Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg még belefér az is, hogy a kép és közötted a nõk álljanak és így meseszép 3d-s képeket is láthatsz.😊
Beszolhatnál a muzeumba a fûtéssel kapcsolatban és akkor talán nõi fehérnemû bemutató is lesz.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
kis offtopic:
meg nem mondtam voltam a Szepmuveszeti Muzeumban 7vegen a Monet es barati kiallitason, aki teheti es erdeklodik mindenkepp menjen el mert megeri ^^ beugro 800diak 1700felnott, van normalis ruhatar, nem lehet fenykepezni/kamerazni/telefonalgatni, de cserebe meseszep impresszionista kepeket lehet megnezni (vagy 10 teremnyit) egyebkent facer sracok figyelmebe ajanlom tovabba, hogy olyan nok lanyok csajok (neha kis csapatokban) vannak, hogy meg en is meglepodtem, szal .. nem reszletezem
anti hero
no mind1, ízlések és pofonok😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
btw vannak klasszok akiknek meg szet se megy az epik az xpzes alatt, gondolok itt pölö a clerikre meg a rc runira, szal total megeri
anti hero
ezek az 1p alatti árak nevetségekesek, de még 3ért se adnám el
nekem tetszenek, meg én úgy vagyok vele hogy én csináltam meg, szal az enyém, nevetségesnek tartom az ilyen 40es karikat epikbe rohangálni, meg láttam már kisebben is, excalon midibe volt egy sb aki epikbe tolta bg1-n bg buffbottal, és még a troll shámánján is epik volt, hát lol
zzz
anti hero
hm ma egy érdekes relic raid volt. tipikus elhuzzuk a láma iq 2 albi zerg orra elõtt az rpt és aztán ugy vágjuk õket hátba egy 2h kalapácsal hogy minden csigolyája eltörik.
Csali: midik emainen átmenetelve bementek ottani hoc 10fg (ez a végére a power relicnél 100 midit jelentett) ki albi hoc mindenkit megtévesztve rámentek myrdenre, pow relic. aztán jött utánuk rögtön 79 hibi akik bekempelték pennine/snow bordert. kiirtottak minden albit.
2h kalapács: 130 midi megtámadta excalt mindenki tudta nélkül. albik bohockodtak pennine/snowba. baxtak lejönni. mire a towert betörték volt 3 albi a towerbe és 4-5 fg albi kint. LOL. midi str relicet elemelték bár most futás közbe elkaptuk. nem tom még sikerül-e meglépni vele, de minstrelnél van. szal van esély. mindenesetre ez most több mint nevetséges volt az albiktol akik még maradtak kiirtani a pow relicen lévõ midiket aztán megvárták a hibiket is és õket is megölték. több mint lol. ennyit albionrol
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
a hero epicemet INGYEN odaadtam Lavinianak, hogy hasznalja egeszseggel a kraftolt pancelomat meg Fidelnek a fegyverekkel egyutt..
szal josziv power volt 😊
usaban 750goldert vettem a hugomnak egy Runemaster Cloth epicet (jo az xpzni 😊 ill a friaromnak is 750goldert vettem epic pancelt.
ja es aki elsalvageolja a epic armojat azt sztem fobe kene loni alapbol..
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
teljesen rákkatantam már a daoc-re, képzeljétek le milyen klassz érzés volt szilveszter utáni pihenõ napok...
harry pottert meg salvatore-t olvasgattam unalmamba, de nem segített😛
ha troll warrirorok lesznek sztem tök mind1, szal jó e a tröpe kislány?😊
úgy emléxem balazs healere norsi, fidel törpefiú, a 3ik healer meg nemtom ki lesz, és azt se mibõl csinálja
lehet a törpök az elspõdleges célpont, de szvsz zerg esetén így is úgyis mind1, egy jó-vagy épített fg esetén meg sintén mind1, mert ha norse ha törp ugyanúgy levágják sztem ki a healer, fõleg hogyha 3 trollal megyünk😛
vélemény?
anti hero
anti hero
anti hero
a heteket persze munkanapostól kell számítani...
ja pont irni akartam np darknak kell lenni és mehet a lámahent 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz