Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
azért ott játszok,ha a játék érdekelne nem az emberek sose jöttem volna el pry/midibõl,ahol kezdtem :-)
Botond
3killspammot csináltam druiddal 1 óra alatt(2en voltunk eleanorral),ami az összes eddig killspammom megduplázása LOL 2sbt is meggyaktunk,úgy,hogy mind2nket PAztak(én stunolva is lettem vhogy),de gp groupinsta aztán én rohangáltam néha heal,elean meg meggyakta õket vhogy(közben single instáztam is magam),szal lol volt ez az óra
Uberlama
rofl érdekes emberek vannak ott hibibe hejj 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
nagyobb poén mármint,ha piás,csak a poén szócska kimaradt vhogy :-)
Botond
egy darabig azért nem volt szóló killem,mert reggelente 2en nyomtuk,de mael addigra már hót kóma volt,szal csak rámstickelt én meg aprítottam a népet(nem sok mindenkit erõs rr2esen,de volt pár killem),de jól láthatóan rám van stickelve vki piros pettel akkor mégse mondhatom,hogy bélukát meggyaktam 1vs1 ^^ meg azért ez az esetek 25%a volt,75%ban ott van a szeren,de ha bepiál az nagyobb mintha nem,olyankor mindig lilát akar charmolni,ami rezistel leveszi speedjét majd fél órával késõbb beszól menjünk csak,hogy majd jön és többet se látjuk ^^ jamies meg dettó ugyanez,csak õ nem charmol,csak a stickelés is meghaladja képességeit néha ^^
Akkor te nem csak azért fogsz elmenni, hogy a falakat nézd.😊)
Esetleg még belefér az is, hogy a kép és közötted a nõk álljanak és így meseszép 3d-s képeket is láthatsz.😊
Beszolhatnál a muzeumba a fûtéssel kapcsolatban és akkor talán nõi fehérnemû bemutató is lesz.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

jaja.

kis offtopic:
meg nem mondtam voltam a Szepmuveszeti Muzeumban 7vegen a Monet es barati kiallitason, aki teheti es erdeklodik mindenkepp menjen el mert megeri ^^ beugro 800diak 1700felnott, van normalis ruhatar, nem lehet fenykepezni/kamerazni/telefonalgatni, de cserebe meseszep impresszionista kepeket lehet megnezni (vagy 10 teremnyit) egyebkent facer sracok figyelmebe ajanlom tovabba, hogy olyan nok lanyok csajok (neha kis csapatokban) vannak, hogy meg en is meglepodtem, szal .. nem reszletezem

anti hero

Jockey
hát lehet, de bár ha már nagyon nincs kedve az embernek dropokat hajkurászni bemész oszt vezel df-besima merchant rucit, diomondért elég 40+tol venni, addig meg jok a zafiros emeraldos cuccok, xpre meg pláne
no mind1, ízlések és pofonok😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

hugom is epicben tolja kb lv30tol, bg3at is azzal nyomta, meg azota is azzal xpzik es hogy miert nagyon egyszeru a valasz. veszel egyet es megoldva a pancel gondod lv50ig, decent statok, anyamtyukja. utana ugyis sc tempet csinalsz es kraftoltat veszel.
btw vannak klasszok akiknek meg szet se megy az epik az xpzes alatt, gondolok itt pölö a clerikre meg a rc runira, szal total megeri

anti hero

Jockey
ehh sosem vágtam én se miért jó eladni az epiket
ezek az 1p alatti árak nevetségekesek, de még 3ért se adnám el
nekem tetszenek, meg én úgy vagyok vele hogy én csináltam meg, szal az enyém, nevetségesnek tartom az ilyen 40es karikat epikbe rohangálni, meg láttam már kisebben is, excalon midibe volt egy sb aki epikbe tolta bg1-n bg buffbottal, és még a troll shámánján is epik volt, hát lol

Botond
omlasztod a szertvert?bann u asap i say ^^
Botond
midibe,vagy hibibe?
albok lestealthzergelték midi carriert úgy hallottam 😮

zzz

ottvoltam ^^

anti hero

Uberlama
beirom ide is :

hm ma egy érdekes relic raid volt. tipikus elhuzzuk a láma iq 2 albi zerg orra elõtt az rpt és aztán ugy vágjuk õket hátba egy 2h kalapácsal hogy minden csigolyája eltörik.

Csali: midik emainen átmenetelve bementek ottani hoc 10fg (ez a végére a power relicnél 100 midit jelentett) ki albi hoc mindenkit megtévesztve rámentek myrdenre, pow relic. aztán jött utánuk rögtön 79 hibi akik bekempelték pennine/snow bordert. kiirtottak minden albit.

2h kalapács: 130 midi megtámadta excalt mindenki tudta nélkül. albik bohockodtak pennine/snowba. baxtak lejönni. mire a towert betörték volt 3 albi a towerbe és 4-5 fg albi kint. LOL. midi str relicet elemelték bár most futás közbe elkaptuk. nem tom még sikerül-e meglépni vele, de minstrelnél van. szal van esély. mindenesetre ez most több mint nevetséges volt az albiktol akik még maradtak kiirtani a pow relicen lévõ midiket aztán megvárták a hibiket is és õket is megölték. több mint lol. ennyit albionrol

Botond
elsõ szar az szal akart lenni,na jó megyek alunni már össze vissza beszélek ^^
Botond
eleve nem értem minek eladni,minden epicben van legalább egy darab amit nem lehet még af102 nagyon overchargeolt cuccal se túlütni,azt megtartja az ember(wardenepicboot,druidepicnaci nekem pl,bár druidot sikerült epicben cappelni,szar rajta sok epic van),meg különben is jól néz ki,akkor minek hugyészaré elsütni?100gért?fél óra farmolás lol
Botond
néha olyan szinten bepiál õ is meg maeloch is(õ is elég ismert egy menta rr7es vagy talán már 8as),hogy így stick rám afk 2 órára,aztán nekik 2 óránként bont adsl,akkor ld,és másnap ilyen gyenge magyarázkodás,hogy hát bealudtak a keyboardon meg ilyenek,szal lol...sõt volt olyan,hogy jamiesnek 2perc volt kb kijelölni egy nyomi avalont annyira nem volt képbe,agyon is vertem a gyereket mire ráizgult jamies ^^...szal lehet :-)
Hangianix
100gp-rt vettem infi epiv vestet. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
no comment,de csak azé mert az ehavi flamehez még erõt gyújtõk,így korai lenne belekezdeni :-P
Botond
mondjuk hibibe kevesebb az epic is mert kevesebb a player...btw mai is crashelt a zóna(odins),ekkor /who 150et mutatott alibiban is meg midiben is who odinsra,szal lehet nem csak az albokra kellene fogni mindent ^^
AngeLujo
Azért lett elsavageolva mert hülye voltam és jószív páver volt nálam is. A hauberket odaadtam egy lvl 20-as karinak hogy fotozza le magát meg ilyesmi, erre "véletlen" ld lett és azóta nem láttam a cuccomat... innentõl a többi 5 darabnak olyan mind1 volt...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

zerk epicek 1platert healer epicet 1.5platert adtam el, ezek voltak a standard arak midiben.

anti hero

2- 2.5plat LOL
a hero epicemet INGYEN odaadtam Lavinianak, hogy hasznalja egeszseggel a kraftolt pancelomat meg Fidelnek a fegyverekkel egyutt..
szal josziv power volt 😊

usaban 750goldert vettem a hugomnak egy Runemaster Cloth epicet (jo az xpzni 😊 ill a friaromnak is 750goldert vettem epic pancelt.

ja es aki elsalvageolja a epic armojat azt sztem fobe kene loni alapbol..

anti hero

AngeLujo
salvage miatt senki nem vesz epicet mert kb 150g fémet tudsz kiszedni az egészbõl (merc epic...)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
igen ?? itt 1 p körül, de 1.5-2 is reaális attol függ melyik epic. ha papir/bõr az olcso chain/plate több emrt többet lehet salvagolni 😊

Botond
mennyi egy epic albiba?hibibe 2-2,5pért nyomják
Botond
wow nem lesz kommersz szar imho,sztem istenkirályság lesz,addig meg eldaocolgatunk vhogy,bár ha bejön az atlantisos kieg,akkor sanyi daocnak,én ugyan nem farmolok ilyen meg olyan artifactot,hogy még nagyobb jani legyek az ide 100
Botond
visszaszámoltam mert a champ kérdezte,hogy mit bírt õ meg pbt(6-6 ütést fogott pbt,és blockolt õ is),ezen kívûl volt 23 parry,10 sajátblock és 8 sima miss,és összesen ütöttetek rám 53at ^^ szal debuffjai miatt enyhén egyesélyes volt a dolog valóban,meg ugye azt hozzá kell tenni,hogy mind2nkön volt basebuff(tõlem),és mind2nek alapskill a piros str/con is(champnak trainelhetõ,nekem itembõl van),de jó harc volt :-)
Botond
Olvasd el a Sortalanságot,na akkora vacak könyvet rég olvastam ^^
Uberlama
már 40es epicet csinálom, szal vigyázz! 😊

Uberlama
részvétem 😞

:p

Jockey
remélem minél hamarabb meglesz a gépem, mert kezd dúrva leni így, hogy nemtom kenni
teljesen rákkatantam már a daoc-re, képzeljétek le milyen klassz érzés volt szilveszter utáni pihenõ napok...
harry pottert meg salvatore-t olvasgattam unalmamba, de nem segített😛

Jockey
amúgy van egy 23as törpkiscsajhealerem, igaz fél pac-fél mend speces, kérdés az, hogy akkor végül is milyen rassból csináljuk a healereket?
ha troll warrirorok lesznek sztem tök mind1, szal jó e a tröpe kislány?😊
úgy emléxem balazs healere norsi, fidel törpefiú, a 3ik healer meg nemtom ki lesz, és azt se mibõl csinálja
lehet a törpök az elspõdleges célpont, de szvsz zerg esetén így is úgyis mind1, egy jó-vagy épített fg esetén meg sintén mind1, mert ha norse ha törp ugyanúgy levágják sztem ki a healer, fõleg hogyha 3 trollal megyünk😛
vélemény?

deal

anti hero

Uberlama
hmhm van egy buffbotom megcsinálom neki az epicet és eladom neked 😊 fizetni midibe kell :p

ticsung ticsung ticsung

anti hero

szerezz nekem clerik epiket es azutan beszelhetunk ^^

anti hero

Uberlama
btw senki nem tudna zsét transferolni nekem excl/midibe, fizetek pry/albban 😊 vagy nem ismertek vkit aki akar ? nem tom a BWn hirdetõkbe mennyire lehet megbizni.

Uberlama
na de milyen ? 😊

Jockey
passz, 30-án vittem be a szervízbe, és minimum 1, max 2 hét míg lejön az alkatrész, de majd ma rákérdezek.
a heteket persze munkanapostól kell számítani...

Uberlama
hát egen pvp 4thewin, ezért nem nagyon reménykedek everquest 2ben pedig baromi jol néz ki.

ja pont irni akartam np darknak kell lenni és mehet a lámahent 😊

Hangianix
Legalabbis en a birodalmi politikust valasztanam, ha lehet olyat. 😄

Hangianix
En azt hittem minden joszandeku ember a birodalmat valasztja. 😄

mondjuk Darkal leszek az 100% és mehet a farmolás hehe :o

zzz

ja csak az a gáz, hogy a pvp részbõl semmi se derül ki... azon áll vagy bukik egy játék (hosszútávon). Legalább is nálam 😊, szal majd meglátjuk. De így elõre látom, hogy SWG style lesz, Light 75% Dark 25% népességnek, ami egy picit hazavágja a dolgot 😊

zzz

Uberlama
hm nem is olyan rosz

Jockey
nem champet, hanem chantert akartam írni

Jockey
ha nincs a champ szívesen ujrajátszanám a dolgot, persze end poitont is vinnék magammal, de még így is sem mernék egyértelmûen magunkra vagy rátok fogadni..