütéstõl halok hanem az assist trainbõl mindenki üt rám 1-et 😊

AngeLujo
itt a kiröhögés azért volt érdekes mert kaptam egy mezzt és a 4fg hibi zerg átszaladt rajtam, és õ jön oda mintha lesolozott volna és kiröhög, hát lol. Szal ezér mondom hibikkel úgy általában semmi bajom csak a lvl 30-on felnõtt 10 éveseket nem komálom. Excal/albról eddig csak rossz élményem volt, kimentem ma is 33-as champommal bg-re, és hpk-nál alig érek le és szétkap 8 infi (pontosabban amennyi elért hozzám a 8-ból..).

ja uberek voltatok mondtam is magamban soha nem megyek ezek után HW be mert ezt megemlegettem
lehet azért látsz minket annyiszor ott mert mi ott szoktunk átmenni ha fg-k vagyunk de mondjuk az a 4 fg hibi aki kempelte tegnap amg-t az is biztos ezt akarta látni na sebaj majd egyszer megtanuilok játszani is.na pá
AngeLujo
Na ezt nem értem hogy jön ahhoz amit írtam de szép kis élménybeszámoló :p
Jamies meg kemény gyerek, vele nem szeretnék soloba találkozni, múltkor dueleztünk cs elõtt és neki a self buffja volt fent én meg szétbuffolva és csak dt-vel lett volna meg ha nem ip-zik. Így még úgyse.
Amúgy Steveh meg a piszkvasa elég csúnyán tud ütni... igaz a warden egy isten kari, de nem, nem is a warden hanem Te, Botond!

Meg ha nem vagy prydwenen akkor mér osztod az észt arról amit nem látsz? Hozol itt engem ilyen hülye helyzetbe hogy írjak valamit :p

Botond
és nem játszok már hibibe,ma is csak véletlenül logoltam be 5 percre,odinsba bePAz rr8 infil,de itt megállt a tudás(full buffolt,meg én is az voltam,igaz én sajátkezûleg,botom nincs),erre elvanishol és megin PA,na ekkor leszedtek a guardok(épp suicidelni akartam,mert 10-12 hibi campelte amgt,szal értelmetlen volt szólóban),de ez eleve lol,hogy rr8 infil apkt kempel...szal most 2 hétig elég is volt hibibõl megin
Botond
nem semmik vagytok,kár hogy én csak amgnél látok aodost 3fg addal,igaz múltkor 2vs2be steveh+gambell leszívott keményen,szal nem is való nekik az egyenlõ küzdelem ^^ (volt még velünk egy manachanter is,de az akkora láma volt,hogy mire elõvettem a hammerem már ki is hasalt,pedig nekem cappelt az ütésidõm ^^),és persze mindezt úgy,hogy nekünk bb se volt,steveh+gambell hülyére volt buffolva,sõt gambell még ipzett is,nekem meg még 1hpt se sikerült elveszíteni :-P Steveh küzdött a piszkavassal keményen hátha gambell a 2 fegyverrel leüti a pbt-t,és akkor õ odasóz,de nem,át is agróztak szegény jamiesre,õ be is szedett vagy 2 ütés a 8 perces fightban ^^ stevehnek meg vagy nem volt IPje,vagy gondolta,hogy kár húzni az idõt(én ez utóbbira tippelek)
AngeLujo
Tegnap is biztos keep raiden volt 4-5fg hibi odinba, csak eltévedtek és apk-hoz jöttek. Nagyon skilles elf caster (rr2 ám, vigyázz!!) odajött a hullámhoz és ugrált rajtam meg kiröhögött, rude spamolt. Mondom, húúú mekkora nagy arc a srác. Én sajnálom pry/hibit nagyon, mert szeretek hibik ellen harcolni, de a lvl 30 túl sokáig volt ott és a sok 10 éves kölcsönvette apuka accját és csinált egy karit 😞
Btw elõtte nagyon csúnyán szétvertük õket, mentünk hpk-ra suicide (odin még mindig), hpk-tól nem messze óriási lag, már kerestük a release macrót, ez volt az elsõ 2 fg. Cosantoir meg Brehon zerg, haltak pillanatok allat a mi "balanced" fg-nktõl. Aztán még lag, übin egy ns meg jön a hegy, mintha elindult volna hpk. Jött még 2 fg hibi aztán volt egy 3. skillesebb és összerakottabb bagázs, na azok miatt haltunk ki 😊 (elõtte 29 embert tettünk haza, buffbotnál megnéztük a killspamot 😊Biztos ezen felbuzdulva jöttek õk is hogy belegyaláznak a porba minket mocskos albikat. Aztán 3 fg albitõl feküdtek is mint a huzat :p

hibiben prydwenen na bazz givf edit buttonz

anti hero

kar hogy nincs 50esem hibiben btw neha jo lenne elgyepalni/lezergelni (mindenki helyettesitse be a neki jobban tetszot) a regi hibi arcokat, includin you

anti hero

ugyan mar gyertek excalra itt nincs lagcheat.. itt gyors halal van, meg megyorsabb halal, nincs ido tokolni; lagcsit meg anyamtyukja bazz..

anti hero

Botond
nem,hibik a rosszak,albok meg maguk a megtestesült jóság,múltkor is 4fgvel vigyázták az alb reliceket amgnél emainbe ^^
van akinek a rvsr az endgame van akinek mas

anti hero

pont ugyanez igaz hibikre szal.
😛

anti hero

AngeLujo
Biztos csak az a 2 ember van egész világon aki lacheatel és ez minõsíti az összes büdös albit :p

Botond
jaja,jópofa kari,engem is terrorizáltak,hogy úgyse lesz rvrgroup vele majd 50en,akkor meg minek,de kit érdekel,akinek ez a játék arróül szól,hogy mekkora rpcsászár az meg is érdemli,hogy az assistmacróból álljon az élete ^^
Botond
én eddig 2x láttam lagcheatet,egyszer HWbe prydwenen egy innocoutól(vagy hogy írják),és egyszer excalon bg1be!!! egy avalontól,szal no comment :-P
Uberlama
btw vki nem tud/akar pénzt transferolni picit pry/alb és exc/mid között ? 😊

Uberlama
viszont nálunk a hibik elég pofátlanul lagcsitelnek. tegnap 2x taliztunk ugyanazzal a hibi tank fgvel. elsõre meglátjuk face nyomom mezzt a bardra (1850rangemezz4thewin) erre irja too far away , itt már néztem hogy most mégis hogy a pöcsbe mikor 2x ilyen távra is be szokott menni. na mind1 mondom akkor kicsit közelebb és még1 proba. ugye ez 2 másodperc alatt zajlott le erre megkapom a bard mezzt. a bard ugy tünt fut tovább közbe mezzelt mint a szél és be is ment neki mig nekem végig too far lol 😊 aztán elkaptuk õket szembe is , és elfelejtett lagcsitelni, mezz be, csá ennyi voltak.

AngeLujo
gondolom 4 det5 tank (1 slam/guard bot + 3 bm) vagy 3 tank + warden

Többi 4 kari micsoda?

ha latsz vhol integessel 😊
Outkhast nevuvel szoktam futni, sotetszurke pancel, feher/piri hooded cloak, fekete fegyverek (persze azt csak szokoevente egyszer veszem elo, bar ma vmi Preatorian nevu infik talaltunk meg a FGvel es enyime volt a vegzetes 40(-5)os utes ^^)

anti hero